Britax Römer KING II 2019 Gyerekülés, Fekete
75 790 Ft 58 990 Ft
+ ingyen szállítás

Römer King II 2019 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Speciális automata övfeszítő rendszer, energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.

Britax Römer KID II Black 2019-30%
46 190 Ft 32 290 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető más autóba és 3-pontos biztonsági övvel rendelkezik. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Britax Römer Kidfix SL Black 2019
55 090 Ft 49 490 Ft

2 év garancia

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető és rögzíthető más autóba az innovatív ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszernek vagy a hárompontos biztonsági övnek köszönhetően. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Britax Römer SAFEFIX PLUS 2019
92 290 Ft

2 év garancia

Optimális kényelem és védelem minden oldalról. A RÖMER ISOFIX rendszer az autós gyerekülést az ISOFIX rögzítőpontokhoz csatlakoztatja. Az egyedülálló átfordulást megakadályozó rendszer a lábtámasszal együtt megvédi a kicsit a felfordulástól. 9–18kg súly közötti gyerekek számára.

Britax Römer First Class Plus 2019 Gyerekülés
90 990 Ft

2 év garancia

Britax First Class Plus 2019 egy Gyerekülés, amely együtt nő gyermekével. Megfelelő védelem újszülöttek részére menetiránynak háttal 13 kg, illetve menetiránnyal megegyezően 9–18 kg súlyig. Az ülés többféle fekvő pozícióba is állítható, amely garantálja a teljes kényelmet gyermeke számára. A Click & Safe funkciónak köszönhetően egyszerűen beállíthatja a hárompontos biztonsági övet, hogy maximális biztonságot nyújtson gyermekének.

Britax Römer KIDFIX SICT Black SL 2019
58 990 Ft
+ ingyen szállítás

Britax Römer Kidfix SL SICT Black autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely a fejlett beszerelési rendszerének köszönhetően biztosítja a ** maximális védelmet az oldalirányú SICT ütközésekkel szemben. Megfogathatod az innovatív **ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszer vagy 3 pontos biztonsági öv segítségével. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Britax Römer KING II LS Black

Britax Römer KING II LS Black

Értékelés: 4,5
92 290 Ft 82 490 Ft
+ ingyen szállítás

Römer KING II LS Black Editio csuklós hátsó résszel a biztonsági övek jobb elérése és összekapcsolódása érdekében. Fény és hang jelzi a biztonsági övek helyes bekapcsolását.

Britax Römer EVOLVA 123 SL SICT 2019 Gyerekülés
82 690 Ft 78 090 Ft

Britax Evolva 123 SL SICT 2019 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. ClickSafe övrendszerrel felszerelt, melynek célja, hogy az öv megfelelő bekötésénél kattanó hangot ad ki. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott. Az ülés szélessége és fejtámlája könnyedén állítható. A jobb oldalsó ütközéscsillapító technológia (SICT) minimalizálja az oldalütközés hatását, és az ISOFIX rögzítési pontok puha reteszekkel kombinálják az ülést közvetlenül az autóhoz.

Britax Römer Duo Plus 2019 Gyerekülés
96 490 Ft 78 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Römer Duo Plus 2019 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az övmagasság 7 fokozatban. míg a fekvő pozíció 3 fokozatban akár menet közben is állítható. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.

Britax Römer KING II ATS 2017
87 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

RÖMER KING II, ATS autóülés, amely soha nem alszik. Nagyszerű ülés, amely innovatív biztonsági funkcióval rendelkezik – ATS rendszer, amely automatikusan ellenőrzi, felügyeli és beállítja az övfeszességet az utazás során. – Gyermekek számára alkalmas 9 kg-18 kg-ig.

