Biotherm Antioxidáns napkrém SPF 15 Skin Oxygen (Cream) 50 ml
16 270 Ft

A könnyű bőrápoló krém SPF 15-vel, klorella algák méregtelenítő kivonattal gazdagítva intenzíven méregteleníti és hidratálja a bőrt. Védi a szennyeződéstől és az UV-sugárzástól, erősíti a bőr védőrétegét és segít megőrizni friss, hidratált és puha.

Biotherm Antioxidáns szérum Skin Oxygen ( Strength ening Concentrate )
16 270 Ft

Biotherm Skin Oxygen Antioxidáns Szérum minden olyan bőrre tervezték, amely óvni és táplálkozni kíván. Hozzáadja a külső környezet negatív hatásaival szembeni ellenállást, és világosabbá teszi. Egyesítik színes hangját, hidratálja a bőrt és csökkenti a tökéletlenségét.

Biotherm Aqua Pure (Super Concentrate ) 50 ml
8 340 Ft

Pleť intenzíven hidratálja a bőrt, ugyanakkor összetévesztheti azt. Láthatóan összehúzza a megnagyobbodott pórusokat és javítja a bőr szerkezetét. Ez zavart, friss és hidratált marad.

Biotherm Biocils (Eye Make-Up Remover) 100 ml
6 640 Ft

Biocils Biotherm Nem irritálja a szemet, megnyugtatja, nem szárítja a bőrt és nem hagy zsíros filmet. Ezenkívül ez a szem eltávolító a hajápolási termékek kutatásának ihlette, ugyanakkor erősíti a szempillákat szövés közben.

Biotherm Blue Therapy (Red Algae Uplift) 50 ml
19 190 Ft

Blue Therapy Red Algae Uplift az érett bőrre, így az érzékeny bőrre is alkalmas, amely segít az öregedő tünetek leküzdésében. Emelõ hatása – simaítja a ráncokat és erõsíti a bõrt. Intenzíven hidratálja és láthatóan megfiatalítja. Az eredmény egy szilárd, fényes bőr, finom rózsaszín érintéssel.

Biotherm Blue Therapy SPF 25 (Multi Defender) 50 ml
18 680 Ft

A Blue Therapy Multi Defender SPF25 a Biotherm segíti az öregedés elleni küzdelmet, valamint a bőr ápolását. Táplálja és hidratálja, csökkenti a ráncokat és védi a bőrt a veszélyes UVA és UVB sugaraktól. Világosítja a bőrt és egészséges megjelenést és lágyságot kölcsönöz.

Biotherm Borotválkozás utáni balzsam Homme (Soothing Balm) 100 ml
12 730 Ft

Homme borotválkozás utáni balzsam megnyugtatja és lágyítja az érzékeny bőrt, amely borotválkozás után irritál Ez a balzsam nem tartalmaz alkoholt, és kiküszöböli a kellemetlen feszültségérzetet és az ahhoz kapcsolódó viszketést és vörösséget.

Biotherm Deo Pure láthatatlan dezodor (48H Antiperspirant Spray) 150 ml
7 070 Ft

Deo Pure Invisible egy hatékony, izzadásgátló, legfeljebb 48 órás időtartamú. Megszabadítja az izzadás kellemetlen szagát, továbbá nyugtató komplexet tartalmaz. Gyorsan felszívódik, nem ragadós és láthatatlan. Nagy előnye, hogy nem hagy fehér vagy sárga foltokat a ruhákra.

Biotherm Helyreállító tisztítóolaj Biosource (Total Renew Oil) 200 ml
9 470 Ft

A frissítő Biosource tisztítószer tökéletesen eltávolítja a vízálló sminket és a nap folyamán a bőrön elhelyezett szennyeződést, anélkül, hogy száradna. A selymes olaj textúra, amely a hab vízzel érintkezve változik, az olaj nyugtató hatását egyesíti a hab tisztító erejével.