Berg Reppy Racer szürke - narancssárga
64 370 Ft
+ ingyen szállítás

Ebbe az autóba bele fog szeretni minden kicsi sofőr! Gyönyörű BERG Reppy- Racer autó szürke – narancssárga kivitelben alkalmas lányoknak és fiúknak egyaránt. Az autó biztonságos és stabil. A kormány és az ülés magassága állítható. Élvezd az összes utazást és nyerj meg minden versenyt! 4 csendes, tartós műanyag kerék gumiabroncsokkal EVA. A vezetés előre és hátra is lehetséges. A kormánykerék és a pedálok egymástól függetlenül működtethetők. Szuper rugalmas és könnyű pedálozás a golyóscsapágyaknak köszönhetően.

Berg Buzzy John Deere

Berg Buzzy John Deere

Értékelés: 5
57 160 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

BERG Buzzy Jonh Deere egy álom valóra válása az összes kis sofőr számára. Sárga-zöld színű kivitel alkalmas lányok és fiúk számára is már 2 éves kortól. Egyedi kivitelezés John Deere. Robusztus kormánykerék forgókapcsolóval, nagy motorháztetővel és széles gumiabroncsokkal. Az autó biztonságos és stabil. A kormánykerék és a pedálok egymástól függetlenül működtethetők. 4 csendes kerék EVA gumiabroncsokkal. A kormány és az ülés magassága állítható. Szuper rugalmas és könnyű pedálozás a golyóscsapágyaknak köszönhetően.

Berg Buddy BMW Street Racer
122 950 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Robogj át az utcákon a saját BMW Street Racerrel! Ez a remek gokart autó tökéletes! Élvezd a futamot, vagy a versenyt a barátaiddal. A nagy sportkerekeknek köszönhetően a gokart biztonságos és stabil. A gokart üresjárattal van ellátva, és a pedálok visszafelé lenyomásával fékez. Ezzel a gokart autóval garantáltan mindig az első helyen leszel.

Berg Biztonsági zászló a BERG GO termékekhez
4 690 Ft 4 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Biztonsági zászló a BERG GO termékekhez, amely gyermekeid nagyobb biztonságára szolgál. Egyszerűen és gyorsan rögzítheted a BERG GO termékekhez. Könnyű laminált kivitelezés.

Berg Buddy B-Orange

Berg Buddy B-Orange

Értékelés: 5
100 090 Ft 92 180 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Ez a motoros fordított, gyors, stabil, biztonságos, egyedi BFR rendszerrel ellátott, előre és hátra is képes haladni, a pedál hátra történő nyomásával fékez. 4extrém tartós gumiabronccsal ellátott. A gyermekeink kényelme érdekében állítható magasságú kormánykerékkel rendelkezik és három pozícióval az ülés beállításához. Csodás narancssárga színű, lányok és fiúk számára is egyaránt tökéletes.

Berg Hordpánt a BERG GO termékekhez
3 690 Ft 3 520 Ft

Hordpánt BERG GO termékekhez. Szülők számára ajánlott. A BERG GO termékek a hordpánt által könnyedén hordozhatók, amikor a gyerek már nem akar mozgásban lenni.