Britax Römer Eclipse

Britax Römer Eclipse

Értékelés: 3,5
50 890 Ft 38 490 Ft
+ ingyen szállítás

BRITAX Römer ECLIPSE autó ülés gyermekeknek 9–18 kg, amely kisebb méretekkel rendelkezik, melynek köszönhetően kisebb autótulajdonosok keresik. A kisebb azonban nem jelenti azt, hogy a biztonság kárt szenved, fejlett védelem az oldalirányú és frontális ütközés ellen, maximalizálja biztonságot és a kényelmet, miközben a legkisebbek számára az alacsony súly ellenére is biztonságot szolgáltat.

Britax Römer B-Agile 4 Plus Babakocsi
61 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax B-Agile 4 Plus Babakocsi pehelykönnyű alumíniumvázának és egyszerű összecsukásának köszönhetően rendkívül könnyen szállítható. Kiválóan alkalmas utazások, kirándulások alkalmával, hiszen egy kézzel is összecsukható. Biztonsági öve és puha párnázata gondoskodik a babák kényelméről és biztonságáról.

Britax Römer B-Agile Double 2019 Babakocsi
115 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Britax B-AGILE Double egy sportos kétszemélyes babakocsi könnyű alumínium szerkezettel és mechanikus összecsukható rendszerrel. A babakocsi vízszintes helyzetbe állítható. Praktikus kosár a babakocsi alatt a fontosabb dolgok könnyű tárolásához. Masszív kerekei a nehezebb terepen is helyt állnak miközben könnyű kezelhetőséget biztosítanak.

Britax Römer B-Motion 4 2019 Babakocsi
104 990 Ft
+ ingyen szállítás

Britax B-Motion 4 egy sokoldalú, kényelmes babakocsi, melynek masszív szerkezete és kerekei biztosítják a zavartalan közlekedést. Ebben a babakocsiban a gyermek maximális kényelmet élvez. A B-MOTION könnyen kezelhető és hasznos dolgokkal felszerelt, mint például az egyszerű összecsukható mechanizmus, a több fokozatban dönthető pozíció, mely akár teljesen vízszintesbe is állítható.

Britax Römer Mózeskosár 2019
52 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Mózeskosár merevített oldalfalú, hordozókarral ellátott babakocsival kompatibilis test. A teljesen sík felület megfelelő elhelyezkedést biztosít az újszülöttek számára. Tágas és párnázott a maximális kényelem érdekében.

Britax Römer B-Lite
70 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer B-Lite egy könnyű és mozgékony babakocsi, ami könnyen irányítható, így ideális választás városba és tömegközlekedéssel való utazásra. Egy kézzel is könnyen összecsukható, miközben a karodban a kicsit tartod. Összecsukott állapotában magában megáll, így a párnázás nem érintkezik a talajjal, így a babakocsi hosszabb ideig marad tiszta.

Britax Römer B-Motion 3 PLUS, Cosmos Black
86 990 Ft

Britax Römer B-Motion 3 PLUS teljesen rugalmasan babakocsi, amely ugyan úgy otthon érzi magát mind a terepen és a városban is. Bárhol is legyél, a kettős felfüggesztés és a levegővel töltött gumik sima utazást biztosítanak a kicsinek. A nagy első kerék ezen felül stabilitást és kiváló irányíthatóságot biztosít a forgó mechanizmusának köszönhetően.

Britax Römer B-Motion 4 Plus 2018, Cosmos Black
92 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Britax B-MOTION 4 PLUS könnyen kezelhető és gazdag hasznos dolgokban. Egyszerű összecsukhatóság egy kézzel, állítható lábtartó, fejlett időjárás elleni védelem és jó minőségű hátsó rugózás a zökkenőmentes utazáshoz

Britax Römer Babakocsi B-Motion 4 Denim
99 590 Ft 93 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Babakocsi B-MOTION 4 Denim egy sokoldalú sportos babakocsi, amely tökéletesen alkalmas nehezebb terepre és városba is. Számos funkcióval rendelkezik, mint például egy egyszerű egykezes összerakás, több dönthető pozíció, beleértve a teljes fekvő pozíciót az újszülött számára, és levegővel töltött gumikerekekkel, amelyek sima közlekedést biztosítanak. A kocsi része a lábzsák ugyan abban a színben, mint a teteje.

