Britax Römer KING II 2019 Gyerekülés, Fekete
78 990 Ft

63 990 Ft
+ ingyen szállítás

Römer King II 2019 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Speciális automata övfeszítő rendszer, energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.


Britax Römer EVOLVA 123 SL SICT 2019 Gyerekülés
82 690 Ft

78 090 Ft
+ ingyen szállítás

Britax Evolva 123 SL SICT 2019 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. ClickSafe övrendszerrel felszerelt, melynek célja, hogy az öv megfelelő bekötésénél kattanó hangot ad ki. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott. Az ülés szélessége és fejtámlája könnyedén állítható. A jobb oldalsó ütközéscsillapító technológia (SICT) minimalizálja az oldalütközés hatását, és az ISOFIX rögzítési pontok puha reteszekkel kombinálják az ülést közvetlenül az autóhoz.


Britax Römer Kidfix SL Black 2019
49 567 Ft

44 590 Ft

2 év garancia

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető és rögzíthető más autóba az innovatív ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszernek vagy a hárompontos biztonsági övnek köszönhetően. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.


Britax Römer KID II Black 2019
41 590 Ft
+ ingyen szállítás

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető más autóba és 3-pontos biztonsági övvel rendelkezik. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.


Britax Römer Adventure 2019 Gyerekülés
28 990 Ft

23 290 Ft

Römer Adventure 2019 Gyerekülés erőteljes oldalvédelemmel rendelkezik, a mély lengéscsillapításnak köszönhetően. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az ergonómikus fejtámasz 11 fokozatban állítható. Alacsony tömegének hála könnyen áthelyezhető, huzata levehető és mosható.


Britax Römer KING II Gyerekülés
75 790 Ft
+ ingyen szállítás

Römer King II Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az övmagasság 7 fokozatban. míg a fekvő pozíció 4 fokozatban akár menet közben is állítható. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.


Britax Römer KIDFIX SICT Black SL 2019
61 989 Ft

53 290 Ft
+ ingyen szállítás

Britax Römer Kidfix SL SICT Black autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely a fejlett beszerelési rendszerének köszönhetően biztosítja a ** maximális védelmet az oldalirányú SICT ütközésekkel szemben. Megfogathatod az innovatív **ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszer vagy 3 pontos biztonsági öv segítségével. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.


Britax Römer Duo Plus 2019 Gyerekülés
96 490 Ft

78 590 Ft
+ ingyen szállítás

Römer Duo Plus 2019 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az övmagasság 7 fokozatban. míg a fekvő pozíció 3 fokozatban akár menet közben is állítható. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.


Britax Römer ADVANSAFIX III SICT 2019
111 090 Ft
+ ingyen szállítás

Az Advansafix III SICT autósülés alkalmas gyermekek számára 9 kg – 36 kg-ig. Az 5-pontos biztonsági öv az autósülésen biztonságosan rögzíti a 18 kg alatti gyermekeket. A 3-pontos biztonsági övhöz rögzített nagyobb gyerekek számára a SecureGuard egy további 4. rögzítési pontot ad, amely a biztonsági övet a megfelelő helyzetben tartja. Az autóülés eltávolítható SICT technológiával rendelkezik, amely növeli az oldalirányú ütközésvédelmet. Egyedülálló lehetőség a többféle dönthető pozíció az összes súly csoport számára 36 kg-ig. Biztosítja a nagyobb biztonságot és kényelmet a növekvő gyermeked számára


Britax Römer KING II ATS/LS, Col. nyári huzat Blue
15 690 Ft

Nyári huzatKING II ATS/LS 14 egy nagyon puha frottír huzat, amely jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas a meleg időjárásban. A nyári huzat további kedvező tulajdonságai, hogy védi a gyermek autóülést a látható, vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől.


Britax Römer KIDFIX XP 2019 Gyerekülés
68 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Römer KIDFIX XP Black 2019 Gyerekülés ideális biztonságot és kényelmet nyújt gyermeke számára az autóban. Intuitív kialakításának köszönhetően biztosítja, hogy a biztonsági öv a megfelelő pozicióban helyezkedjen el, valamint V alakja és állítható fejtámasza alkalmazkodik gyermeke növekedéséhez. Az új XP-PAD biztonsági szabvány frontális ütközés esetén 30%-kal csökkenti a gyermek nyakára ható erőt. Az ülés ISOFIX kompatibilis, így ha járműve rendelkezik a rendszerrel, gyermekének annál nagyobb biztonságot garantálhat.


