BIG Kagyló homokozó

BIG Kagyló homokozó

Értékelés: 4,5
8 000 Ft

6 190 Ft

Több funkciós 2 részből álló kagyló alakú műanyag homokozó. Rendkívül praktikus, a két kagyló formájú homokozó több variációban is használható a gyerekek igényeitől függően. Lehet az egyik felet homokozónak, a másikat kis pancsoló medencének vagy fedélnek használni. Masszív kivitelű, sokoldalú, kisebb kertekben is kényelmesen elfér.


BIG Közlekedési kúpok
3 890 Ft

Praktikus fekete fehér kúp készlet A készlet négy darabot tartalmaz, amelyet a gyermekek igény szerint szétrakhatnak. A kúpok 26 centiméter magasak.


BIG Útjelzőtábla szett-46%

BIG Útjelzőtábla szett

Értékelés: 5
7 290 Ft

3 890 Ft

Akció

BIG Útjelzőtábla szett segítségével a gyerekek már egészen kis korukban hozzászokhatnak az alapvető közlekedési jelzésekhez játékos formában. A készlet 3 db táblát tartalmaz, ezek közül kettő kétoldalas – mindkét oldalukon jelzés található. Használata 3 éves kortól ajánlott.


BIG Útjelző táblák

BIG Útjelző táblák

Értékelés: 4,5
12 390 Ft

9 140 Ft

Útjelző táblák a gyerekek részére. A könnyen felállítható táblák segítségével a kicsik megismerkedhetnek a KRESZ alapvető szabályaival játékos formában. 6 db táblatartóval, minkét oldalukon különböző táblákkal.


BIG Bébitaxi BOBBY CAR Next
39 375 Ft

33 210 Ft
+ ingyen szállítás

Bébitaxi Big Bobby Car új, fényűző kivitelben. Funkcionális első lámpák, duda a kormányon, titkos hely a motorháztető alatt például a kedvenc játékokra. Az üléshuzat eltávolítható és tisztítható. Csatlakoztató, melyre fel lehet szerelni a pótkocsit vagy a vezető rudat elölre vagy hátra.


BIG BIG Bobby Car Classic Little Star
12 690 Ft
12 240 Ft

Erős autó futóbicikli ergonomikus üléssel, színes, imádnivaló csillagokkal lányok vagy fiúk számára. A kormánykerék mechanikus kürttel. Lehetséges, hogy vontatót csatlakoztass.


BIG BIG BOBBY CAR CLASSIC Oceán
12 090 Ft
11 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Masszív futóbicikli autó formájában ergonómikus üléssel kék színben matricákkal megjeleníti az oceánt, beleértve a hozzáadott rendőrségi matricákat. A kormánykerék mechanikus kürttel. Lehetséges, hogy vontatót csatlakoztass.


BIG Big Bobby Car Rockstar rózsaszín, lábbal hajtható autó
14 855 Ft

13 230 Ft

Ez a lábbal hajtható stabil gyermekjármű alacsony súlyponttal rendelkezik. Az ülés úgy van kialakítva, hogy egy térdben behajított lábbal is használható. Teherbírás 50 kg. Működő kormánykerék – az első kerekei forognak. A kormánykeréken duda található.


BIG BIG Bobby pet hordozó
11 390 Ft

8 600 Ft

Hordozó az állatok szállítására minőségi és masszív műanyagból. A kocsi felső lecsatolható része lehetővé teszi a könnyebb elhelyezését az összes szükséges anyagnak Az utánfutó kinyitható hátulról


BIG BIG motor Sport Bike
20 290 Ft

18 590 Ft

Masszív futóbicikli motor formájában, minden kis versenyzőt felkelti.. Futóbicikli hangokat ad ki, indítás, gyorsítás és dudálás. Széles kerék a nagyobb stabilitás és gyorsaság érdekében.


BIG Futóbicikli Big Bobby Kisautó, zöld
10 380 Ft
10 190 Ft

Big Bobby Kisautó, zöld egy lábbal hajtható kisautó. A kormánya funkcionál, ezáltal a gyermekek könnyen irányíthatják. Praktikus kisautó, melyet a gyermek használhat ülve, illetve egyik lábával térdelve. Kialakitását tekintve alacsony súlypontú, amely biztosabb stabilitást ad.


BIG Bobby Car Classic Fulda fekete, lábbal hajtható autó
14 621 Ft

13 220 Ft

Ez a lábbal hajtható stabil gyermekjármű alacsony súlyponttal rendelkezik. Az ülés úgy van kialakítva, hogy egy térdben behajított lábbal is használható. Teherbírás 50 kg. Működő kormánykerék – az első kerekei forognak. A kormánykeréken duda található.


BIG Futóbicikli Bobby Car Classic Lábbal hajtós játék
10 030 Ft

A Big Bobby Car Classic lábbal hajtós autó ergonomikus kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmesen illeszkedik a gyerekek testéhez. Kormánykerekével irányítható és vonóhoroggal is el van látva, hogy a fontos dolgokat utána lehessen kötni. A minőségi kivitelezésű autó használata teljesen biztonságos, hiszen gyermeke dudával is tudja jelezni, ha közeledik.