Britax Römer Bob Revolution Pro
173 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Bob Revolution Pro sportkocsit úgy tervezték, hogy futás és görkorcsolyázás közben remekül irányítható legyen, valamint természetesen a városi séták során is. 3 kerekes alváz, levegővel töltött gumiabroncsokkal, dob kézifékkel, remek alárugózási rendszerrel.

Britax Römer Holiday Double
85 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Holiday Double testvér babakocsi a könnyű utazásért 6 hónapos kortól 3 éves korig. Rendkívül mobilis és könnyen irányítható babakocsi mindössze 9 kg-os súllyal. Ez elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a szűk helyeken, beleértve minden autó rakterét is.

Britax Römer Játszópult a B-Agile/B-Motion/4 Plus-ra
9 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A játszópult a B-Agile Double-ra egy kiegészítő a B-AGILE 4 babakocsikhoz, alváz – B-AGILE 4 PLUS, B-MOTION 3, B-MOTION 4, alváz – B-MOTION 4 PLUS, alváz – B-MOTION 3 PLUS. Minőségi német gyártmány. Felcsatolható játszópult kemény minőségi műanyagból. Könnyedén kicserélheted a fogantyút játszópultra.

Britax Römer Kocsi B-Agile M
91 490 Ft

Gyerek babakocsi állítható támlával. A fogantyú magassága 102 cm a közelebbi elérés és a könnyebb mozgás érdekében. Négykerekes kialakítás a jobb egyensúly érdekében. Tároló rekesz apró tárgyakhoz. A Britax Römer B-Agile M összecsukható, valamint italtartóval és esőkabáttal ellátott.

Britax Römer Védőháló Bob Duallie babakocsira
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Védőháló Bob Revolution Pro Duallie babakocsikhoz ajánlott. A gyermeket óvjuk közvetlen napfény hatásától. Ha nem használod a védőhálót, egyszerűen összetekered és elteszed.

Britax Römer Max-Fix II 2019 Gyerekülés
144 790 Ft 118 990 Ft
+ ingyen szállítás

Britax díjnyertes Max-Fix II 2019 Gyerekülése teljeskörű biztonságot kínál gyermekének menetiránnyal elleknező utazás esetén. ISOFIX rendszerének köszönhetően beszerelée egyszerű és kiváló tartást nyújt. Ezen felül rögzítő lába megakadályozza, hogy az ülés elforogjon, így még nagyobb stabilitást biztosítva.

Britax Römer Advansafix IV M

Britax Römer Advansafix IV M

Értékelés: 4,5
106 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Advansafix gyerekülés IV M gyerekek számára 9-től 36 kg-ig, biztonságosan és kényelmesen utazhatsz, ideális minden család számára. A Flip & Grow segítségével átkapcsolhat egy integrált 5 pontos hevederből egy 3 pontos biztonsági övre. Ezen túlmenően az AdvansaFix IV M fejlett biztonsági funkcióival rendelkezik, maximális rugalmasság és védelem minden korosztály számára. Minden gyermek biztonsága nagyon fontos számunkra. Ezért az AdvansaFix IV M fejlett biztonsági funkciókat kínál, amelyek védik a kisgyermekedet minden korban. Biztonságban tartja a babát 3 helyzetben az autó övét, SecureGuard övét optimális helyzetben tartja a medence csontja felett, csökkentve a hasi sérülés kockázatát. Állíthatófejtámla Ezen túlmenően, a Sict és az V V-alakban is védelmet nyújtanak oldal hatásban.

