BOSE SoundLink Revolve hangszóró
77 900 Ft

69 990 Ft
+ ingyen szállítás

A pohár formájú hordozható hangszóró maximális zenei élményt nyújt minden irányban, IPX4 vízállósággal büszkélkedik. Bluetooth és NFC csatlakozás, kettős passzív sugárzó, multifunkciós gomb, hangvezérlés, mikrofon, audio bemenet, Stereo mód támogatás, tölthető Li-Ion akkumulátor 12 óra élettartammal.


BOSE SoundSport Free

BOSE SoundSport Free

Értékelés: 5
69 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fülbe helyezhető vezeték nélküli fülhallgató sportoláshoz. A Bose SoundSport Free vízálló, Li-Ion akkumulátorral ellátott, amely akár 5 órán át képes zenét lejátszani. A Bluetooth és az NFC technológiáknak hála könnyedén csatlakoztatható telefonodhoz.


BOSE QuietComfort 20 Apple Fülhallgató
84 990 Ft
+ ingyen szállítás

A megbízható Bose QuietComfort 20 Apple Fülhallgatóval tökéletes zajszűrést érhetünk el, teljes mértékben kizárhatjuk a külvilágot, ezáltal zavartalanul élvezhetjük zenéinket. A kényelmes és stabil használatról a különböző méretű StayHear®+ fülpárnák gondoskodnak, ezek lehetővé teszik a személyre szabott illeszkedést. A TriPort® technológia és az Active EQ kombinációjának mélysége életre kelti kedvenc számainkat.


BOSE QuietComfort 35 II hangszóró
129 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

vezeték nélküli fülhallgató első osztályú aktív zajelnyomással rendelkezik a vonaton vagy a repülőn történő zavartalan utazás érdekében. Beépített Google Assistant, Bluetooth NFC csatlakozás, optimalizált ekvalizer, két mikrofon a tiszta hívások érdekében, fejpánt luxus alcantara szövettel, kényelmes plüss fülpárna, robusztus szerkezet, Bose Connect alkalmazás, eltávolítható audio kábel, 20h élettartamú akkumulátor.


BOSE SoundTouch 20 sorozat III

BOSE SoundTouch 20 sorozat III

Értékelés: 4,5
139 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Vezeték nélküli zenei rendszer A Bose SoundTouch 20 sorozat III elérhetővé teszi a zene lejátszását az egész lakásodban, vagy a házadban az internetes rádióállomásokról Spotify, Deezer vagy a zenei könyvtárból PC-ben, vagy Mac-ben. Bluetooth és Wi-Fi kapcsolat, AUX bemenet, LAN, OLED kijelző, ingyenes alkalmazás, hat előre beállított nyomógomb, távirányító, ideális dolgozószobába, vagy hálószobába.


BOSE SoundLink Micro
39 990 Ft

hordozható hangszóró lépést tart veled, készülj akár kirándulásra, túrázásra vagy biciklizésre. Szilikonnal borított kompakt és robusztus test, meglepő hang a két passzív sugárzónak hála, tartós öv a hátizsákra való rögzítéshez, IPX7 vízállóság, Bluetooth, multifunkciós gomb, hangvezérlés, mikrofon, újratölthető akkumulátor akár 6 óra élettartammal.


BOSE SoundLink Revolve+

BOSE SoundLink Revolve+

Értékelés: 5
109 900 Ft

99 990 Ft
+ ingyen szállítás

A pohár formájú hordozható hangszóró erősebb és hatékonyabb zenei élményt nyújt minden irányban, IPX4 vízállósággal büszkélkedik. Bluetooth és NFC csatlakozás, kettős passzív sugárzó, multifunkciós gomb, hordozáshoz alkalmas fogantyú, audio bemenet, Stereo mód támogatás, tölthető akkumulátor 16 óra élettartammal.


BOSE SoundLink Color Bluetooth speaker II
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

hordozható hangszóró ideális társ medencés fürdőzéshez vagy a városba. IPX4 vízállósággal rendelkezik. Robusztus és lekerekített test, Bluetooth és NFC csatlakozás, kettős passzív sugárzó az erőteljes hang érdekében, multifunkciós gombok, hangvezérlés, mikrofon, audio bemenet, tölthető Li-Ion akkumulátor 8 óra élettartammal.


BOSE QuietComfort 20 Samsung Fülhallgató
84 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A megbízható Bose QuietComfort 20 Samsung Fülhallgatóval tökéletes zajszűrést érhetünk el, teljes mértékben kizárhatjuk a külvilágot, ezáltal zavartalanul élvezhetjük zenéinket. A kényelmes és stabil használatról a különböző méretű StayHear®+ fülpárnák gondoskodnak, ezek lehetővé teszik a személyre szabott illeszkedést. A TriPort® technológia és az Active EQ kombinációjának mélysége életre kelti kedvenc számait.


