Biotherm Antioxidáns szérum Skin Oxygen ( Strength ening Concentrate )
11 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Biotherm Skin Oxygen Antioxidáns Szérum minden olyan bőrre tervezték, amely óvni és táplálkozni kíván. Hozzáadja a külső környezet negatív hatásaival szembeni ellenállást, és világosabbá teszi. Egyesítik színes hangját, hidratálja a bőrt és csökkenti a tökéletlenségét.


Biotherm Biocils (Eye Make-Up Remover) 100 ml
5 570 Ft

Biocils Biotherm Nem irritálja a szemet, megnyugtatja, nem szárítja a bőrt és nem hagy zsíros filmet. Ezenkívül ez a szem eltávolító a hajápolási termékek kutatásának ihlette, ugyanakkor erősíti a szempillákat szövés közben.


Biotherm Blue Therapy (Red Algae Uplift) 50 ml
17 550 Ft

Blue Therapy Red Algae Uplift az érett bőrre, így az érzékeny bőrre is alkalmas, amely segít az öregedő tünetek leküzdésében. Emelõ hatása – simaítja a ráncokat és erõsíti a bõrt. Intenzíven hidratálja és láthatóan megfiatalítja. Az eredmény egy szilárd, fényes bőr, finom rózsaszín érintéssel.


Biotherm Borotválkozás utáni balzsam Homme (Soothing Balm) 100 ml
11 950 Ft

11 350 Ft

Akció

Homme borotválkozás utáni balzsam megnyugtatja és lágyítja az érzékeny bőrt, amely borotválkozás után irritál Ez a balzsam nem tartalmaz alkoholt, és kiküszöböli a kellemetlen feszültségérzetet és az ahhoz kapcsolódó viszketést és vörösséget.


Biotherm Delicate Lait De Gommage ( Gentle Exfoliating Milk)
7 800 Ft

Biotherm finom sminkkendő Lait De Gommage gyengéden eltávolítja az összes bőrtípust. Megszünteti az összes szennyeződést, beleértve a sminkeket és egyéb sminkeket. Friss megjelenést és simaságot biztosít, valamint egy kellemes citrus illatot, amelybe beleszeretsz.


Biotherm Hidratáló és védő folyadék SPF 15 (Melting Sun Fluid) 200 ml
6 240 Ft
5 930 Ft

Akció

A Biotherm SPF 15 hidratáló és védőfolyadék olyan napkollektor, amely közepes fokú fényvédőt biztosít. Vízálló, prolongálja a barnító hatását, hidratálja a bőrt a napelemmel és a folyadék könnyű konzisztenciájának köszönhetően, jól elterjedt és gyorsan felszívódik.


Biotherm Hidratáló és védőfolyadék SPF 30 (Melting Sun Fluid) 200 ml
6 360 Ft

Biotherm SPF 30 hidratáló és védőfolyadék egy olyan fényvédő, amely magas védelmet nyújt. A folyadék konzisztenciájának köszönhetően könnyen elterjedhet és gyorsan felszívódhat a bőrbe, és alkalmazható az arcra és a testre. Vízálló, prolongálja a barnító hatását, és a napsugárral hidratálja a bőrt.


Biotherm Life Plankton ( Sensitiv e Balm) 50 ml
12 830 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Biotherm Life Plankton bőrápoló termék, amely érzékeny bőrt visz vissza az elveszett egyensúlyba. Megnyújtja a bőrt és jelentősen csökkenti az égési és feszültség hatásokat. Nagymértékben hidratálja és táplálja, valamint védelmet nyújt a kedvezőtlen külső hatások ellen.