Bourjois Make-up a mindig Fabulous (Long Lasting Stick Foundcealer) 7,3 g
4 060 Ft 2 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mindig csodálatos smink és rejtegető egyben! Élvezze a botot, amit bárhová lehet vinni és bárhol alkalmazhat. Hosszú élettartamú formula, amely tökéletesen tökéletesen tökéletes, és egész nap tökéletesen megjeleníti a bőrt. Krémes, de nagyon könnyű, magas pigmentációval.

Bourjois 123 Perfect (Color Correcting Stick) 2,4 g
2 960 Ft 2 460 Ft

A Perfect Corrector ideális megoldást nyújt a bőr hiányosságaihoz. Semlegesíti a sötét területeket az arcon, köröket a szem alatt és a vörösséget. Minimalizálja a pórusok láthatóságát, könnyen alkalmazható és terjed. A bőrt frissen és a szárítás jeleitől mentes. Tökéletes sminket kínál egész nap.

Bourjois 3D Effet Gloss szájfény (Volume & Shine Elixir) 5,7 ml
2 350 Ft 1 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kedvenc Lip Gloss Effet 3D Gloss a piacon 10 éve, és népszerűsége egyre nő. Adjon ajkak fényét, hangerő és szép árnyalatú. Ezen túlmenően, a innovatív formula is gazdagítják mintegy tápláló hatású és kellemes illatot áfonya, málna és fekete ribizli. Parabenmentes. .

Bourjois 4 az (Eyeshadow Palette) Beau Regard (Eyeshadow Palette)
7 420 Ft 5 240 Ft

Bourjois meghívja Önt a Párizs városának Lights sétányára. Látogassa meg az operát a 4in1 rózsaszín meztelen palettával. Beau N°1 Place de l´opera. Adja át a 2. sz. Csokoládé-meztelen Rue de Café-t, vagy nézze meg a Siena-folyót szemhéjfestékével, amelyet a 3. számú Quai de Seine naplemente ihlette.

Bourjois Big Lashes Oh Oui! 7 ml
4 450 Ft 3 790 Ft

Big Lashes Oh Oui! tökéletes volumenet ad a szempilláinak. Az egyedi cikk-cakk-kefének köszönhetően intenzív megjelenést biztosít merész kötettel, mondhatjuk Oh Oh!.

Bourjois Délice de Poudre fényesítő (Highlighting Palette) 18 g
5 190 Ft 4 790 Ft

Tetszetős recept az ellenállhatatlan napfényes bőrnek. A Délice de Poudre Brightener termékcsalád négy kakaó-préselt sajtot tartalmaz: három csokoládé árnyalat a fénytől a sötétig a fókuszált fényerő eléréséhez, valamint sokoldalú elpirul.

Bourjois ( Extreme Resist Full Coverage Concealer) 24 ml
4 000 Ft 3 110 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rejtegető, amely maximális kényelmet nyújt a bőrnek, bársonyos, sima felülettel, nagy rejtekhely-képességgel és hatékony védelemmel az alkalmazás után 24 órán keresztül.

Bourjois Folyékony ajakrúzs Rouge Velvet Ink 3,5 ml
5 190 Ft 4 640 Ft

Matt és erősen pigmentált formula, amely intenzív színt kölcsönöz akár 24 órán keresztül.  Az innovatív ultravékony applikátornak köszönhetően pontos és gyönyörű eredményt kap.

Bourjois Oh Oh! (Brow Fiber) 6,8 ml
3 700 Ft 3 260 Ft

Szempillaspirál Oh Oui! tökéletesen rögzített és különálló szemöldökhöz. Ez teljesebb, de mégis természetes megjelenést ad. Rendkívül egyszerű használatával, egy kis kefével, hosszú távú hatást élvezhet professzionális eredménnyel, amelyet otthonának kényelme alatt lehet elérni. .

Bourjois Push Up Volume Glamour szempillaspirál 7 ml
2 590 Ft 2 060 Ft

A Volume Glamour Push Up szempillaspirál tökéletesen  kihangsúlyozza és meghosszabbítja a szempillákat. Gyönyörű és vonzó szempárt eredményez. Egyedülálló módon kihangsúlyozza a pillákat.