Bejo gyerek cipő LASIO KIDS CAMEL/ORANGE-55%
13 590 Ft 5 990 Ft

Akció

Magasabb téli csizma egyszerű zárással 2 pánttal. TPR gumi külső talp 3 különböző mintával, amelyek megakadályozzák a csúszást járás közben. A fleece bélés alacsony hőmérsékleten is melegen tartja a lábat. A Bejo LASIO KIDS CAMEL/ORANGE külső része Mesh anyagból készült, amely lélegző.

Bejo gyermek téli cipő LUTINI JRG POWDER PINK/NAVY-45%
17 690 Ft 9 690 Ft

Akció

Gyerek téli cipő kiváló minőségű anyagokból alkalmas a mindennapi sétákra a hideg téli napokon. Bejo LUTINI JRG POWDER PINK/NAVY lenyűgöz az egyedi dizájnjával és a divatos színeivel. A cipő nagyon jól alkalmazkodik a lábhoz. A vízálló membrán a cipő belsejében biztosítja a szárazságot és meleget minden időjárásban.

Bejo Bart fiú melegítőfelső
6 890 Ft

A BART gyerek gyapjú pulóver, a BEJO-tól garantálja a melegséget és a kényelmet a kis rosszcsont minden játékában.

Bejo DIBIS JR BURGUNDY/TURQUOISE/WATERMELON RED gyerek téli cipő-45%
17 690 Ft 9 690 Ft

Akció

Kiváló minőségű anyagokból készült gyerek téli cipő általános viseletre. A Bejo DIBIS JR BURGUNDY/TURQUOISE/WATERMELON RED belsejében szőrme van, amely melegen tartja a lábat a hideg téli napokon. A vízálló membránnak köszönhetően a cipő belseje minden időben száraz és meleg marad.

Bejo Fiú alsóruha szett, Daffy
9 590 Ft

A gyermekek funkcionális aláöltözete, a DAFFY a BEJO márkából, kiváló kényelmet biztosít a hideg időben. Ez az érdekes, modern kialakítású aláöltözet, tökéletesen eltávolítja az izzadságot, és a test felületét teljesen szárazon tartja.

Bejo FRISE WELLIES JR SKY CAPTAIN/FUCHSIA PURPLE lány csizma-38%
4 890 Ft 2 990 Ft

Akció

Gyerek lány csizma hideg és esős időjáráshoz. Csizma meleg anyagból, hogy jobban ileszkedjen a lábadhoz A poliészter és a PVC aránya a víztaszító tulajdonságok fenntartása érdekében. Bejo FRISE WELLIES JR SKY CAPTAIN/FUCHSIA PURPLE csizma talpa az egyenletes és egyenetlen talajokhoz is alkalmas.

Bejo gyerek cipő PINER JR NAVY/DARK GREY/CORN-44%
16 990 Ft 9 390 Ft

Akció

Gyerek téli cipő Waterproof membránnal, amely tartós a vízzel szemben. Felső része poliuretán, amely a tartósságot és a minőséget szimbolizálja. Bélése fleece anyag és EVA. Talpa TPR gumi, amely elnyeli az ütközéseket és könnyen karbantartható. Bejo PINER JR NAVY/DARK GREY/CORN gyerek cipő tépőzárral.

Bejo gyerek csizma FRIZE WELLIES JR SKY CAPTAIN / LIME PUNCH-38%
4 890 Ft 2 990 Ft

Akció

Gyerek csizma hűvös és esős időjáráshoz. Csizma meleg anyagból, hogy jobban ileszkedjen a lábadhoz A poliészter és a PVC aránya a víztaszító tulajdonságok fenntartása érdekében. A Bejo FRIZE WELLIES JR SKY CAPTAIN / LIME PUNCH taposója alkalmas egyenletes és egyenetlen felületekre is.

Bejo gyerek téli cipő DAISY MID KIDS DARK GREY / MINT-45%
15 690 Ft 8 490 Ft

Akció

Gyerek téli cipő fokozott nedvességállósággal. Bejo DAISY MID KIDS DARK GREY/MINT meleg béléssel kiválóan alkalmas a téli szórakozásra, vagy a hóban való sétákra. A cipőtalpa nagyon rugalmas és jól tapad a talajhoz, megkönnyítve ezzel az egyensúly fenntartását csúszós és jeges felületeken.

