Brillant Comfort Fűtött üléshuzat, 12V
4 290 Ft

3 690 Ft

Brilliant Comfort fűtött üléshuzat rendkívül kényelmes és a test alakjához tökéletesen idomul. A szivargyujtó aljzatba dugható nagy teljesítményű fűtőberendezését több fokozatra is állíthatja, így a leghidegebb napokon is garantált a meleg ülés. Rugalmas pánttal egyszerűen rögzíthető az első ülésekhez.


Brillant Fűtött Üléshuzat 12V
3 340 Ft

2 690 Ft

Brillant fűtött üléshuzat 36 Wattos teljesítményének köszönhetően nem kell többé kényelmetlenül éreznie magát a téli hidegekben. Anyaga kiváló minőségű steppelt poliészter, mely remekül szellőzik. Vékony kialakításának köszönhetően oldallégzsákos autókban is gond nélkül, biztonságosan használható.


Brillant Opel Astra H Hatchback (3/5-DV) (04-) Gumiszőnyeg
4 590 Ft

Kiárusítás

Brillant Opel Astra H Hatchback (3/5-DV) (04-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Hyundai i30 I Gumiszőnyeg
4 590 Ft

Kiárusítás

Brillant Gumiszőnyeg Hyundai i30 I autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.


Brillant Ford Focus III Turnier/Kombi Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Gumiszőnyeg Ford Focus III Turnier/Kombi autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.


Brillant Volkswagen Volkswagen Passat (B8 3G) Kombi (14-) gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Volkswagen Passat (B8 3G) Kombi (14-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal **egészségére nem ártalmas.


Brillant Ford Focus I Turnier/Kombi (DNW) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Gumiszőnyeg Ford Focus I Turnier/Kombi (DNW) autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.


Brillant Ford Focus II Hatchback (DA3) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Gumiszőnyeg Ford Focus II Hatchback (DA3) autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.


Brillant Ford Focus III Hatchback (DYB) Gumiszőnyeg
4 590 Ft

Kiárusítás

Brillant Gumiszőnyeg Ford Focus III Hatchback (DYB) autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.


Brillant Ford Kuga II Gumiszőnyeg
4 590 Ft

Kiárusítás

Brillant Gumiszőnyeg Ford Kuga II autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.


Brillant Ford Mondeo IV Turnier/Kombi (BA7) Gumiszőnyeg
4 590 Ft

Kiárusítás

Brillant Gumiszőnyeg Ford Mondeo IV Turnier/Kombi (BA7) autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.


Brillant Hyundai i20 I (PB/PBT) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brillant Gumiszőnyeg Hyundai i20 I (PB/PBT) autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.


Brillant Hyundai i20 II (GB) Gumiszőnyeg
4 590 Ft

Kiárusítás

Brillant Gumiszőnyeg Hyundai i20 II (GB) autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.


Brillant Hyundai i40 SW/Kombi Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Gumiszőnyeg Hyundai i40 SW/Kombi autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.


Brillant Opel Astra H Caravan/Kombi (04-) gumiszőnyeg
4 590 Ft

Kiárusítás

Brillant Opel Astra H Caravan/Kombi (04-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Opel Astra J Hatchback (09-) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Opel Astra J Hatchback (09-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Opel Insignia Liftback (08-) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brillant Opel Insignia Liftback (08-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Opel Insignia Sports Tourer (09-) Gumiszőnyeg
4 590 Ft

Kiárusítás

Brillant Opel Insignia Sports Tourer (09-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Volkswagen Golf IV (A4 1J) Variant/Kombi (97-08) gumiszőnyeg
4 990 Ft

Volkswagen Golf IV (A4 1J) Variant/Kombi (97–08) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Volkswagen Golf IV Hatchback (A4 1J) (3/5-DV) (97-08) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Volkswagen Golf IV Hatchback (A4 1J) (3/5-DV) (97–08) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Volkswagen Golf V Hatchback (A5 1K) (3/5-DV) (04-08) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brillant Volkswagen Golf V Hatchback (A5 1K) (3/5-DV) (04–08) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Volkswagen Golf VI Hatchback (A6 5K) (3/5-DV) (08-13) Gumiszőnyeg
4 590 Ft

Kiárusítás

Brillant Volkswagen Golf VI Hatchback (A6 5K) (3/5-DV) (08–13) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg, segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Volkswagen Passat (B5 3B/3BG) Variant/Kombi gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Volkswagen Passat (B5 3B/3BG) Variant/Kombi (96–05) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Volkswagen Passat (B6 3C) Variant/Kombi (05-10) gumiszőnyeg
4 590 Ft

Kiárusítás

Brillant Volkswagen Passat (B6 3C) Variant/Kombi (05–10) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Volkswagen Passat (B7 3C) Variant/Kombi (10-) gumisz.
4 590 Ft

Kiárusítás

A ** Brillant Volkswagen Passat (B7 3C) Variant/Kombi (10-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg, segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Volkswagen Touran I (1T GP) (03-10) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brillant Volkswagen Touran I (1T GP) (03–10) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. Modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg, segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal **egészségére nem ártalmas.