Boll Bivy Poncsó

Boll Bivy Poncsó

Értékelés: 4,7
15 990 Ft 12 990 Ft

Boll Bivy poncsó, mely nagyon praktikusan használható, hiszen nem csak egy esőkabát, hanem szükség esetén menedékké is alakítható. Kivitelezése lehetővé teszi, hogy a táskát is védje az esőtől. Könnyű súlya miatt ideális társ akár nagyobb túrákon is.

Boll Raven hátizsák 20-24 l
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

hátizsák B8 hátrendszerrel rendelkezik a kényelmes hordásért, súlyelosztásért és a maximális légáteresztést. Palacktartó oldalzsebekkel és praktikus túrabot megfogató szíjakkal van ellátva. A Boll Raven hátizsák 20–24 l beépített esőköpennyel is rendelkezik és ivózsákokkal is kompatibilis.

Boll Patrol Lite Hálózsák

Boll Patrol Lite Hálózsák

Értékelés: 4,9
18 490 Ft

Boll Patrol Lite hálózsák kifejezetten gyerekeknek lett kitalálva. Különleges kialakításának köszönhetően bővíthető 35 cm-rel, így ahogy nő a gyerek, úgy nő vele a hálózsák is. Belső puha rétege speciális poliészter, természetes hippoallergén anyagból készült.

Boll Magma+ (RF) Hálózsák

Boll Magma+ (RF) Hálózsák

Értékelés: 4,7
32 990 Ft

Boll Magma+ (RF) hálózsákot kifejezetten azok számára tervezték akik szívesen töltik tavasztól őszig az idejüket a szabad ég alatt. Rendkívül tágas és kényelmes párnázattal lett ellátva, így mindig biztosítja a nyugodt alvást. Hőszigetelése gondoskodik, hogy csípősebb időben is kellemes melegben érezze magát benne. A megfelelő mértékű szellőzésnek hála pedig ez nem nyúlik át kényelmetlen, fülledtségbe.

Boll Magma+ (SF) Hálózsák
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Boll Magma+ (SF) hálózsákot kifejezetten azok számára tervezték akik szívesen töltik tavasztól őszig az idejüket a szabad ég alatt. Rendkívül tágas és kényelmes párnázattal lett ellátva, így mindig biztosítja a nyugodt alvást. Hőszigetelése gondoskodik, hogy csípősebb időben is kellemes melegben érezze magát a benne lévő, szellőzésének hála pedig ez nem nyúlik át kényelmetlen fülledtségbe.

Boll Falcon 20L Gyerek hátizsák
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

A széles körben használható Boll Falcon hátizsák gyerekeknek készült egész napos kirándulásokhoz, de mindennapi használathoz, sportolásra és iskolába is tökéletes választás. A 20 literes sok zsebes belső tere kényelmes pakolási lehetőséget biztosít. Az ergonómikus vállpánt által nem fájdul gyermeke háta viselés közben.

Boll Prophet 20L Hátizsák, Fekete/Lime
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Boll Prophet 20 egy igazán kifinomult hátizsák, letisztult stílusával mindenki kedvence lehet. Olyan egyéneknek készült, akik szeretik a minőségi kivitelezést, és akik számára a kényelmes viselet is fontos munkába menet és kiránduláskor. Praktikus és egyben elegáns!

Boll Raven hátizsák 25-30 l
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

hátizsák B8 hátrendszerrel rendelkezik a kényelmes hordásért, súlyelosztásért és a maximális légáteresztést. Palacktartó oldalzsebekkel és praktikus túrabot megfogató szíjakkal van ellátva. A Boll Raven hátizsák 25–30 l beépített esőköpennyel is rendelkezik és ivózsákokkal is kompatibilis.

Boll Fox II Övtáska, Fekete
8 790 Ft

Boll Fox II övtáska kiváló kiegészítője a különböző sporttevékenységeknek és kirándulásoknak. A stabilan rögzíthető, így a táska viselése teljes mértékben kényelmes, s a legfontosabb dolgait egyszerűen és biztonságosan tárolhatja bennünk. Speciális alakjának köszönhetően biztosítja az erős tartást és a dinamikus mozgást, párnázott hátsó része pedig segíti a szellőzést.

Boll Patrol Gyerek hálózsák

Boll Patrol Gyerek hálózsák

Értékelés: 4,8
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Boll Patrol Hálózsák gyerekek számára lett kialakítva, ezáltal megfelelő mozgásszabadságot és kényelmet kínál alvás közben is. Különleges anyaghasználatának köszönhetően tartós és könnyű, ugyanakkor optimális melegséget biztosít a gyermekek számára. Az állítható méret biztosítja a testreszabhatóságot, ezáltal praktikusabban használható és komfortérzetet garantál.

