-25%
Biolage Biolage Hydrasource hidratáló sampon száraz hajra (Shampoo) (Mennyiség 250 ml)

Biolage Hydrasource hidratáló sampon száraz hajra (Shampoo)

4 430 Ft
3 320 Ft

A száraz haj gyakran gubancolódik, töredezettek a hajvégek, és hiányzik a hajszálak csillogása. Maxtrix amegoldást, az ihletet az aloe vera növényben találta, amely soha nem száraz. A Biolage Hydrasource termékcsalád készítményeit aloe vera kivonattal gazdagította. .

Partnerünktől: Vivantis
-20%
Biolage Advanced Oil Renew System (Conditioner) 200 ml

Biolage Advanced Oil Renew System (Conditioner) 200 ml

5 190 Ft
4 130 Ft

Az Advanced Oil Renew System száraz hajkondicionáló megvédi a hajat a környezet negatív hatásaitól, megkönnyíti a száraz haj fésülését és hidratálását. Ez a balzsam javítja mind a mechanikai, mind a kémiai károkat, és javítja a haj általános szerkezetét.

Partnerünktől: Vivantis
Biolage Advanced Oil Renew System (Shampoo) 250 ml (Mennyiség 250 ml)

Biolage Advanced Oil Renew System (Shampoo) 250 ml

3 750 Ft

Az Advanced Oil Renew System száraz haj sampon finoman mossa és regenerálja a hajat. Táplálja a hajat, erősíti a hajszálakat, miközben a haj életképes és puha lesz az érintéshez. Segít csökkenteni a haj porozitását, lágyítja és rögzíti a nedvességet a hajban, szilikonmentes.

Partnerünktől: Vivantis
-5%
Biolage Color Last (Purple Shampoo) 250 ml (Mennyiség 250 ml)

Biolage Color Last (Purple Shampoo) 250 ml

3 800 Ft
3 610 Ft

Color utolsó színű) sampon a színes árnyalatokhoz a színes és a természetes szőke hajhoz. A sampon megtisztítja a fejbőrt, alaposan lemossa a hajat és helyreállítja a természetes szépséget. Megakadályozza a színmosást és védi a hajat a nem kívánt sárga árnyalatoktól. .

Partnerünktől: Vivantis