Bright Starts Előke rágókával Drool & Teethe, 3m+
2 190 Ft

A Bright Starts előke rágókával Drool & Teethe kétoldalú stílusos dizájnnal és tépőzáras rögzítéssel rendelkezik. A csomagolás az előkén kívül rágókát is tartalmaz, ami megnyugtatja a gyermeket a kellemetlen fogkinövés során. 3 hónapos kortól alkalmas.

Bright Starts Giggling Safari bébikomp, 6 hó+, 11 kg-ig
17 990 Ft

A Giggling Safari bébikomp kiváló barát a világ felfedezéséhez, mielőtt gyermeked megtenné első önálló lépéseit. A játékpult gondoskodik a szórakozásról és ráadásul segít a gyermek motorikus képességeinek fejlesztésében. A biztonságot és stabilitást a robusztus váz biztosítja.

Bright Starts Járóka Floral Friends 6m+, max. 11kg
17 990 Ft

Rózsaszín járóka Floral Friends 6m+ a Bright Starts-tól a kíváncsi hölgyek számára, akik még az első lépéseiket egyedül nem tudják megtenni, de mégis fel szeretnék fedezni a világot. A játszópult számtalan játékot kínál fel, melyek segítenek fejleszteni a gyerek motoros képességeit. Alkalmas gyerekeknek 6m+ kortól.

Bright Starts Játszó pokróc 4 az 1-ben Rounds of Fun, kék teve, 0m+ 2019
22 490 Ft

A Bright Starts játszó pokróc 4 az 1-ben Rounds of Fun a legjobb hely a játékra és még biztonságos is a hálós falainak köszönhetően. Eltávolítható játékhíd tele gyönyörű játékokkal és egy párna biztosít maximális kényelmet még hason fekve való játszás közben is. Újszülött kortól használható.

Bright Starts Játszó pokróc 4 az 1-ben Rounds of Fun, rózsaszín láma, 0m+ 2019
22 290 Ft

A Bright Starts játszó pokróc 4 az 1-ben Rounds of Fun a legjobb hely a játékra és még biztonságos is a hálós falainak köszönhetően. Eltávolítható játékhíd tele gyönyörű játékokkal és egy párna biztosít maximális kényelmet még hason fekve való játszás közben is. Újszülött kortól használható.

Bright Starts Játszószőnyeg babaház Floors of Fun 0m+ 2019
29 690 Ft

Bright Starts játszószőnyeg babaház Floors of Fun 0m+ 2019 mindent kínál a hölgyek számára, elegendő játszóhelyet, de kényelmet is. A szőnyeg a falra akasztható, ezáltal remek házikót, valamint a játszás és a felfeldezés új lehetőségeit hozhatod létre.

Bright Starts Szundikendő Cuddle"n Tag oroszlánfejjel, 35x35cm, 0m+
4 800 Ft

Szundikendő Cuddle"n Tag oroszlánfejjel, 35×35cm, 0m+. Szimpatikus barát, ideális utazáshoz az otthon nyugtató hangulatával. A szaténszalagok lekötik a gyermek figyelmét altatás közben, így a kendő nélkülözhetetlen baráttá válik!

Bright Starts Textilkönyv/bábok Playful Storytime, zsiráf, 0m+
2 660 Ft

A Bright Starts textilkönyv/bábok Playful Storytime, zsiráf gyönyörű dizájnos illusztrációkkal rendelkezik, a története pedig bábokkal is elmesélhető. Lapozd a könyvet a kicsivel és élvezétek együtt a dzsungel szépségeit az oldalain. Újszülött kortól alkalmas.

Bright Starts Zenélő, rezgő pihenőszék Whimsical Wild 0m+, 9 kg-ig, 2019
22 190 Ft

2 év garancia

A Bright Starts zenélő, rezgő pihenőszék Whimsical Wild 0m+, 9 kg-ig, 2019 megnevetteti a kicsit és tökéletes kényelmet biztosít a számára. A kicsi biztosan örömmel játszik majd az állatkákkal a játékhídon, amik könnyedén levehetők a jobb hozzáférésért. A pihenőszék gyerekeknek újszülött kortól 9 kg-os súlyig alkalmas.

