Biolage Hydrasource hidratáló sampon száraz hajra (Shampoo)
3 000 Ft

A száraz haj gyakran gubancolódik, töredezettek a hajvégek, és hiányzik a hajszálak csillogása. Maxtrix amegoldást, az ihletet az aloe vera növényben találta, amely soha nem száraz. A Biolage Hydrasource termékcsalád készítményeit aloe vera kivonattal gazdagította. .

Biolage Advanced Oil Renew System (Conditioner) 200 ml
4 040 Ft 3 480 Ft

Az Advanced Oil Renew System száraz hajkondicionáló megvédi a hajat a környezet negatív hatásaitól, megkönnyíti a száraz haj fésülését és hidratálását. Ez a balzsam javítja mind a mechanikai, mind a kémiai károkat, és javítja a haj általános szerkezetét.

Biolage Advanced Oil Renew System (Shampoo) 250 ml
3 290 Ft 2 930 Ft

Az Advanced Oil Renew System száraz haj sampon finoman mossa és regenerálja a hajat. Táplálja a hajat, erősíti a hajszálakat, miközben a haj életképes és puha lesz az érintéshez. Segít csökkenteni a haj porozitását, lágyítja és rögzíti a nedvességet a hajban, szilikonmentes.

Biolage (Antidandruff Shampoo)
6 330 Ft 5 990 Ft

A gyengéd sampon fűzfa kéreg kivonattal és rozmaringgal óvatosan ápolja a haját. Eltávolítja a korpásodás haját, és megakadályozza azt. Vlasy és a fejbőr tiszta és friss marad. .

Biolage Color Last (Purple Shampoo) 250 ml
6 730 Ft

Color utolsó színű) sampon a színes árnyalatokhoz a színes és a természetes szőke hajhoz. A sampon megtisztítja a fejbőrt, alaposan lemossa a hajat és helyreállítja a természetes szépséget. Megakadályozza a színmosást és védi a hajat a nem kívánt sárga árnyalatoktól. .

Biolage Hydra Source Pack (Deep Treatment) 100 ml
4 880 Ft 4 680 Ft

A száraz hajra szánt Hydra Source Pack mélymaszk regenerálja a hajat teljes hosszában, intenzíven hidratálja a hajat és mélyen hat a hajszálba. Helyreállítja a hajszerkezetet, meghosszabbítja a szín élettartamát és hagyja a haját puha. .

Biolage Maszk a sérült hajra Recovery Pack(Deep Treatment) 100 ml
5 390 Ft

A maszk mélyen helyreállítja és táplálja a sérült hajat. Szükséges anyagokkal tölti fel és kompenzálja a túlzott terhelés által okozott károkat. A benne lévő aminosavak alaposan hidratálnak. Puha, sima és fényes hajat hagy maga után.

Biolage (Rebalance Scalp Oil) RAW (Rebalance Scalp Oil) 30 ml
7 670 Ft 7 360 Ft

Akció

Nyugtató fejbőr-olajat RAW fejlesztettek ki kifejezetten a férfiak és a nők érzékeny fejbőrére. Színes hajra is alkalmas. Azonnal megnyugtatja a száraz és irritált fejbőrt, egészséges megjelenést biztosít a hajnak és a fejbőrnek, és serkenti a mikrocirkulációt.

Biolage Sampon festett hajra   Biolage R.A.W. Color Care (Shampoo)
5 900 Ft

Biolage RAW Color Care sampon egy hatékony formula, amely tökéletesen tisztítja a hajat, és megakadályozza a színmosást, és megőrzi a mélységet, az árnyékolást és a színes fényességet. Finomítja a hajat, hozzáadja a fényességet és a puhaságot, és összetevőinek akár 86% -a természetes eredetű.

Biolage Sampon finom szőr nélkül mennyiség (Volumebloom sampon)
3 290 Ft 2 870 Ft

Sampon finom szőr nélkül kötet gyengéden tisztítja a hajat, így nekik térfogat terhelés nélkül, és ragyogó fényt. Adj lelógó haj mennyisége, köszönhetően a legújabb technológiát a természet ihlette, amely utánozza a feltörekvő pamut virág.

Biolage Simabiztos csomag (Deep Treatment) 100 ml
4 800 Ft 4 260 Ft

Akció

Sima, védő csomagoló mély maszk a merev és hátborzongató haj számára, regenerálja és simítja a hajat. Megkönnyíti a fésülést, javítja a hajszálak rugalmasságát és erősíti a hajszálakat. Az eredmény életerő, fényes és finom haj. .