Blurams Outdoor Lite (BLU008)
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kültéri IP kamera. A Blurams Outdoor Lite Full HD 1080p felbontásban készít felvételeket, széles látómezővel 104° és zoommal rendelkezik, valamint képes felismerni az arcokat, és felismerni a mozgást és a hangot. Éjjellátó képességgel van felszerelve akár 15 méter távolságra és mikrofonnal. A felvételeket megtekintheted online, elmentheted SD kártyára vagy a biztonságos fizetett cloud tárolóra.

Blurams Dome Pro (BLU006)
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Biztonsági rotációs IP kamera beltéri használatra. Blurams Dome Pro Full HD 1080p felbontásban készít felvételeket, széles látómezővel és zoommal rendelkezik és a rotációnak köszönhetően lefedi a látóteret 360° -on. Képes felismerni az arcokat, és érzékeli a mozgást és a hangot. Éjjeli látással, mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve. A felvételeket megtekintheted online, elmentheted SD kártyára vagy a biztonságos fizetett cloud tárolóra.

Blurams Outdoor Pro (BLU003)
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kültéri IP kamera. A Blurams Outdoor Pro Full HD 1080p felbontásban készít felvételeket, széles látómezővel 129° és zoommal rendelkezik, valamint képes felismerni az arcokat, és felismerni a mozgást és a hangot. Felszerelt víz és porvédelemmel, éjjellátó képességgel, mikrofonnal és hangszóróval. A felvételeket megtekintheted online, elmentheted SD kártyára vagy a biztonságos fizetett cloud tárolóra.

Blurams Snowman (BLU007)
20 990 Ft

Biztonsági rotációs IP kamera beltéri használatra. Blurams Snowman Full HD 1080p felbontásban készít felvételeket, széles látómezővel és zoommal rendelkezik és a rotációnak köszönhetően lefedi a látóteret 360° -on. Képes felismerni az arcokat, és érzékeli a mozgást és a hangot. Éjjeli látással, mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve. A felvételeket megtekintheted online, elmentheted SD kártyára vagy a biztonságos fizetett cloud tárolóra.

Blurams Dome Lite 2 (BLU002)
21 990 Ft

Biztonsági rotációs IP kamera beltéri használatra. Blurams Dome Lite 2 magas Full HD 1080p felbontásban készít felvételeket, széles látómezővel és zoommal rendelkezik és a rotációnak köszönhetően lefedi a látóteret 360° -on. Képes felismerni az arcokat, és érzékeli a mozgást és a hangot. Éjjeli látással, mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve. A felvételeket megtekintheted online, elmentheted SD kártyára vagy a biztonságos fizetett cloud tárolóra.

Blurams Home Pro (BLU001)
20 990 Ft

Biztonság IP kamera beltéri használatra. A Blurams Home Pro Full HD 1080p felbontásban készít felvételeket, széles látómezővel 131° és zoommal rendelkezik, valamint képes felismerni az arcokat, és felismerni a mozgást és a hangot. Éjjeli látással, mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve. A felvételeket megtekintheted online, elmentheted SD kártyára vagy a biztonságos fizetett cloud tárolóra.