Brillant Fűtött Üléshuzat 12V
2 690 Ft

Brillant fűtött üléshuzat 36 Wattos teljesítményének köszönhetően nem kell többé kényelmetlenül éreznie magát a téli hidegekben. Anyaga kiváló minőségű steppelt poliészter, mely remekül szellőzik. Vékony kialakításának köszönhetően oldallégzsákos autókban is gond nélkül, biztonságosan használható.

Brillant Opel Astra H Hatchback (3/5-DV) (04-) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Opel Astra H Hatchback (3/5-DV) (04-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.

Brillant Hyundai i30 I Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Gumiszőnyeg Hyundai i30 I autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.

Brillant Ford Focus II Hatchback (DA3) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Gumiszőnyeg Ford Focus II Hatchback (DA3) autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.

Brillant Hyundai i20 I (PB/PBT) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brillant Gumiszőnyeg Hyundai i20 I (PB/PBT) autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.

Brillant Hyundai i20 II (GB) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Gumiszőnyeg Hyundai i20 II (GB) autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.

Brillant Opel Astra H Caravan/Kombi (04-) gumiszőnyeg
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brillant Opel Astra H Caravan/Kombi (04-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.

Brillant Opel Astra J Hatchback (09-) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Opel Astra J Hatchback (09-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.

Brillant Opel Insignia Sports Tourer (09-) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Opel Insignia Sports Tourer (09-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.

Brillant Volkswagen Golf IV Hatchback (A4 1J) (3/5-DV) (97-08) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brillant Volkswagen Golf IV Hatchback (A4 1J) (3/5-DV) (97–08) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.

Brillant Volkswagen Golf VI Hatchback (A6 5K) (3/5-DV) (08-13) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Volkswagen Golf VI Hatchback (A6 5K) (3/5-DV) (08–13) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg, segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.

Brillant Volkswagen Golf VII Hatchback (A7 5G) (3/5-DV) (12-) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Volkswagen Golf VII Hatchback (A7 5G) (3/5-DV) (12-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.

Brillant Volkswagen Passat (B7 3C) Variant/Kombi (10-) gumisz.
4 990 Ft

A ** Brillant Volkswagen Passat (B7 3C) Variant/Kombi (10-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg, segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.

Brillant Volkswagen Touran I (1T GP) (03-10) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brillant Volkswagen Touran I (1T GP) (03–10) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. Modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg, segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal **egészségére nem ártalmas.

Brillant Volkswagen Volkswagen Passat (B8 3G) Kombi (14-) gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Volkswagen Passat (B8 3G) Kombi (14-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal **egészségére nem ártalmas.