Boucheron Pour Femme - EDP
8 440 Ft

A keleti-virágos női illatú Boucheron Pour Femme modern és harmonikus. Gazdag aroma édes és csillogó citrusérzéssel, hangsúlyozva a virágos öröm harmóniáját. Az elegáns nők számára készült, akik szeretik a kényeztetést. Az illatot 1988-ban indították. .

Boucheron Pour Homme - EDT
9 890 Ft

Klasszikus és nagyon tekintélyes férfi illata, amely magába rejti a verbena, a narancs és a bazsalikom illatjegyeit. A szívillat összetevői közé tartozik a koriander, boróka, ylang-ylang és írisz.

Boucheron Pour Femme - EDT
12 060 Ft 10 260 Ft

A keleti-virágos női illatú Boucheron Pour Femme modern és harmonikus. Gazdag aroma édes és csillogó citrusérzéssel, hangsúlyozva a virágos öröm harmóniáját. Az elegáns nők számára készült, akik szeretik a kényeztetést. Az illatot 1988-ban indították. .

Boucheron Jaipur Bracelet - mini EDP 4,5 ml
900 Ft

Jaipur karkötő által Boucheron márka rejt lenyűgöző keleti, virágos illat, maga után hagyva egy kitörölhetetlen nyomot. Az illat megnyitja pezsgő citrus, lískty ibolya, bazsalikom, citromfű. Virágos illat lágyítja a szív és a fás ciprus porral írisz illat kötött. Úgy indult 2012-ben.

Boucheron Jaipur Homme - EDP
11 610 Ft 11 110 Ft

A Jaipur Pour Homme egy keleti – fűszeres illat a férfiak számára. Az illatot Annick Menardo hozta létre. A lime, a bergamott és a fahéj, a jázmin tónusai lélegzetelállító kombinációja, cédrusfával finomítva, amely tökéletes koktélt hoz létre sok férfi számára. Az illat 1998-ban került a piacra.

Boucheron Quatre En Rose - EDP
8 290 Ft 6 020 Ft

Boucheron Quatre En Rose a Boucheron márkától egy  keleti-virágos illat nőknek. A fejillat összetevői közé tartozik a sáfrány, fekete ribizli, mandarin, bergamott. A tiszta szívillat rózsát, jázmint és barackfa virágot tartalmaz. Az alapillatban kibontakozik a pacsuli, vetiver, pézsma és a vanília.

Boucheron Ambre D`Alexandrie - EDP
38 120 Ft

Ambre D`Alexandrie keleti női illat. Titokzatos és érzéki. A fejillatot vanília, benzoeviasz és dohány kombinációja alkotja. A szív balzsamos szuhar és ámbra illatfelhőben dobog. Az alapot a szürke ámbra és a  pézsma sejtelmes vegyülete biztosítja. Az illatot 2017-ben mutatták be. .

Boucheron Fleurs - EDP
17 340 Ft 13 120 Ft

A romantikus nő számára a Fleurs tökéletes. Már az első kipróbálás után nem fog akarni többé másat használni. Érzéki illat, amely alkalmas minden olyan eseményre, ahol frissnek szeretné érezni magát.  Az illat 2019-ben került a piacra. .

Boucheron Iris De Syracuse - EDP
37 710 Ft

Iris de Syracuse egy virágos-fás illat nőknek, melynek alapját a pézsma adja. A fejillat összetevői közé tartozik  a mandarin, a körte és a bors.   A virágos szívet írisz, jázmin és kunkor virágok varázslatos illatjegyei dobogtatja.

Boucheron Jaipur Bouquet - EDP
17 340 Ft 10 050 Ft

A Jaipur Bouquet parfümöt smaragdzöld üveg és arany borítja. Nagyon addiktív, és mindennap szeretné viselni. Ez az illat nagyon nőies akkordot hoz létre, amelyet örömmel és szabadság érzéssel fog viselni.  Az illat 2019-ben került a piacra.

Boucheron Jaipur Bracelet - EDP
10 230 Ft 10 010 Ft

Jaipur karkötő által Boucheron márka rejt lenyűgöző keleti, virágos illat, maga után hagyva egy kitörölhetetlen nyomot. Az illat megnyitja pezsgő citrus, lískty ibolya, bazsalikom, citromfű. Virágos illat lágyítja a szív és a fás ciprus porral írisz illat kötött. Úgy indult 2012-ben. .

Boucheron Jaipur Homme - EDT
10 550 Ft 8 290 Ft

A Jaipur Pour Homme egy keleti – fűszeres illat a férfiak számára. Az illatot Annick Menardo hozta létre. A lime, a bergamott és a fahéj, a jázmin tónusai lélegzetelállító kombinációja, cédrusfával finomítva, amely tökéletes koktélt hoz létre sok férfi számára. Az illat 1998-ban került a piacra.

