Slick Black
45x

BLACKBURN Slide kulacstartó

3 490 Ft

A Blackburn slick egy rendkívül divatos és modern tervezésű kulacstartó. Ideális választás hobbi és profi szinten kerékpározóknak is. Erős polikarbonát anyagból készült, valamint rendkívül könnyű, így csak a benne lévő kulacs súlyát érezheti meg kerékpározás közben.

Forgalmazó: MALL
2´FER USB Első és hátsó lámpa
3x

BLACKBURN 2´FER USB Első és hátsó lámpa

8 490 Ft

A praktikus Blackburn 2´FER USB első és hátsó lámpaként is használható. Első lámpaként 60 lumen, hátsó lámpaként 20 lumen teljesítményű, sugárzási szöge 180°. Szerszám nélkül felszerelhető, USB-n keresztül tölthető.

Forgalmazó: MALL
BLACKBURN 2´FER USB Kerékpár lámpa, 2 db
1x

BLACKBURN 2´FER USB Kerékpár lámpa, 2 db

13 490 Ft

Blackburn 2'FER USB kerékpár lámpa egy igazán okos, USB kábel segtíségével újratölthető készülék, mely első és hátsó lámpaként is funkcionálhat. Első lámpaként 60 lumen, míg a hátsó lámpaként 20 lumen fényerősséget biztosít, így az autósok számára mindig látható marad.

Forgalmazó: MALL
BLACKBURN Click USB Black hátsó

BLACKBURN Click USB Black hátsó

7 890 Ft

Blackburn Click USB Black hátsó. Szabaduljon meg a hagyományos elemek szolgaságától! Ezzel a kicsi, de pótolhatatlan lámpával a forgalomban nem marad észrevétlen. A szilikon szalagnak köszönhetően bárhová felerősíthető.

Forgalmazó: MALL
Grid 13
1x

BLACKBURN Grid 13

8 490 Ft

Multifunkciós Grid 13 szerszám a Blackburn márkától, amely elengedhetetlen minden biciklizés alkalmával. A kerékpár karbantartásához szükséges 13 leggyakrabban használt szerszámot tartalmazza.

Forgalmazó: MALL
Grid 8 Szerszámkészlet

BLACKBURN Grid 8 Szerszámkészlet

5 490 Ft

Blackburn Grid 8 egy multifunkciós eszköz, mely nélkülözhetetlen segítséget nyújt minden kerékpáros útra. Tartalmazza a 8 leggyakrabban használt karbantartási eszközt.

Forgalmazó: MALL
Local 15
2x

BLACKBURN Local 15

6 190 Ft

Blackburn Local 15 hátsó fényvisszaverő teljesítménye 15 lumen és megfelel az ANSI FL-1 standardnak. Előnye, hogy kesztyűben is egyszerűen bekapcsolható- a fényvisszaverő üvege ON/OFF gomb.

Forgalmazó: MALL
Local 75 Első lámpa
8x

BLACKBURN Local 75 Első lámpa

8 190 Ft
Utolsó darab!

Blackburn Local 75 első lámpa 2 db 75 lumenes LED izzóval működik. A körbefutó szilikon sávnak köszönhetően a fény oldalról is látható, üzemideje 25 óra maximális teljesítménnyel, 44 óra normál fénnyel, ,illete 98 óra villogó fénnyel.

Forgalmazó: MALL
BLACKBURN Local 50 első lámpa + Local 10 hátsó lámpa
1x

BLACKBURN Local 50 első lámpa + Local 10 hátsó lámpa

8 090 Ft

A kiváló ár-érték arányú Blackburn első és hátsó lámpák fényerejét 50 illetve 10 lumenes LED égők biztosítják. Az első lámpa állítható fényereje, illetve a szilikonból készült keret minden oldalról tökéletes láthatóságot biztosít, míg a hátsó lámpa könnyű kezelhetőségét nagy méretű bekapcsológomb teszi lehetővé.

Forgalmazó: MALL

35 éves kiválóság. 35 év megbízhatóság. 35 éves az innováció.

1975-ben, Jim Blackburn megalkotta az új tervezésű, könnyebb, innovatív és megbízható kerékpáros termékeit. Az elsők a táskák és állványok voltak a túra. Innentől kezdve a Blackburn csak nőtt és nőtt.

Az elkövetkező 30 évben, Blackburn szikrázó innovációival sok forradalmi terméket alkotott, mint az első magas minőségű repülőgép alumínium állvány, az első dupla minipumpa, az első túlméretezett hegy minipumpa.

2010 óta a Blackburn kreatív szikrája fényesebben ég, mint valaha. Ahogy közelednek a 35. évfordulójukhoz a Blackburn újra elkötelezett a tervezése területén és jelenleg már nélkülözhetetlen a lovaglásban is.