Britax Römer Keep Cool Gyermekülés huzat
15 590 Ft

Britax Römer Keep Cool Gyermekülés huzat ideális választás a bármilyen időjáráshoz. Jó nedvszívó képességű, továbbá védi a baba ülését a nehezen eltávolítható szennyeződések ellen. Outlast technológiája felveszi és tárolja a felesleges hőt, majd felszabadítja, mikor a gyermeknek szüksége van rá.


Britax Römer B-Agile 4 Plus Babakocsi
61 990 Ft
+ ingyen szállítás

Britax B-Agile 4 Plus Babakocsi pehelykönnyű alumíniumvázának és egyszerű összecsukásának köszönhetően rendkívül könnyen szállítható. Kiválóan alkalmas utazások, kirándulások alkalmával, hiszen egy kézzel is összecsukható. Biztonsági öve és puha párnázata gondoskodik a babák kényelméről és biztonságáról.


Britax Römer B-Agile Double 2019 Babakocsi
115 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Britax B-AGILE Double egy sportos kétszemélyes babakocsi könnyű alumínium szerkezettel és mechanikus összecsukható rendszerrel. A babakocsi vízszintes helyzetbe állítható. Praktikus kosár a babakocsi alatt a fontosabb dolgok könnyű tárolásához. Masszív kerekei a nehezebb terepen is helyt állnak miközben könnyű kezelhetőséget biztosítanak.


Britax Römer B-Motion 4 2019 Babakocsi
104 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Britax B-Motion 4 egy sokoldalú, kényelmes babakocsi, melynek masszív szerkezete és kerekei biztosítják a zavartalan közlekedést. Ebben a babakocsiban a gyermek maximális kényelmet élvez. A B-MOTION könnyen kezelhető és hasznos dolgokkal felszerelt, mint például az egyszerű összecsukható mechanizmus, a több fokozatban dönthető pozíció, mely akár teljesen vízszintesbe is állítható.


Britax Römer Discovery SL 2019 Gyerekülés
46 790 Ft

30 190 Ft

Britax Discovery SL Gyerekülés megbízható kényelmet és biztonságot kínál gyermekének az utazás során. Kialakításának köszönhetően ergonomikus fejtámasza a biztonságon felül kellemes alvást is biztosít, valamint gondosan kipárnázott oldalsó szárnyai megfelelően védenek az oldalról érkező ütésekkel szemben. Az ISOFIT rendszernek köszönhetően az ülés olyan járműbe is beszerelhető, ahol egy hagyományos ISOFIX ülést nehezebb csatlakoztatni.


Britax Römer EVOLVA 123 Plus 2019 Gyerekülés
68 890 Ft
+ ingyen szállítás

Britax Evolva 123 Plus 2019 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. ClickSafe övrendszerrel felszerelt, melynek célja, hogy az öv megfelelő bekötésénél kattanó hangot ad ki. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott. Az ülés szélessége és fejtámlája könnyedén állítható. A gyermeke teljes kényelme érdekében kihúzható italtartó tálcákkal felszerelt.


Britax Römer Autósülés Kidfix 2 S 2019
85 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A legkisebbek biztonságát helyezed az 1. helyre? Akkor nincs miről gondolkodni! A KIDFIX2 S egy szofisztikált 2v1 gyerekülés, a díjazott KIDFIX terméksorozatból, amely nemcsak maximálisan flexibilis, hanem egyúttal nagyon kényelmes a kisebb és nagyobb utazók számára is ** 3 és fél éves kortól egészen 12 éves korig. V alakú háttámla, beállítható SICT technológiával, amely nemcsak több helyet kínál fel a gyerekednek, hanem **ütközskor remek védelmet.


Britax Römer B-Lite
70 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer B-Lite egy könnyű és mozgékony babakocsi, ami könnyen irányítható, így ideális választás városba és tömegközlekedéssel való utazásra. Egy kézzel is könnyen összecsukható, miközben a karodban a kicsit tartod. Összecsukott állapotában magában megáll, így a párnázás nem érintkezik a talajjal, így a babakocsi hosszabb ideig marad tiszta.


Britax Römer B-Motion 3 PLUS, Cosmos Black
86 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer B-Motion 3 PLUS teljesen rugalmasan babakocsi, amely ugyan úgy otthon érzi magát mind a terepen és a városban is. Bárhol is legyél, a kettős felfüggesztés és a levegővel töltött gumik sima utazást biztosítanak a kicsinek. A nagy első kerék ezen felül stabilitást és kiváló irányíthatóságot biztosít a forgó mechanizmusának köszönhetően.


