Biolage Simabiztos csomag (Deep Treatment) 100 ml
4 480 Ft 3 860 Ft

Sima, védő csomagoló mély maszk a merev és hátborzongató haj számára, regenerálja és simítja a hajat. Megkönnyíti a fésülést, javítja a hajszálak rugalmasságát és erősíti a hajszálakat. Az eredmény életerő, fényes és finom haj. .

Biolage Advanced Oil Renew System (Conditioner) 200 ml
3 710 Ft 3 270 Ft

Az Advanced Oil Renew System száraz hajkondicionáló megvédi a hajat a környezet negatív hatásaitól, megkönnyíti a száraz haj fésülését és hidratálását. Ez a balzsam javítja mind a mechanikai, mind a kémiai károkat, és javítja a haj általános szerkezetét.

Biolage Advanced Oil Renew System (Shampoo) 250 ml
3 020 Ft 2 730 Ft

Az Advanced Oil Renew System száraz haj sampon finoman mossa és regenerálja a hajat. Táplálja a hajat, erősíti a hajszálakat, miközben a haj életképes és puha lesz az érintéshez. Segít csökkenteni a haj porozitását, lágyítja és rögzíti a nedvességet a hajban, szilikonmentes.

Biolage (Antidandruff Shampoo)
5 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyengéd sampon fűzfa kéreg kivonattal és rozmaringgal óvatosan ápolja a haját. Eltávolítja a korpásodás haját, és megakadályozza azt. Vlasy és a fejbőr tiszta és friss marad. .

Biolage Color Last (Purple Shampoo) 250 ml
3 020 Ft

Color utolsó színű) sampon a színes árnyalatokhoz a színes és a természetes szőke hajhoz. A sampon megtisztítja a fejbőrt, alaposan lemossa a hajat és helyreállítja a természetes szépséget. Megakadályozza a színmosást és védi a hajat a nem kívánt sárga árnyalatoktól. .

Biolage Colorlast hajápoló ajándékcsomag festett hajra
7 560 Ft

A szett tartalma:Sampon festett hajra (Colorlast Shampoo Orchid) 400 mlKondicionáló festett hajra (Colorlast Conditioner) 200 mlBiolage ExquisiteOil tápláló hajápoló szérum (Replenishing Treatment With Moringa Oil) 100 ml.

Biolage Hydra Source Pack (Deep Treatment) 100 ml
4 480 Ft 4 120 Ft

A száraz hajra szánt Hydra Source Pack mélymaszk regenerálja a hajat teljes hosszában, intenzíven hidratálja a hajat és mélyen hat a hajszálba. Helyreállítja a hajszerkezetet, meghosszabbítja a szín élettartamát és hagyja a haját puha. .

Biolage Hydrasource hidratáló sampon száraz hajra (Shampoo)
3 520 Ft

A száraz haj gyakran gubancolódik, töredezettek a hajvégek, és hiányzik a hajszálak csillogása. Maxtrix amegoldást, az ihletet az aloe vera növényben találta, amely soha nem száraz. A Biolage Hydrasource termékcsalád készítményeit aloe vera kivonattal gazdagította. .

Biolage (Rebalance Scalp Oil) RAW (Rebalance Scalp Oil) 30 ml
7 150 Ft

Nyugtató fejbőr-olajat RAW fejlesztettek ki kifejezetten a férfiak és a nők érzékeny fejbőrére. Színes hajra is alkalmas. Azonnal megnyugtatja a száraz és irritált fejbőrt, egészséges megjelenést biztosít a hajnak és a fejbőrnek, és serkenti a mikrocirkulációt.

Biolage Sampon festett hajra   Biolage R.A.W. Color Care (Shampoo)
5 220 Ft

Biolage RAW Color Care sampon egy hatékony formula, amely tökéletesen tisztítja a hajat, és megakadályozza a színmosást, és megőrzi a mélységet, az árnyékolást és a színes fényességet. Finomítja a hajat, hozzáadja a fényességet és a puhaságot, és összetevőinek akár 86% -a természetes eredetű.

Biolage Sampon finom szőr nélkül mennyiség (Volumebloom sampon)
3 020 Ft 2 480 Ft

Sampon finom szőr nélkül kötet gyengéden tisztítja a hajat, így nekik térfogat terhelés nélkül, és ragyogó fényt. Adj lelógó haj mennyisége, köszönhetően a legújabb technológiát a természet ihlette, amely utánozza a feltörekvő pamut virág.