Born Copenhagen Vízálló lepedő
2 590 Ft

vízálló lepedő úgy lett tervezve, hogy illeszkedjen a babafészekhez. A szokásos pelenka használata helyett, a közvetlenül a babafészekbe történő büfi vagy széklet megelőzése érdekében, a lepedő pontosan ezt a célt szolgálja, vízlepergető és vízálló membránnal rendelkezik.

Born Copenhagen Babafészek

Born Copenhagen Babafészek

Értékelés: 5
32 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

babafészek úgy lett kialakítva, hogy az újszülött a legjobban kezdhesse az életet. A babafészek egy multifunkcionális hordozható gyerekágy, melyet ráhelyezhetünk a franciaágyra, klasszikus gyerekágyra, bölcsőre, babakocsiba és bárhova máshova.

Born Copenhagen Ágynemű 100 x 135, 40 x 60 cm
25 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek ágynemű 100 × 135, 40 × 60 cm a dán Born Copenhagen márkától az összes apró részletet szem előtt tartva készült, ezért vannak a belsejében francia varratok. A takaróhuzat rejtett YKK cipzárral van ellátva, és a párna cipzár és gomb nélkül van.

Born Copenhagen Origami
7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eredeti origami a dán Born Copenhagen márkától, amely tökéletesen kiegészíti a szobát. FSC tanúsított papírból készült, kellemes színekben nyomtatott.

Born Copenhagen Szoptatós párna
21 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Born Copenhagen márkájú szoptatós párna úgy van kialakítva, hogy optimális támaszt nyújtson az anya és a gyermek számára is a szoptatás során. Attól függetlenül, hogy milyen pózt részesítesz előnyben, atámaszt nyújt, ellazítja a nyakat, a hátat és a vállat.

Born Copenhagen Nagy könyv NIGHT & DAY
7 590 Ft

Nagy könyv NIGHT & DAY apróságod első könyve lehet. Az éjjeli és nappali puha könyvnek köszönhetően kisbabád játszhat és figyelheti a szép éjszakai égboltot, valamint felfedezheti a kézzel rajzolt természeti illusztrációkat a világosabb oldalon.