Biolage Hydrasource hidratáló sampon száraz hajra (Shampoo)
2 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Száraz haj gyakran szenvednek krepatěním, töredezett, és hiányzik a csillogás. Maxtrix talált ihletet a növény az aloe vera, amely soha nem úgy néz ki, száraz, és annak kivonatai gazdagodott egy új sorozat Biolage Hydrasource.


Biolage Hangerő sampon finom Biolage RAW Uplift (Shampoo)
6 800 Ft

Biolage RAW Uplift Volume sampon Biolage RAW Uplift tisztítja a hajat és tisztítja a fejbőrt szükségtelen törzs nélkül. A hajat a gyökerekhez emeli a hosszú élettartam érdekében, és határozott alakot ad.


Biolage (Antidandruff Shampoo)
5 330 Ft

Újdonság

A gyengéd sampon fűzfa kéreg kivonattal és rozmaringgal óvatosan ápolja a haját. Eltávolítja a korpásodás haját, és megakadályozza azt. Vlasy és a fejbőr tiszta és friss marad. .


Biolage Kisimító balzsam hajra Biolage SmoothProof (Aqua-Gel Conditioner)
2 260 Ft

Kisimító balzsam hajra Biolage SmoothProof ultra könnyű gél kondicionáló haj hajlamos a sima. Fényes neodímium kompozíciója simítja a hajat, és védi a nedvességtől és a statikus elektromosságtól. Ez megkönnyíti a hajfésülést, táplálja a hajat anélkül, hogy megfeszíti, és erősíti a gyengített hajat.


Biolage Sampon festett hajra   Biolage R.A.W. Color Care (Shampoo)
5 060 Ft
4 810 Ft

Akció

Biolage RAW Color Care sampon egy hatékony formula, amely tökéletesen tisztítja a hajat, és megakadályozza a színmosást, és megőrzi a mélységet, az árnyékolást és a színes fényességet. Finomítja a hajat, hozzáadja a fényességet és a puhaságot, és összetevőinek akár 86% -a természetes eredetű.