Berndorf-Sandrik CARO Evőeszközkészlet, 24 db
9 390 Ft 391,25 Ft/darab

Berndorf Sandrik CARO evőeszközkészlet az egyszerű elegancia által nyújtott tökéletességet képviseli. A csiszolt felületek csillogása fényűző látványt kölcsönöz bármilyen terítékhez használja. A 6 személyes szett rozsdamentes acélból készült.

Berndorf-Sandrik ROYAL ECO Evőeszközkészlet, 24 db
25 490 Ft 1062,08 Ft/darab
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Berndorf Sandrik ROYAL ECO 6 személyes evőeszközkészletet egyedi, összetéveszthetetlen designja teszi különlegessé. Ünnepélyes alkalmakkor tökéletes választás, hiszen viktoriánus stílusa kivételes eleganciát kölcsönöz a terítéknek. Anyaga polírozott rozsdamentes acél, mosogatógépben is tisztítható.

Berndorf-Sandrik Gyerek evőeszközkészlet, 4 darabos
2 890 Ft 722,50 Ft/darab

Berndorf-Sandrik evőeszközkészlet biztonságos kialakítása és állatkás mintája miatt kiváló választás gyermekeknek. Az evőeszközök rozsdamentes acélból készültek, így igényes megjelenésük mellett mosogatógéppben is moshatók. A piros díszdoboz tartalmaz egy kést, egy villát, egy kanalat és egy teáskanalat.

Berndorf-Sandrik Hotel Étkészlet, 64 db-os
24 990 Ft 390,47 Ft/darab
+ ingyen szállítás

Berndorf Sandrik Hotel 64 db-os étkészlet rozsdamentes acél kivitelezése és diszkrét, elegáns megjelenése révén ideális kiegészítője lehet konyhája számára. Kerek formájú fogantyújának köszönhetően nemcsak a mindennapos használathoz, hanem ünnepi alkalmakhoz is egyaránt használható.

Berndorf-Sandrik Profi-Line Húsvilla, 20 cm
6 290 Ft 6 090 Ft

Berndorf-Sandrik Profi-Line Húsvilla igazán könnyűvé és élvezetessé teszi a konyhai munkát. A 20 cm hosszú villa kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így hosszú ideig jól szolgál. A villát a biztonság és a kényelem jellemzi, amiről az ergonómiai kialakítású markolat gondoskodik.

Berndorf-Sandrik JOKER Evőeszközkészlet, 24 db
19 490 Ft 812,08 Ft/darab
+ ingyen szállítás

Berndorf Sandrik JOKER evőeszközkészlet az egyszerű elegancia által nyújtott tökéletességet képviseli. A csiszolt felületek csillogása fényűző látványt kölcsönöz bármilyen terítékhez használja. A 6 személyes szett rozsdamentes acélból készült.

Berndorf-Sandrik Profi-Line Húsvágó kés, 20cm
5 790 Ft 5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Berndorf-Sandrik Profi-Line Húsvágó kés kiváló választás, hogy könnyűvé és élvezetessé tegye a konyhai munkát. Segítségével a húsokat vékony szeletekre vagy kockákra vághatjuk. A 20 cm hosszú penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így hosszú ideig jól szolgál. A Rockwell keménységi skálán 55 pontos, így kivételesen hosszú élettartammal bír. A kést a biztonság és a kényelem jellemzi, amiről a penge elején lévő ujjvédő rész és az ergonómiai kialakítású markolat gondoskodik.

Berndorf-Sandrik Profi-Line Univerzális kés, 20cm
6 490 Ft

Berndorf-Sandrik Profi-Line Univerzális kés kiváló választás profi séfek és rutinos háziasszonyok számára, akiknek könnyűvé és élvezetessé teszi a konyhai munkát. A 20 cm hosszú penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így hosszú ideig jól szolgál. A Rockwell keménységi skálán 55 pontos, így kivételesen hosszú élettartammal bír. A kést a biztonság és a kényelem jellemzi, amiről a penge elején lévő ujjvédő rész és az ergonómiai kialakítású markolat gondoskodik.

Berndorf-Sandrik Evőeszköz készlet Winnipeg ornamensekkel 30 db
40 490 Ft 1349,67 Ft/darab
+ ingyen szállítás

A Winnipeg evőeszköz készletet jellemzi a az alak egyszerűsége, amely a tökéletesen kifinomult ornamensek eleganciájával társul, amelyek ünnepi megjelenést kölcsönöznek neki. A készlet 6 ember számára alkalmas és első osztályú acélból készült.

Berndorf-Sandrik Profi-Line Késélező, 20cm
3 390 Ft 3 290 Ft

20 cm hosszú, a Rockwell skálán mért 60-as keménységű Berndorf Sandrik Profi Line késélező segítségével a megfelelő szögben, tetszőleges pozícióban fenhetjük késeink pengéjét, borotva élessé varázsolva azokat. A rozsdamentes acélból készült fenő garantáltan hosszú élettartamú és praktikus kiegészítője konyhánknak.

Berndorf-Sandrik Evőeszköz készlet Winnipeg homokszínű 30 db
40 490 Ft 1349,67 Ft/darab
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Evőeszköz készlet Winnipeg egy nagyon luxusos dolog a Berndorf-Sandrik osztrák cég műhelyéből. A készlet a legjobb rozsdamentes acélból készült, és a homokszínű matt fogantyúk eleganciát kölcsönöznek az evőeszközöknek.

Berndorf-Sandrik Evőeszköz készlet Rokoko 24 db
31 990 Ft 1332,92 Ft/darab
+ ingyen szállítás

6 személyes evőeszköz készlet késő barokk stílusban lenyűgöz a finom díszítésével, játékos és elegáns dizájnjával. Mivel a készlet kiváló minőségű anyagból készült, nem hat giccsesen és olcsón, hanem egy mesteri pontot tesz az ünnepi asztalra.

