Bentley Bentley Azure For Men - EDT 100 ml

Bentley Azure For Men - EDT

9 130 Ft

A Bentley For Men Azure a 2014-es év férfi illata.  A tenger partja által inspirált illat, a friss levegő és a pihenés minden érzéket felébreszt.  A lédús gyümölcsök és a levendula és zsálya illat keveréke békét és pihenést idéz elő.  A parfüm alapja a kasmír fával van gazdagítva.

Partnerünktől: Vivantis
Bentley Infinite Rush - EDT 100 ml

Bentley Infinite Rush - EDT

8 430 Ft

Infinite Rush új illat a modern ember. Illata megnyitó jegyzeteket rozmaring, mandarin, rózsaszín bors. Középpontjában a nyersbőr cédrus, vetiver és elemi. Alapvetően vágott fás együtt pézsma, moha és arany, borostyán. .

Partnerünktől: Vivantis
Bentley Infinite - EDT 60 ml

Bentley Infinite - EDT

6 600 Ft
6 370 Ft

A jellegzetes szag Infinite Bentley a limes. Végtelen illat férfiaknak, akik szeretik a minőséget. Elejétől érzi citrus, levendula és a cédrus, amely áthidalja a ibolya, bourbounského bors és muskátli. Középpontjában fekszik borostyán, pacsuli és a haiti vetiver.

Partnerünktől: Vivantis
Bentley Momentum Intense - EDP 100 ml
1x

Bentley Momentum Intense - EDP

10 810 Ft
10 400 Ft

A Momentum Intense keleti-fás illat a Bentley férfiak számára. Rögzíti a nagy forgalmas városok trendjeit. Intenzív, erős, teli. Bergamott, levendula és elemi gyanta bontakozik ki az illatban. Serkenti a vért a muskátli, a tonkabab és az ambra ereiben.

Partnerünktől: Vivantis
-6%
Bentley For Men Absolute - EDP 100 ml

Bentley For Men Absolute - EDP

11 050 Ft
10 330 Ft

2014-ben, Bentley be a márka más férfi illata – ezúttal az úgynevezett For Men Abszolút. Ez orientális fás illat rejt számos rendkívüli összetevőket, például. Agar fa, cédrus atlasský, papirusz, tömjén és így tovább. Legyen inspirálta illat férfiaknak Abszolút!.

Partnerünktől: Vivantis
Bentley For Men Black Edition - EDP 100 ml

Bentley For Men Black Edition - EDP

11 410 Ft
10 930 Ft

A Bentley For Men Black Edition egy fás-fűszeres illat  férfiaknak, amely 2018-ban került a piacra. A fejillat rózsaszín borsot, ibolyát, mandarint és szerecsendiót tartalmaz. A szívillatban rejtőzik a papirusz, jázmin és pacsuli.

Partnerünktől: Vivantis
Bentley Momentum - EDT 100 ml

Bentley Momentum - EDT

9 710 Ft

A Momentum egy keleti-fugere illat férfiak számára. A fejillat bergamotból, tenger gyümölcseiből, szerecsendióból és ibolyából készül. A szívillatban jázmin, szürke borostyán és kasmírfa illatai érezhetőek. A kompozíciót  a szantálfa, tonkabab, a moha és a pézsma kombinációja zárja be.

Partnerünktől: Vivantis