Britax Römer Autósülés Kidfix 2 R 2019
63 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A legkisebbek biztonságát helyezed az 1. helyre? Akkor nincs miről gondolkodni! A KIDFIX2 R egy szofisztikált 2v1 gyerekülés, a díjazott KIDFIX terméksorozatból, amely nemcsak maximálisan flexibilis, hanem egyúttal nagyon kényelmes a kisebb és nagyobb utazók számára is 3 és fél éves kortól egészen 12 éves korig. A V alakú háttámla a gyermekkel együtt növekszik, és elegendő teret biztosít, miközben egyúttal véd is.

Britax Römer Autósülés Kidfix 2 S 2019
85 390 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A legkisebbek biztonságát helyezed az 1. helyre? Akkor nincs miről gondolkodni! A KIDFIX2 S egy szofisztikált 2v1 gyerekülés, a díjazott KIDFIX terméksorozatból, amely nemcsak maximálisan flexibilis, hanem egyúttal nagyon kényelmes a kisebb és nagyobb utazók számára is ** 3 és fél éves kortól egészen 12 éves korig. V alakú háttámla, beállítható SICT technológiával, amely nemcsak több helyet kínál fel a gyerekednek, hanem **ütközskor remek védelmet.

Britax Römer BABY-SAFE 2019
41 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a gyermek autósülés 0–13 kg gyermekek számára az első autó ülés, amely megfelel az ECE R129 szabványnak az Autóülések (i-Size) tekintetében, ezáltal maximális kényelmet és biztonságot gyermekednek vezetés közben.

Britax Römer Dualfix 2 R

Britax Römer Dualfix 2 R

Értékelés: 4,8
115 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Dualfix 2 R 360 ° -os elfordítható talppal könnyebb eltávolítani és elhelyezni a babát az ülésbe. Alkalmas gyermekek számára születéstől egészen 18 kg-os súlyig. Az autóülés az** ISOFIX**-el van rögzítve.

Britax Römer EVOLVA 123

Britax Römer EVOLVA 123

Értékelés: 4,6
55 090 Ft 49 990 Ft

2 év garancia

Autóülés Evolva-123 nő a gyermekeddel. A nagyobb kényelem érdekében az utazások közben lehetséges az ülést beállítani dőlt helyzetbe. Vezetőelemek gondoskodnak a biztonságos övvezetésről.

Britax Römer Gyerekülés Max-Way 2019 Moonlight Blue
101 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Römer Max-Way Black gyerekülés több remek tulajdonsággal rendelkezik, mint a hátradönthető testhelyzet, több helyzetbe állíthatóság, állítható fejtámla és öv, valamint minőségi párnázás. Mindez növeli a kényelmet vezetés közben. Az autósülés alkalmazkodik a változó igényeihez a növekvő gyermek szükségleteihez.

Britax Römer KIDFIX II XP SICT 2019
92 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

RÖMER KIDFIX II XP SICT autó ülés gyerekeknek 15–36 kg-ig, ISOFIX rögzítéssel. Az XP-PAD rendszer biztosítja a gyermek biztonságos intuitív rögzítését a felnőtt biztonsági övvel.

Britax Römer Max-Way black 2019 Storm Grey
101 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Römer Max-Way Black gyerekülés több remek tulajdonsággal rendelkezik, mint a hátradönthető testhelyzet, több helyzetbe állíthatóság, állítható fejtámla és öv, valamint minőségi párnázás. Mindez növeli a kényelmet vezetés közben. Az autósülés alkalmazkodik a változó igényeihez a növekvő gyermek szükségleteihez.

Britax Römer Max-Way Cosmos Black 2019
101 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Römer Max-Way Black 9–18kg gyerekülés több remek tulajdonsággal rendelkezik, mint a hátradönthető testhelyzet, több helyzetbe állíthatóság, állítható fejtámla és öv, valamint minőségi párnázott öv. Mindez növeli a kényelmet vezetés közben. Az autósülés alkalmazkodik a változó igényeihez a növekvő gyermek szükségleteihez.

