BeFUN ANGRY puppy játék, oroszlán, 25 cm
2x

BeFUN ANGRY puppy játék, oroszlán, 25 cm

3 890 Ft

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak erősebb kutyafajta esetén is. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A BeFUN ANGRY puppy játék, oroszlán, 25 cm ideális társ az unalom elűzésére.

Forgalmazó: MALL
BeFUN ANGRY puppy játék, gorilla, 25 cm
1x

BeFUN ANGRY puppy játék, gorilla, 25 cm

3 890 Ft

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak erősebb kutyafajta esetén is. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A BeFUN ANGRY puppy játék, gorilla, 25 cm ideális társ az unalom elűzésére.

Forgalmazó: MALL
BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet rózsaszín 17,5 cm
5x

BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet rózsaszín

2 390 Ft
Utolsó darab!

játék idősebb kutyák számára alkalmas akik ínygyulladásban, fogak hullásában vagy fájdalmas rágásban szenvednek. Gyapjúból készült, amely biztosítja a lágyságot, miközben a varrás garantálja a szilárdságot. BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet rózsaszín sípot tartalmaz.

Forgalmazó: MALL
BeFUN TPR játék+plüss-strucc, puppy, 17 cm
5x

BeFUN TPR játék+plüss-strucc, puppy

3 190 Ft

Játék kölyökkutyáknak, melynek külső anyaga segít masszírozni a fogínyt és alkalmas a fogváltás időszakára. Rejtett sípot és szabad füleket tartalmaz, amik fokozzák a játék interaktív jellegét. A BeFUN TPR játék+plüss-strucc, puppy jutalomfalat behelyezésére szolgáló térrel is el van látva.

Forgalmazó: MALL
BeFUN TPR játék+plüssbárány, puppy, 37 cm
1x

BeFUN TPR játék+plüssbárány, puppy

5 290 Ft

Játék kölyökkutyáknak, melynek külső anyaga segít masszírozni a fogínyt és alkalmas a fogváltás időszakára. Rejtett sípot és szabad füleket tartalmaz, amik fokozzák a játék interaktív jellegét. A BeFUN TPR játék+plüssbárány, puppy jutalomfalat behelyezésére szolgáló térrel is el van látva.

Forgalmazó: MALL
BeFUN TPR játék+plüsskacsa, puppy, 17 cm
1x

BeFUN TPR játék+plüsskacsa, puppy

3 190 Ft

Játék kölyökkutyáknak, melynek külső anyaga segít masszírozni a fogínyt és alkalmas a fogváltás időszakára. Rejtett sípot és szabad füleket tartalmaz, amik fokozzák a játék interaktív jellegét. A BeFUN TPR játék+plüsskacsa, puppy jutalomfalat behelyezésére szolgáló térrel is el van látva.

Forgalmazó: MALL
BeFUN TPR játék+plüssmalac, puppy, 17 cm
4x

BeFUN TPR játék+plüssmalac, puppy

3 190 Ft
Utolsó darab!

Játék kölyökkutyáknak, melynek külső anyaga segít masszírozni a fogínyt és alkalmas a fogváltás időszakára. Rejtett sípot és szabad füleket tartalmaz, amik fokozzák a játék interaktív jellegét. A BeFUN TPR játék+plüssmalac, puppy jutalomfalat behelyezésére szolgáló térrel is el van látva.

Forgalmazó: MALL
BeFUN TPR játék+plüsstehén, puppy, 17 cm
2x

BeFUN TPR játék+plüsstehén, puppy

3 190 Ft

Játék kölyökkutyáknak, melynek külső anyaga segít masszírozni a fogínyt és alkalmas a fogváltás időszakára. Rejtett sípot és szabad füleket tartalmaz, amik fokozzák a játék interaktív jellegét. A BeFUN TPR játék+plüsstehén, puppy jutalomfalat behelyezésére szolgáló térrel is el van látva.

Forgalmazó: MALL
BeFUN TPR játék+plüsszsiráf, puppy, 17 cm
7x

BeFUN TPR játék+plüsszsiráf, puppy

3 190 Ft

Játék kölyökkutyáknak, melynek külső anyaga segít masszírozni a fogínyt és alkalmas a fogváltás időszakára. Rejtett sípot és szabad füleket tartalmaz, amik fokozzák a játék interaktív jellegét. A BeFUN TPR játék+plüsszsiráf, puppy jutalomfalat behelyezésére szolgáló térrel is el van látva.

Forgalmazó: MALL