Bobbi Brown (Creamy Corrector) krém 1.4g
10 350 Ft

9 830 Ft

Akció

Bobbi Brown krém-korrektor eltávolítja a sötét karikákat a szeme alatt. Hosszú távú hatása van, és könnyedén és gyorsan lefedi a sötét karikákat. Aktív összetevőkkel gazdagodva védi a finom területet a szem alatt.


Bobbi Brown Crystal (Lip Gloss) 15 ml
7 760 Ft

7 370 Ft

Akció

Az átlátszó ragyogás ragyogó ragyogást kölcsönöz az ajkának. Alkalmazhatja az ajkára, vagy alkalmazhatja bármelyik rúzsra.


Bobbi Brown Duo krém (Creamy Concealer Kit) krém 1.7g
14 290 Ft

A Bobi Bobbi Brown Duo krém korrektor egy reosztáta korrektor és fixatív kompakt por egyben. A szem alatti, sötét karikákat borítja, megvilágítja az arcszínt, hidratálja és segít fenntartani az ideális bőr nedvességet, hogy sima megjelenést biztosítson vonalak és apró ráncok nélkül.


Bobbi Brown (Eyeshadow) 2.5 g
9 770 Ft

9 270 Ft

Akció

Bobbi Brown szemhéjfesték fényes szemhéjfesték, selymes textíliával, amely felderíti a szemét és csillogást ad nekik. Könnyen alkalmazhatóak és egyenletesen takarnak, hosszú állóképességgel rendelkeznek.


Bobbi Brown (Full Coverage Face Brush)
18 600 Ft

Ezzel a kozmetikai ecsettel az arcán, akkor alkalmazni por, smink vagy smink a kis dolgokat. Extra finom sörtékével egyszerűen örömet szerez! Professzionális, egyenletes és kellemes alkalmazást biztosít, és alkalmazkodik az arc minden részéhez.


Bobbi Brown Glow Stick Glow Stick (Illuminateur Stick) 7 g
13 940 Ft
13 250 Ft

Akció

A Glow Stick Glow Stick világos, krémes textúrája könnyű elterjedést és természetes árnyékot teremt a bőrön. Hosszú élettartamú hatása meglepni fog – ezzel a krémes fényesítővel kiemelheti és megvilágosíthatja előnyeit! Minden bőrtípusra alkalmas.


Bobbi Brown (Intensive Skin Serum Corrector) 7 ml
15 800 Ft

Bobbi Brown intenzív bőrszérum korrektor tökéletesen maszkolja a szeme alatt sötét karikákat. Világosító és simító hatása van, törődik a bőrrel és megfiatalítja az általános megjelenését.


Bobbi Brown (Lip Gloss) 7 ml
10 220 Ft

Szájfény hosszan tartó szerkezetű professzionális befejezéshez és tökéletesen érzéki ajkak.


Bobbi Brown (Liquid Lip) 5 ml
9 370 Ft

A folyékony ajakrúzs érzéki színekbe teszi az ajkakat, és félig elkészíti őket. A finom ajakbőr ápolja és hidratálja őket.


Bobbi Brown (Long-Wear Cream Shadow) 3.5 g
11 410 Ft

Olyan bársonyos szemhéjt árnyékolsz, amelyek folyamatosan elmosódnak és elmosódnak egész nap? Ezután jöjjön ki Bobbi Brown hosszú élettartamú krémszínű árnyalatai után. Továbbá illatosítottak és alkalmasak a kontaktlencse viselőire is. .


Bobbi Brown (Long-Wear Cream Shadow Stick) 1.6g
12 210 Ft
11 600 Ft

Akció

A Long-Wear Cream Shadow Stick krémes árnyékrúd Bobbi Brown hosszú élettartamú – egész nap tart. Könnyen alkalmazható és tökéletesen kiemeli a megjelenését. Használhatók az árnyékoláshoz, a szem elszíneződéséhez vagy a maszkoláshoz. Nem mosolyognak vagy repedeznek.


Bobbi Brown (Long Wear Eye Base) 6 g
12 030 Ft

A szemöldök alatt lévő alap a nem száradó és nem zsíros szemalap, amely meghosszabbítja a szemhéj életét. Ezenkívül semlegesíti és csökkenti a bőr pörkölését, és akár 8 óráig is növeli a szemhéjfestéket.


Bobbi Brown (Long-Wear Eye Pencil) 1.3 g
10 300 Ft

9 780 Ft

Akció

Bobbi Brown szemkörnyék segít tökéletes szemkörnyezet létrehozásában. Ez a tartós ceruza gazdag pigment kompozícióval rendelkezik, amely megkülönböztető árnyalatokat eredményez. Könnyű alkalmazni és egész napig tart. Nem elkenődik, praktikus élesítőt is tartalmaz. .


Bobbi Brown (Long Wear Gel Eyeliner) 3 g
10 350 Ft

9 830 Ft

Akció

A Long Wear Gel Eyeliner Gel Eyeliner hosszú élettartamú, gazdag és megkülönböztető színekkel rendelkezik, hogy drámai megjelenést kölcsönözzen. Vízzáróak, nem repednek és nem elkenődnek, szemészeti szempontból is teszteltek.


Bobbi Brown (Long-Wear Liquid Liner) 1,6 ml
11 900 Ft

11 300 Ft

Akció

A hosszú élettartamú folyékony bélés hosszú élettartamú vonalvezetés krómozott megjelenést kölcsönöz a megjelenésnek. Nem mormognak, és egész napig tarthatnak. Ha nagy intenzitást és hatást keres, akkor ezeket a szemvonalakat az Ön számára hozza létre.


Bobbi Brown Luxus (Luxe Lip Color) 3.8 g
11 360 Ft

Buďte neodolatelné díky nové kolekci rtěnek s nejvýraznější a nejvíce živou barvou vůbec! Perfektní dlouhotrvající rtěnka pro každou ženu.


Bobbi Brown (Perfectly Defined Gel Eyeliner) 0.35 g
10 300 Ft

9 780 Ft

Akció

Bobbi Brown szemkörnyéki ceruza gél alapú, tökéletesen definiálja és kontúrálja a színeket akár 12 órán át! Pontosan festett eyeliner-t szeretne elmosódni és elhalványulni? Így érik el ezt a kontúr ceruzát. Gyakorlati markolóval.


Bobbi Brown (Retouching Face Pencil) 2.4 g
12 960 Ft

A Bobbi Brown ceruza fényesítő ceruza ceruza egy sokoldalú segítő, amely árnyékot takar, maszkolja a sötét foltokat és semlegesíti a vöröses és vörös foltokat a bőrön.


Bobbi Brown Rúzs a Art Stick tollban 5,6 g
9 370 Ft

A finom szín, ami kétszer fog működni. Egy ceruza, amely rúzsnak és egy kontúrnak szolgál. Kényelmes a kényelmes viselet és a krémes matt érzékenység mellett.


Bobbi Brown (Skin Weightless Powder Foundation) 11 g
18 460 Ft
17 540 Ft

Akció

Bobbi Brown bőrfeszesítő púder alapozó sminkje tökéletesen lefedi a bőrbetöréseket, természetes, bársonyos hatással. Normál, zsíros bőrre alkalmas. Egész nap tart.


Bobbi Brown Smink SPF 15 (Skin Foundation SPF 15) 30 ml
16 410 Ft

Ha könnyű vagy mérsékelt smink védelmet szeretne elérni, akkor ez a folyékony smink csak az Ön számára. Az olajmentes formulának köszönhetően elegendő fedést biztosít, és emellett hidratálja a bőrt. A bõr természetesen megvilágosodik.