Bright Starts Ball Pit Fun 0m+ játszószőnyeg
13 290 Ft

Bright Starts Ball Pit Fun játszószőnyeg gyermekeknek születéstől fogva ajánlott, s együtt nő velük. A 76 cm-es játszószőnyeg kényelmes felületet biztosít a földön vagy a falon való játszáshoz, ez a színes pokróc felfelé és lefelé is állítható, a falon akadályként szolgál játék közben, hason való játszásnál segít a gyermek közelében tartani a 10 színes golyót.játékhíd 4 eltávolítható játékot tartalmaz, amelyek segítik a gyermek motoros készségeinek fejlődését.

Bright Starts Játék szőnyeg Little Lion
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Játék szőnyeg Little Lion kisgyermekednek szórakozást és rengeteg játékot rögtön a születéstől kezdve. Tartalma egy tükör, amely támogatja a kisbaba önismeretét. Színes oroszlános kialakításban.

Bright Starts Játszószőnyeg UV 50 szűrővel Explore&Go bálna
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Játszószőnyeg UV 50 szűrővel Explore&Go bálna, ami bárhova eljuttat a strandon A homokvár királyod játszhat a belső térben vagy a szabadban. A szőnyegre épített tető UV 50 szűrővel, gondoskodik róla, hogy a baba játék közben biztonságban legyen az árnyékban.

Bright Starts Játékszőnyeg Peek A Zoo
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Játékszőnyeg Peek-A-Zoo 0m+ hihetetlen mennyiségű szórakozást és meglepetést ad a kis felfedezőknek. Játékszőnyeg meglepetéssel, állatkert mintával és számos olyan tevékenység, van a takarón elszórva, amely támogatja a baba fejlődését.

Bright Starts Összecsukható pihenőszék Petite Jungle 0m+, 9kg-ig-32%
32 490 Ft 21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Összecsukható pihenőszék Petite Jungle a Bright Starts márkától gyerekeknek újszülött kortól 9 kg-os súlyig. A pihenőszék speciális TrueSpeed ​​technológiával van felszerelve, ami 6 ringási sebességet tart a gyermek növekedésével összhangban. Ezenkívül a Slimfold szerkezet modern kialakítása könnyű összecsukást és hordozhatóságot biztosít.

Bright Starts Vibráló hintaszék Mickey Mouse Take-Along Songs 0h+, 18 kg-ig
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Vibráló hintaszék Mickey Mouse a Bright Starts márkától gyermekek számára születéstől csecsemő korig. A pihenőszék lehetővé teszi a nyugtató hintázást, rendelkezik színes játékívvel és játékkal, amely felhívja magára a figyelmet a zenei és fényhatásaival.

Bright Starts Ugráló ajtófélfára I Spot Elmo! 6m+, max 12 kg, 2020
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ugrálóka a Bright Starts márkától 6 hónapos kortól 12 kg súlyig ajánlott. A színes minták vonzzák a gyermek figyelmét, aki a állítható hevedereknek köszönhetően biztonságosan ül. Puha behelyezehető párna támaszként szolgál a kisebb gyerekek számára is.

Bright Starts Rezgő pihenőszék Safari Blast 0m+, 18kg, 2019
20 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bright Stars Safari Blast rezgő pihenőszék, amely kényezteti a gyerekeket nyugtató rezgésével és a vidám állatok társaságával. A gyermek 5pontos biztonsági övvel rögzíthető biztonságosan, ezen felül a szék 2 helyzetbe állítható, így beállítható a megfelelő, kényelmes helyzet. Gyerekeknek születéstől fogva 18 kg testsúlyig alkalmas.

Bright Starts Spots&Stripes Safari Játszószőnyeg
22 290 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts Spots & Sripes Safari Játszószőnyeg remek szórakozást nyújt a babának színes mintáival, játékaival. A játékhídról lelógó csörgők és műanyag állatfigurák lekötik a gyermeket és fejlesztik érzékeit. Akár már újszülött kortól is használható.

Bright Starts Vibráló pihenőszék Zig Zag Zebra
12 590 Ft

Vibráló pihenőszék Zig Zag Zebra 0m+, legfeljebb 9 kg-ig ** egyedi játékteret kínál bájos interaktív játékokkal. Születés után rögtön alkalmas, a **nyugtató rezgéseknek köszönhetően a baba kényelmesen érzi magát.

