BEDO AJAX Az én családom
181 690 Ft
+ ingyen szállítás

A vezérlő egységet tartalmazó biztonsági rendszer komplex védelmet biztosít otthonodnak. Az Ajax Az én családom vezérlőegységet, 2 mozgásérzékelőt, ablakokra és ajtókra alkalmas szenzort, szirénát, billentyűzetet és 2 biztonsági vezérlő kulcstartót tartalmaz. Minden eszköz védve van a szabotázzsal szemben, alkalmazás használatával vezérelhetőek és kommunikációjuk kódolt.


BEDO AJAX Az én házam, az én váram
283 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Csúcsminőségű biztonsági rendszer, amely komplex védelmet biztosít még a nagy házaknak is. Az Ajax Az én házam, az én váram vezérlőegységből, 4 mozgásérzékelőből, ablakra és ajtóra alkalmas érzékelőből, szirénából, tűzjelzőből, billentyűzetből, széttört ablak érzékelőből, vízérzékelőből és biztonsági vezérlő kulcstartóból áll. Minden eszköz védve van a szabotázzsal szemben, alkalmazás használatával vezérelhetőek és kommunikációjuk kódolt.


BEDO AJAX Az én háztartásom
143 790 Ft
+ ingyen szállítás

A vezérlő egységet tartalmazó biztonsági rendszer komplex védelmet biztosít otthonodnak. Az Ajax Az én háztartásom vezérlő egységből, 2 mozgásérzékelőből, ajtókra és ablakokra alkalmas érzékelőből, szirénákból és biztonsági vezérlő kulcstartóból áll. Minden eszköz védve van a szabotázzsal szemben, alkalmazás használatával vezérelhetőek és kommunikációjuk kódolt.


BEDO Ajax Combi protect
25 090 Ft
+ ingyen szállítás

A mozgásérzékelő és az üvegtörés érzékelő, amely megvédi az otthonodat a nem kívánt látogatóktól. Ajax Combi protect észleli a mozgást akár 12 m távolságig és az üveg törését akár 9 m távolságig, és észleli a behatoló első lépését is. Figyelmen kívül hagyja a háziállatokat és a huzatot, 3 érzékenységi szinttel rendelkezik, és védve van a meghibásodástól és a szabotázstól.


BEDO AJAX Door protect
12 490 Ft

Riasztó az ajtó és ablak bebiztosítására a kelletlen betörés ellen. Ajax Door protect 2 részből áll, erős mágneses érzékelővel. Ha az érzékelők eltávolodnak egymástól, figyelmeztet. Kommunikál az irányítóegységgel akár 1200 m távolságban, valamint védett a hiba és szabotázs ellen. Minden ablakhoz és ajtóhoz alkalmas.


BEDO AJAX Fire protect
21 290 Ft
+ ingyen szállítás

Tűzjelző berendezés, amely megvédi az otthonodat. Ajax Fire protect megbízható füst, és hőérzékelővel rendelkezik és abban az esetben is jelez, ha a füstmentes helységben hirtelen emelkedik a hőmérséklet. Vezeték nélkül csatlakoztatható más tűzjelzőkhöz, és külön is működhet, vezérlő egység nélkül.


BEDO Ajax Glass protect
18 790 Ft
+ ingyen szállítás

A legkisebb üvegtörés érzékelő a világon, amely megvédi az otthonodat a nem kívánt látogatóktól. Ajax Glass protect megbízhatóan felismeri az üvegtörést akár 9 m hatótávolságba, és a kétfaktoros érzékelésnek köszönhetően hatékonyan kiküszöböli a hamis riasztásokat. Védett a szabotázs ellen, és a leválasztás állítható érzékenységgel rendelkezik.


BEDO AJAX Home siren
19 590 Ft
+ ingyen szállítás

Vezeték nélküli sziréna, megvédi otthonodat a nem kívánt látogatóktól. Ajax Home siren hangjelzésre ajánlott a első terekben. A hangerő terjedelemét 81–97 dB egyedül beállíthatod és a csatlakozóknak köszönhetően külső LED fényjelzéshez csatlakoztathatod.