BOSE S1 Pro
219 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható PA rendszer, melynek hangzása és frekvenciája zenészekhez és DJ-khez igazított. A Bose S1 Pro egy All-in-one hangszóró, floor monitor, erősítő és audió rendszer. A hangszóró teljes értékű háromcsatornás keverővel ellátott, reverbbel és Bluetoothon keresztüli streameléssel. Az Auto EQ technológia kiváló hangot biztosít minden térben, az akkumulátor tartozék.


BOSE SoundLink around-ear wireless II
79 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli fejhallgató Bose SoundLink around-ear wireless II fényes és abszorbens hangzással büszkélkedhet az exkluzív Bose technológiának köszönhetően. Bluetooth összeköttetés a két eszköz közötti váltással, hangmikrofon HD funkcióval, könnyű és tartós kivitel, cserélhető audio kábel, újratölthető akkumulátor, akár 15 órányi hallgatási idővel.


BOSE SoundSport in-ear Android
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sportos fülhallgató Bose SoundSport in-ear Android izzadási ellenállóképességét és kemény időjárási viszonyok elleni ellenállást kínál a fárasztó edzések során. Szilárd, és kényelmes rögzítés a StayHear füldugóknak, teljes és kiegyensúlyozott hang, mikrofon és vezérlés kompatibilis a Samsunggal és Androiddal, színben megegyező karabinerrel.


BOSE SoundSport Pulse wireless
79 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

vezeték nélküli fülhallgatók beépített szívritmus érzékelővel rendelkezik és alkalmas minden aktív sportoló számára. Ellenáll a verejtéknek és az időjárási viszonyoknak, csatlakoztatás a Bluetooth és NFC-vel, a StayHear + Pulse füldugók biztosítják a kényelmet és a stabilitást, a kiegyensúlyozott hangteljesítményt, kezelését alkalmazások segítségével, az akkumulátor élettartamát 5 órán keresztül.


BOSE SoundSport wireless

BOSE SoundSport wireless

Értékelés: 4,5
59 900 Ft

52 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli fülhallgatók Bose SoundSport wireless izzadási ellenálló képességgel és kemény időjárási viszonyok elleni ellenállással a fárasztó edzések során. A Bluetooth és NFC csatlakoztatás, a StayHear + Sport fülhallgatók biztosítják a kényelmet és a stabilitást, a kiegyensúlyozott hangteljesítményt, az alkalmazások kezelését, az akkumulátor élettartamát 6 órán keresztül.


BOSE SoundTouch 10 Hangszóró
76 900 Ft

69 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretné több dallammal betölteni otthonát? Akkor a Bose SoundTouch 10 hangszórót pont önnek tervezték! Elég kicsi ahhoz, hogy gyakorlatilag bárhol elférjen, ellenben a méretét meghazudtoló gazdag hangzást biztosít, így tökéletes társ bármilyen alkalomra! A vezeték nélküli hangszóró hozzáférést nyújt olyan közkedvelt zenei szolgáltatásokhoz, mint a Spotify és aPandora továbbá internetes rádióállomásokhoz és saját zenetárakhoz egyaránt!


BOSE SoundTouch 30 sorozat III
209 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli zenei rendszer ideális a nagy helységekbe és biztosítsa a hozzáférést a Spotify és Deezer internetes rádióállomásokhoz, vagy a zenei könyvtárakhoz PC-ben, vagy Mac-ben. Bluetooth és Wi-Fi kapcsolat, AUX bemenet, LAN, OLED kijelző, ingyenes alkalmazás, hat előre beállított nyomógomb, távirányító.


BOSE SOLO 5

BOSE SOLO 5

Értékelés: 4,5
90 990 Ft

2 év garancia

SoundBar Bose gazdag és tiszta hangzást biztosít magas és alacsony hangerőn. Bluetooth technológia vezeték nélküli audio streaminghez, basreflex, DTS és DolbyDigital dekóder, optikai vagy koaxiális kábelcsatlakozás, univerzális infravörös távirányító, ideális a TV hangjavítására.


BOSE Companion 2 series III

BOSE Companion 2 series III

Értékelés: 5
34 990 Ft

A Bose Companion 2 series III aktív PC hangszóró térbeli és valós hangot biztosít a TrueSpace technológiának hála. Tiszta és teljes hang bármilyen hangerőnél, egyszerű beállítás és csatlakozás, további eszközökről történő zenehallgatás az AUX bemenetnek köszönhetően, hangerő-szabályozás, fülhallgató bemenet.


BOSE S1 Pro-hoz alkalmas akkumulátor
45 990 Ft

A Bose S1 Pro-hoz alkalmas akkumulátor akár 6 óra lejátszást biztosít. A két töltési mód hagyományos töltést tesz lehetővé üzem közben, illetve a Quick Charge gyors töltést kikapcsolt módnál használhatod.