Boll Scout 24 - 30 l

Boll Scout 24 - 30 l

Értékelés: 4,4
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségi trekking hátizsák gyerekeknek. A Boll Scout 24 – 30 úgy volt tervezve, hogy tökéletesen másolja a gyermek anatómiáját. A fejlett hátrendszer biztosítja a kényelmes viseletet hosszabb ideig is. A hátizsák kapacitása 30 l, és reflexpontokkal van felszerelve a biztonság fokozásának érdekében.

Boll Scout 24-30L Truered Hátizsák, Piros
18 990 Ft

A sokoldalú, akár többnapos gyalogtúrához vagy hegymászáshoz is használható Boll Scout 24–30 Truered Hátizsák kisebb gyermekek és nagyobbak számára is tökéletes választás. Az állítható magasságú háttámlája és kiváló légáteresztő képessége hosszú távon garantálja a kényelmes viseletet.

Boll Eagle hátizsák 24 l
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

A hátizsák ergonómikus hátrendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a hatékony hátsó szellőzést. Továbbá biztonsági zsebbel a nyak mögött az értéktárgyak számára és palacktartó oldalzsebekkel is rendelkezik. A Boll Eagle 24 l hátizsák 145 cm magasságú idősebb gyermekek és felnőttek számára alkalmas.

Boll Koala 10L Crocus

Boll Koala 10L Crocus

Értékelés: 5
10 990 Ft

Boll Sioux 10 Dutch hátizsák széles körben használható hátizsák. Anatómiailag kialakított ergnomikus vállpántjainak köszönhetően rendkívül kényelmes. Gyerekek számára tökéletes sportoláshoz, túrázáshoz vagy mindennapi használathoz.

Boll Koala 10L Hátizsák, Lime
11 190 Ft 10 490 Ft

Boll Koala 10 hátizsák széles körben használható hátizsák. Anatómiailag kialakított ergnomikus vállpántjainak köszönhetően rendkívül kényelmes. Gyerekek számára tökéletes sportoláshoz, túrázáshoz vagy mindennapi használathoz.

Boll Light Hálózsák

Boll Light Hálózsák

Értékelés: 4,6
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

Boll Light kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező hálózsák, melynek különleges formai kialakítása biztosítja az egyenletes hőeloszlást. Kétrétegű, vízhatlan külső anyaga még praktikusabbá teszi, ideális választás több napos túrák, vagy kerékpáros kirándulások esetén.

Boll Light+ (SF) Hálózsák

Boll Light+ (SF) Hálózsák

Értékelés: 4,5
22 990 Ft

Boll Light+ (SF) hálózsákot kifejezetten sokat utazóknak, mint például bicikliseknek fejlesztették ki. Kis tömege mellé nagyobb belső tér tartozik, így ideális választás szinte minden alkalommal, amikor a szabad ég alatti pihenést választják az emberek. Kettős szigetelésének hála nagyon jó hőszigetelő és a szellőzése is jól működik.

Boll Prophet 15 Hátizsák, Fekete/Lime
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Boll Prophet 15 egy igazán kifinomult hátizsák, letisztult stílusával mindenki kedvence lehet. Olyan egyéneknek készült, akik szeretik a minőségi kivitelezést, és akik számára a kényelmes viselet is fontos munkába menet és kiránduláskor. Praktikus és egyben elegáns!

Boll Prophet 15 Hátizsák, Szürke/Kék
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Boll Prophet 15 egy igazán kifinomult hátizsák, letisztult stílusával mindenki kedvence lehet. Olyan egyéneknek készült, akik szeretik a minőségi kivitelezést, és akik számára a kényelmes viselet is fontos munkába menet és kiránduláskor. Praktikus és egyben elegáns!

Boll Prophet 20 hátizsák

Boll Prophet 20 hátizsák

Értékelés: 4,8
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Egyedülálló, minden részeltéig kidolgozott Boll Prophet 20 hátizsák elegáns és kifinomult business külsővel. Az igényes felhasználók számára lett tervezve, akik nagyra értékelik majd precíz kidolgozását, a felhasznált anyagok minőségét, a kényelmes viseletet és a funkcióit támogató részleteket.

