Bridgedale Storm Sock Midweight Boot Black 845
12 790 Ft

Akció

100% vízálló zokni membránnal és puha szövésű merino gyapjúval. Ott használhatod ki a legjobban, ahol kiegyensúlyozott hőkomfortra és légáteresztésre van szükséged. A vádli közepéig ér fel.


Bridgedale Hike Midweight Mc Boot Charcoal 832
6 490 Ft

Akció

Könnyű Bridgedale Hike Lightweight Mp Boot férfi túrazokni meleg időjárásba. A zokni úgy lett megtervezve, hogy a lábaid szárazak maradjanak és kényelemben legyenek, még a meleg nyári napokon is. A Merino gyapjú elvezeti az izzadságot a bőrtől és még nedvesen is melegít.


Bridgedale Storm Sock Lightweight Ankle Dark Grey 826
10 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

100% vízálló zokni membránnal és puha szövésű merino gyapjúval. Olyan tevékenységekhez, ahol a légáteresztésnek fontos szerepe van – trail running, kerékpározás. Pár centiméterrel a boka fölé ér.


Bridgedale Storm Sock Lightweight Boot Black 845
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

100% vízálló zokni membránnal és puha szövésű merino gyapjúval. Olyan tevékenységekhez, ahol a légáteresztésnek fontos szerepe van – trail running, kerékpározás. Pár centiméterrel a boka fölé ér.


Bridgedale Hike Lightweight Mp Boot Brown Navy 123
6 190 Ft

Akció

Könnyű Bridgedale Hike Lightweight Mp Boot férfi túrazokni meleg időjárásba. Úgy lett megtervezve, hogy a lábaid szárazon és kényelmes legyenek, még a meleg nyári napokon is. Merino gyapjú elvezeti az izzadságot a bőrtől és melegít, még ha nedves is.


Bridgedale Hike Lightweight Mp Boot Women'S Grey Pink 823
6 190 Ft

Akció

Könnyű Bridgedale Hike Lightweight Mp Boot női túrazokni meleg időjárásba. Úgy lett megtervezve, hogy a lábaid szárazon és kényelmes legyenek, még a meleg nyári napokon is. Merino gyapjú elvezeti az izzadságot a bőrtől és melegít, még ha nedves is.


Bridgedale Hike Midweight Mc Boot Stone Grey 017
6 490 Ft

Akció

Férfi Bridgedale Hike Midweight Mc Boot zokni lazább szárral és kiváló hőkomforttal. Mindent bele! Fel a Ferratára a hegyi ösvényen túrahátizsákkal a hátadon. Bármerre csak szeretnél menni.


Bridgedale CoolFusion Multisport Női zokni
5 590 Ft

4 890 Ft

Akció

Bridgedale CoolFusion Multisport női zokni könnyű anyagának és légáteresztő kialakításának köszönhetően alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, aerobikhoz, teniszhez, squashoz és sok más intenzív sporthoz. Nedvszívóképessége távol tartja a nedvességet lábától. A hálós kialakítás lehetővé teszi a megfelelő levegő áramlását, így biztosít tökéletes szellőzést.


Bridgedale Hike Midweight Merino Endurance Boot-20%
7 190 Ft

5 690 Ft

Akció

Férfi túra zokni Bridgedale Hike Midweight Merino Endurance Boot az egész éves kirándulásokhoz a hegyekbe, a városba, kirándulásra stb. A zoknik a WoolFusion Trekker modell helyettesítői.


Bridgedale Ski Cross Country Women'S-21%
6 890 Ft

5 390 Ft

Akció

Meleg női zokni merino gyapjúból, amely alkalmas futásra a backcountry sílécen. A tökéletes orrhoz való illeszkedésről, gondoskodik a Y heel felépítése, tehát a zoknik sosem fognak összegabalyodni.


Bridgedale Ski Midweight-21%
8 490 Ft

6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi közepesen meleg sí zokni Bridgedale merino gyapjúból alkalmas lejtőkhöz, freeridehoz vagy alpesi túrákhoz.