Berndorf-Sandrik Hotel Evőeszköz készlet, 12 db
5 290 Ft 440,83 Ft/darab

Berndorf-Sandrik Hotel Evőeszköz készlet klasszikus külsejének köszönhetően remekül illik bármilyen étkészlethez. A szett 12 db evőeszközt tartalmaz, amely 6 főnek elegendő. Jó minőségű rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben mosható.

Berndorf-Sandrik LAMBADA Evőeszközkészlet, 60 db
54 990 Ft 916,50 Ft/darab
+ ingyen szállítás

Berndorf Sandrik LAMBADA evőeszközkészlet letisztult, szép formája időtlenséget és eleganciát sugároz, így tökéletes választás akár modern, akár klasszikus terítékekhez. A tárolóbőröndnek köszönhetően jelesebb alkalmakból ajándékként is ideális. Anyaga rozsdamentes acél, mosogatógépben is mosható.

Berndorf-Sandrik Profi-Line Csontozókés, 13 cm
5 590 Ft 4 990 Ft

Berndorf-Sandrik Profi-Line Csontozókés kiváló választás húsok csontozásához, könnyűvé és élvezetessé teszi a konyhai munkát. A 13 cm hosszú keskeny, hegyes penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így hosszú ideig jól szolgál. A Rockwell keménységi skálán 55 pontos, így kivételesen hosszú élettartammal bír. A kést a biztonság és a kényelem jellemzi, amiről a penge elején lévő ujjvédő rész és az ergonómiai kialakítású markolat gondoskodik.

Berndorf-Sandrik Profi-Line Kenyérvágókés, 20cm
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Berndorf-Sandrik Profi-Line Kenyérvágókés kiváló választás mindenki számára, könnyűvé és élvezetessé teszi a kenyér és péksütemények szeletelését. A 20 cm hosszú recés penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így hosszú ideig jól szolgál. A Rockwell keménységi skálán 55 pontos, így kivételesen hosszú élettartammal bír. A kést a biztonság és a kényelem jellemzi, amiről a penge elején lévő ujjvédő rész és az ergonómiai kialakítású markolat gondoskodik.

Berndorf-Sandrik Evőeszköz készlet halhoz Carina 12 db
13 990 Ft 1165,83 Ft/darab

Utolsó darab ezen az áron!

Carina evőeszköz halhoz elvarázsol a stílusos eleganciájával. A finom domborzat szépen díszíti a klasszikus evőeszközöket, amelyek első osztályú acélból készültek. Az ízléses evőeszköz készlet 6 fő számára alkalmas.

Berndorf-Sandrik Profi-Line kés 13 cm
3 690 Ft

Nyers vagy pörkölt húsok darabolására és vágására szánt kés a Berndorf Sandrik-Profi- Line terméke. Hála az élének nem kötelező a húsrostok irányába vágni. 55 Rockwell keménységű éllel.

Berndorf-Sandrik Profi-Line Zöldségkés, 10 cm
4 490 Ft 3 690 Ft

Berndorf-Sandrik Profi-Line Zöldségkés kiváló választás mindenféle étel előkészítéséhez, különösen zöldségfélék darabolásához javasolt. A 10 cm hosszú penge minőségi rozsdamentes acélból készült, így hosszú ideig jól szolgál. A Rockwell keménységi skálán 55 pontos, így kivételesen hosszú élettartammal bír. A kést a biztonság és a kényelem jellemzi, amiről a penge elején lévő ujjvédő rész és az ergonómiai kialakítású markolat gondoskodik.

Berndorf-Sandrik Profi-Line Santoku Japán Szakácskés, 17 cm
6 090 Ft 5 690 Ft

Berndorf-Sandrik Profi-Line Santoku egy japán szakácskés, amely igazán könnyűvé és élvezetessé teszi a konyhai munkát. A zöldségektől a húsokig mindenféle ételek tapadásmentesen felszeletelhetők . A 17 cm hosszú penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így hosszú ideig jól szolgál. A Rockwell keménységi skálán 55 pontos, így kivételesen hosszú élettartammal bír. A kést a biztonság és a kényelem jellemzi, amiről a penge elején lévő ujjvédő rész és az ergonómiai kialakítású markolat gondoskodik.

Berndorf-Sandrik Profi-line Késkészlet fatartóval, 6 db-os
33 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Bernford Sandrik Profi Line rozsdamentes acél késekészlet és gyönyörű lakkozott fatartója a legjobb minőséget képviselik. A Rockwell keménységi skálán 55 pontosak, így kivételesen hosszú élettartammal bírnak, valamint tökéletesen szelhető vele minden étel. Ergonómikus markolata kényelmes, és biztonságos kialakítású.

Berndorf-Sandrik Profi-Line Mágneses késtartó, 45cm
6 190 Ft

Az esztétikus kialakítású, 45 cm hosszú Berndorf Sandrik Profi-Line falra szerelhető késtartó erős mágnessel tartja meg eszközeinket. E rendkívül praktikus megoldásnak köszönhetően késeinket gyorsan elérhetjük, valamint konyhánkban helyet takaríthatunk meg. Felszerelése egyszerű és gyors.

Berndorf-Sandrik Desszertes villa készlet Rokoko 6 db
6 790 Ft 1131,67 Ft/darab

Villa készlet finom díszítéssel barok stílusban az ötórás teázáshoz készült egy kis darab süteménnyel. 6 személyes készlet, így az egész családoddal vagy barátaiddal élvezheted az egyedülálló pillanatot.