BIG Bobby Car Classic - Street Bike Kismotor
15 930 Ft

BIG Bobby Car Classic – Street Bike Kismotor tökéletes választás a legkisebbek számára, hiszen lekerekített éleinek és stabil kialakításának köszönhetően biztonságosan használható. A lábbal hajtható járgány széles kerekei és mélyen fekvő súlypontja lehetővé teszi, hogy a gyerekek könnyedén irányíthassák és elsajátítsák használatát. A játék UV álló anyagból készült, így sokáig megőrzi eredeti élénk színét.


BIG Bohóc kerti zuhany Vizijáték
5 990 Ft
5 740 Ft

A BIG Bohóc kerti zuhany segítségével a gyerekek mókázva hűthetik le magukat a forró nyári napokon. A medence mellett kiváló szolgálatot fog tenni az állítható vízmagasságba spriccelő kedves bohóc. Használata rendkívül egyszerű a kerti csaphoz csatlakoztatva.


BIG Cipővédő, Kék

BIG Cipővédő, Kék

Értékelés: 4,5
2 780 Ft

BIG Cipővédő megvédi gyermeke cipőjét az extrém mechanikus hatásoktól motorozás, biciklizés és rollerezés közben egyaránt. A cipő élettartamát ezzel jelentősen megnövelheti, így nem kell többé aggódnia, ha gyermeke a kemény terepen, aszfalton játszik és csoszog. A cipővédő könnyedén felhelyezhető, mérete pedig 21-es és 27-es között állítható.


BIG Cipővédő, Piros

BIG Cipővédő, Piros

Értékelés: 4
2 990 Ft

2 110 Ft

BIG Cipővédő megvédi gyermeke cipőjét az extrém mechanikus hatásoktól motorozás, biciklizés és rollerezés közben egyaránt. A cipő élettartamát ezzel jelentősen megnövelheti, így nem kell többé aggódnia, ha gyermeke a kemény terepen, aszfalton játszik és csoszog. A cipővédő könnyedén felhelyezhető, mérete pedig 21-es és 27-es között állítható.


BIG Flippi Négykerekű kismotor, Fekete/Piros-18%
3 690 Ft

2 990 Ft

Akció

BIG Flippi négykerekű kismotor egy stabil vázú, kényelmes, modern stílusú gyermekjáték fekete és piros színben, mely négy kerékkel rendelkezik, így fokozottan biztonságos. Anyaga kiváló minőségű, tartós műanyag, melynek teherbírása 25 kg-ig terjed. Az első kerekek kormányozhatóak, használata egyszerű és biztonságos. 1,5 éves korú gyermekeknek ajánlott.


BIG FLIPPI Négykerekű kismotor
3 690 Ft

3 440 Ft

BIG Flippi Négykerekű kismotor egy stabil vázú, kényelmes, modern stílusú gyermekjáték, mely négy kerékkel rendelkezik. Anyaga kiváló minőségű, tartós műanyag, melynek teherbírása 25 kg-ig terjed. Az első kerekek kormányozhatóak **, használata egyszerű és biztonságos. **1,5 éves kortól ajánlott.


BIG Futó kerékpár BIG Rider+védőrészek
16 490 Ft

13 260 Ft

Gyerek futókerékpár boldog színes kivitelben. A futóbicikli levehető lágy ülésével, ergonomikus fogantyúval, a kormánykerék forgó tengellyel és puha műanyag görgőkkel rendelkezik. A futóbicikli védőrészekkel rendelkezik a cipőre fekete színben.


BIG Játék jelzőlámpa

BIG Játék jelzőlámpa

Értékelés: 5
8 090 Ft
7 830 Ft

BIG játék jelzőlámpa tökéletes kiegészítőja a manapság oly divatos gyermek járműveknek. A könnyen felállítható lámpa segítségével a kicsik megismerkedhetnek a KRESZ alapvető szabályaival játékos formában. A lámpák világítanak, így az utcán érezheti magát a gyermek. Gyermeke számára 3 éves kortól ajánlott.


BIG Futóbicikli Játék kormány (kiegészítő)
7 030 Ft

BIG többfunkciós autókormány a legtökéletesebb választás az autókért rajongó kisgyermekek számára. A kormány kompatibilis az összes BIG Bobby kisautóval. Többféle funkciójának köszönhetően egy igazi élmény vele az autózás. Funkciók: Villogó LED fények, autózár hang, telefonszám tárcsázó hang, csengő hang, és persze a rádió.


BIG Mása és a Medve Építőjáték - Mása Szobáj
5 380 Ft

Big Mása és a Medve építőjátékkal megalkothatod saját hangulatos szobád, majd beköltöztetheted kedvenc barátaidat. A játékban a méltán népszerű animációs film főszereplőjével, Másával építheted meg egyedi berendezésű tered, majd Medvével együtt indulhattok a kalandok után. A készlet változatos, színes elemeivel remek szórakozás a gyerekek számára, már másfél éves kortól.


