BergHOFF 7 részes bár szett fa tartóban
11 190 Ft 9 390 Ft

Kiárusítás

Nyitókészlet, ami mindig kéz alatt lesz. A 7 részes BergHOFF bár szett minőségi rozsdamentes acélból készült. A külsejét galvanizált réteg borítja, amely védi az eszközöket a karcolásoktól. Az összes szépen illeszkedik a stílusos fa tartóba.

BergHOFF Üveg sütőtál 2,2 l Moon
6 190 Ft 5 190 Ft

Kiárusítás

Sütőtál 2,2 l. Moon BergHOFF fedő nélküli sütőtál, sütéshez akár 290 °C hőmérsékletig. Értékelni fogod alakját és a markolatot, amely megkönnyíti a tállal való manipulációt. A csomagolásban szilikon edényfogóval a biztonságos tartásért.

BergHOFF Üveg sütőtál 0,7 l Moon
3 490 Ft 2 890 Ft

Kiárusítás

Sütőtál 0,7 l. Moon BergHOFF fedő nélküli sütőtál, sütéshez akár 290 °C hőmérsékletig. Értékelni fogod alakját és a markolatot, amely megkönnyíti a tállal való manipulációt. A csomagolásban szilikon edényfogóval a biztonságos tartásért.

BergHOFF Serpenyő 24 cm Collect&Cook antracit-32%
8 090 Ft 5 490 Ft

Kiárusítás

Minőségi tapadásmentes serpenyő levehető nyéllel és 24 cm átmérővel. A BergHOFF serpenyő többrétegű alja minimálisra csökkenti az olajfogyasztást, és az öntött alumínium antiadhéziós bevonattal nemcsak energiát, hanem tápanyagokat is megtakarít az étel elkészítése során. A serpenyő minden típusú főzőlapon használható az indukciósat is beleértve.

BergHOFF Öntöttvas fazék fedéllel
24 990 Ft 18 990 Ft

Kiárusítás

Nagyon jó minőségű öntöttvas fazék tapadásmentes zománc felülettel. Értékelni fogod az edény alját, amely cseppformájának köszönhetően megakadályozza a hús letapadását és kiszáradását.. A BergHOFF fazék előnye, hogy bármilyen típusú tűzhelyen használható beleértve az indukciós főzőlapot is.

BergHOFF Nyeles lábas fedővel 16 l 20 cm Collect&Cook
9 990 Ft 8 490 Ft

Kiárusítás

Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült nyeles lábas. Értékelni fogod a speciális széleit, amely lehetővé teszi a pontos öntést fölösleges rendetlenség nélkül. A BergHOFF Collect&Cook nyeles lábas további előnye az energiatakarékos főzés a többrétegű termoaljnak köszönhetően. A nyeles lábas mosogatógépben mosható.

BergHOFF 15 darabos Lagos készlet Studio Line Lagos
18 990 Ft 16 090 Ft

Kiárusítás

15 darabos késkészlet és olló egy csomagolásban. A Lagos BergHOFF kések kézzel élezettek, és ez biztosítja az élességüket. A szettben megtalálható steak kések, hámozókés, húsvágó kés, univerzális kések és több más.

BergHOFF Eclipse 7-darabos késgarnitúra
10 990 Ft

Újdonság

BergHoff márkájú késgarnitúra borókafenyőből készült faállványban és ergonomikus fogantyúval. A penge anyaga: kiváló minőségű nemesacél (X20Cr13). Modern futurisztikus kialakítás, amely mégsem bonyolítja az egyszerű használatot.

BergHOFF Hámozókés 7 cm
3 490 Ft

Újdonság

Hámozókés a BERGHOFF márkától, fokozott minőségű acélból készült és kézzel csiszolt. A hozzáadott fém merevítés egyensúlyt és nagyobb biztonságot biztosít. A fogantyú tartós és sima, ergonómiai alakú, POM anyagból és olyan anyagokból készül, amelyek általában a fémet helyettesítik a keménységük miatt a stabilitás, szilárdság és korrózióállóság pótlására használják.

BergHOFF Konyhakés 20 cm
4 890 Ft

Újdonság

Konyhakés a BergHOFF márkától, fokozott minőségű acélból készült és kézzel csiszolt. Egy darab kiváló minőségű szénacélból kovácsolt. A hozzáadott fém merevítés egyensúlyt és nagyobb biztonságot biztosít. A fogantyú tartós és sima, ergonómiai alakú, POM anyagból és olyan anyagokból készül, amelyeket általában fémet helyettesítik a keménységük miatt, stabilitásának és korrózióállóságának pótlására használják.

BergHOFF Lagos 7-darabos késgarnitúra
12 990 Ft

Újdonság

Lagos késgarnitúra faállványban a BERGHOFF márkától nemesacélból készül (X30Cr14). Kényelmes ergonomikus fogantyú. A csomagolás az állványt is tartalmazza.

BergHOFF Univerzális kés 15 cm
3 490 Ft

Újdonság

Univerzális kés a BergHOFF márkától, fokozott minőségű acélból készült és kézzel csiszolt. Egy darab kiváló minőségű szénacélból kovácsolt. A hozzáadott fém merevítés egyensúlyt és nagyobb biztonságot biztosít. A fogantyú tartós és sima, ergonómiai alakú, POM anyagból és olyan anyagokból készül, amelyeket általában fémet helyettesítik a keménységük miatt, stabilitásának és korrózióállóságának pótlására használják.

BergHOFF 4 részes kés készlet Cook&Co
6 690 Ft

A BergHOFF minőségi kések kézzel élesítettek, hogy minél élesebbek legyenek. A Cook&Co kések masszív rozsdamentes acélból készültek, műanyag markolattal ellátottak, így egyszerűen és biztonságosan használhatóak. Csodás dobozban elhelyezettek, tehát ajándékként is alkalmasak.

BergHOFF Üveg sütőtál 1,5 l Moon
7 390 Ft 5 590 Ft

Sütőtál 1,5 l. Moon BergHOFF fedő nélküli sütőtál, sütéshez akár 290 °C hőmérsékletig. Értékelni fogod alakját és a markolatot, amely megkönnyíti a tállal való manipulációt. A csomagolásban szilikon edényfogóval a biztonságos tartásért.

BergHOFF Üveg sütőtál 3 l Moon
11 990 Ft 7 490 Ft

Sütőtál 3 l. Moon BergHOFF fedő nélküli sütőtál, sütéshez akár 290 °C hőmérsékletig. Értékelni fogod alakját és a markolatot, amely megkönnyíti a tállal való manipulációt. A csomagolásban szilikon edényfogóval a biztonságos tartásért.

BergHOFF Fazék fedővel 6,3 l 24 cm Collect&Cook
33 190 Ft 17 490 Ft

A fazék jó minőségű rozsdamentes acélból készült. Értékelni fogod a speciális széleit, amely lehetővé teszi a pontos öntést fölösleges rendetlenség nélkül. A BergHOFF Collect&Cook fazék további előnye az energiatakarékos főzés a többrétegű termoaljnak köszönhetően. A fazék alkalmas mosogatógépben való mosására.