Legnépszerűbb termékek

BOSE SoundLink Color Bluetooth speaker II, fekete
15x

BOSE SoundLink Color Bluetooth speaker II

50 990 Ft
49 990 Ft
Ingyen szállítás

hordozható hangszóró ideális társ medencés fürdőzéshez vagy a városba. IPX4 vízállósággal rendelkezik. Robusztus és lekerekített test, Bluetooth és NFC csatlakozás, kettős passzív sugárzó az erőteljes hang érdekében, multifunkciós gombok, hangvezérlés, mikrofon, audio bemenet, tölthető Li-Ion akkumulátor 8 óra élettartammal.

Forgalmazó: MALL
BOSE Bass module 700, fekete
1x

BOSE Bass module 700

299 990 Ft
Ingyen szállítás

Lásd el zenédet vagy filmedet csodás basszusokkal a Bose Bass module 700 hatékony mélyládával, amely a Bose 300, 500 és 700 soundbarokkal kompatibilis. Vezeték nélküli technológia vagy 3,5 mm audio kábel használható a csatlakozáshoz. QuietPort technológia a tiszta hangzás érdekében torzítás nélkül.

Forgalmazó: MALL
BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli fejhallgató, fekete
26x

BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli fejhallgató

139 990 Ft
Ingyen szállítás

Már semmiféle külső zaj, kizárólag tiszta hangzás az ANC technológiának hála, amellyel a Bose Noise Cancelling Headphones 700 Bluetooth fejhallgató büszkélkedhet, amely 20 órás üzemidővel rendelkezik egy feltöltésre. A fejhallgató Bose AR kiterjesztett valóság funkcióval büszkélkedhet, kompatibilis a hangasszisztensekkel, 4 mikrofon rendszerrel és gyorstöltés funkcióval kiegészített.

Forgalmazó: MALL
-7%
BOSE Portable Home Speaker, fekete
3x

BOSE Portable Home Speaker

140 990 Ft
129 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Hallgat a hangparancsokra az Alexa és a Google asszisztenseknek köszönhetően, tiszta 360° hanggal játszik minden irányba és kellemes és nagyon elegáns kivitelű – a Bose Portable Home Speaker vízálló Bluetooth és WiFi hangszóró képességeinek hála családod közkedvelt részévé válik. Egy feltöltésre 12 órát képes játszani.

Forgalmazó: MALL
BOSE Sleepbuds II, fehér/ezüst
15x

BOSE Sleepbuds II, fehér/ezüst

99 990 Ft
Ingyen szállítás

Aludj édesen, aludj jól – a Bose Sleepbuds II alvó fülhallgatóval gyorsan elalszol és nagyon jól alhatsz. A fülhallgató mobilalkalmazással vezérelhető, passzívan nyomja el a környezeti zajokat, számos zajelfedő és pihentető hangot kínál. Egy feltöltésre 10 órán át játszik és csodásan tart a fülekben.

Forgalmazó: MALL
BOSE Sport Earbuds, fekete
8x

BOSE Sport Earbuds

74 990 Ft
Ingyen szállítás

Nem esnek ki sportolás közben, víznek és izzadásnak ellenáll az IPX4 szabványnak megfelelően – modern vezeték nélküli Bluetooth 5.0 sport fejhallgatók a Bose Sport Earbuds gyönyörűen hangolt hangzást, megnövelt tartósságot és a fülhöz való kiváló tapadást kínál. Egy feltöltésre 5 ó játszik le, további 10 órát ad hozzá a töltőbölcső. Mikrofonnal a hangvezérléshez és handsfree híváshoz.

Forgalmazó: MALL
BOSE QuietComfort Earbuds, fekete
14x

BOSE QuietComfort Earbuds

102 990 Ft
100 990 Ft
Ingyen szállítás

Kizárja az összes környezeti zajt, és az ANC technológiának köszönhetően tökéletes feltételeket biztosít a zavartalan zenehallgatáshoz – a stílusos Bose QuietComfort Earbuds Bluetooth 5.1 fülhallgató tökéletesen tiszta hangzást és világos handsfree hívásokat biztosít. Egy feltöltéssel akár 6 óra zenehallgatást nyúj, amit a töltőtok további 12 órával is meghosszabbíthat.

Forgalmazó: MALL
BOSE SoundLink Revolve II, ezüst
2x

BOSE SoundLink Revolve II

71 490 Ft
70 490 Ft
Ingyen szállítás

Aprócska, de a hangzása olyan, hogy több hallgató is rácsodálkozik – a Bose SoundLink Revolve II hordozható Bluetooth hangszóró gyönyörű 360 °-os térhangzással játszik, amely szó szerint mindenkit átölel a meghangosított helyiségben. Vízálló az IPX5 szabványnak megfelelően, 13 óra zenelejátszást biztosít egy feltöltéssel, hands-free mikrofonnal és hangvezérléssel rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
BOSE SoundSport wireless, fekete
41x

BOSE SoundSport wireless

52 990 Ft
Ingyen szállítás

Vezeték nélküli fülhallgatók Bose SoundSport wireless izzadási ellenálló képességgel és kemény időjárási viszonyok elleni ellenállással a fárasztó edzések során. A Bluetooth és NFC csatlakoztatás, a StayHear + Sport fülhallgatók biztosítják a kényelmet és a stabilitást, a kiegyensúlyozott hangteljesítményt, az alkalmazások kezelését, az akkumulátor élettartamát 6 órán keresztül.

Forgalmazó: MALL
-7%
BOSE Home Speaker Charging Dock, fekete

BOSE Home Speaker Charging Dock

13 490 Ft
12 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Hová helyezd el a Bose Portable Home Speaker vezeték nélküli hangszórót? Erre a kérdésre a Bose Home Speaker Charging Dock töltő dock válaszol, amely designja épp olyan, mint a hangszóróé. A dock stabil és biztonságos elhelyezést kínál ezzel egyidejűleg mindig feltöltve tartja az akkumulátort. Még zenelejátszás során is képes tölteni.

Forgalmazó: MALL
-5%
BOSE QuietComfort 20 Apple Fülhallgató, Fekete
1x

BOSE QuietComfort 20 Apple Fülhallgató

83 990 Ft
79 490 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

A megbízható Bose QuietComfort 20 Apple Fülhallgatóval tökéletes zajszűrést érhetünk el, teljes mértékben kizárhatjuk a külvilágot, ezáltal zavartalanul élvezhetjük zenéinket. A kényelmes és stabil használatról a különböző méretű StayHear®+ fülpárnák gondoskodnak, ezek lehetővé teszik a személyre szabott illeszkedést. A TriPort® technológia és az Active EQ kombinációjának mélysége életre kelti kedvenc számainkat.

Forgalmazó: MALL
BOSE QuietComfort 45, fekete

BOSE QuietComfort 45

134 990 Ft
Ingyen szállítás
Újdonság

Elnyomja a környezeti zajokat és gyönyörűen hangolt hangzást kínál – a Bluetooth 5.1 fejhallgató A Bose QuietComfort 45 ANC technológiával és Aware üzemmóddal rendelkezik. Vezeték nélkül vagy kábelen keresztül is csatlakoztathatod és egyetlen töltéssel akár 24 órán át is játszhatnak. Az aktív EQ automatikusan az aktuális hangerőhöz igazítja a hangot. A 4 mikrofonos rendszer garantálja a tökéletes handsfree hívásokat.

Forgalmazó: MALL