Born Copenhagen

Born Copenhagen Nagy könyv NIGHT & DAY

Born Copenhagen Nagy könyv NIGHT & DAY

8 390 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Nagy könyv NIGHT & DAY apróságod első könyve lehet. Az éjjeli és nappali puha könyvnek köszönhetően kisbabád játszhat és figyelheti a szép éjszakai égboltot, valamint felfedezheti a kézzel rajzolt természeti illusztrációkat a világosabb oldalon.

Forgalmazó: MALL
Born Copenhagen Vízálló lepedő LEAVES
1x

Born Copenhagen Vízálló lepedő

3 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

vízálló lepedő úgy lett tervezve, hogy illeszkedjen a babafészekhez. A szokásos pelenka használata helyett, a közvetlenül a babafészekbe történő büfi vagy széklet megelőzése érdekében, a lepedő pontosan ezt a célt szolgálja, vízlepergető és vízálló membránnal rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Born Copenhagen Babafészek LEAVES
5x

Born Copenhagen Babafészek

32 990 Ft
Ingyen szállítás

babafészek úgy lett kialakítva, hogy az újszülött a legjobban kezdhesse az életet. A babafészek egy multifunkcionális hordozható gyerekágy, melyet ráhelyezhetünk a franciaágyra, klasszikus gyerekágyra, bölcsőre, babakocsiba és bárhova máshova.

Forgalmazó: MALL
Born Copenhagen Origami GREY & WHITE

Born Copenhagen Origami

7 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Eredeti origami a dán Born Copenhagen márkától, amely tökéletesen kiegészíti a szobát. FSC tanúsított papírból készült, kellemes színekben nyomtatott.

Forgalmazó: MALL
-7%
Born Copenhagen Ágynemű FLORA eu - 100 x 135 és 40 x 60 cm

Born Copenhagen Ágynemű 100 x 135, 40 x 60 cm

25 290 Ft
23 490 Ft

Gyermek ágynemű 100 × 135, 40 × 60 cm a dán Born Copenhagen márkától az összes apró részletet szem előtt tartva készült, ezért vannak a belsejében francia varratok. A takaróhuzat rejtett YKK cipzárral van ellátva, és a párna cipzár és gomb nélkül van.

Forgalmazó: MALL
Born Copenhagen Szoptatós párna, LEAVES
1x

Born Copenhagen Szoptatós párna

22 490 Ft

A Born Copenhagen márkájú szoptatós párna úgy van kialakítva, hogy optimális támaszt nyújtson az anya és a gyermek számára is a szoptatás során. Attól függetlenül, hogy milyen pózt részesítesz előnyben, atámaszt nyújt, ellazítja a nyakat, a hátat és a vállat.

Forgalmazó: MALL