Bright Starts Bloomin’ Birdies Játszószőnyeg játékhíddal
19 590 Ft

18 400 Ft

Bright Starts Bloomin’ Birdies Játszószőnyeg egy virág formájú piros és rózsaszín alapból áll, mely könnyedén a kereszt alakú bébitornázó alá helyezhető. A babatornázón különböző készségfejlesztő játékok találhatóak. A középpontban Petals, a plüss madár lóg, aki 8 különböző dallamot tud játszani. Az öt játék leszedhető és önmagában is használható.


Bright Starts Felicity Floral Hintaszék
25 990 Ft

24 500 Ft
+ ingyen szállítás

Brigth Starts Felicity Floral hintaszék minden funkciója gyermeke maximális kényelmét szolgálja. A puha plüss ülés hosszú távú használat esetén sem válik kellemetlenné. Az ülés 3 fokozatban állítható, így biztosan megtalálja a gyermekének éppen megfelelő pozíció. A tökéletes pihenést a 7 nyugtató dallam segíti.


Bright Starts Tigris Babahordozóra csatolható játék
5 150 Ft

Bright Starts Tigris Babahordozóra csatolható játék nagyszerű útitárs a babának. A barátságos műanyag figurás játék könnyedén rögzíthető a babahordozó fogantyújára. A zebra átlátszó hasában az apró gyöngyök zörgetése, a tigris kezei között forgatható elemek és egy zsiráfos tükör nyújt szórakozást utazás közben. A tigris az orr megnyomásával négy különböző dallamot tud lejátszani. Fejleszti a baba kéz- és szemkoordinációját.


Bright Starts Toucan Tango Bouncer Pihenőszék-19%
20 990 Ft

16 990 Ft

Akció

A Bright Stars Toucan Tango Bouncer Pihenőszék vidám mintái és kedves figurái a gyermekek önfeledt szórakozását szolgálják. A játéktartó levehető és a rajta lévő játékok cserélhetőek, ezáltal mindig újdonságot hozhatunk a babák életébe. Az ülés előre-hátra ringatható, így a székben is megnyugtathatjuk a gyerekeket, de automatikus nyugtató rezgéseket is be lehet állítani a terméken. 5 pontos biztonsági övvel van ellátva.


Bright Starts Sunny Snuggles Zenélő pihenőszék
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts Sunny Snuggles Pihenőszék lágy vibrálással és kellemes hangzású hét féle dallammal segíti a baba teljes kikapcsolódását. A kényelmesen puha pihenőszék változatosan pozicionálható és könnyedén hordozható.hangerő szabályozásának és az 5 pontos biztonsági övének köszönhetően garantáltan pihentető és biztonságos pihenést biztosít gyermekének.


Bright Starts Spots&Stripes Safari Játszószőnyeg
19 490 Ft

17 890 Ft

Bright Starts Spots & Sripes Safari Játszószőnyeg remek szórakozást nyújt a babának színes mintáival, játékaival. A játékhídról lelógó csörgők és műanyag állatfigurák lekötik a gyermeket és fejlesztik érzékeit. Akár már újszülött kortól is használható.


Bright Starts Ball Pit Fun 0m+ játszószőnyeg
12 290 Ft

Bright Starts Ball Pit Fun játszószőnyeg gyermekeknek születéstől fogva ajánlott, s együtt nő velük. A 76 cm-es játszószőnyeg kényelmes felületet biztosít a földön vagy a falon való játszáshoz, ez a színes pokróc felfelé és lefelé is állítható, a falon akadályként szolgál játék közben, hason való játszásnál segít a gyermek közelében tartani a 10 színes golyót.játékhíd 4 eltávolítható játékot tartalmaz, amelyek segítik a gyermek motoros készségeinek fejlődését.


Bright Starts Egyszarvú játék Rock & Glow
7 140 Ft

Indítsd el a szórakozást ebben a képzeletbeli világban ezzel az egyszarvúval. Ha megnyomod a gombot az állatka mágikus szarván, zene és fények aktiválódnak. A gyerek megtanulja a színeket, alakzatokat és a számokat.


Bright Starts Járóka Pack Of Pals 6m+, 11kg-31%
22 804 Ft

15 590 Ft

Akció

Járóka 3 féle állítható magassággal, szórakoztató játékokkal és magas ülőkével a gyermek kényelméért és támasztásáért. Biztonsági okokból gumírozott lábakkal rendelkezik, amelyek fékeznek, ha a gyerek közel kerül a nem egyenletes felületekhez. Gyermekek számára 6 hónapos kortól 11 éves korig.


