Bollé B-Rent
29 990 Ft

16 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sísisak 12 szellőzőlyukkal. Az ABS tervezésnek köszönhetően magas védelmet biztosít a fej számára. Hipoallergén és szellőző anyagokból készült, mely garantálja a kényelmes viseletet. A Bollé B-Rent mérete állítható és a síszemüveg rögzítésére csíptetővel rendelkezik.


Bollé B-Style
36 390 Ft

19 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Modern sísisak magas szintű biztonsággal. A Bolle B-Style Matte Black White az In-Mold kialakításnak köszönhetően jó fejvédelmet biztosít, miközben kellemesen könnyű. A sisak mérete könnyen beállítható – a Click to Fit technológiának köszönhetően. A kényelmet az eltávolítható párnázás biztosítja, amelyet 30 ° C-on lehet mosni.


Bollé Millenium Matte Black Flash
52 490 Ft

33 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Elsőosztályú sísisak 8 szellőzőnyílással. A hibrid kialakítás az In-Mold és Hardshell technológiát ötvözve, könnyű súlya ellenére magas védelmet nyújt a fej számára. Bollé Millenium Matte Black Flash kivehető és mosható béléssel illetve fülpárnával rendelkezik.


Bollé Quickster
33 690 Ft

21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek sísisak 20 szellőzőnyílással, mely az ABS konstrukciónak köszönhetően tökéletesen védi a fejet. Hipoallergén és szellőző anyagokból készült, mely garantálja a kényelmes viseletet. A Bollé Quickster mérete állítható, ezáltal minden gyerekhez illik.


Bollé Quiz Visor
37 490 Ft

25 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi junior sísisak 20 szellőzőnyílással, az ABS és EPS konstrukciónak köszönhetően nagy védelmet biztosít a fej számára. Hipoallergén és szellőző anyagokból készült, mely garantálja a kényelmes viseletet. Bollé Quiz Visor mérete állítható, ezáltal minden gyerekhez illik. A sisak előnye a beépített cserélhető szemellenzővel.


Bollé Schuss
18 790 Ft

12 790 Ft

Síszemüveg szabadalmaztatott 3-as kategóriájú szűrőlencsével és párásodás elleni Antifog védelemmel rendelkezik. A párásodásmentes dupla lencsék jobban szigetelnek és megvédenek a napsugaraktól. A Bollé Schuss kompatibilis minden sísisakkal.