Britax Römer B-Motion 4 Plus 2018, Cosmos Black
92 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Britax B-MOTION 4 PLUS könnyen kezelhető és gazdag hasznos dolgokban. Egyszerű összecsukhatóság egy kézzel, állítható lábtartó, fejlett időjárás elleni védelem és jó minőségű hátsó rugózás a zökkenőmentes utazáshoz


Britax Römer Babakocsi B-Motion 4 Denim
99 590 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Babakocsi B-MOTION 4 Denim egy sokoldalú sportos babakocsi, amely tökéletesen alkalmas nehezebb terepre és városba is. Számos funkcióval rendelkezik, mint például egy egyszerű egykezes összerakás, több dönthető pozíció, beleértve a teljes fekvő pozíciót az újszülött számára, és levegővel töltött gumikerekekkel, amelyek sima közlekedést biztosítanak. A kocsi része a lábzsák ugyan abban a színben, mint a teteje.


Britax Römer Baby-Safe i-Size Base
53 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Baby-Safe i-Size Base. A bázis továbbra is rögzítve marad az autó ISOFIX rögzítési pontjaihoz, az autóülést egyszerűen csatlakoztathatod és leveheted egy kattintással.


Britax Römer Baby-Safe i-Size Flex Base
65 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Baby-Safe i-Size Flex Base. A lehajtható ülésekkel ellátott autókban a FLEX BASE-SAFE i-SIZE segítségével beállíthatod a bázis lehajtását úgy, hogy biztosítsa a gyermeked számára a lapos elhelyezést.


Britax Römer Baby Safe Isofix base 13 Bázis talp
57 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A RÖMER Baby Safe Isofix Bázis talp 13 tökéletes biztonságot nyújt a babahordozóknak az ISOFIX-nek köszönhetően, ami segít megakadályozni a bekötési hibákat. A talp az ISOFIX csatlakozási pontokhoz rögzítve a járműben marad, és egyszerű használatának köszönhetően a babahordozó könnyedén kivehető. A terméken lévő kijelzőn láthatja, hogy biztonságosan rögzíti-e a gyermekülést, a feszítőkar segítségével pedig biztosíthatja a megfelelő illeszkedést. Kompatibilis a RÖMER Baby Safe Plus II-vel és a RÖMER Baby Safe Plus SHR II-vel is. A babahordozó kioldása egyszerűen, a talp elején található gomb megnyomásával történik. Összecsukható, így a szállítás és a tárolás is könnyebb, az ISOFIX horog sínek pedig kímélik az autó belsejét.


Britax Römer Bob Revolution Pro
173 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Bob Revolution Pro sportkocsit úgy tervezték, hogy futás és görkorcsolyázás közben remekül irányítható legyen, valamint természetesen a városi séták során is. 3 kerekes alváz, levegővel töltött gumiabroncsokkal, dob kézifékkel, remek alárugózási rendszerrel.


Britax Römer COVER KING & SAFEFIX PLUS Autósülés huzat, Kék
16 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Römer COVER KING & SAFEFIX PLUS Autósülés huzat remek választás a nyári meleg időjáráshoz, mivel anyaga nagyon puha, nedvszívó frottír. A befűzős rögzítési módnak köszönhetően könnyen levehető. Az ülés egészét védi, 60°C-on tisztítható.


Britax Römer Étkező pult, Bob babakocsihoz
9 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Étkezőpult Bob Revolution Pro babakocsikhoz ajánlott. Egy italtartó és tálca ital, étel vagy játék elhelyezésére. Egyszerű és biztonságos csatlakozás a babakocsi szerkezetéhez.


Britax Römer Étkező pult, Bob Duallie babakocsihoz
11 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Étkezőpult Bob Revolution Pro Duallie babakocsikhoz ajánlott. Egy italtartó és tálca ital, étel vagy játék elhelyezésére. Egyszerű és biztonságos csatlakozás a babakocsi szerkezetéhez.


Britax Römer Holiday Double
85 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Holiday Double testvér babakocsi a könnyű utazásért 6 hónapos kortól 3 éves korig. Rendkívül mobilis és könnyen irányítható babakocsi mindössze 9 kg-os súllyal. Ez elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a szűk helyeken, beleértve minden autó rakterét is.


Britax Römer KIDFIX SL 2019 Gyerekülés
55 090 Ft

49 590 Ft
+ ingyen szállítás

Römer KIDFIX SL 2019 Gyerekülés ideális biztonságot és kényelmet nyújt gyermeke számára az autóban. Intuitív kialakításának köszönhetően biztosítja, hogy a biztonsági öv a megfelelő pozícióban helyezkedjen el, valamint V alakja és állítható fejtámasza alkalmazkodik gyermeke növekedéséhez. Az ülés ISOFIX kompatibilis, így ha járműve rendelkezik a rendszerrel, gyermekének annál nagyobb biztonságot garantálhat.