Bejo Gyermek póló Fun
4 090 Ft

A FUN Junior póló a megfelelő választás mind a testnevelésre, mind az iskolai kirándulásokra A magas pamutminőség biztosítja a nagymértékű szellőzést, ami nem csak az egészséges bőr számára nagyon fontos.

Bejo gyermek téli cipő AMIR KIDS PEACOCK BLUE / NAVY / ORANGE-45%
15 690 Ft 8 490 Ft

Akció

Junior téli cipő minőségi anyagból, amely megvédi a gyermek lábát a hidegtől és a nedvességtől. Bejo AMIR KIDS PURPLE/FUCHSIA/TURQUOISE lenyűgöz az eredeti szabásával és élénk színeivel. Vízálló membrán megakadályozza a víz bejutását a cipőbe. A termoplasztikus gumiból készült talp tartós és szélálló.

Bejo gyermek téli cipő DIBIS AMIR KIDS PURPLE/FUCHSIA/TURQUOISE-52%
17 690 Ft 8 490 Ft

Akció

Junior téli cipő minőségi anyagból, amely megvédi a gyermek lábát a hidegtől és a nedvességtől. Bejo AMIR KIDS PURPLE/FUCHSIA/TURQUOISE lenyűgöz az eredeti szabásával és élénk színeivel. Vízálló membrán megakadályozza a víz bejutását a cipőbe. A termoplasztikus gumiból készült talp tartós és szélálló.

Bejo gyermek téli cipő DIBIS JR NAVY/ORANGE/REFLECTIVE-45%
17 690 Ft 9 690 Ft

Akció

Gyerek téli cipő kiváló minőségű anyagokból mindennapi viseletre alkalmas. Bejo DIBIS JR NAVY/ORANGE/REFLECTIVE szőrmével a belsejében, amely melegíti a lábat a hideg téli napokon. A vízálló membrán a cipő belsejében biztosítja a szárazságot és meleget minden időjárásban.

Bejo gyermek téli cipő LUTINI JR NAVY/BLACK/LIGHT BLUE-45%
17 690 Ft 9 690 Ft

Akció

Gyerek téli cipő kiváló minőségű anyagokból alkalmas a mindennapi sétákra a hideg téli napokon. Bejo LUTINI JR NAVY/BLACK/LIGHT BLUE lenyűgöz az egyedi dizájnjával és a divatos színeivel. A cipő nagyon jól alkalmazkodik a lábhoz. A vízálló membrán a cipő belsejében biztosítja a szárazságot és meleget minden időjárásban.

Bejo Lány cipő ELADIO KIDS G BEIGE/PINK/REFLECTIVE-46%
11 290 Ft 5 990 Ft

Akció

Lány bokacsizma, kombinálva a csipke és a hevederek előnyeit. A teteje poliuretán és háló alkotóelemekből áll, jellemző a magas légáteresztő képességre. A fényvisszaverő részek egy önálló kérdés. Bejo ELADIO KIDS G BEIGE / PINK / REFLECTIVE erősebb szigetelésnek köszönhetően ideális téli hónapokra.

Bejo lány cipő PINER JR FUCHSIA/DARK FUCHSIA/MINT GREEN-44%
16 990 Ft 9 390 Ft

Akció

Lány téli cipő Waterproof membránnal, amely tartós a vízzel szemben. Felső része poliuretán, amely a tartósságot és a minőséget szimbolizálja. Bélése fleece anyag és EVA. Talpa TPR gumi, amely elnyeli az ütközéseket és könnyen karbantartható. Bejo PINER JR FUCHSIA/DARK FUCHSIA/MINT GREEN bokacipő tépőzárral.

Bejo lány pulóver Lisa
6 890 Ft

BEJO gyerek gyapjú pulóvere garantálja a melegséget és a kényelmet kislányodnak minden játék közben.

Bejo Nail fiú dzseki
20 990 Ft

Téli sportdzseki Bejo Nail még a legnagyobb fagyosszentet is felmelegíti. Megerősített párnázat a kabát testében jelentősen növeli a hőérzetet. A külső réteg vízhatlan, ezért a kabát esős napokon és a hóban való játszásnál egyaránt felhasználható.

Bejo Norma gyermek dzseki
20 990 Ft

BEJO márka NORMA téli kabátját téli hónapokra tervezték. A kabát vízálló és légáteresztő, valamint ragasztott varratokkal rendelkezik.