Bright Starts Zig Zag Zebra bébikomp, 6 hó+, 11 kg-ig
19 490 Ft

A Bright Starts márka Zig Zag Zebra bébikompjával gyermeked gyakorolhatja első lépéseit, és így felfedezhet mindent, ami csak érdekli őt. Ebben kiváló társai lesznek a Szafari állatai, amelyek segítenek a motorikus képességek fejlesztésében. A levehető játékpulton lévő volán csak úgy csalogat a játékba.

Bright Starts Zenélő - Forgó játék
14 290 Ft 10 890 Ft

Bright Stars Zenélő – Forgó játék már az újszülött kisbabáknak is kiváló szórakozás. A vidám állatkák és a zenélő-forgó játék leköti a figyelmét. A 15 perces üzemmód alatt gyermeke könnyedén álomba szenderül.

Bright Starts Ajtóba alkalmas ugráló, Zig Zag Zebra 6m+
16 890 Ft

Bright Starts Zig Zag Zebra ajtóba alkalmas ugráló. A pántok magassága állítható a baba magasságának megfelelően, így 6-tól 12 hónapos korig alkalmas. Felszereléséhez nem szükséges szerszám – az ugráló egy kapcssal kerül szállításra, mellyel biztonságosan rögzíthető az ajtókeretre.

Bright Starts Vibráló pihenőszék Happy Safari dallammal
14 290 Ft

2 év garancia

A Happy Safari dallamú 0m+, 9 kg vibráló pihenőszék kényeztetni és szórakoztatni fogja gyermekedet a mosolygó állatkákkal, amelyek legjobb barátaivá válnak majd. A nyugtató vibrálás és a kellemes dallam segítenek pihenni a gyermeknek.

Bright Starts Vibráló pihenőszék Zig Zag Zebra
12 590 Ft

Vibráló pihenőszék Zig Zag Zebra 0m+, legfeljebb 9 kg-ig ** egyedi játékteret kínál bájos interaktív játékokkal. Születés után rögtön alkalmas, a **nyugtató rezgéseknek köszönhetően a baba kényelmesen érzi magát.

Bright Starts JuneBerry Delight Bébikomp
23 490 Ft 20 890 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts JuneBerry Delight bébikomp ***6 hónapos kortól** szórakoztató és kényelmes módja lehet a járásra szoktatásnak. Elektronikus kiegészítőkkel és cserélhető játékokkal biztosítja a baba figyelmének lekötését. Maximális teherbírása 12 kg, magassága háromféle szintre állítható. Minden része egyszerűen tisztítható, az ülőke mosható.

Bright Starts Merry Sunshine Pihenőszék
20 890 Ft

Bright Starts Merry Sunshine pihenőszék élénk színeivel és vidám mintáival a gyermekek önfeledt szórakozását szolgálja. A játéktartó levehető és a rajta lévő játékok cserélhetőek, ezáltal változatos világot varázsolhat gyermeke számára. Az ülés állítható, előre- hátra ringatható, de fix helyzetbe is állítható, ami nagyobb gyermekek esetében lehet ideális. Az 5 pontos biztonsági öv garantálja a kicsi biztonságát, nyugtató rezgései pedig megnyugtatják őt.

Bright Starts PIP Raspberry Garden Pihenőszék
21 990 Ft

Bright Stars PIP Raspberry Garden pihenőszék élénk színeivel és vidám mintáival a babák önfeledt szórakozását szolgálja. A játékhíd levehető, a rajta lévő játékok cserélhetőek, a róla lelógó két darab játékkal a gyermek lekötheti magát. Az ülés állítható, előre-hátra ringatható, ami megnyugtatja a babákat, de fix pozícióba is állítható, rezgő funkciója pedig kellemesen elringatja a gyermeket.

Bright Starts Sunny Snuggles Zenélő pihenőszék-33%
30 190 Ft 20 090 Ft

Akció

Bright Starts Sunny Snuggles Pihenőszék lágy vibrálással és kellemes hangzású hét féle dallammal segíti a baba teljes kikapcsolódását. A kényelmesen puha pihenőszék változatosan pozicionálható és könnyedén hordozható.hangerő szabályozásának és az 5 pontos biztonsági övének köszönhetően garantáltan pihentető és biztonságos pihenést biztosít gyermekének.