Boll Prophet 26L hátizsák

Boll Prophet 26L hátizsák

Értékelés: 5
32 490 Ft

Egyedülálló, minden részeltéig kidolgozott Boll Prophet 26 hátizsák elegáns és kifinomult business külsővel. Az igényes felhasználók számára lett tervezve, akik nagyra értékelik majd precíz kidolgozását, a felhasznált anyagok minőségét, kényelmes viseletet és a funkcióit támogató részleteket.

Boll Prophet 4 Válltáska, Szürke/Lila
13 490 Ft

Boll Prophet 4 válltáska számos praktikus zsebbel rendelkezik. Kifinomult stílus és rendkívüli kényelem jellemzi. Állítható vállpántjának köszönhetően egyéni méretekhez igazítható, így vieslése során mindenkinek megfelelő kényelmet nyújt.

Boll Quark+ (SF) Hálózsák
34 990 Ft

Boll Quark+ (SF) hálózsákot kifejezetten olyanoknak találták ki, akik sok időt töltenek hideg éjszakák alkalmával a szabad ég alatt. Rendkívül tágas és kényelmes párnázattal lett ellátva, így mindig biztosítja a nyugodt alvást. Hőszigetelése gondoskodik, hogy csípősebb időben is kellemes melegben érezze magát benne. A szellőzésének hála pedig ez nem nyúlik át kényelmetlen, fülledtségbe.

Boll Ranger 38-52L Hátizsák, Kék
30 990 Ft

2 év garancia

A sokoldalú, akár többnapos gyalogtúrához is használható Boll Ranger 38–52 Hátizsák kisebb gyermekek és nagyobbak számára is tökéletes választás. Az állítható magasságú háttámlája és kiváló légáteresztő képessége hosszú távon garantálja a kényelmes viseletet.

Boll Raven hátizsák 15-18 l
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

hátizsák B8 hátrendszerrel rendelkezik a kényelmes hordásért, súlyelosztásért és a maximális légáteresztést. Palacktartó oldalzsebekkel és biztonsági fényvisszaverő elemekkel van ellátva. A Boll Raven hátizsák 15–18 l beépített esőköpennyel is rendelkezik és ivózsákokkal is kompatibilis.

Boll Raven hátizsák 35-42 l
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

hátizsák B8 hátrendszerrel rendelkezik a kényelmes hordásért, súlyelosztásért és a maximális légáteresztést. Palacktartó oldalzsebekkel és praktikus túrabot megfogató szíjakkal van ellátva. A Boll Raven hátizsák 35–42 l beépített esőköpennyel is rendelkezik és ivózsákokkal is kompatibilis.

Boll Raven hátizsák 45-55 l
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

hátizsák B8+ hátrendszerrel rendelkezik a kényelmes hordásért, súlyelosztásért és a maximális légáteresztést. Derékszíjjal rendelkezik elasztikus Real-3D-Pocket zsebbel és egy elülső rugalmas zsebbel, amelyet csattal lehet bezárni. A Boll Raven 45–55 l hátizsák beépített esőköpennyel van ellátva.

Boll Roo 12L Turquoise
11 490 Ft

Stílusos hátizsák a legkisebbek számára. Boll Roo 12 Turquoise kényelmes hátpárnázattal van ellátva, amely az állítható vállpántokkal kombinálva garantálja az egészséges és kényelmes viselést. A 12 l térfogatú hátizsák ideális minden alapvető tárgy szállításához, például útközben az óvodába.

Boll School Mate hátizsák Mouse 18 l, türkiz
21 990 Ft

Az iskolatáska egy fő rekesszel rendelkezik A4-es és A5-ös füzetek tárolására. Állítható magasságú SP-system hátrendszerrel van ellátva. Továbbá biztonsági fényvisszaverő elemekkel és palacktartó oldalzsebekkel is el van látva. School Mate hátizsák Mouse 18 l türkiz 1.-3. osztályos gyerekek számára alkalmas.

Boll SchoolMate 18 Dutch Blue
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Boll SchollMate 18 Dutch Blue egy gyerek hátizsák, amely minden tekintetben kiváló felszereltségű. Az SP rendszer biztosítja a súly precíz elosztását és garantálja az egészséges viselést.

Boll SchoolMate 18L Artwork iskolatáska
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiváló minőségű iskolatáska, amely a gyermek hátára való maximális tekintettel lett megtervezve. A Boll SchoolMate 18 Artwork táska az állítható magasságú hátrendszernek köszönhetően együtt nő a gyermekkel, így az iskolásoknak kényelmes hordást biztosít az iskolaköteles kor teljes ideje alatt, valamint számos biztonsági fényvisszaverő elemmel is el van látva, amelyek gondoskodnak arról, hogy a gyermek jól látható legyen rossz látási viszonyok esetén is.