Boucheron Néroli D´Ispahan - EDP
53 550 Ft 35 760 Ft

A Néroli D´Ispahan egy keleti-fűszeres illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A kardamon, a gyömbér és az elemi gyanta illatával nyit. A szívben a rózsabors, a balzsamos szuhar és a keserű narancsvirágból kinyert illóolaj jeleskedik.

Boucheron Oud De Carthage - EDP
55 360 Ft 33 180 Ft

Oud De Carthage - orientális alapjegyekkel rendelkező uniszex illat. A modern, független férfi és nő tökéletes illata. A fejillatot méz és tömjén alkotja, a szívben a tonkabab és a balzsamos szuhar jeleskedik. Az agarfa és a bőr illatkompozíció pedig az alapot képezi.

Boucheron Patchouli D´Angkor - EDP
39 220 Ft 37 150 Ft

A Patchouli D´Angkor egy luxus virág illat férfiaknak és nőknek egyaránt. A fejillat összetevői közé tartozik a körte és bergamott. A szívillatban a Bourbon paprika és jázmin illatjegyei bontakoznak ki. A kompozíciót a pacsuli, fehér pézsma és guaiac fa kombinációja zárja. 2019-ben mutatták be. .

Boucheron Place Vendôme - EDP
7 770 Ft 6 480 Ft

Place Vendôme illata Boucheron márka névadója címek Párizsban, Frederic Boucheron nyitotta 1893-ban az első ékszerüzlet.

Boucheron Place Vendôme - EDT
6 720 Ft

Place Vendôme illata Boucheron márka névadója címek Párizsban, Frederic Boucheron nyitotta 1893-ban az első ékszerüzlet. Parfüm szimbolizálja a drágaköveket, hogy közben több mint 150 év telt el ez a ház. Egy nő, aki visel parfümöt Place Vendôme egy független, magabiztos, szabad és független.

Boucheron Pour Femme- EDP 50 ml + tusfürdő 50 ml + testápoló 50 ml
15 980 Ft 15 080 Ft

A Quatre Pour Femme a Boucheron márkától egy virágos – gyümölcsös, fás illat a nők számára, amelyet Párizs ihletett. Összetevői közé tartozik a keserű narancs, ribizli, mandarin, citrom, grapefruit, jázmin, rózsa, eper, őszibarack, alma, cédrus, kasmír, pézsma, vanília és karamell.

Boucheron Pour Homme - EDP
12 970 Ft 10 070 Ft

2013-ban a Boucheron márka létrehozta a Boucheron Pour Homme nevezetű illatot a parfümvíz változatban (EDP). Ez a citrusos-fás friss illat megragadja Önt, és már soha nem engedi el.

Boucheron Quatre Absolu De Nuit Pour Femme - EDP
15 080 Ft 11 610 Ft

Boucheron Quatre Absolu de Nuit Pour Femme egy keleti-virágos női illat. A fejillat összetevői közé tartozik a rózsaszín bors, keserű mandula és a bergamott. A szívillat jázmint, tonkababot és körtét tartalmaz. Az alapillatban kibontakozik a szantálfa, borostyánfa és az édes vanília illatjegyei.

Boucheron Quatre Pour Femme - EDP
6 930 Ft 6 780 Ft

A Quatre Pour Femme a Boucheron márkától egy virágos – gyümölcsös, fás illat a nők számára. Összetevői közé tartozik a keserű narancs, ribizli, mandarin, citrom, grapefrui,  jázmin, rózsa, eper, őszibarack, alma, cédrus, kasmír, pézsma, vanília és karamell. Az illat 2015-ben került a piacra.

Boucheron Quatre Pour Homme - EDT-28%
5 330 Ft 3 790 Ft

Akció

A Boucheron Quatre Pour Homme egy citrusos, fás férfi illat.   A fejillatban rejtőzik a citrom, ibolya levelek, lime – a szívillat összetevői közé tartozik a rózsa, jázmin és végül a cédrusfa, kasmírfa és pézsma kombinációja zárja az ilatot.   Az illat 2015-ben került a piacra.

Boucheron Santal De Kandy - EDP
39 760 Ft

A Santal De Kandy egy fás-virágos illat férfiak és nők számára, pézsmás alapon. A fejillat összetevői közé tartozik a fekete bors és kardámom. A tisztán virágos szívillatban az ibolya és a jázmin illatjegyei bontakoznak ki. A kompozíciót a szantálfa és a cédrus kombinációja zárja.

Boucheron Tubéreuse De Madras - EDP
43 740 Ft 36 590 Ft

Tubéreuse De Madras egy keleti-virágos női illat. A fejillatot a narancsvirág, az ibolyalevél és a maracuja kombinációja alkotja. A virágos szívillatban a varázslatos ylang ylang, a titokzatos frangipáni és a tubarózsa jeleskedik.