BergHOFF Öntöttvas fazék fedéllel
37 290 Ft

24 890 Ft
+ ingyen szállítás

Nagyon jó minőségű öntöttvas fazék tapadásmentes zománc felülettel. Értékelni fogod az edény alját, amely cseppformájának köszönhetően megakadályozza a hús letapadását és kiszáradását.. A BergHOFF fazék előnye, hogy bármilyen típusú tűzhelyen használható beleértve az indukciós főzőlapot is.


BergHOFF Fazék fedővel 10 l 26 cm Collect&Cook
36 490 Ft

18 590 Ft

Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült fazék. Értékelni fogod a speciális széleit, amely lehetővé teszi a pontos öntést fölösleges rendetlenség nélkül. A BergHOFF Collect&Cook fazék további előnye az energiatakarékos főzés a többrétegű termoaljnak köszönhetően. A fazék alkalmas mosogatógépben való mosására.


BergHOFF 15 darabos Lagos készlet Studio Line Lagos
28 490 Ft

18 690 Ft

15 darabos késkészlet és olló egy csomagolásban. A Lagos BergHOFF kések kézzel élezettek, és ez biztosítja az élességüket. A szettben megtalálható steak kések, hámozókés, húsvágó kés, univerzális kések és több más.


BergHOFF Fazék fedővel 6,3 l 24 cm Collect&Cook
33 190 Ft

17 390 Ft

A fazék jó minőségű rozsdamentes acélból készült. Értékelni fogod a speciális széleit, amely lehetővé teszi a pontos öntést fölösleges rendetlenség nélkül. A BergHOFF Collect&Cook fazék további előnye az energiatakarékos főzés a többrétegű termoaljnak köszönhetően. A fazék alkalmas mosogatógépben való mosására.


BergHOFF Nyeles lábas fedővel 16 l 20 cm Collect&Cook
18 690 Ft

9 990 Ft

Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült nyeles lábas. Értékelni fogod a speciális széleit, amely lehetővé teszi a pontos öntést fölösleges rendetlenség nélkül. A BergHOFF Collect&Cook nyeles lábas további előnye az energiatakarékos főzés a többrétegű termoaljnak köszönhetően. A nyeles lábas mosogatógépben mosható.


BergHOFF Fazék fedővel 3,7 l 20 cm Collect&Cook
23 690 Ft

12 490 Ft

Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült fazék. Értékelni fogod a speciális széleit, amely lehetővé teszi a pontos öntést fölösleges rendetlenség nélkül. A BergHOFF Collect&Cook fazék további előnye az energiatakarékos főzés a többrétegű termoaljnak köszönhetően. A fazék alkalmas mosogatógépben való mosására.


BergHOFF Üveg sütőtál 2,2 l Moon
7 990 Ft

6 190 Ft

Sütőtál 2,2 l. Moon BergHOFF fedő nélküli sütőtál, sütéshez akár 290 °C hőmérsékletig. Értékelni fogod alakját és a markolatot, amely megkönnyíti a tállal való manipulációt. A csomagolásban szilikon edényfogóval a biztonságos tartásért.


BergHOFF 7 részes Cook&Co konyhai szett
23 190 Ft

12 490 Ft

7 db-os konyhai eszközkészlet fali tartóval. A BergHOFF elsőosztályú rozsdamentes acélból készült puha markolattal. Nem hiányozhat a merőkanál a leveshez, húsvilla, krumplinyomóés több más.


BergHOFF Üveg sütőtál 0,7 l Moon
4 190 Ft

3 490 Ft

Sütőtál 0,7 l. Moon BergHOFF fedő nélküli sütőtál, sütéshez akár 290 °C hőmérsékletig. Értékelni fogod alakját és a markolatot, amely megkönnyíti a tállal való manipulációt. A csomagolásban szilikon edényfogóval a biztonságos tartásért.


BergHOFF Üveg sütőtál 1,5 l Moon
7 390 Ft

5 590 Ft

Sütőtál 1,5 l. Moon BergHOFF fedő nélküli sütőtál, sütéshez akár 290 °C hőmérsékletig. Értékelni fogod alakját és a markolatot, amely megkönnyíti a tállal való manipulációt. A csomagolásban szilikon edényfogóval a biztonságos tartásért.


BergHOFF Üveg sütőtál 3 l Moon
11 990 Ft

7 490 Ft

Sütőtál 3 l. Moon BergHOFF fedő nélküli sütőtál, sütéshez akár 290 °C hőmérsékletig. Értékelni fogod alakját és a markolatot, amely megkönnyíti a tállal való manipulációt. A csomagolásban szilikon edényfogóval a biztonságos tartásért.


BergHOFF 4 részes evőeszköz készlet Essence
6 090 Ft

4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Essence evőkészlet a BergHOFF márka és a Ralph Kramer elismert dizájnereinek együttműködésének eredménye. Az evőeszközök kiváló minőségű 18/10 rozsdamentes acélból készültek. A fej és a markolat közti rész kiegyensúlyozott és a szép, szimmetrikus minta igazi kulináris élményt kínál.


BergHOFF 7 részes bár szett fa tartóban
20 090 Ft

11 190 Ft

Nyitókészlet, ami mindig kéz alatt lesz. A 7 részes BergHOFF bár szett minőségi rozsdamentes acélból készült. A külsejét galvanizált réteg borítja, amely védi az eszközöket a karcolásoktól. Az összes szépen illeszkedik a stílusos fa tartóba.


BergHOFF Serpenyő 24 cm Collect&Cook antracit
10 290 Ft

7 490 Ft

Minőségi tapadásmentes serpenyő levehető nyéllel és 24 cm átmérővel. A BergHOFF serpenyő többrétegű alja minimálisra csökkenti az olajfogyasztást, és az öntött alumínium antiadhéziós bevonattal nemcsak energiát, hanem tápanyagokat is megtakarít az étel elkészítése során. A serpenyő minden típusú főzőlapon használható az indukciósat is beleértve.


BergHOFF Serpenyő 24 cm Collect&Cook rozsdamentes acél
18 190 Ft

9 890 Ft

Minőségi rozsdamentes serpenyő üreges fogantyúval és 24 cm átmérővel. A háromrétegű BergHOFF serpenyő biztosítja az egész felület egyenletes felmelegedését. A serpenyő minden típusú főzőberendezésen használható beleértve az indukciós főzőlapot. Nem kell tartanod a mosogatógépben mosástól sem.