Bella Herbs Vasfü tisztasági betét 240 db
3 390 Ft
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BELLA Herbs Vasfü tisztasági betét 240 db. A folyadékot magába szívja, a kellemetlen szagokat pedig semlegesíti.


Bella Lady Mini Egészségügyi betét 4 x 20 db
3 490 Ft

Biztonságos és diszkrét védelmet nyújt nőtársainknak a Bella Lady Control mini egészségügyi betét az inkontinencia nagyon enyhe, kezdeti szakaszában is. Szuperabszorbens rétege nem csak a kellemetlen illatok semlegesítésében óriási segítség, hanem – tervezésének köszönhetően – sokkal nagyobb mennyiségű folyadék elnyelésére is képes, mint hagyományos egészségügyi társai. Különleges kialakítása a fehérneműt is védi az esetleges, váratlan vizeletszivárgás esetén.


Bella Mamma Comfort Melltartóbetét, 3x30 db
3 090 Ft

A Bella Mamma Comfort Melltartóbetét megvédik a ruhádat a szivárgó tej okozta foltoktól. Használata kényelmes és biztonságos. A melltartóbetét éjjel és nappal is használható az egyedi szivárgás elleni védelemnek köszönhetően. Teljesen felfogja a nedvességet, nemcsak a ruhád nem lesz foltos, de a bőrödet sem érzed majd nedvesnek.


Bella Mamma Melltartóbetét 2x60 db
2 990 Ft

Bella Mamma melltartóbetét professzionális kialakításának köszönhetően, tökéletes megoldás kismamák számára. Komfortos érzést biztosít, a többrétegű nedvszívó kialakítása, így szárazon tartja a mellbimbót. Külső védőrétege lehetővé teszi a bőr légzését, minimálisra csökkentve az irritációt. Anatómiailag tesztelt formájával ideálisan illeszkedik a mellekhez. A speciális ragasztójával pedig biztonságos rögzítést eredményez. A csomag 2 × 60 db eldobható melltartóbetétet tartalmaz.


Bella Extra egészségügyi betét 5 x 14 db
4 890 Ft

4 390 Ft

Biztonságos és diszkrét védelmet nyújt a Bella Lady Control Extra higiénikus egészségügyi betét a mérsékelt inkontinenciával együttélőknek. Szuperabszorbens rétege nem csak a kellemetlen illatok semlegesítésében óriási segítség, hanem – tervezésének köszönhetően – sokkal nagyobb mennyiségű folyadék elnyelésére is képes, mint hagyományos egészségügyi társai. Különleges kialakítása a fehérneműt is védi az esetleges, váratlan vizeletszivárgás esetén.


Bella Lady Normal Egészségügyi betét 4 x 16 db
3 490 Ft

Biztonságos és diszkrét védelmet nyújt a Bella Lady Control normál egészségügyi betét az inkontinenciával együttélőknek. Szuperabszorbens rétege nem csak a kellemetlen illatok semlegesítésében óriási segítség, hanem – tervezésének köszönhetően – sokkal nagyobb mennyiségű folyadék elnyelésére is képes, mint hagyományos egészségügyi társai. Különleges kialakítása a fehérneműt is védi az esetleges, váratlan vizeletszivárgás esetén.