Bright Starts Játék szőnyeg Little Lion
16 890 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Játék szőnyeg Little Lion kisgyermekednek szórakozást és rengeteg játékot rögtön a születéstől kezdve. Tartalma egy tükör, amely támogatja a kisbaba önismeretét. Színes oroszlános kialakításban.


Bright Starts Játszószőnyeg Birds and Blooms
16 890 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Birds and Blooms játszószőnyeg születéstől kezdve alkalmas. Ez a szőnyeg gyermekednek renget szórakozást hoz, támogatja fejlődését és önismeretét, a tükörnek és a további interaktív játéknak köszönhetően. 4 játékot tartalmaz.


Bright Starts Összecsukható hinta Safari Surprise 0m +
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Safari Surprise Bright Starts összecsukható hinta születéstől fogva 9 kg-ig ajánlott. Ez a könnyen hordozható hinta számos funkcióval ellátott, beleértve a két állítható pozíciót. Két édes játékkal felszerelt, amelyek szórakozást biztosítanak gyermeked számára, valamint olyan technológiával kiegészített, amely megnyugtatja a gyermeket. A hinta TrueSpeed ​​™ technológiával szintén ellátott, amely érzékeli a gyermek súlyát és így következetesen megtartja a 6 hintázási sebességet a gyermek növekedéséhez igazítva. A WhisperQuiet™ technológia elégedetten és nyugalomban tartja a gyermeket.


Bright Starts PiP Charming Chirps 0m+, 2019 Játszószőnyeg
18 790 Ft

Bright Starts PiP Charming Chirps 0m+, 2016 Játszószőnyeg méretei kb. 76×76 cm, gyönyörű rózsaszínű takaró hercegkisasszonyok számára már születésüktől fogva. Gyönyörű játékok (zenélő bagoly, biztonságos tükör, csörgők, rágóka), ezenfelül pánt. A takaró mosógépben mosható.


Bright Starts PIP Sweet Songbirds Játszószőnyeg 0+h
36 990 Ft
36 100 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bright Starts PIP Sweet Songbirds Játszószőnyeg 0+h praktikus szőnyeg, szétterítve és oldalával felfelé is használható járókaként. Rózsaszín szín és madár minta kis hercegnők számára már születéstől. 120×102 cm.


Bright Starts Smart hintaágy Candler dallamokkal
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Smart hintaágy Candler dallamokkal alkalmas gyerekek számára, születéstől akár 9 kg-ig. A hintaágy rezeg, automatikusan hintáztat, több dallammal és a természet hangjaival megnyugtatja gyermekedet.


Bright Starts Smart hintaágy Chadwick, dallamokkal
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Smart hintaágy Chadwick, dallamokkal alkalmas gyerekek számára, születéstől akár 9 kg-ig. Levehető fejtámla, beépített párna, dallamok, természet hangjai és rezgés a gyermek megnyugtatására.


Bright Starts Zippy Zoo, 2019 takaró a játékhoz
15 990 Ft

Bright Start takaró a játékhoz Zippy Zoo 0m +, 2017 méretei 76 × 76 × 46 cm. Ez a takaró alkalmas a babák számára már a születésüktől óta. Színes, rengeteg érdekes játékkal, amelyet sokáig élvezi fog a babád. Mosható mosógépben.


Bright Starts Zenélő - Forgó játék
13 700 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bright Stars Zenélő – Forgó játék már az újszülött kisbabáknak is kiváló szórakozás. A vidám állatkák és a zenélő-forgó játék leköti a figyelmét. A 15 perces üzemmód alatt gyermeke könnyedén álomba szenderül.


Bright Starts 2 az 1-ben Walking Wild Bébikomp
24 990 Ft

21 990 Ft
+ ingyen szállítás

A ** Walking Wild Bébikomp**pal a járás szórakoztatóbb, mint valaha. Egyedi elipszis alakú vázzal készült. A fények, hangok és dallamok lekötik a bbabák figyelmét, és segítenek a járni tanulásban.


Bright Starts Candler Pihenőszék Smart Dallamokkal
25 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A ** Bright Starts Candler Pihenőszék Smart Dallamokkal** remek választás gyermeke számára. A szék mozgása az anya karjában való ringatózás érzését adja a babának.