Bright Starts Toucan Tango Bouncer Pihenőszék
17 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Bright Stars Toucan Tango Bouncer Pihenőszék vidám mintái és kedves figurái a gyermekek önfeledt szórakozását szolgálják. A játéktartó levehető és a rajta lévő játékok cserélhetőek, ezáltal mindig újdonságot hozhatunk a babák életébe. Az ülés előre-hátra ringatható, így a székben is megnyugtathatjuk a gyerekeket, de automatikus nyugtató rezgéseket is be lehet állítani a terméken. 5 pontos biztonsági övvel van ellátva.

Bright Starts Spots&Stripes Safari Játszószőnyeg
22 290 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts Spots & Sripes Safari Játszószőnyeg remek szórakozást nyújt a babának színes mintáival, játékaival. A játékhídról lelógó csörgők és műanyag állatfigurák lekötik a gyermeket és fejlesztik érzékeit. Akár már újszülött kortól is használható.

Bright Starts Ball Pit Fun 0m+ játszószőnyeg
13 090 Ft 12 290 Ft

Bright Starts Ball Pit Fun játszószőnyeg gyermekeknek születéstől fogva ajánlott, s együtt nő velük. A 76 cm-es játszószőnyeg kényelmes felületet biztosít a földön vagy a falon való játszáshoz, ez a színes pokróc felfelé és lefelé is állítható, a falon akadályként szolgál játék közben, hason való játszásnál segít a gyermek közelében tartani a 10 színes golyót.játékhíd 4 eltávolítható játékot tartalmaz, amelyek segítik a gyermek motoros készségeinek fejlődését.

Bright Starts Belly Laughs zenés plüssjáték, kutyus, 0 hó+
6 890 Ft 6 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A legjobb barátoddal, Bellyvel sokkal könnyebben fog menni a kedvenc játékod. Nevető kiskutya, amely, ha megnyomod a hasát, Peek-a-Boo bújócskát fog játszani gyermekeddel. A kutyus fülei eltakarják szemeit, és mindezt dallamok és kuncogás egészíti ki, amelyet kisbabád nagyon gyorsan megtanul.

Bright Starts C-gyűrűs játék TWIRL Whirly polip 0m +
6 090 Ft 5 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

polip szórakozást biztosÍt, bárhol útközben! Csak húzd meg a zsinórt, és figyeld, amint ez a tengeri barátod elkezdi forogni. Az egyes csápokon a gyermek különféle tevékenységeket találnak, amely mosolyra fakasztja a gyermekek arcát. A gyermek tükör az önismeretet támogatja.

Bright Starts Egyszarvú játék Rock & Glow
7 200 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Indítsd el a szórakozást ebben a képzeletbeli világban ezzel az egyszarvúval. Ha megnyomod a gombot az állatka mágikus szarván, zene és fények aktiválódnak. A gyerek megtanulja a színeket, alakzatokat és a számokat.

Bright Starts FunPad játék

Bright Starts FunPad játék

Értékelés: 3,3
6 290 Ft

FunPad interaktív játék gyermekeknek 3 hónapos kortól ajánlott. Segít a gyermekeknek az állatok, a formák, a színek, a számok és egyebek tanulásában. A mozgatható gombbal dallam váltható. A tablet angolul kommunikál.

Bright Starts Grab & Stack kockák 3m+
5 390 Ft 5 200 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Összerakni, építeni és felfedezni, ezekkel a puha anyagból készült kocka minden kis építész számára biztonságos. A csomagolás tartalma 4 puha anyagból készült kocka.

Bright Starts Játék Oball™ Roller, 6m+ türkiz
6 290 Ft 6 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Színes golyó a pálcán, játék, csörgő és rágóka egyben. A golyó leszedhető a rúdról, és külön golyóként is használható. A labdát a gyermek könnyen kézbe foghatja vagy rágcsálhatja. A labda belsejében golyók vannak, amelyek csörgő hangot adnak ki.

Bright Starts Játék Oball™ Wobble Bobble 3m+
6 490 Ft 6 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a játék felkelti a gyerek érdeklődését és mosolyt csal az arcára. A gazdag színek és formák még szórakoztatóbbá teszik a játékot. Az egyedi kialakítás megkönnyíti a kis kézben való megtartását, és ha megrázza a labda finoman rezeg.