Britax Römer Baby-Safe Plus SHR II 2019 Hordozó
74 490 Ft
+ ingyen szállítás

Römer Baby-Safe Plus SHR II 2019 egy univerzális, biztonságos gyermek hordozó. Autóban, babakocsin vagy akár kézben is használhatja. Védelmet biztosít az oldalirányú ütközéstől és a másodlagos visszacsapódástól is illetve tartalmaz egy energiaelnyelő betétet is. Az európai hatályban lévő szabványoknak megfelel.

Britax Römer Autósülés alá ülésvédő
12 490 Ft

Römer autósülés alá használható ülésvédő segít megóvni az autókárpitot az esetleges kiszakadásoktól, amit a gyerekülés okozhat. Kizárólag izofix nélküli üléseknél használható. Felülete csúszásgátlós és bordázott a könnyebb használhatóság érdekében.

Britax Römer KING II ATS/LS, Col. nyári huzat Blue
16 890 Ft 15 690 Ft

Nyári huzatKING II ATS/LS 14 egy nagyon puha frottír huzat, amely jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas a meleg időjárásban. A nyári huzat további kedvező tulajdonságai, hogy védi a gyermek autóülést a látható, vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől.

Britax Römer Autós árnyékoló, 2 db
5 090 Ft 3 990 Ft

Britax Römer Autós árnyékoló kiváló választás, hogy a babáját óvja a nap sugaraitól, a kocsiutak alkalmával. Egyszerűen felhelyezhető, és pozícióba állítható. A csomag 2 db árnyékolót tartalmaz.

Britax Römer Keep Cool Gyermekülés huzat
15 590 Ft

Britax Römer Keep Cool Gyermekülés huzat ideális választás a bármilyen időjáráshoz. Jó nedvszívó képességű, továbbá védi a baba ülését a nehezen eltávolítható szennyeződések ellen. Outlast technológiája felveszi és tárolja a felesleges hőt, majd felszabadítja, mikor a gyermeknek szüksége van rá.

Britax Römer Baby-Safe i-Size Base
59 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Baby-Safe i-Size Base. A bázis továbbra is rögzítve marad az autó ISOFIX rögzítési pontjaihoz, az autóülést egyszerűen csatlakoztathatod és leveheted egy kattintással.

Britax Römer Baby-Safe i-Size Flex Base
65 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baby-Safe i-Size Flex Base. A lehajtható ülésekkel ellátott autókban a FLEX BASE-SAFE i-SIZE segítségével beállíthatod a bázis lehajtását úgy, hogy biztosítsa a gyermeked számára a lapos elhelyezést.

Britax Römer Baby Safe Isofix base 13 Bázis talp
57 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A RÖMER Baby Safe Isofix Bázis talp 13 tökéletes biztonságot nyújt a babahordozóknak az ISOFIX-nek köszönhetően, ami segít megakadályozni a bekötési hibákat. A talp az ISOFIX csatlakozási pontokhoz rögzítve a járműben marad, és egyszerű használatának köszönhetően a babahordozó könnyedén kivehető. A terméken lévő kijelzőn láthatja, hogy biztonságosan rögzíti-e a gyermekülést, a feszítőkar segítségével pedig biztosíthatja a megfelelő illeszkedést. Kompatibilis a RÖMER Baby Safe Plus II-vel és a RÖMER Baby Safe Plus SHR II-vel is. A babahordozó kioldása egyszerűen, a talp elején található gomb megnyomásával történik. Összecsukható, így a szállítás és a tárolás is könnyebb, az ISOFIX horog sínek pedig kímélik az autó belsejét.

Britax Römer Duo Plus Autósülés huzat, Kék
15 990 Ft

Römer Duo Plus autósülés huzat nagyon puha frottír borítású, ezért rendkívül jó nedvszívó képességgel rendelkezik. Kiválóan alkalmas a meleg nyári napokon. A huzat levehető és mosógépben mosható 60 C°-on.