Bright Starts Felicity Floral Pihenőszék
20 990 Ft

18 990 Ft

A Bright Starts Felicity Floral egy kényelmes pihenőszék babák számára. Születéstől kezdődően a 9 kg-os testsúly eléréséig alkalmas használatra. 3 pontos biztonsági övvel, levehető játéktartó karral, valamint állítható üléssel rendelkezik. Gyengéd rezgések kibocsátása révén kellemes, nyugodt pihenést biztosít a babának.


Bright Starts Hoots&Hugs Pihenőszék
38 500 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bright Starts Hoots&Hugs hinta egy komfortos anyagból készült babahinta, mely a születéstől egészen 9 kg-ig alkalmas. Működés közben a WhisperQuiet technológiának köszönhetően rendkívül csendes és az 5 pontos biztonsági övnek köszönhetően biztonságos is. A hinta zenél 8 dallamot és 3 természeti hangot tud lejátszani.


Bright Starts Játszószőnyeg bébitornázóval
14 990 Ft

A Bright Starts játszószőnyege tökéletes játszóteret nyújt minden baba számára. A színes bébitornázóról egy plüss majom lóg le, mely kedves dallamokat játszik. A szőnyegen biztonsági tükör és kerek csörgő található, melyek nem csak a felhőtlen szórakozást biztosítják, hanem mozgásra és forgásra ösztönzik a kicsiket, s a finommotoros képességek fejlesztését is segítik.


Bright Starts Készszégfejlesztő Csörgőlabda
5 280 Ft

A Bright Starts csörgőlabdája talán a legsokoldalúbb darab a készségfejlesztő játékok között. Már viidám színeivel is azonnal felhívja magára a kicsi figyelmét – bónusz-képpen sok érdekes hangon csörög is. Ezerféleképpen, mégis könnyen megfogható, fejlesztve ezzel a baba kézügyességét és formafelismerő-képességét. Gyöngyhernyótól kezdve forgó békán át egy tükör – rengeteg szín és forma teszi változatossá vele a játékot!


Bright Starts Pattern Pals Walker Bébikomp
16 990 Ft

14 750 Ft

A gyönyörű Bright Starts Pattern Pals Walker Bébikomp segít gyermekének biztonságosan megtenni az első lépéseket. Nagy háttámlájának köszönhetően stabil támasztékot és kényelmet biztosít a baba számára.


Bright Starts PIP Raspberry Garden Pihenőszék
21 990 Ft

Bright Stars PIP Raspberry Garden pihenőszék élénk színeivel és vidám mintáival a babák önfeledt szórakozását szolgálja. A játékhíd levehető, a rajta lévő játékok cserélhetőek, a róla lelógó két darab játékkal a gyermek lekötheti magát. Az ülés állítható, előre-hátra ringatható, ami megnyugtatja a babákat, de fix pozícióba is állítható, rezgő funkciója pedig kellemesen elringatja a gyermeket.


Bright Starts PiP Your Way Ball Play 5in1 játszószőnyeg
29 890 Ft
+ ingyen szállítás

A Bright Starts PiP Your Way Ball Play játszószőnyeg kialakításának köszönhetően már újszülött kortól használható. Kialakítása ideális a kisbabáknak hiszen praktikus funkciói felkeltik illetve fejlesztik babád készségeit. Mérete 70×61 cm.


Bright Starts SmartClean Trio 3 az 1-ben Etetőszék
59 490 Ft

39 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Bright Starts SmartClean Trio egy praktikus 3 az 1-ben etetőszék, amelyet használhat ülésmagasítóként, vagy székként egyaránt. A szék kényelmes, puha ülő résszel és 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik, háttámlája 3 pozícióba állítható. Ajánlott 6 hónapos kortól a 22 kg-os testsúly eléréséig.


Bright Starts Sunny Snuggles Zenélő pihenőszék
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts Sunny Snuggles Pihenőszék lágy vibrálással és kellemes hangzású hétféle dallammal segíti a baba teljes kikapcsolódását. A kényelmesen puha pihenőszék változatosan pozicionálható és könnyedén hordozható. A hangerő szabályozásának és az 3 pontos biztonsági övének köszönhetően garantáltan pihentető és biztonságos pihenést biztosít gyermekének.


