Bourjois 3D Effet Gloss szájfény (Volume & Shine Elixir) 5,7 ml
2 110 Ft

Kedvenc Lip Gloss Effet 3D Gloss a piacon 10 éve, és népszerűsége egyre nő. Adjon ajkak fényét, hangerő és szép árnyalatú. Ezen túlmenően, a innovatív formula is gazdagítják mintegy tápláló hatású és kellemes illatot áfonya, málna és fekete ribizli. Parabenmentes. .


Bourjois Duó 2 g-20%
3 840 Ft

3 070 Ft

Akció

Duo-kontúrsárgás, amely kiemeli és sugároz minden bőrt.


Bourjois Eye Shadow Eyeshadow 1 másodperc (Eye Shadow) 3 g
3 840 Ft

3 270 Ft

Akció

Az egyik második szemhéjfesték egy nagy segítség minden olyan nőnek, aki nem rendelkezik hosszú órákkal, hogy reggel készítsen sminket. Néhány lépésben egy ellenállhatatlan füst sminket tesz minden alkalomra másodpercek alatt.


Bourjois Liner Stylo automata szemceruza 0,28 g
1 710 Ft

A visszahúzható ceruza ötvözi az egyszerűséget szemceruza és hosszan tartó hatása folyadék vonalak a szeme. Ultra finom szerkezetű dúsított kivonatok karnuby és méhviasz létrehoz egy erősebb smink, hogy hosszú ideig tart.


Bourjois Make-up a mindig Fabulous (Long Lasting Stick Foundcealer) 7,3 g
3 580 Ft

3 220 Ft

Akció

Mindig csodálatos smink és rejtegető egyben! Élvezze a botot, amit bárhová lehet vinni és bárhol alkalmazhat. Hosszú élettartamú formula, amely tökéletesen tökéletesen tökéletes, és egész nap tökéletesen megjeleníti a bőrt. Krémes, de nagyon könnyű, magas pigmentációval.


Bourjois Rouge Edition ajakrúzs 3,5 g
2 180 Ft

Rúzs ünnepli legnagyobb visszatérése a történelem, a szépség nepostradatelým Emellett szerves részét divatbemutatók és helyszíni teljesíti nemzetközi magazinok. Bourjois egy vadonatúj rúzs Rouge Edition, amely azért jött létre, együttműködve divatszerkesztője rangos magazinok.