Bright Starts Toucan Tango Bouncer Pihenőszék
17 090 Ft

A Bright Stars Toucan Tango Bouncer Pihenőszék vidám mintái és kedves figurái a gyermekek önfeledt szórakozását szolgálják. A játéktartó levehető és a rajta lévő játékok cserélhetőek, ezáltal mindig újdonságot hozhatunk a babák életébe. Az ülés előre-hátra ringatható, így a székben is megnyugtathatjuk a gyerekeket, de automatikus nyugtató rezgéseket is be lehet állítani a terméken. 5 pontos biztonsági övvel van ellátva.

Bright Starts Egyszarvú játék Rock & Glow
8 260 Ft

Indítsd el a szórakozást ebben a képzeletbeli világban ezzel az egyszarvúval. Ha megnyomod a gombot az állatka mágikus szarván, zene és fények aktiválódnak. A gyerek megtanulja a színeket, alakzatokat és a számokat.

Bright Starts Belly Laughs zenés plüssjáték, kutyus, 0 hó+
5 670 Ft 5 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A legjobb barátoddal, Bellyvel sokkal könnyebben fog menni a kedvenc játékod. Nevető kiskutya, amely, ha megnyomod a hasát, Peek-a-Boo bújócskát fog játszani gyermekeddel. A kutyus fülei eltakarják szemeit, és mindezt dallamok és kuncogás egészíti ki, amelyet kisbabád nagyon gyorsan megtanul.

Bright Starts Beaming Buggie zenélő és világító méhecske
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az elbűvölő méhecske világító szárnyaival minden kisgyermek figyelmét felkelti. Ezenfelül az óceán megnyugtató morajlását vagy altatókat is játszik, ami az utazás során lehet hasznos segítség. A játék fejleszti a gyermek motorikáját, a gondolkodását és a képzelőerejét már újszülött kortól.

Bright Starts Játék - rágóka Snuggle&Teethe slon
3 090 Ft 3 020 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tedd kellemesebbé a baba fogzásának kellemtelen idejét a plüss Szafari baráttal. A baba imádni fogja a puha szövetet, a magával ragadó barázdáltságot és a susogó hangot. Mindezt kiegészíti egy rágóka, láb alakban, a gyermek fájó ínyének megnyugtatására.

Bright Starts Hopsi ajtókerethez rögzíthető ugráló hinta Sea&Discover 2016
16 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hopsi ajtókerethez rögzíthető ugráló hinta Sea&Discover 2016 a Bright Starts gyermekek számára fél éves kortól 11 kg -ig. 4 eltávolítható játék, állítható hevederek. Könnyű és biztonságos rögzítés az ajtókerethez, mosógépben mosható.

Bright Starts Játszószőnyeg babaház Floors of Fun 0m+ 2019-24%
29 690 Ft 22 490 Ft

Akció

Bright Starts játszószőnyeg babaház Floors of Fun 0m+ 2019 mindent kínál a hölgyek számára, elegendő játszóhelyet, de kényelmet is. A szőnyeg a falra akasztható, ezáltal remek házikót, valamint a játszás és a felfeldezés új lehetőségeit hozhatod létre.

Bright Starts babahinta Sunshine Seaside 0 hónap+, 9 kg-ig, 2019
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vidám Sunshine Seaside babahinta a Bright Starts márkától megnevetteti a kisbabádat és tökéletes kényelmet biztosít számára. A játékhídon lógó vidám állatok lekötik a gyermek figyelmét, amelyet könnyen el lehet távolítani a jobb hozzáférés érdekében. A babahinta születéstől fogva 9 kg súlyig alkalmas.

Bright Starts Játszó pokróc 4 az 1-ben Rounds of Fun, kék teve, 0m+ 2019
22 490 Ft 18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A Bright Starts játszó pokróc 4 az 1-ben Rounds of Fun a legjobb hely a játékra és még biztonságos is a hálós falainak köszönhetően. Eltávolítható játékhíd tele gyönyörű játékokkal és egy párna biztosít maximális kényelmet még hason fekve való játszás közben is. Újszülött kortól használható.