Bright Starts Teddy rezgő pihenőszék, 2019, 0m+, 11kg-ig
26 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Bright Starts Teddy rezgő pihenőszék kialakításának köszönehteőn már újszülött kortól használható akár 11 kg-os súlyhatárig. A lágy zene valamint a ringató funkció megnyugtatják babád. A két vidám plüss játék lekötik figyelmét, ezáltal fejlesztve készségeit.


Bright Starts Finding Nemo hinta és ugrálóka
20 480 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BRIGHT STARTS Finding Nemo hinta és ugrálóka

Végtelen szórakozás és a tenger alatti világ megismerése, Nemoval és barátaival. Ajtókerethez rögzíthető ugráló/hinta a BrightStarts Disney kollekciójából. A termék 6 hónapos kortól 12 kg használható.


Bright Starts JuneBerry Delight Bébikomp
20 890 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts JuneBerry Delight bébikomp ***6 hónapos kortól** szórakoztató és kényelmes módja lehet a járásra szoktatásnak. Elektronikus kiegészítőkkel és cserélhető játékokkal biztosítja a baba figyelmének lekötését. Maximális teherbírása 12 kg, magassága háromféle szintre állítható. Minden része egyszerűen tisztítható, az ülőke mosható.


Bright Starts Pillangós Játszószőnyeg
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

A puha Bright Starts Pillangós Játszószőnyeggel gyermeke a szórakoztató játékokkal igazi rózsaszín kalandokat él át. A sok különböző színes formájú játékkal biztosan babája kedvence lesz.


Bright Starts Roaming Safari Bébikomp
22 700 Ft

Bright Starts Roaming Safari bébikomp 6 hónapos kortól szórakoztató és kényelmes módja lehet a járásra szoktatásnak. Elektronikus kiegészítőkkel és cserélhető játékokkal biztosítja a baba figyelmének lekötését. Maximális teherbírása 12 kg, magassága háromféle szintre állítható. Minden része egyszerűen tisztítható, az ülőke mosható.


Bright Starts Sunny Snuggles Pihenőszék
31 190 Ft

29 000 Ft

Bright Starts Sunny Snuggles pihenőszék kedves dallamaival és lágy ringatással nyugtatja meg a babákat. 6 sebességfokozat és 6 dallam közül tudjuk kiválasztani a baba hangulatához a legmegfelelőbbet. Maximális kényelmet és pihenést nyújt már újszülött kortól.


Bright Starts Zenélő és világító dob
7 270 Ft

Ez a fantasztikus játék meglepi gyermekét a zenélő világító kijelzővel, mely akkor indul el mikor a gyermek a dobra üt. A számok üzemmódban a gyermek együtt számol a dobolással, a színek üzemmódban az ütésekre színek felelnek. Könnyen megfogható fogantyú, mely lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye a terméket. A gyermek megismerheti a segítségével a számokat és a színeket. A játék szórakoztató hangokkal, dallamokkal és fényekkel köti le a gyermek figyelmét. A több üzemmód lehetővé teszi a különféle játékok és felfedezések elérését.


A Bright Stars egyik specialistája a minőségi és biztonságok baba termékeknek.

Helyezze gyermekét a Bright Stars kényelmes pihenőszékbe és válasszon hozzá kiegészítő játékokat, hogy a kisbaba minél jobban érezze magát.

A márka széles skáláját kínálja a csörgők játékoknak, rágókáknak, hallás és kézügyesség fejlesztő játékoknak, felhúzós zenélő játékoknak, hogy a ház legfiatalabb lakója is a lehető legjobban érezze magát és megfelelően fejlődhessen. Kerülje el a megfázást és megbetegedést - helyezzen játszószőnyeget a gyermek alá.

A Bright Stars egyik specialistája a minőségi és biztonságok baba termékeknek.

Helyezze gyermekét a Bright Stars kényelmes pihenőszékbe és válasszon hozzá kiegészítő játékokat, hogy a kisbaba minél jobban érezze magát.

A márka széles skáláját kínálja a csörgők játékoknak, rágókáknak, hallás és kézügyesség fejlesztő játékoknak, felhúzós zenélő játékoknak, hogy a ház legfiatalabb lakója is a lehető legjobban érezze magát és megfelelően fejlődhessen. Kerülje el a megfázást és megbetegedést - helyezzen játszószőnyeget a gyermek alá.