Bel Family fültisztító 200 db
430 Ft

Az ellátás testünk tartalmazza a takarítás, a fül és a különböző kis feladatokat. Ezek az eljárások előrehaladtával az egész családnak. Ők a tökéletes eszköz tampont Bel család.

Bel Lotion Pads Tengeri ásványok sminklemosó korong 30 db
1 070 Ft 940 Ft

Bel testápoló termékek a legújabb trend eltávolítása make-up. Minőségi pamut törlőkendő már csomagolás nedvesített finom emulzió, és így képviseli a gyors, egyszerű és nagyon hatékony módja a make-up eltávolítására és a bőr tisztító. A csomag tartalma 30 darab.

Bel Lotion Pads micelláris sminklemosó korong alae verával 30 db
1 020 Ft

Bel testápoló termékek a legújabb trend eltávolítása make-up. Minőségi pamut törlőkendő már csomagolás nedvesített finom emulzió, és így képviseli a gyors, egyszerű és nagyon hatékony módja a make-up eltávolítására és a bőr tisztító. A csomag tartalma 30 darab.

Bel Baby (Safety Cotton Buds) 56 db
580 Ft

Speciális formájú vattapálcák a gyermekek fülének biztonságos tisztításához. 100% pamut anyag biztosítja a szelíd és gyengéd gondoskodást. A rúd végén lévő labda megakadályozza a fülcsatorna belépését még akkor is, ha a baba hirtelen mozog. Bel Baby Cotton Sticks-et gyengéd ápolásra tervezték.

Bel Cosmetic 160 db vattapálcika
410 Ft

A Cosmetic vattapálcika ideális a mindennapos higiéniára. A finom mikroszálas vattastruktúra lehetővé teszi a kíméletes ápolást, a hosszú gyapotszálak pedig biztosítják, hogy a vatta a pálcikán mindig szorosan tartson. A pálcikák papírból készültek, így környezetbarát termék. .

Bel Cosmetic 200 db vattapálcika
600 Ft

A Cosmetic vattapálcika ideális a mindennapos higiéniára és ???? A finom mikroszálas vattastruktúra lehetővé teszi a kíméletes ápolást, a hosszú gyapotszálak pedig biztosítják, hogy a vatta a pálcikán mindig szorosan tartson. A pálcikák papírból készültek, így környezetbarát termék. .

Bel Cosmetic vattakorong arctisztításhoz 70 darab
730 Ft 510 Ft

Kerek vattatampon eltávolítására make-up arc és a nyak, lágy anyagból készült, sima felületű és a tartalmazó mikroszálas, amely biztosítja alapos és kíméletes make-up eltávolítására. Tampon felszívja jó arc termékek és szöszmentes.

Bel Kozmetikai arctisztító kendő 25 db
1 110 Ft

Kíméletes szalvéták tartalmazó mikroszálas impregnáljuk arc emulzió semleges pH. Alkalmas gyors tisztítás és frissítő a bőrt. Ők biztosítják a barátságos, gyors és egyszerű tisztítás a bőr szárítás nélkül. Törlőkendő nem tartalmaz alkoholt. A csomag tartalmaz 25 db.

Bel Lotion Pads Jojoba hámlasztó vattakorong 24 db
1 170 Ft 990 Ft

Peeling nedves törlőkendő a legújabb trend a bőrtisztító. A szivacsokat impregnált krémek és emulziók tarkított kis peeling gyöngyöket. Ezek egy gyors, egyszerű és nagyon hatékony módja a hámló bőr. Tökéletesen tisztítja a bőrt, miközben eltávolítja az elhalt hámsejteket.

Bel Premium ovális vattakorong arctisztításhoz 45 db
800 Ft 610 Ft

Gyengéd arctisztító kendő aloe vera, panthenol és alaposan tisztítja és eltávolítja a make-up köszönhetően mikroszálas. A rács domborító pad olyan szilárd alakját, és megakadályozza a haj repülő. Bel Prémium minőségű termékek alapuló új technológia felületkezelés, ami a pad tökéletesen sima.

Bel Premium vattakorong arctisztításhoz 75 db
730 Ft 660 Ft

Gyengéd arctisztító kendő aloe vera, panthenol és alaposan tisztítja és eltávolítja a make-up köszönhetően mikroszálas. Fancy alakú virág domborító fenntartja szilárd alakját a tampon és megakadályozzák vérzés szőrszálakat.