Bollé Aeromax Shiny Red Brown Fire
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

sport szemüveg hidrofób és oleofób bevonattal rendelkezik, ami lepergeti a vizet és csökkenti a bepiszkolódás esélyét. Antifog kezeléssel rendelkezik a túlzott párásodás ellen, és védelmet nyújt az UVA és UVB sugárzás ellen. A Bollé Aeromax Shiny Red Brown Fire merevített tartóval és mikroszálas törlőkendővel együtt kapható.

Bollé Aeromax Matte White & Black Vermillon
33 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

sport szemüveg hidrofób és oleofób bevonattal rendelkezik, ami lepergeti a vizet és csökkenti a bepiszkolódás esélyét. Antifog kezeléssel rendelkezik a túlzott párásodás ellen, és védelmet nyújt az UVA és UVB sugárzás ellen. A Bollé Aeromax Matte White & Black Vermillon merevített tartóval és mikroszálas törlőkendővel együtt kapható.

Bollé Nevada
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Modern síszemüveg. A Bollé Nevada dupla szellőzésű üveggel rendelkezik, amelyek tökéletesen izolálnak és kiváló optikai minőséget biztosítanak. A Wide Field of View technológia gondoskodik arról, hogy a lejtőn soha nem veszíted el az áttekintést arról, hogy mi történik körülötted. A szemüveg kifejezetten a párásodás minimalizálására lett tervezve.

Bollé Rocket
12 490 Ft

Síszemüveg gyermekeknek 2-es kategóriájú szűrővel és szabadalmaztatott szellőzőnyílásokkal, amelyek megakadályozzák a túlzott párásodást. 100% UVA és UVB szűrővel rendelkezik, melynek köszönhetően megvédi a szemet a napsugárzástól. Bollé Rocket megfelelő gyermekeknek 6 éves kortól és kompatibilis a legtöbb sísisakkal.

Bollé B-Rent
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sísisak 12 szellőzőlyukkal. Az ABS tervezésnek köszönhetően magas védelmet biztosít a fej számára. Hipoallergén és szellőző anyagokból készült, mely garantálja a kényelmes viseletet. A Bollé B-Rent mérete állítható és a síszemüveg rögzítésére csíptetővel rendelkezik.

Bollé Backline Visor
76 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sísisak 10 szellőzőnyílással beépített pajzzsal. Kompatibilis dioptriás szemüveggel is. Hipoallergén és lélegző anyagokból készül, amelyek kényelmesen viseletet garantálnak. Bollé Backline Visor a csomagolásban anyag tokot és tartalék pajzsot tartalmaz.

Bollé Freeze

Bollé Freeze

Értékelés: 5
13 490 Ft 9 990 Ft

Síszemüveg Double Lens üveggel, amely 100% védelmet biztosít ***az UVA és az UVB sugárzás** ellen. Felhős és napos időjáráshoz alkalmasak. A speciális P80 Plus Anti-Fog felületkezelés csökkenti a karcolások lehetőségét és a látómező bepárásodását. Bollé Freeze rendelkezik a csomagolásban egy tisztításra alkalmas törtőkendővel.

Bollé FREEZE PLUS fekete, rózsaszín szilikonmező-16%
21 390 Ft 17 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg P80 Plus/Carbo Glass technológiával a ködösödés és a karcolás ellen a Bollé márkától. 100% UVA és UVB szűrő 3. sz. kategória Kétrétegű hab külső fleece felülettel az extra kényelem érdekében. Double Lens technológia a tökéletes kinézetért. FREEZE PLUS modell, fekete, rózsaszín látómező, olasz dupla üveg szellőzéssel.

Bollé JULIET
48 590 Ft 41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Női sisak ABS szerkezettel. ADJUSTABLE VENTILATION rendszer a verejték jobb elvezetésére. CHIN STRAP cserélhető állszíj párnázással. Levehető fülvédők. A sisak mérete a CLICK TO FIT tulajdonságnak hála szabályozható. Antialergikus és lélegző összetétel. Megfelel a ASTM F2040/CE EN1077 szabványnak. Tartalmaz egy klippet a síszemüveghez. Súlya 520 g.

Bollé MADDOX fekete, világoskék lencsével
36 990 Ft 31 790 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Síszemüveg a Bollé márkától P80 Plus/Carbo Glass technológiával, ami csökkenti a lencsék karcolódását és bepárásodását. 1. kategóriás 100 % UVA és UVB szűrő Kétrétegű hab külső fleece felülettel az extra kényelem érdekében. Double Lens technológia a tökéletes kilátásért. A MADDOX fekete modell, világoskék lencsével, olasz dupla üveggel és szellőzéssel rendelkezik.

