Brillant Fűtött Üléshuzat 12V
4 190 Ft

Brillant fűtött üléshuzat 36 Wattos teljesítményének köszönhetően nem kell többé kényelmetlenül éreznie magát a téli hidegekben. Anyaga kiváló minőségű steppelt poliészter, mely remekül szellőzik. Vékony kialakításának köszönhetően oldallégzsákos autókban is gond nélkül, biztonságosan használható.

Brillant Volkswagen Volkswagen Passat (B8 3G) Kombi (14-) gumiszőnyeg
6 090 Ft

Brillant Volkswagen Passat (B8 3G) Kombi (14-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal **egészségére nem ártalmas.

Brillant Volkswagen Passat (B7 3C) Variant/Kombi (10-) gumisz.
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A ** Brillant Volkswagen Passat (B7 3C) Variant/Kombi (10-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg, segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.

Brillant Hyundai i30 I Gumiszőnyeg-16%
5 890 Ft 4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brillant Gumiszőnyeg Hyundai i30 I autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.

Brillant Volkswagen Golf VI Hatchback (A6 5K) (3/5-DV) (08-13) Gumiszőnyeg
5 490 Ft 4 990 Ft

Akció

Brillant Volkswagen Golf VI Hatchback (A6 5K) (3/5-DV) (08–13) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg, segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.

Brillant Opel Astra H Hatchback (3/5-DV) (04-) Gumiszőnyeg
6 090 Ft

Brillant Opel Astra H Hatchback (3/5-DV) (04-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.

Brillant Opel Insignia Sports Tourer (09-) Gumiszőnyeg
5 290 Ft 4 990 Ft

Akció

Brillant Opel Insignia Sports Tourer (09-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.

Brillant Hyundai i20 I (PB/PBT) Gumiszőnyeg
6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brillant Gumiszőnyeg Hyundai i20 I (PB/PBT) autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.

Brillant Opel Insignia Liftback (08-) Gumiszőnyeg
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brillant Opel Insignia Liftback (08-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.

Brillant Volkswagen Golf VII Hatchback (A7 5G) (3/5-DV) (12-) Gumiszőnyeg
5 490 Ft

Brillant Volkswagen Golf VII Hatchback (A7 5G) (3/5-DV) (12-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.