Bright Starts Játék szőnyeg Little Lion
16 990 Ft

Játék szőnyeg Little Lion kisgyermekednek szórakozást és rengeteg játékot rögtön a születéstől kezdve. Tartalma egy tükör, amely támogatja a kisbaba önismeretét. Színes oroszlános kialakításban.

Bright Starts Játékszőnyeg 2 az 1-ben Room For Fun
18 690 Ft

Játékszőnyeg 2 az 1-ben Room For Fun 0m+ egy 2 az 1-ben takaró, sok szórakozást és sok helyet biztosít! Szórakoztatja a babát rúddal vagy anélkül, teret ad a játékhoz és a növekedéshez. Két felhasználás, teljes értékű játszó takaró vagy nagy dzsungelkönyv olvasáshoz és az állatok felfedezéséhez.

Bright Starts Játékszőnyeg Peek A Zoo
18 690 Ft 18 490 Ft

Játékszőnyeg Peek-A-Zoo 0m+ hihetetlen mennyiségű szórakozást és meglepetést ad a kis felfedezőknek. Játékszőnyeg meglepetéssel, állatkert mintával és számos olyan tevékenység, van a takarón elszórva, amely támogatja a baba fejlődését.

Bright Starts Játszószőnyeg Birds and Blooms
16 990 Ft

Birds and Blooms játszószőnyeg születéstől kezdve alkalmas. Ez a szőnyeg gyermekednek renget szórakozást hoz, támogatja fejlődését és önismeretét, a tükörnek és a további interaktív játéknak köszönhetően. 4 játékot tartalmaz.

Bright Starts Játszószőnyeg UV 50 szűrővel Explore&Go bálna
19 490 Ft

Játszószőnyeg UV 50 szűrővel Explore&Go bálna, ami bárhova eljuttat a strandon A homokvár királyod játszhat a belső térben vagy a szabadban. A szőnyegre épített tető UV 50 szűrővel, gondoskodik róla, hogy a baba játék közben biztonságban legyen az árnyékban.

Bright Starts Journey of Discovery játékszőnyeg-29%
34 090 Ft 24 190 Ft

Akció

Az 5 az 1 – ben aktív játékszőnyeg teli van funkciókkal, vidám színekkel, tehát a gyermeked mindig nagyszerűen fog szórakozni. A nagyszerű tulajdonságainak köszönhetően együtt növekedik majd a gyerekkel.

Bright Starts PiP Charming Chirps 0m+, 2019 Játszószőnyeg
18 990 Ft

Bright Starts PiP Charming Chirps 0m+, 2016 Játszószőnyeg méretei kb. 76×76 cm, gyönyörű rózsaszínű takaró hercegkisasszonyok számára már születésüktől fogva. Gyönyörű játékok (zenélő bagoly, biztonságos tükör, csörgők, rágóka), ezenfelül pánt. A takaró mosógépben mosható.

Bright Starts PIP Sweet Songbirds Játszószőnyeg 0+h-35%
37 890 Ft 24 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Bright Starts PIP Sweet Songbirds Játszószőnyeg 0+h praktikus szőnyeg, szétterítve és oldalával felfelé is használható járókaként. Rózsaszín szín és madár minta kis hercegnők számára már születéstől. 120×102 cm.

Bright Starts Zippy Zoo, 2019 takaró a játékhoz
15 990 Ft

Bright Start takaró a játékhoz Zippy Zoo 0m +, 2017 méretei 76 × 76 × 46 cm. Ez a takaró alkalmas a babák számára már a születésüktől óta. Színes, rengeteg érdekes játékkal, amelyet sokáig élvezi fog a babád. Mosható mosógépben.

Bright Starts Your Way BallPlay 5in1 játszószőnyeg
34 090 Ft

A Bright Starts Your Way Ball Play játszószőnyeg kialakításának köszönhetően már újszülött kortól használható. Kialakítása ideális a kisbabáknak hiszen praktikus funkciói felkeltik illetve fejlesztik babád készségeit. Mérete 70×61 cm.

Bright Starts Játszószőnyeg bébitornázóval
14 990 Ft

A Bright Starts játszószőnyege tökéletes játszóteret nyújt minden baba számára. A színes bébitornázóról egy plüss majom lóg le, mely kedves dallamokat játszik. A szőnyegen biztonsági tükör és kerek csörgő található, melyek nem csak a felhőtlen szórakozást biztosítják, hanem mozgásra és forgásra ösztönzik a kicsiket, s a finommotoros képességek fejlesztését is segítik.