Bridgedale Ski Midweight+
8 690 Ft

7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi meleg és teljesen párnázott sí zokni merino gyapjúból. Y heel konstrukció gondoskodik a tökéletes zokni illeszkedésről, hogy a síelés közben ne zavarjanak a hólyagok és zúzódások.


Bridgedale Ski Midweight+ Women'S-21%
8 690 Ft

6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női nagyon meleg és teljesen párnázott sí zokni szűk felépítéssel a női lábakhoz, amely teljesít minden feltételt.


Bridgedale CoolFusion Run Na-kd női futózokni
3 690 Ft

Akció

A megfelelő zokni kiválasztása hatalmas jelentőséggel bír a sportteljesítményben, annak ellenére, hogy milyen kis kiegészítő. A Bridgedale CoolFusion Run Na-kd női futózokni az ideális választás! Speciális gyapjú szövésű anyaga a legjobb minőséget biztosítja. WoolFusion technológiával készült, egyedülállóan jó légáteresztő anyag, amely egyesíti a műszálas és a gyapjúzoknik előnyeit. Melegen tartja lábát, mégis száraz védelmet biztosít, hiszen anyaga segít a nedvesség elvezetésében. Beltéri és kültéri futásra is alkalmas. SlingShot sarokillesztéssel.


Bridgedale Hike Lightweight Merino Endurance Boot W-21%
6 190 Ft

4 890 Ft

Akció

Juss el oda, ahová a lábaid visznek! Hogyha messzire vinnének, erre a turisztikai zoknira Bridgedale számíthatsz. Úgy lett megtervezve, hogy a lábaid szárazon és kényelmes legyenek, még a meleg nyári napokon is.


Bridgedale MerinoFusion Trekker Women's-19%
6 454 Ft

5 190 Ft

Akció

Bridgedale MerinoFusion Trekker Women's női csúcsminőségű univerzális trekking zokni egész éves használatra finom szövetből és lazább szárral. Nagyon kényelmes, kellemes tapintású, biztosítja a magas hőkomfortot és a nedvesség elvezetését.


Bridgedale CoolFusion Run Speed Diva női futózokni
6 090 Ft

5 390 Ft

Akció

A megfelelő zokni kiválasztása hatalmas jelentőséggel bír a sportteljesítményben, annak ellenére, hogy milyen kis kiegészítő. A Bridgedale speciális gyapjú szövésű zoknijai a legjobb minőséget biztosítják. A WoolFusion – egy egyedülálló légáteresztő anyag, amely egyesíti a gyapjú-, valamint a műszálas zoknik előnyeit. Melegen tartja a lábad, mégis száraz védelmet biztosít, hiszen a Woolfusion technológia segít a nedvesség elvezetésében. Beltéri és kültéri futásra is. SlingShot sarok illesztéssel.


Bridgedale CoolFusion TrailBlaze
6 725 Ft

6 290 Ft

Akció

Bridgedale CoolFusion TrailBlaze nyári trekking zokni hibrid szerkezettel. Párnázott Achilles-ín, sarok, lábujjak a kényelem érdekében. Zokni alkalmas utazásra és trekkingre.


Bridgedale Ski Lightweight-20%
7 190 Ft

5 690 Ft

Akció

Sportos lesiklás a lejtőkön vagy felfelé a gerinceken, síléceken a lábakon, ideális feltétel a könnyű Bridgedale sízoknihoz.


Bridgedale Ski Midweight Women'S-21%
8 490 Ft

6 690 Ft

Akció

Stílusos és emellett funkcionális! Ez egy kombináció, amelyet ez a sízokni Bridgedale kínálhat. Merino gyapjú gondoskodik arról, hogy melegben legyél, még akkor is, ha a zokni nedves.


Bridgedale Ski Nordic Race-20%
7 190 Ft

5 690 Ft

Akció

Fagyasztott pálya, éles ütem, gyors lélegzet. Minden szempillantás számít, ennél a verseny sízokninál Bridgedale, amely a teljesítményben támogat.Párnázással ellátott az orrészen, lábfejen egészen a sarokig.