BIG Mása és a medve - Mása házikója építőjáték
10 100 Ft

A Big Mása és a medve – Mása házikója építőjáték elkíséri gyermekünket kedvenc mesehőse házába, ahol együtt sok színes dolgot tudnak építeni. A gyerekek kiélhetik kreativitásukat, ezáltal fejleszthetik magukat a játékon keresztül. **Kiváló minőségű műanyagból készült, így nem kell féltenünk gyermekeinket, miközben ezzel a játékkal játszanak.


BIG Bobby Car Bébitaxi, piros

BIG Bobby Car Bébitaxi, piros

Értékelés: 4,5
12 990 Ft

11 370 Ft

Bobby Car bébitaxi egy lábbal hajtós piros kisautó. Erős műanyagból készült, így strapabíró. Hozzá segíti a gyermeket koordinációs és állóképesség fejlődéséhez. Nagyon élvezetes egyben hasznos játék. Minden gyermek álma egy ilyen piros kisautó amivel kedvére játszhat. Egy igazán stabil jármű, aminek örülni fog a gyermeke.


BIG New Bobby Car RB3 Kisautó
14 090 Ft

13 010 Ft

BIG New Bobby Car RB3 kisautó egy szilárd vázú, kényelmes gyermekjáték, mely kiválóan fejleszti a kisgyermekek egyensúlyérzékét és koordinációs képességeit. Alacsony súlypontjának köszönhetően rendkívül stabil és biztonságos jármű. Térdtámasszal rendelkezik, így nagyobb gyermekek számára is ideális. A dudával felszerelt kormánykerék előtt rejtett tárolórekesz található. Anyaga kiváló minőségű műanyag. Használata 1 éves kortól ajánlott.


BIG PlayBig BLOXX Bob a mester készlet
14 590 Ft

12 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építőkészlet PlayBig BLOXX sorozatból Bob a mester licenccel. A csomagban szerepel a Bob, Max kotró, ,magasra emelő targonca és egyéb kiegészítők. A fiúk képesek összerakni és felépíteni, mint a népi gyermek sorozatban Bob a mester.


BIG PlayBig BLOXX Peppa Pig figurák család
3 153 Ft
3 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Figurák a gyerek sorozatból Peppa malac az építőjáték sorozathoz PlayBIG Bloxx. Négy műanyag figura a Peppa malac sorozatból, az egész családot létrehozva. Karakterek kompatibilisek más ismert figurákkal.


BIG PlayBig Bloxx Peppa Pig iskola
11 730 Ft
11 160 Ft

Ezzel a készlettel a gyerekek a Peppa és George malackával együtt felépíthetnek egy egész iskolát gyönyörűen felszerelt osztállyal. A készlet 87 darab építőből áll nagy alaplemezt tartalmaz, osztály felszerelést és hintát, ahol a malackák a szünetben játszhatnak.


BIG PlayBig Bloxx Peppa Pig vasútállomás
3 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Big PlayBig Bloxx Építőjáték készlet azonnal a gyermekek kedvence lesz. A 15 db elemet tartalmazó készlethet egy praktikus doboz tartozik, ezáltal a játék könnyedén tárolható. A szettben található mozdonyok és a pályaudvar felejthetetlen kikapcsolódást nyújtanak gyerekek számára.


BIG Futóbicikli Power Maxi Etető
12 340 Ft

BIG Maxi kotrógép egy igazi élményt nyújt a gyermeknek, ahogy beleélheti magát az építkezés rejtelmeibe. Kiváló minőségű, erős műanyagból készült, így igazán strapabíró. Felső része 360°-ban forgatható, a lebegő kanál egy igazi kotrógépet tükröz.


BIG Utánfutó BIG Travel Caddy
10 190 Ft

8 800 Ft

Utánfutó retro designban fehér-fekete színben, tökéletes minden típusú Bobby carhoz és csatolható BIG skuterekhez. Utánfutó lecsatolható felső résszel.


BIG Védőrész a cipőre fekete
2 780 Ft

Védőrész a cipőre, a fekete színben, minden egyes futóbicikli szükséges kiegészítője. Alkalmas a futóbicikli, kerékpár stb. használatára. Nem hagy nyomot a padlón, csúszásmentes felülettel rendelkezik.


BIG PlayBig Bloxx Peppa Pig kert
7 621 Ft
7 270 Ft

Big PlayBig Bloxx Építőjáték készlet azonnal a gyermekek kedvence lesz. A 15 db elemet tartalmazó készlethet egy praktikus doboz tartozik, ezáltal a játék könnyedén tárolható. A szettben található kerti eszközök és a kerti házikó felejthetetlen kikapcsolódást nyújtanak gyerekek számára.


BIG Védőrész a cipőre rózsaszín
2 780 Ft

Védőrész a cipőre rózsaszín minden egyes futóbicikli szükséges kiegészítője. Alkalmas a futóbicikli, kerékpár stb. használatára. Nem hagy nyomot a padlón, csúszásmentes felülettel rendelkezik.