Bright Starts Safari Játszószőnyeg bébitornázóval
13 990 Ft

Bright Starts Safari Játszószőnyeg remek kikapcsolódást nyújt gyermeke számára. A rendkívül puha anyagból készült szőnyegen a szafari állatai, a játékhídról lelógó csörgők, kistükör és az ügyességi játékok elrepítik gyermekét a képzelet világába. A szőnyeg és a bébitornázó remek készségfejlesztő, hiszen jótékonyan hatnak a koordinációra, és stimulálják a kicsik látását és hallását.

Bright Starts Zenélő - Forgó játék
10 990 Ft

Bright Stars Zenélő – Forgó játék már az újszülött kisbabáknak is kiváló szórakozás. A vidám állatkák és a zenélő-forgó játék leköti a figyelmét. A 15 perces üzemmód alatt gyermeke könnyedén álomba szenderül.

Bright Starts FunPad játék

Bright Starts FunPad játék

Értékelés: 3,3
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

FunPad interaktív játék gyermekeknek 3 hónapos kortól ajánlott. Segít a gyermekeknek az állatok, a formák, a színek, a számok és egyebek tanulásában. A mozgatható gombbal dallam váltható. A tablet angolul kommunikál.

Bright Starts Összecsukható pihenőszék Zig Zag Zebra 0m+, 9kg-ig, 2019
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

A szórakozás az első helyen van! A vidám dizájnjának köszönhetően a Zig Zag Zebra pihenőszék szórakoztató helyet hoz létre a baba számára. Az ülőrész vidám és szép színes puha anyaggal van bevonva. Ez a könnyen hordozható pihenőszék számos funkcióval ellátott, beleértve a két állítható pozíciót. Két aranyos játékkal felszerelt, amik kitűnő szórakozást biztosítanak a kicsi számára, valamint olyan technológiával lett kiegészítve, amely megnyugtatja a gyermeket. A hinta TrueSpeed™ technológiával szintén ellátott, ami érzékeli a gyermek súlyát és így következetesen megtartja a 6 hintázási sebességet a gyermek növekedéséhez igazítva.

Bright Starts Your Way BallPlay 5in1 játszószőnyeg
35 290 Ft

A Bright Starts Your Way Ball Play játszószőnyeg kialakításának köszönhetően már újszülött kortól használható. Kialakítása ideális a kisbabáknak hiszen praktikus funkciói felkeltik illetve fejlesztik babád készségeit. Mérete 70×61 cm.

Bright Starts Merry Sunshine Pihenőszék
20 890 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts Merry Sunshine pihenőszék élénk színeivel és vidám mintáival a gyermekek önfeledt szórakozását szolgálja. A játéktartó levehető és a rajta lévő játékok cserélhetőek, ezáltal változatos világot varázsolhat gyermeke számára. Az ülés állítható, előre- hátra ringatható, de fix helyzetbe is állítható, ami nagyobb gyermekek esetében lehet ideális. Az 5 pontos biztonsági öv garantálja a kicsi biztonságát, nyugtató rezgései pedig megnyugtatják őt.

Bright Starts PiP Your Way Ball Play 5in1 játszószőnyeg
34 090 Ft
+ ingyen szállítás

A Bright Starts PiP Your Way Ball Play játszószőnyeg kialakításának köszönhetően már újszülött kortól használható. Kialakítása ideális a kisbabáknak hiszen praktikus funkciói felkeltik illetve fejlesztik babád készségeit. Mérete 70×61 cm.

Bright Starts Giggling Safari bébikomp, 6 hó+, 11 kg-ig
17 990 Ft

2 év garancia

A Giggling Safari bébikomp kiváló barát a világ felfedezéséhez, mielőtt gyermeked megtenné első önálló lépéseit. A játékpult gondoskodik a szórakozásról és ráadásul segít a gyermek motorikus képességeinek fejlesztésében. A biztonságot és stabilitást a robusztus váz biztosítja.

Bright Starts Interaktív csiga
6 890 Ft

A Bright Starts csiga formájában készített interaktív játék lehetővé teszi a gyermek számára, hogy játék közben fejlődjenek. A játék bébikompként az idősebb gyermekek számára használható, vagy a fogantyú rúd eltávolítása után a gyermek tolhatja, vagy húzhatja a játékot. A csiga megjutalmazza a gyermekeket a hang- és fényhatásokkal, ami szintén növeli a gyermekek érdeklődését a vele való játék iránt. A vonzó színű játék nagyon szórakoztató.