BEDO AJAX Hub
88 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A biztonsági rendszerek vezérlő egysége. Ajax Hub elemzi a fenyegetéseket, figyeli a csatlakoztatott berendezéseket, és figyelmeztet a veszélyekre. Támogat akár 100 csatlakoztatott berendezést, 50 felhasználót és közvetlen kapcsolatot a PCO-val, átfogóan védett a sérülések, szabotázsok és vírusok ellen, és akár 15 órán át működik áram nélkül.


BEDO AJAX Indító csomag
107 190 Ft
+ ingyen szállítás

A vezérlőegységet tartalmazó biztonsági rendszer megvédi otthonodat a nem kívánt behatolásoktól. Az Ajax Indító csomag vezérlőegységből, mozgásérzékelőből, ajtókra és ablakokra alkalmas érzékelőből és biztonsági vezérlő kulcstartóból áll. Minden eszköz védve van a szabotázzsal szemben, alkalmazás használatával vezérelhetőek és kommunikációjuk kódolt.


BEDO AJAX Keypad
31 390 Ft
+ ingyen szállítás

Vezeték nélküli billentyűzet az egyszerű biztonsági rendszer vezérléséhez numerikus kóddal vagy gombnyomással. Ajax Keypad lehetővé teszi az **egész rendszer, vagy annak egy részének bekapcsolását, vagy kikapcsolását **. **SOS gombbal van felszerelve, amivel azonnal indíthatod a riasztást, és **védett az elszakadástól, szabotázstól és a jelszó eltalálástól.


BEDO Ajax Leaks protect
16 990 Ft

Miniatűr vízszivárgás érzékelő, amely megvédi az otthonodat az áradástól. Ajax Leaks protect másodperceken belül felismeri, hogy áradás történt a felügyelt területen, és figyelmeztet erre. Nem kell telepíteni, csak elég letenni egyenes helyre. Abban az esetben, ha a víz elcsurog, vagy kiszárad, a riasztás automatikusan megszűnik.


BEDO AJAX Motion protect
18 790 Ft
+ ingyen szállítás

Egy mozgásérzékelő, amely megvédi az otthonodat a nem kívánt látogatóktól. Ajax Motion protect plus észleli a mozgást akár 12 m távolságig és észleli a behatoló első lépését is, majd figyelmeztetést küld a telefonodra. Nem veszi figyelembe a házi kedvencedet, kommunikál az irányítóegységgel akár 1700 m távolságban, valamint védett a hiba és szabotázs ellen.


BEDO AJAX Motion protect plus
25 090 Ft
+ ingyen szállítás

Kombinált mozgásérzékelő mikrohullámú érzékelővel, amely megvédi az otthonodat a nem kívánt látogatóktól. Ajax Motion protect plus észleli a mozgást akár 12 m távolságig és észleli a behatoló első lépését is. Nem veszi figyelembe a háziállatokat és a huzatot, és hála a mikrohullámú érzékelőnek szűri a komplex nap és hő sugárzás okozta zavarást.


BEDO AJAX Nyaralótulajdonos
146 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A vezérlő egységet tartalmazó biztonsági rendszer komplex védelmet biztosít nyaralódnak vagy hétvégi házadnak. Az Ajax Nyaralótulajdonos vezérlőegységből, mozgásérzékelőből, ajtókra és ablakokra alkalmas érzékelőből, szirénából, tűzjelzőből és biztonsági vezérlő kulcstartóból áll. Minden eszköz védve van a szabotázzsal szemben, alkalmazás használatával vezérelhetőek és kommunikációjuk kódolt.


BEDO AJAX Space control
9 990 Ft

Kompakt biztonsági kulcstartó, amely egyben vezérli a biztonsági rendszeredet is. Ajax Space control lehetővé teszi az egész rendszer, vagy annak egy részének bekapcsolását, vagy kikapcsolását . SOS gombbal van ellátva, amellyel szükség esetében riasztást indíthatsz. Az akkumulátor kitart akár 5 évig.


BEDO AJAX Street siren
37 690 Ft
+ ingyen szállítás

Vezeték nélküli kültéri sziréna, hogy megvédje otthonodat a nem kívánt látogatóktól. Ajax Street sziréna zúg és ezzel egyidejűleg villog a nagy fényű, piros LED diódákkal. Beállíthatod a hangerőt 85–113 dB tartományban. Szabotálás ellen védett és esőálló.