Boll Sioux 15L Dutch Hátizsák, Kék
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Boll Sioux 15 Dutch hátizsák széles körben használható hátizsák. Anatómiailag kialakított ergnomikus vállpántjainak köszönhetően rendkívül kényelmes. Gyerekek számára tökéletes sportoláshoz, túrázáshoz vagy mindennapi használathoz.

Boll Sioux 15L Hátizsák, Lime
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Boll Sioux 15 hátizsák széles körben használható hátizsák. Anatómiailag kialakított ergnomikus vállpántjainak köszönhetően rendkívül kényelmes. Gyerekek számára tökéletes sportoláshoz, túrázáshoz vagy mindennapi használathoz.

Boll Smart hátizsák 22 l
23 490 Ft

Az iskolatáska egy fő rekesszel rendelkezik A4-es és A5-ös füzetek tárolására. Állítható magasságú SP-system hátrendszerrel van ellátva. Továbbá biztonsági fényvisszaverő elemekkel és palacktartó oldalzsebekkel is el van látva. A Boll Smart 22 l hátizsák 3.-5. osztályos gyerekek számára alkalmas.

Boll Spark Övtáska

Boll Spark Övtáska

Értékelés: 3,3
10 990 Ft

Boll Spark övtáska, mely kialakításának köszönhetően nagyon praktikusan használható. Kényelmesen és biztonságosan elhelyezhetjük benne a legfontosabb dolgokat. Ideális választás kocogáshoz, sífutáshoz, korcsolyázáshoz.

Boll Stellar

Boll Stellar

Értékelés: 5
28 490 Ft

Három évszakos junior hálózsák Boll Stellar 3D MUMMY konstrukcióval szokatlan helyet biztosít a nagyobb kényelem érdekében. MICROFIBER DUAL TM hipoallergén üreges rostból készült. A szerkezetének és a kiváló minőségű anyagainak köszönhetően optimális hőkomfortot biztosít minimális térfogatával és súlyával együtt, amelyet nem csak az idősebb gyermekek fognak értékelni a természetbe való kirándulások során és a táborokban. Ez a gyermekek hálózsákok a sikeres Patrol sorozatának folytatása.

Boll Trail Head 26 Basalt

Boll Trail Head 26 Basalt

Értékelés: 5
34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Univerzális hátizsák városba és sportoláshoz. Speciális B7 hátrendszer a hátad formájához igazítva. 5 külső és 6 belső zsebbel rendelkezik a notebook számára is. Tubular Stripes párnázással és Dynamic Air Flow szellőzéssel rendelkezik a kellemes hordozáshoz. A Boll Trail Head 26 Basalt hátizsákban elhelyezhető 3 l kapacitású vízzsák is.

Boll Koala 10L Dutch Hátizsák, Kék
11 490 Ft

Boll Sioux 10 Dutch hátizsák széles körben használható hátizsák. Anatómiailag kialakított ergnomikus vállpántjainak köszönhetően rendkívül kényelmes. Gyerekek számára tökéletes sportoláshoz, túrázáshoz vagy mindennapi használathoz.

A BOLL egy cseh gyártó, aki a kültéri kiegészítőkre és hátizsákokra - hegymászáshoz, expedíciókra, trekkinghez, túrázáshoz, kerékpározáshoz, sportoláshoz - specializálódott.

A piacon egy határozott állásponttal van jelen. Magas színvonalú kivitelezés, innovatív termékek és rendkívül funkcionális design mellett tette le a voksát. 20 éves működésük során szerzett fejlesztési és gyártási tapasztalataik alapján minden terméket folyamatos tesztelésnek vetnek alá, hogy a használóit maximálisan kielégítsék minden kategóriában.

A BOLL egy cseh gyártó, aki a kültéri kiegészítőkre és hátizsákokra - hegymászáshoz, expedíciókra, trekkinghez, túrázáshoz, kerékpározáshoz, sportoláshoz - specializálódott.

A piacon egy határozott állásponttal van jelen. Magas színvonalú kivitelezés, innovatív termékek és rendkívül funkcionális design mellett tette le a voksát. 20 éves működésük során szerzett fejlesztési és gyártási tapasztalataik alapján minden terméket folyamatos tesztelésnek vetnek alá, hogy a használóit maximálisan kielégítsék minden kategóriában.