Boffin III - Bricks

Boffin III - Bricks

Értékelés: 4,7
12 540 Ft 11 990 Ft

Az új Boffin III készlet egyesíti a kockákat a Boffin alkatrészekkel! A Boffin III készlet segítségével megtanulhatod, hogyan kell a Boffin készletet kockákkal összekapcsolni többszintes házakat és más valódi épületeket építeni.

Boffin I 300 Tudományos elektromos készlet
12 940 Ft 12 120 Ft

Mágikusan vonzóak nemcsak a videojátékok, hanem a felnöttek részére szolgáló technikai eszközök is a mobilok, MP3 lejátszók és számítógépek is. A Boffin 300 elektromos építőjáték segítségével több száz megoldandó feladat várja, hogy ámulatba ejtsen kicsiket és nagyokat egyaránt. De miért is olyan népszerü a Boffin? Az egyes szerkezetek bekapcsolása nagyon gyors, az eredményre nem szükséges sokat várni, az összeszerelés nem igényel nagy türelmet.

Boffin 500 Oktató játék

Boffin 500 Oktató játék

Értékelés: 4,8
19 000 Ft

Mágikusan vonzóak nemcsak a videojátékok, hanem a felnöttek részére szolgáló technikai eszközök is a mobilok, MP3 lejátszók és számítógépek is. A Boffin 500 elektromos építőjáték segítségével több száz megoldandó feladat várja, hogy ámulatba ejtsen kicsiket és nagyokat egyaránt. De miért is olyan népszerü a Boffin? Az egyes szerkezetek bekapcsolása nagyon gyors, az eredményre nem szükséges sokat várni, az összeszerelés nem igényel nagy türelmet.

Boffin II 3D

Boffin II 3D

Értékelés: 4,8
13 470 Ft

Elektronikus építőkészlet 159 projekttel, amellyel akár egy vetítőt is felépíthetsz.

Boffin I 100 Oktató játék

Boffin I 100 Oktató játék

Értékelés: 4,8
8 750 Ft

Mágikusan vonzóak nemcsak a videojátékok, hanem a felnöttek részére szolgáló technikai eszközök is a mobilok, MP3 lejátszók és számítógépek is. A Boffin 100 elektromos építőjáték segítségével több száz megoldandó feladat várja, hogy ámulatba ejtsen kicsiket és nagyokat egyaránt. De miért is olyan népszerü a Boffin? Az egyes szerkezetek bekapcsolása nagyon gyors, az eredményre nem szükséges sokat várni, az összeszerelés nem igényel nagy türelmet.

Boffin II 165 - MOTION

Boffin II 165 - MOTION

Értékelés: 4,8
17 510 Ft

Tudod, mi az ELEKTROMOSSÁG, hogyan továbbítódik azt, hogyan mozgathatja a dolgokat és hogyan vezérli őket? A Boffin elektronikus készlet tökéletes ehhez. Ez lehetővé teszi a kis technikusok számára, hogy sok egyszerű és érdekes elektronikus eszközt összeállítsanak a kép utasításai szerint.

Boffin 500 - kiegészítés Boffin 750-ra
8 080 Ft

A kiegészítő szettel kiegészítheted a Boffin 500 építőkészletet további elemekkel és új projektekkel. Ennek hála teljesértékű Boffin 750 készletre tehetsz szert. A Boffin egy elektronikus készlet, amely lehetővé teszi a kis technikusok számára, hogy sok egyszerű és érdekes elektronikus eszközt összeállítsanak.

Boffin 300 - kiegészítés Boffin 500-ra
7 130 Ft

A kiegészítő szettel kiegészítheted a Boffin 300 építőkészletet további elemekkel és új projektekkel. Ennek hála teljesértékű Boffin 500 készletre tehetsz szert. A Boffin egy elektronikus készlet, amely lehetővé teszi a kis technikusok számára, hogy sok egyszerű és érdekes elektronikus eszközt összeállítsanak.

Boffin II 203 - HRY

Boffin II 203 - HRY

Értékelés: 4,6
17 110 Ft

Boffin GAMES elektronikus építőkészlet 35 komponenst tartalmaz és szórakoztató módon több mint 200 új projektet készíthetsz segítségével, amelyek az észlelésre, a sebességre, a memóriára és a pontosságra összpontosítanak. A kézikönyv leírja, pontosan a projekt felhasználását és mit várhat el tőle. Összeszerelés után ellenőrizheted, hogy minden megfelelően működik-e. Te is saját projektekkel állhatsz elő.