Bentley For Men - EDT
6 870 Ft

Bentley For Men keleti, fűszeres illat férfiaknak. Az illat babérlevél, bergamott és fekete bors illatjegyeivel nyílik meg. A fa tónusai, rum, fahéj és zsálya keveréke rejtőzik a szívillatban. Az alapillatban megjelenik a pacsuli, cédrusfa, benzion, bőr. Az illat 2013-ban került a piacra.

Bentley Azure For Men - EDT
8 780 Ft 7 940 Ft

A Bentley For Men Azure a 2014-es év férfi illata.  A tenger partja által inspirált illat, a friss levegő és a pihenés minden érzéket felébreszt.  A lédús gyümölcsök és a levendula és zsálya illat keveréke békét és pihenést idéz elő.  A parfüm alapja a kasmír fával van gazdagítva.

Bentley For Men Intense - EDP
10 420 Ft 8 990 Ft

A Bentley For Men Intense egy férfi illat, amely a keleties-fűszeres illatok közé tartozik.

Bentley Infinite Rush - EDT
8 480 Ft 7 740 Ft

Infinite Rush új illat a modern ember. Illata megnyitó jegyzeteket rozmaring, mandarin, rózsaszín bors. Középpontjában a nyersbőr cédrus, vetiver és elemi. Alapvetően vágott fás együtt pézsma, moha és arany, borostyán. .

Bentley For Men Absolute - EDP
11 310 Ft

2014-ben, Bentley be a márka más férfi illata – ezúttal az úgynevezett For Men Abszolút. Ez orientális fás illat rejt számos rendkívüli összetevőket, például. Agar fa, cédrus atlasský, papirusz, tömjén és így tovább. Legyen inspirálta illat férfiaknak Abszolút!.

Bentley For Men Black Edition - EDP
11 310 Ft 10 270 Ft

A Bentley For Men Black Edition egy fás-fűszeres illat  férfiaknak, amely 2018-ban került a piacra. A fejillat rózsaszín borsot, ibolyát, mandarint és szerecsendiót tartalmaz. A szívillatban rejtőzik a papirusz, jázmin és pacsuli.

Bentley Infinite - EDT
6 620 Ft

A jellegzetes szag Infinite Bentley a limes. Végtelen illat férfiaknak, akik szeretik a minőséget. Elejétől érzi citrus, levendula és a cédrus, amely áthidalja a ibolya, bourbounského bors és muskátli. Középpontjában fekszik borostyán, pacsuli és a haiti vetiver.

Bentley Momentum - EDT
9 290 Ft

A Momentum egy keleti-fugere illat férfiak számára. A fejillat bergamotból, tenger gyümölcseiből, szerecsendióból és ibolyából készül. A szívillatban jázmin, szürke borostyán és kasmírfa illatai érezhetőek. A kompozíciót  a szantálfa, tonkabab, a moha és a pézsma kombinációja zárja be.

Bentley Momentum Intense - EDP
10 720 Ft 9 520 Ft

Momentum Intense egy keleti -fás illat férfiaknak a Bentley márkától. A zsúfolt nagyváros trendjeit ábrázolja. Ez egy intenzív, erős és teljes illat. A bergamott, levendula illatai bontakoznak ki az alapillatban. A szívillatban rejtőzik a muskátli, tonkabab és a borostyán.