Biofficina Toscana Arctisztító szérum (Purifying Facial Serum) 30 ml
4 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szérum magas koncentrációjú funkcionális összetevőket alaposan tisztítja a bőrt, szabályozza a faggyú és így hatékonyan pattanások ellen. A kombináció a citrom, rozmaring, masztix és szerves extraktumokat összehúzza a pórusokat, ezáltal kölcsönöz egészségesebb megjelenés.


Biofficina Toscana Piros gyülömcsök harmónia ajándékcsomag (Red Berry Harmony)
5 960 Ft

5 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az elképzelés a föld és a tenger iránti szeretetünkön alapszik, de mindenekelőtt azok, akik megpróbálnak hinni abban, amit kínálnak. Ez a harmónia az összetevők egyedülálló kombinációjának felfedezésével jött létre, melynek előnyei minden felhasználásban kiválóak.


Biofficina Toscana Spicy arckrém (Spicy Face Cream) 50 ml
6 100 Ft

5 490 Ft

Akció

Hidratáló krém Elba-szigeten található olasz szilánnal. Hidratáló és lágyító krém, kifejezetten a férfi bőréhez. A termék tartalmaz egy természetes kivonat az olasz smith, amely nem csak a tisztító, hanem a védelmi és regeneráló hatásokat.


Biofficina Toscana Spicy bajuszápoló olaj (Spicy Beard Oil) 30 ml
6 100 Ft

5 490 Ft

Akció

Meglágyul és ragyogóvá teszi. Világosodó, lágyító és tápláló olajok szakáll szerkezetátalakítás hatásai, védi a bőrt és szakáll. A termék természetes napraforgóolaj Toszkána és értékes jojoba és avokádó olaj törődni haj és szakáll és regenerálják a bőrt.