Bright Starts PIP Raspberry Garden Pihenőszék
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Stars PIP Raspberry Garden pihenőszék élénk színeivel és vidám mintáival a babák önfeledt szórakozását szolgálja. A játékhíd levehető, a rajta lévő játékok cserélhetőek, a róla lelógó két darab játékkal a gyermek lekötheti magát. Az ülés állítható, előre-hátra ringatható, ami megnyugtatja a babákat, de fix pozícióba is állítható, rezgő funkciója pedig kellemesen elringatja a gyermeket.

Bright Starts Játék dallammal C gyűrűb Tug Tunes egyszarvú
4 490 Ft 4 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Húzd meg ezt az aranyos plüss játékot, és hallgasd a 4 szórakoztató dallamot. Ez a plüss barát elkíséri a babát az otthoni játékok során vagy bárhol az úton. A C gyűrűnek köszönhetően rögzítheted a játékot a legtöbb babakocsihoz, autóüléshez, takaróhoz vagy gyermekágyhoz.

Bright Starts Játék Oball™ Roller, 6m+ türkiz
6 200 Ft 5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Színes golyó a pálcán, játék, csörgő és rágóka egyben. A golyó leszedhető a rúdról, és külön golyóként is használható. A labdát a gyermek könnyen kézbe foghatja vagy rágcsálhatja. A labda belsejében golyók vannak, amelyek csörgő hangot adnak ki.

Bright Starts Játszó pokróc Hug-n-Cuddle Elephant 0m+-25%
23 990 Ft 17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Játszó pokróc Hug-n-Cuddle Elephant a Bright Starts márkától gyerekeknek újszülött kortól. Multifunkciós pokróc, ami felkelti a gyerekek figyelmét az aranyos játékhíddal, amiről a játékok levehetők, és akár 20 percig is képes vidám dallamokat lejátszani.

Bright Starts PiP Charming Chirps 0m+, 2019 Játszószőnyeg
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bright Starts PiP Charming Chirps 0m+, 2016 Játszószőnyeg méretei kb. 76×76 cm, gyönyörű rózsaszínű takaró hercegkisasszonyok számára már születésüktől fogva. Gyönyörű játékok (zenélő bagoly, biztonságos tükör, csörgők, rágóka), ezenfelül pánt. A takaró mosógépben mosható.

Bright Starts vibráló babahinta Pattern Pals 0 hónap+, 9 kg-ig, 2019
13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vidám Pattern Pals babahinta a Bright Starts márkától megnevetteti a kisbabádat és tökéletes kényelmet biztosít számára. A játékhídon lógó vidám állatok lekötik a gyermek figyelmét, amelyet könnyen el lehet távolítani a jobb hozzáférés érdekében. A babahinta születéstől fogva 9 kg súlyig alkalmas.

Bright Starts Játszó pokróc 4 az 1-ben Rounds of Fun, rózsaszín láma, 0m+ 2019
22 290 Ft
+ ingyen szállítás

A Bright Starts játszó pokróc 4 az 1-ben Rounds of Fun a legjobb hely a játékra és még biztonságos is a hálós falainak köszönhetően. Eltávolítható játékhíd tele gyönyörű játékokkal és egy párna biztosít maximális kényelmet még hason fekve való játszás közben is. Újszülött kortól használható.

Bright Starts Játék C karikán Playful Pals egyszarvú 0m+
5 360 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a népszerű dzsungelből származó barát tevékenységeket kínál az utazások során, bárhová is mész. A rágóka megnyugtatja a babát, miközben jönnek az első fogaik, ezen felül masszírozza az ínyüket. A kellemes hang felkelti a gyermekek érdeklődését és szórakoztatja őket.

Bright Starts Könnyű takaró Arctic Glow ™ 0m +
39 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Arctic Glow™ 0m + könnyű takaró melegen tartja gyermeked téle Bájos világos lombkorona és sok játék terem olyan helyet a játékhoz, mint egy eszkimó-igloban.

Bright Starts Zippy Zoo, 2019 takaró a játékhoz
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Start takaró a játékhoz Zippy Zoo 0m +, 2017 méretei 76 × 76 × 46 cm. Ez a takaró alkalmas a babák számára már a születésüktől óta. Színes, rengeteg érdekes játékkal, amelyet sokáig élvezi fog a babád. Mosható mosógépben.

