Bioaquanol Sampon mindennapi használatra (Mennyiség 250 ml)

Bioaquanol Sampon mindennapi használatra

3 740 Ft

Az egyedülálló növényi receptúra, a Bioaquanol hajsampon koffeint, nátrium-hialuronánt, panthenolt és növényi kivonatokat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a fejbőr kikapcsol, kellően hidratált és egyenletesen elősegíti a vérkeringést.

Partnerünktől: Vivantis
Bioaquanol Hajhullás elleni szérum (Anti Hair Loss Serum) (Mennyiség 50 ml)

Bioaquanol Hajhullás elleni szérum (Anti Hair Loss Serum)

4 050 Ft

Hajszérum magas koffein-, hialuronsav-, keratin- és egyedülálló kurkumakivonattal a túlzott hajhullás ellen és az új haj növekedésének serkentése érdekében. Támogatja a haj növekedésének helyreállítását és javítja annak minőségét.

Partnerünktől: Vivantis
Bioaquanol (Anti Hair Loss Shampoo) hajhullás elleni sampon (Mennyiség 250 ml)

Bioaquanol (Anti Hair Loss Shampoo) hajhullás elleni sampon

3 840 Ft

Túlzott hajhullásra való sampon. Hatékonyan tisztítja és kezeli a fejbőrt és a hajat. A benne lévő koffein vérrel látja el a fejbőrt, így a hatóanyagok jobban elérik a hajtövekig. alkalmas a mindennapos használatra nőknek és férfiaknak egyaránt. .

Partnerünktől: Vivantis
Bioaquanol Hajnövekedés szabályozó H (Mennyiség 250 ml)

Bioaquanol Hajnövekedés szabályozó H

3 840 Ft

A Bioaquanol H egy rendkívül hatékony hajnövekedést szabályozó szer, amely hialuronsavat, porc kivonatokat és számos vitamint tartalmaz. Rendszeres használatával helyreállítja a haj növekedési ciklusát, növeli a haj erősségét és hajlékonyságát, valamint csökkenti a korpásodás előfordulását.

Partnerünktől: Vivantis
Bioaquanol Hajnövekedés serkentő U (Mennyiség 55 ml)

Bioaquanol Hajnövekedés serkentő U

1 520 Ft

A Bioaquanol U hajnövekedés serkentője kissé irritálja a fejbőrt. Ez az enyhe irritáció jobb fejkeringést és a hajhagymák jobb táplálkozását eredményezi. Rendszeres használat esetén csökken a hajhullás, a töredezés és a korpásodás és az új haj növekedése már két hónapos alkalmazás után látható lesz.

Partnerünktől: Vivantis