Britax Römer Mély mózeskosár Bob babakocsihoz
51 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer mély mózeskosár Bob Revolution Pro babakocsikhoz ajánlott. Lehetõvé teszi, hogy a gyermek kényelmesen lefeküdhessen, és közvetlenül a babakocsi alvázához rögzül.


Britax Römer Nyári huzat ADVANSAFIX II SICT, Col. Blue
15 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

RÖMER Nyári huzat ADVANSAFIX II SICT egy nagyon puha frottír huzat, amely jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas a meleg időjárásban. A nyári huzat további kedvező tulajdonságai azok, hogy védi a gyermek utóülést a látható vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől.


Britax Römer Nyári huzat Evolva 1-2-3 Plus, Multi-Tech
15 690 Ft

RÖMER Nyári huzat Evolva 1–2–3 Plus egy nagyon puha frottír huzat, amely jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas a meleg időjárásban. A nyári huzat további kedvező tulajdonságai azok, hogy védi a gyermek utóülést a látható vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől.


Britax Römer Nyári huzat First Class Plus
15 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

RÖMER Nyári huzat First Class Plus egy nagyon puha frottír huzat, amely jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas a meleg időjárásban. A nyári huzat további kedvező tulajdonságai azok, hogy védi a gyermek utóülést a látható vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől.


Britax Römer Nyári huzatvédő Kidfix SL Gyermeküléshez
9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A ** Britax Römer Nyári huzatvédő Kidfix SL Gyermeküléshez** nagyon puha, frotír anyagból készül. Ideális választás a nyári meleg időjáráshoz. Jó nedvszívó képességű, továbbá védi a baba ülését a nehezen eltávolítható szennyeződések ellen.


Britax Römer Pohártartó

Britax Römer Pohártartó

Értékelés: 3,5
4 690 Ft

A RÖMER Pohártartó nagyon praktikus kiegészítő autózásnál gyermekülésekhez. A következő gyermekülésekhez használható: RÖMER Kidfix, RÖMER King, RÖMER King Plus, RÖMER Safefix Plus, RÖMER Safefix Plus TT. Anyaga műanyag, amely könnyen illeszkedik az ülések oldalához, így az ital elérhető távolságba kerül a kisgyermekek részére.


Britax Römer Utazótáska Bob babakocsihoz
26 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

BRITAX Römer utazótáska a Bob Revolution Pro babakocsi könnyű szállítására. Szilárd anyag, ellenáll a szakadásnak, víztaszító, védi a babakocsit a szennyeződéstől, folyadékoktól, horpadások és karcolások ellen.


Britax Römer Védőháló Bob babakocsira
14 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Védőháló Bob Revolution Pro babakocsikhoz ajánlott. A gyermeket óvjuk közvetlen napfény hatásától. Ha nem használod a védőhálót, egyszerűen összetekered és elteszed.


Britax Römer Védőháló Bob Duallie babakocsira
17 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Védőháló Bob Revolution Pro Duallie babakocsikhoz ajánlott. Ellenáll a víznek és szélnek nejlon esővédő fólia PU bevonattal szárazon és melegen tartja gyermeked. A termoplasztikus poliuretán áttetsző és vízálló ablaknak köszönhetően a gyermeke látja a nagyvilágot, és te láthatod a gyermeked. Stratégiailag elhelyezett, légző lyukak.


Britax Römer Védőháló Bob Duallie babakocsira
17 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Védőháló Bob Revolution Pro Duallie babakocsikhoz ajánlott. A gyermeket óvjuk közvetlen napfény hatásától. Ha nem használod a védőhálót, egyszerűen összetekered és elteszed.


Britax Römer Nyári huzat KIDFIX II XP, XP SICT
15 690 Ft

RÖMER Nyári huzat KIDFIX II XP, XP SICT egy nagyon puha frottír huzat, amely jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas a meleg időjárásban. A nyári huzat további kedvező tulajdonságai azok, hogy védi a gyermek utóülést a látható vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől.


Britax Römer KID II 2019 Gyerekülés
34 390 Ft

Römer KID II 2019 Gyerekülés ideális biztonságot és kényelmet nyújt gyermeke számára az autóban. Intuitív kialakításának köszönhetően biztosítja, hogy a biztonsági öv a megfelelő pozicióban helyezkedjen el, valamint V alakja és állítható fejtámasza alkalmazkodik gyermeke növekedéséhez. Ezen felül könnyű súlya miatt egyszerű az áthelyezése más járművekbe is.


Britax Römer Autósülés alá ülésvédő
12 490 Ft

Römer autósülés alá használható ülésvédő segít megóvni az autókárpitot az esetleges kiszakadásoktól, amit a gyerekülés okozhat. Kizárólag izofix nélküli üléseknél használható. Felülete csúszásgátlós és bordázott a könnyebb használhatóság érdekében.