Bright Starts Előke rágókával Drool & Teethe, 3m+
2 190 Ft

A Bright Starts előke rágókával Drool & Teethe kétoldalú stílusos dizájnnal és tépőzáras rögzítéssel rendelkezik. A csomagolás az előkén kívül rágókát is tartalmaz, ami megnyugtatja a gyermeket a kellemetlen fogkinövés során. 3 hónapos kortól alkalmas.

Bright Starts Függő játék PiP Busy Birdies
5 360 Ft

Mostantól a gyereked rengeteg szórakozást élhet át függetlenül attól, hogy hova megy. A játék tartalmaz egy világító baglyot, amely dallamot játszik, madár formájú csörgőt és biztonsági tükröt. A könnyen felcsatolható játék szórakoztatni fogja gyerekedet, nem csak az utazásnál.

Bright Starts Plüss játék csörgő C karikán Chime Along Friends flamingó
3 090 Ft 3 020 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A csecsemők imádni fogják ezt a csörgő plüss barátot. A C karikának köszönhetően a játékot a legtöbb babakocsihoz, autóüléshez, játéktakaróhoz vagy gyermekágyhoz rögzítheted. Kísérni fogja a babát a játékok során otthon, de az utazások során is.

Bright Starts Utazó játszószőnyeg 2v1 Out on the Town 0m+
9 490 Ft

2Az1ben játszószőnyeg a Bright Stars márkától, amely pelenkázó alátétként és játszószőnyegként szolgálhat. A színes boltív játékokat tartalmaz, amelyek lekötik a gyermek figyelmét. Egyszerűen összecsukható, így magaddal viheted.

Bright Starts Játszószőnyeg bébitornázóval
16 990 Ft

A Bright Starts játszószőnyege tökéletes játszóteret nyújt minden baba számára. A színes bébitornázóról egy plüss majom lóg le, mely kedves dallamokat játszik. A szőnyegen biztonsági tükör és kerek csörgő található, melyek nem csak a felhőtlen szórakozást biztosítják, hanem mozgásra és forgásra ösztönzik a kicsiket, s a finommotoros képességek fejlesztését is segítik.

Bright Starts PiP Fancy Flowers Játszószőnyeg, 0m+
12 990 Ft

2 év garancia

Bright Starts PiP Fancy Flowers Játszószőnyeg aranyos rózsaszín színeivel ideális válsztás Kislányoknak. Akár már újszülött kortól használható, vidám színei és a hozzá tartozó játékhíd fejleszti a babák koordinációs készségét és látását.

Bright Starts Rezgő pihenőszék Playful Parade, 18 kg-ig, 2017
17 490 Ft

Bright Starts Rezgő pihenőszék Playful Parade, 18 kg-ig, 2017 egy aranyos zöldes pihenőszék 86 × 71 × 61 cm mérettel, amit minden gyermek imádni fog. Nyugtató rezgések, beállítható nyugágy, eltávolítható játékhíd játékokkal. Egyszerre biztonságos és szórakoztató.

A Bright Stars egyik specialistája a minőségi és biztonságok baba termékeknek.

Helyezze gyermekét a Bright Stars kényelmes pihenőszékbe és válasszon hozzá kiegészítő játékokat, hogy a kisbaba minél jobban érezze magát.

A márka széles skáláját kínálja a csörgők játékoknak, rágókáknak, hallás és kézügyesség fejlesztő játékoknak, felhúzós zenélő játékoknak, hogy a ház legfiatalabb lakója is a lehető legjobban érezze magát és megfelelően fejlődhessen. Kerülje el a megfázást és megbetegedést - helyezzen játszószőnyeget a gyermek alá.

A Bright Stars egyik specialistája a minőségi és biztonságok baba termékeknek.

Helyezze gyermekét a Bright Stars kényelmes pihenőszékbe és válasszon hozzá kiegészítő játékokat, hogy a kisbaba minél jobban érezze magát.

A márka széles skáláját kínálja a csörgők játékoknak, rágókáknak, hallás és kézügyesség fejlesztő játékoknak, felhúzós zenélő játékoknak, hogy a ház legfiatalabb lakója is a lehető legjobban érezze magát és megfelelően fejlődhessen. Kerülje el a megfázást és megbetegedést - helyezzen játszószőnyeget a gyermek alá.