Bright Starts PiP Fancy Flowers Játszószőnyeg, 0m+-35%
16 990 Ft 10 890 Ft

Akció

Bright Starts PiP Fancy Flowers Játszószőnyeg aranyos rózsaszín színeivel ideális válsztás Kislányoknak. Akár már újszülött kortól használható, vidám színei és a hozzá tartozó játékhíd fejleszti a babák koordinációs készségét és látását.

Bright Starts PiP Your Way Ball Play 5in1 játszószőnyeg
34 090 Ft
+ ingyen szállítás

A Bright Starts PiP Your Way Ball Play játszószőnyeg kialakításának köszönhetően már újszülött kortól használható. Kialakítása ideális a kisbabáknak hiszen praktikus funkciói felkeltik illetve fejlesztik babád készségeit. Mérete 70×61 cm.

Bright Starts Safari Játszószőnyeg bébitornázóval
15 690 Ft 13 990 Ft

Bright Starts Safari Játszószőnyeg remek kikapcsolódást nyújt gyermeke számára. A rendkívül puha anyagból készült szőnyegen a szafari állatai, a játékhídról lelógó csörgők, kistükör és az ügyességi játékok elrepítik gyermekét a képzelet világába. A szőnyeg és a bébitornázó remek készségfejlesztő, hiszen jótékonyan hatnak a koordinációra, és stimulálják a kicsik látását és hallását.

Bright Starts Aktív asztal Ball Get Rollin
13 230 Ft

dzsungel tematikájú aktív asztal számos aktivitással és szórakozással vár. A Rolling Activity Table ™ funkció lehetővé teszi a gyermekek számára a vizuális stimuláció és a finommotoros készségek fejlesztésére. A víziló szája kinyílik és becsukódik, valamint mókás hangokat ad ki. A könyv oldalainak hajtogatásával a lejátszási módokat kognitív módra válthatod át.

Bright Starts Függő játék PiP Busy Birdies
5 190 Ft

Mostantól a gyereked rengeteg szórakozást élhet át függetlenül attól, hogy hova megy. A játék tartalmaz egy világító baglyot, amely dallamot játszik, madár formájú csörgőt és biztonsági tükröt. A könnyen felcsatolható játék szórakoztatni fogja gyerekedet, nem csak az utazásnál.

Bright Starts Ford Mustang Pink 3az1-ben bébikomp, 6 hó+, 11 kg-ig
30 990 Ft

Bright Starts Ford Mustang Pink 3az1-ben bébikomp minden bátor kis hölgynek. Segít, hogy első lépéseiket tökéletese magabiztosan és eleganciával tegyék meg. A stílusos közlekedés során ráadásul a gyermekek motorikus képességeiket is fejleszthetik. Ez egyszerűen egy lehetőségekkel teli, ötletes autó.

A Bright Stars egyik specialistája a minőségi és biztonságok baba termékeknek.

Helyezze gyermekét a Bright Stars kényelmes pihenőszékbe és válasszon hozzá kiegészítő játékokat, hogy a kisbaba minél jobban érezze magát.

A márka széles skáláját kínálja a csörgők játékoknak, rágókáknak, hallás és kézügyesség fejlesztő játékoknak, felhúzós zenélő játékoknak, hogy a ház legfiatalabb lakója is a lehető legjobban érezze magát és megfelelően fejlődhessen. Kerülje el a megfázást és megbetegedést - helyezzen játszószőnyeget a gyermek alá.

A Bright Stars egyik specialistája a minőségi és biztonságok baba termékeknek.

Helyezze gyermekét a Bright Stars kényelmes pihenőszékbe és válasszon hozzá kiegészítő játékokat, hogy a kisbaba minél jobban érezze magát.

A márka széles skáláját kínálja a csörgők játékoknak, rágókáknak, hallás és kézügyesség fejlesztő játékoknak, felhúzós zenélő játékoknak, hogy a ház legfiatalabb lakója is a lehető legjobban érezze magát és megfelelően fejlődhessen. Kerülje el a megfázást és megbetegedést - helyezzen játszószőnyeget a gyermek alá.