Bollé MIGHT VISOR MATTE

Bollé MIGHT VISOR MATTE

Értékelés: 5
69 390 Ft 59 990 Ft
+ ingyen szállítás

Uniszex kivitelű sisak pajzzsal. OTG technológia a dioptriás szemüveg kompatibilitására. AIR FLOW szellőzőrendszer. CHIN STRAP cserélhető állszíj párnázással. Levehető fülvédők. A sisak mérete a CLICK TO FIT tulajdonságnak hála szabályozható. A Bollé MIGHT VISOR megfelle a ASTM F2040/CE EN1077 szabványnak. Súlya 590 g.

Bollé MILLENIUM
58 290 Ft 51 490 Ft
+ ingyen szállítás

Uniszex kivitelű sisak. Inmold/ABS hibrid szerkezet. Air Extraction szellőzőrendszer. CHIN STRAP cserélhető állszíj párnázással. Levehető fülvédők. A sisak mérete a CLICK TO FIT tulajdonságnak hála szabályozható. A belső párnázás kivehető. A Bollé MILLENIUM megfelel a ASTM F2040/CE EN1077 szabványnak. Súlya 485 g.

Bollé Millenium Matte Black Flash
45 990 Ft
+ ingyen szállítás

Elsőosztályú sísisak 8 szellőzőnyílással. A hibrid kialakítás az In-Mold és Hardshell technológiát ötvözve, könnyű súlya ellenére magas védelmet nyújt a fej számára. Bollé Millenium Matte Black Flash kivehető és mosható béléssel illetve fülpárnával rendelkezik.

Bollé Nevada Matte Black Line Photochromic Fire Red - 21916
61 990 Ft 56 490 Ft
+ ingyen szállítás

Síszemüveg önszínező üveggel, amely 100% védelmet biztosít az UVA és az UVB sugárzás ellen. A speciális P80 Plus/Carbo Glass felületkezelés csökkenti a karcolások és a pára képződését. Bollé Nevada Matte Black Line Photochromic Fire Red – 21916 a csomagolásban rendelkezik egy tisztításra alkalmas törlőkendővel.

Bollé NEVADA SMALL fehér, kék lencsével
42 690 Ft 36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Síszemüveg a Bollé márkától P80 Plus/Carbo Glass technológiával, ami csökkenti a lencsék karcolódását és bepárásodását. 2. kategóriás 100 % UVA és UVB szűrő Háromrétegű hab külső fleece felülettel az extra kényelem érdekében. Double Lens technológia a tökéletes kilátásért. A kisebb méretű NEVADA SMALL fehér modell, kék lencsével, olasz dupla üveggel és szellőzéssel rendelkezik.

Bollé Quickster
29 490 Ft

Gyermek sísisak 20 szellőzőnyílással, mely az ABS konstrukciónak köszönhetően tökéletesen védi a fejet. Hipoallergén és szellőző anyagokból készült, mely garantálja a kényelmes viseletet. A Bollé Quickster mérete állítható, ezáltal minden gyerekhez illik.

Bollé Quiz Visor
37 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi junior sísisak 20 szellőzőnyílással, az ABS és EPS konstrukciónak köszönhetően nagy védelmet biztosít a fej számára. Hipoallergén és szellőző anyagokból készült, mely garantálja a kényelmes viseletet. Bollé Quiz Visor mérete állítható, ezáltal minden gyerekhez illik. A sisak előnye a beépített cserélhető szemellenzővel.

Bollé REEZE PLUS
22 590 Ft 19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Síszemüveg P80 Plus / Carbo Glass technológiával a ködösödés és a karcolás ellen a Bollé márkától. 100% UVA és UVB szűrő kategória, 3. sz. Háromrétegű hab egy külső gyapjúréteggel az extra kényelem érdekében. Double Lens technológia a tökéletes látásért. Model FREEZE PLUS modell, olasz dupla üvegezéssel rendelkezik, szellőzéssel.

Bollé ROCKET kék, rózsaszín lencsével
14 190 Ft 11 990 Ft

Síszemüveg a Bollé márkától P80 Plus/Carbo Glass technológiával, a lencsék karcolódása és bepárásodása ellen. Gyerek modell, 6 éves kortól ajánlott. 2. kategóriás 100% UVA és UVB szűrő Double Lens technológia a tökéletes kilátásért. A ROCKET kék modell, rózsaszín lencsével, olasz dupla üveggel és szellőzéssel rendelkezik.