BeFUN ANGRY puppy játék, bika, 25 cm
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak erősebb kutyafajta esetén is. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A BeFUN ANGRY puppy játék, bika, 25 cm ideális társ az unalom elűzésére.

BeFUN ANGRY puppy játék, gorilla, 25 cm
3 690 Ft

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak erősebb kutyafajta esetén is. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A BeFUN ANGRY puppy játék, gorilla, 25 cm ideális társ az unalom elűzésére.

BeFUN ANGRY puppy játék, oroszlán, 25 cm
3 690 Ft

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak erősebb kutyafajta esetén is. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A BeFUN ANGRY puppy játék, oroszlán, 25 cm ideális társ az unalom elűzésére.

BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet narancssárga
2 190 Ft

játék idősebb kutyák számára alkalmas akik ínygyulladásban, fogak hullásában vagy fájdalmas rágásban szenvednek. Gyapjúból készült, amely biztosítja a lágyságot, miközben a varrás garantálja a szilárdságot. BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet narancssárga sípot tartalmaz.

BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet rózsaszín
2 190 Ft

játék idősebb kutyák számára alkalmas akik ínygyulladásban, fogak hullásában vagy fájdalmas rágásban szenvednek. Gyapjúból készült, amely biztosítja a lágyságot, miközben a varrás garantálja a szilárdságot. BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet rózsaszín sípot tartalmaz.

BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet zöld
2 190 Ft

játék idősebb kutyák számára alkalmas akik ínygyulladásban, fogak hullásában vagy fájdalmas rágásban szenvednek. Gyapjúból készült, amely biztosítja a lágyságot, miközben a varrás garantálja a szilárdságot. BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet zöld sípot tartalmaz.

BeFUN labdadobáló 26,5 cm

BeFUN labdadobáló 26,5 cm

Értékelés: 5
4 090 Ft

Labdadobáló akár 15 méterre is eldobhatja a labdát a dobás erősségétől függően. Minden kutya számára alkalmas, akik szeretik az aportolást. BeFUN labdadobáló 26,5 cm a hagyományos teniszlabdákkal kompatibilis, a csomagolás egyet tartalmaz.

BeFUN ROBBOT puppy játék, kék, 38 cm
2 190 Ft

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A lengő részek támogatják a vadászösztönt. A BeFUN ROBBOT puppy játék, kék, 38 cm ideális társ az unalom elűzésére.

BeFUN ROBBOT puppy játék, narancssárga, 38 cm
2 190 Ft

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A lengő részek támogatják a vadászösztönt. A BeFUN ROBBOT puppy játék, narancssárga, 38 cm ideális társ az unalom elűzésére.

BeFUN ROBBOT puppy játék, rózsaszín, 38 cm
2 190 Ft

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A lengő részek támogatják a vadászösztönt. A BeFUN ROBBOT puppy játék, rózsaszín, 38 cm ideális társ az unalom elűzésére.

BeFUN TPR játék+plüss-strucc, puppy
3 090 Ft

Játék kölyökkutyáknak, melynek külső anyaga segít masszírozni a fogínyt és alkalmas a fogváltás időszakára. Rejtett sípot és szabad füleket tartalmaz, amik fokozzák a játék interaktív jellegét. A BeFUN TPR játék+plüss-strucc, puppy jutalomfalat behelyezésére szolgáló térrel is el van látva.

BeFUN TPR játék+plüssbárány, puppy
3 090 Ft

Játék kölyökkutyáknak, melynek külső anyaga segít masszírozni a fogínyt és alkalmas a fogváltás időszakára. Rejtett sípot és szabad füleket tartalmaz, amik fokozzák a játék interaktív jellegét. A BeFUN TPR játék+plüssbárány, puppy jutalomfalat behelyezésére szolgáló térrel is el van látva.

BeFUN TPR játék+plüsskacsa, puppy
3 090 Ft

Játék kölyökkutyáknak, melynek külső anyaga segít masszírozni a fogínyt és alkalmas a fogváltás időszakára. Rejtett sípot és szabad füleket tartalmaz, amik fokozzák a játék interaktív jellegét. A BeFUN TPR játék+plüsskacsa, puppy jutalomfalat behelyezésére szolgáló térrel is el van látva.

BeFUN TPR játék+plüssmalac, puppy
3 090 Ft

Játék kölyökkutyáknak, melynek külső anyaga segít masszírozni a fogínyt és alkalmas a fogváltás időszakára. Rejtett sípot és szabad füleket tartalmaz, amik fokozzák a játék interaktív jellegét. A BeFUN TPR játék+plüssmalac, puppy jutalomfalat behelyezésére szolgáló térrel is el van látva.

BeFUN TPR játék+plüsstehén, puppy
3 090 Ft

Játék kölyökkutyáknak, melynek külső anyaga segít masszírozni a fogínyt és alkalmas a fogváltás időszakára. Rejtett sípot és szabad füleket tartalmaz, amik fokozzák a játék interaktív jellegét. A BeFUN TPR játék+plüsstehén, puppy jutalomfalat behelyezésére szolgáló térrel is el van látva.

BeFUN TPR játék+plüsszsiráf, puppy
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Játék kölyökkutyáknak, melynek külső anyaga segít masszírozni a fogínyt és alkalmas a fogváltás időszakára. Rejtett sípot és szabad füleket tartalmaz, amik fokozzák a játék interaktív jellegét. A BeFUN TPR játék+plüsszsiráf, puppy jutalomfalat behelyezésére szolgáló térrel is el van látva.

BeFUN ANGRY puppy játék, vaddisznó, 25 cm-24%
3 690 Ft 2 790 Ft

Akció

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak erősebb kutyafajta esetén is. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A BeFUN ANGRY puppy játék, vaddisznó, 25 cm ideális társ az unalom elűzésére.

BeFUN ROBBOT puppy játék, türkiz, 38 cm
2 190 Ft

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A lengő részek támogatják a vadászösztönt. A BeFUN ROBBOT puppy játék, türkiz, 38 cm ideális társ az unalom elűzésére.