Bourjois 3D Effet Gloss szájfény (Volume & Shine Elixir) 5,7 ml
2 280 Ft 1 800 Ft

Kedvenc Lip Gloss Effet 3D Gloss a piacon 10 éve, és népszerűsége egyre nő. Adjon ajkak fényét, hangerő és szép árnyalatú. Ezen túlmenően, a innovatív formula is gazdagítják mintegy tápláló hatású és kellemes illatot áfonya, málna és fekete ribizli. Parabenmentes. .

Bourjois 4 az (Eyeshadow Palette) Beau Regard (Eyeshadow Palette)
7 120 Ft 5 690 Ft

Bourjois meghívja Önt a Párizs városának Lights sétányára. Látogassa meg az operát a 4in1 rózsaszín meztelen palettával. Beau N°1 Place de l´opera. Adja át a 2. sz. Csokoládé-meztelen Rue de Café-t, vagy nézze meg a Siena-folyót szemhéjfestékével, amelyet a 3. számú Quai de Seine naplemente ihlette.

Bourjois Big Lashes Oh Oui! 7 ml
4 280 Ft 3 640 Ft

Big Lashes Oh Oui! tökéletes volumenet ad a szempilláinak. Az egyedi cikk-cakk-kefének köszönhetően intenzív megjelenést biztosít merész kötettel, mondhatjuk Oh Oh!.

Bourjois Délice de Poudre fényesítő (Highlighting Palette) 18 g
4 990 Ft

Tetszetős recept az ellenállhatatlan napfényes bőrnek. A Délice de Poudre Brightener termékcsalád négy kakaó-préselt sajtot tartalmaz: három csokoládé árnyalat a fénytől a sötétig a fókuszált fényerő eléréséhez, valamint sokoldalú elpirul.

Bourjois Eye Shadow Eyeshadow 1 másodperc (Eye Shadow) 3 g
4 130 Ft 3 640 Ft

Az egyik második szemhéjfesték egy nagy segítség minden olyan nőnek, aki nem rendelkezik hosszú órákkal, hogy reggel készítsen sminket. Néhány lépésben egy ellenállhatatlan füst sminket tesz minden alkalomra másodpercek alatt.

Bourjois Fabuleux (Lip Primer) 6 ml
2 850 Ft

Lágyító alap az ajkak tökéletes megjelenéséhez. Az alap lágyítja az ajkakat és felkészíti őket a rúzs alkalmazására.

Bourjois Liner Stylo automata szemceruza 0,28 g
1 850 Ft 1 480 Ft

A visszahúzható ceruza ötvözi az egyszerűséget szemceruza és hosszan tartó hatása folyadék vonalak a szeme. Ultra finom szerkezetű dúsított kivonatok karnuby és méhviasz létrehoz egy erősebb smink, hogy hosszú ideig tart.

Bourjois Make-up a mindig Fabulous (Long Lasting Stick Foundcealer) 7,3 g
3 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mindig csodálatos smink és rejtegető egyben! Élvezze a botot, amit bárhová lehet vinni és bárhol alkalmazhat. Hosszú élettartamú formula, amely tökéletesen tökéletesen tökéletes, és egész nap tökéletesen megjeleníti a bőrt. Krémes, de nagyon könnyű, magas pigmentációval.

Bourjois Oh Oh! (Brow Fiber) 6,8 ml
3 560 Ft 3 030 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szempillaspirál Oh Oui! tökéletesen rögzített és különálló szemöldökhöz. Ez teljesebb, de mégis természetes megjelenést ad. Rendkívül egyszerű használatával, egy kis kefével, hosszú távú hatást élvezhet professzionális eredménnyel, amelyet otthonának kényelme alatt lehet elérni. .

Bourjois Push Up Volume Glamour szempillaspirál 7 ml
2 500 Ft

A Volume Glamour Push Up szempillaspirál tökéletesen  kihangsúlyozza és meghosszabbítja a szempillákat. Gyönyörű és vonzó szempárt eredményez. Egyedülálló módon kihangsúlyozza a pillákat.