BONAPARTE Grabolo - Vakond
3 060 Ft

A vakond és barátaia közkedvelt Grabolo figyelmi játék gyerek verzióval érkezik. A kocka meghatározza a szín és a kép kombinációját, majd gyorsan kell reagálni, és meg kell szerezni az előírt számú kártyalapot.


BONAPARTE Fort erődítmény
2 640 Ft

Egyszerű kártyajáték Fort erődítmény, ahol a játékosok feladata, hogy megerősítsék várukat. A megszámozott kártyák lefelé vannak fordítva, a játékosok megfordítják őket és falat építenek. Talán valaki nem jó kártyát húz, de lehet, hogy más éppen arra a lapra vár. Az nyer, aki először felépíti a falat 10 kártyából.


BONAPARTE In Side Out

BONAPARTE In Side Out

Értékelés: 5
2 580 Ft

Ebben a szórakoztató figyelemfejlesztő játék az egész családnak a fontos az éles szem és gyors kezek. A feladat a középső és szélső képek között azonosságot találni színben vagy alakban – vagy fordítva.


BONAPARTE Keetoo
3 910 Ft

A Keetoo játék célja ** két szimbólum megtalálása, melyek megtalálhatók a kártyán, amilyen gyorsan csak lehetséges. Egyedül így tudsz **pontokat szerezni és nyerni. „KEETOO“ kiáltással elriasztod az ellenfeled, még pár másodpercük van…


BONAPARTE Kivi

BONAPARTE Kivi

Értékelés: 5
4 300 Ft

A Kivi egy egy taktikai társasjáték kockával, amely során a játékosok átlátszó kövekből összefüggő sorok építésekor pontokat szereznek. A kockadobás és a taktika határozza meg, hová helyezi a játékos a követ. Saját sort épít, vagy más játékost blokkol?


BONAPARTE Kockatoo
3 910 Ft

Ez a szórakoztató figyelmi játék tele van hangokkal és humorral. Aki nyerni akar, be kell vonnia a fantáziát, koncentrációt, a gyors reagálást és a taktikát . Nagy nevetések a Kockatoo játéknál garantált!


BONAPARTE Mágneses játék Bellz
4 990 Ft

Csak nyisd ki az utazótáskát és már játszhatsz is! A táska egy játék arénát alkot, ahol 40 harang található 4 különböző színben és méretben. A játékosok egy mágneses pálca segítségével gyűjthetik össze a megfelelő színű harangokat. Ha más színű harangot viszel el, akkor vége a körödnek! Minden játékos saját maga dönt, hogy hogy próbálja ki a szerencséjét. Aki először gyűjti össze mind a 10 harangot a saját színéből, az nyer!