-14%
Britax Römer KING II 2022 Cosmos Black, Fekete/Fekete
260x

Britax Römer KING II Gyerekülés, Fekete

92 190 Ft
78 990 Ft
Ingyen szállítás

Römer King II Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel könnyedén rögzíthető. Speciális automata övfeszítő rendszerrel, energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.

Forgalmazó: MALL
Britax Römer Adventure 2022 Black
633x

Britax Römer Adventure gyerekülés

30 490 Ft
Ingyen szállítás

Römer Adventure Gyerekülés erőteljes oldalvédelemmel rendelkezik, a mély lengéscsillapításnak köszönhetően. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az ergonómikus fejtámasz 11 fokozatban állítható. Alacsony tömegének hála könnyen áthelyezhető, huzata levehető és mosható.

Forgalmazó: MALL
Britax Römer KID II Black 2022, Cosmos Black
243x

Britax Römer KID II Black

59 490 Ft
Ingyen szállítás

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető más autóba és 3-pontos biztonsági övvel rendelkezik. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Forgalmazó: MALL
Britax Römer Kidfix SL Black 2022, Cosmos Black
233x

Britax Römer Kidfix SL Black

60 990 Ft
Ingyen szállítás

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető és rögzíthető más autóba az innovatív ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszernek vagy a hárompontos biztonsági övnek köszönhetően. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Forgalmazó: MALL
Britax Römer EVOLVA 123, 2022 Cosmos Black
150x

Britax Römer EVOLVA 123

58 490 Ft
Utolsó darab!

Autóülés Evolva-123 nő a gyermekeddel. A nagyobb kényelem érdekében az utazások közben lehetséges az ülést beállítani dőlt helyzetbe. Vezetőelemek gondoskodnak a biztonságos övvezetésről.

Forgalmazó: MALL
-13%
Britax Römer Autós gyerekülés Kidfix III, M, Black Ash, 2022
37x

Britax Römer Autós gyerekülés Kidfix III, M

97 490 Ft
84 690 Ft
Akció

Ergonomikus kialakításának köszönhetően a Britax Römer márkájú Kidfix III, M autós gyerekülés maximális kényelmet biztosít a gyerekek számára, még hosszú utakon is. Az innovatív SecureGuard rendszer gondoskodik a biztonságról, amely segít a kétpontos biztonsági öv, optimális pozíciót biztosít a gyermekek számára a medencéjük felett.

Forgalmazó: MALL
-20%
Britax Römer First Class Plus 2022, Cosmos Black
54x

Britax Römer First Class Plus Gyerekülés

90 990 Ft
71 990 Ft
Utolsó darab!

Britax First Class Plus ** egy Gyerekülés, amely együtt nő gyermekével. Megfelelő védelem újszülöttek részére menetiránynak háttal 13 kg, illetve menetiránnyal megegyezően 9–18 kg súlyig. Az ülés többféle fekvő pozícióba is állítható, amely garantálja a teljes kényelmet gyermeke számára. A **Click & Safe funkciónak köszönhetően egyszerűen beállíthatja a hárompontos biztonsági övet, hogy maximális biztonságot nyújtson gyermekének.

Forgalmazó: MALL
Britax Römer Autósülés Kidfix M i-Size 2022, Burgundy Red
4x

Britax Römer Gyerekülés Kidfix M i-Size

70 490 Ft
Újdonság

A Britax Römer Kidfix M i-Size egy növekvő gyermekülés 3,5 éves kortól 12 éves korig (100–150 cm). Az autósülés szűk kialakítása lehetővé teszi 3 autósülés elhelyezését a járműben, így kiválóan alkalmas nagyobb családok számára. Az autósülés magas szintű védelmet és maximális kényelmet nyújt utazás közben. 

Forgalmazó: MALL
Britax Römer Autós gyerekülés Advansafix IV R, Burgundy Red, 2022
15x

Britax Römer Autós gyerekülés Advansafix IV R

130 990 Ft
Újdonság

A FLIP & GROW funkciónak köszönhetően a Britax Römer Advansafix IV R autós gyerekülése lehetővé teszi, hogy néhány egyszerű lépésben válts az integrált 5 pontos biztonsági övről a 3 pontos biztonsági övre. Az ülés maximális rugalmasságot és védelmet nyújt minden korosztály számára.

Forgalmazó: MALL
-11%
Britax Römer Duo Plus 2022, Moonlight Blue
39x

Britax Römer Duo Plus Gyerekülés

103 990 Ft
92 490 Ft
Utolsó darab!

Römer Duo Plus Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az övmagasság 7 fokozatban. míg a fekvő pozíció 3 fokozatban akár menet közben is állítható. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.

Forgalmazó: MALL
Britax Römer Kocsi B-Agile M Black Shadow 2022
21x

Britax Römer Kocsi B-Agile M

104 990 Ft

Gyerek babakocsi állítható támlával. A fogantyú magassága 102 cm a közelebbi elérés és a könnyebb mozgás érdekében. Négykerekes kialakítás a jobb egyensúly érdekében. Tároló rekesz apró tárgyakhoz. A Britax Römer B-Agile M összecsukható, valamint italtartóval és esőkabáttal ellátott.

Forgalmazó: MALL
Britax Römer KING II ATS/LS, Col. nyári huzat Blue
7x

Britax Römer KING II ATS/LS, Col. nyári huzat Blue

19 490 Ft

Nyári huzatKING II ATS/LS 14 egy nagyon puha frottír huzat, amely jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas a meleg időjárásban. A nyári huzat további kedvező tulajdonságai, hogy védi a gyermek autóülést a látható, vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől.

Forgalmazó: MALL