BergHOFF Eclipse 7-darabos késgarnitúra
10 990 Ft

BergHoff márkájú késgarnitúra borókafenyőből készült faállványban és ergonomikus fogantyúval. A penge anyaga: kiváló minőségű nemesacél (X20Cr13). Modern futurisztikus kialakítás, amely mégsem bonyolítja az egyszerű használatot.

BergHOFF Lagos 7-darabos késgarnitúra
13 490 Ft

Lagos késgarnitúra faállványban a BERGHOFF márkától nemesacélból készül (X30Cr14). Kényelmes ergonomikus fogantyú. A csomagolás az állványt is tartalmazza.

BergHOFF Univerzális kés 15 cm
3 490 Ft

Univerzális kés a BergHOFF márkától, fokozott minőségű acélból készült és kézzel csiszolt. Egy darab kiváló minőségű szénacélból kovácsolt. A hozzáadott fém merevítés egyensúlyt és nagyobb biztonságot biztosít. A fogantyú tartós és sima, ergonómiai alakú, POM anyagból és olyan anyagokból készül, amelyeket általában fémet helyettesítik a keménységük miatt, stabilitásának és korrózióállóságának pótlására használják.

BergHOFF Konyhakés 20 cm
4 690 Ft

Konyhakés a BergHOFF márkától, fokozott minőségű acélból készült és kézzel csiszolt. Egy darab kiváló minőségű szénacélból kovácsolt. A hozzáadott fém merevítés egyensúlyt és nagyobb biztonságot biztosít. A fogantyú tartós és sima, ergonómiai alakú, POM anyagból és olyan anyagokból készül, amelyeket általában fémet helyettesítik a keménységük miatt, stabilitásának és korrózióállóságának pótlására használják.

BergHOFF Hámozókés 7 cm

BergHOFF Hámozókés 7 cm

Értékelés: 3,5
3 490 Ft

Hámozókés a BERGHOFF márkától, fokozott minőségű acélból készült és kézzel csiszolt. A hozzáadott fém merevítés egyensúlyt és nagyobb biztonságot biztosít. A fogantyú tartós és sima, ergonómiai alakú, POM anyagból és olyan anyagokból készül, amelyek általában a fémet helyettesítik a keménységük miatt a stabilitás, szilárdság és korrózióállóság pótlására használják.