Britax Römer Adventure 2020yerekülés-45%
41 290 Ft 22 590 Ft

Akció

Römer Adventure 2019 Gyerekülés erőteljes oldalvédelemmel rendelkezik, a mély lengéscsillapításnak köszönhetően. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az ergonómikus fejtámasz 11 fokozatban állítható. Alacsony tömegének hála könnyen áthelyezhető, huzata levehető és mosható.

Britax Römer KING II 2019 Gyerekülés, Fekete
81 990 Ft

Römer King II 2019 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Speciális automata övfeszítő rendszer, energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.

Britax Römer Dualfix 2 R

Britax Römer Dualfix 2 R

Értékelés: 4,8
115 790 Ft

2 év garancia

Britax Römer Dualfix 2 R 360 ° -os elfordítható talppal könnyebb eltávolítani és elhelyezni a babát az ülésbe. Alkalmas gyermekek számára születéstől egészen 18 kg-os súlyig. Az autóülés az** ISOFIX**-el van rögzítve.

Britax Römer Discovery SL 2019 Gyerekülés-25%
46 790 Ft 34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Britax Discovery SL Gyerekülés megbízható kényelmet és biztonságot kínál gyermekének az utazás során. Kialakításának köszönhetően ergonomikus fejtámasza a biztonságon felül kellemes alvást is biztosít, valamint gondosan kipárnázott oldalsó szárnyai megfelelően védenek az oldalról érkező ütésekkel szemben. Az ISOFIT rendszernek köszönhetően az ülés olyan járműbe is beszerelhető, ahol egy hagyományos ISOFIX ülést nehezebb csatlakoztatni.

Britax Römer KID II Black 2019-22%
46 190 Ft 35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető más autóba és 3-pontos biztonsági övvel rendelkezik. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Britax Römer Autósülés Kidfix 2 R 2019
74 490 Ft

2 év garancia

A legkisebbek biztonságát helyezed az 1. helyre? Akkor nincs miről gondolkodni! A KIDFIX2 R egy szofisztikált 2v1 gyerekülés, a díjazott KIDFIX terméksorozatból, amely nemcsak maximálisan flexibilis, hanem egyúttal nagyon kényelmes a kisebb és nagyobb utazók számára is 3 és fél éves kortól egészen 12 éves korig. A V alakú háttámla a gyermekkel együtt növekszik, és elegendő teret biztosít, miközben egyúttal véd is.

Britax Römer Max-Way Cosmos Black 2019
101 990 Ft

Römer Max-Way Black 9–18kg gyerekülés több remek tulajdonsággal rendelkezik, mint a hátradönthető testhelyzet, több helyzetbe állíthatóság, állítható fejtámla és öv, valamint minőségi párnázott öv. Mindez növeli a kényelmet vezetés közben. Az autósülés alkalmazkodik a változó igényeihez a növekvő gyermek szükségleteihez.

Britax Römer Kidfix SL Black 2019
49 490 Ft

2 év garancia

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető és rögzíthető más autóba az innovatív ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszernek vagy a hárompontos biztonsági övnek köszönhetően. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Britax Römer KIDFIX SICT Black SL 2019
58 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Kidfix SL SICT Black autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely a fejlett beszerelési rendszerének köszönhetően biztosítja a ** maximális védelmet az oldalirányú SICT ütközésekkel szemben. Megfogathatod az innovatív **ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszer vagy 3 pontos biztonsági öv segítségével. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Britax Römer B-Agile 4 Plus Babakocsi
67 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax B-Agile 4 Plus Babakocsi pehelykönnyű alumíniumvázának és egyszerű összecsukásának köszönhetően rendkívül könnyen szállítható. Kiválóan alkalmas utazások, kirándulások alkalmával, hiszen egy kézzel is összecsukható. Biztonsági öve és puha párnázata gondoskodik a babák kényelméről és biztonságáról.

Britax Römer B-Motion 4 Plus 2018, Cosmos Black
93 990 Ft

2 év garancia

Britax B-MOTION 4 PLUS könnyen kezelhető és gazdag hasznos dolgokban. Egyszerű összecsukhatóság egy kézzel, állítható lábtartó, fejlett időjárás elleni védelem és jó minőségű hátsó rugózás a zökkenőmentes utazáshoz

Britax Römer Babakocsi B-Motion 4 Denim
101 990 Ft

2 év garancia

Babakocsi B-MOTION 4 Denim egy sokoldalú sportos babakocsi, amely tökéletesen alkalmas nehezebb terepre és városba is. Számos funkcióval rendelkezik, mint például egy egyszerű egykezes összerakás, több dönthető pozíció, beleértve a teljes fekvő pozíciót az újszülött számára, és levegővel töltött gumikerekekkel, amelyek sima közlekedést biztosítanak. A kocsi része a lábzsák ugyan abban a színben, mint a teteje.

Britax Römer Eclipse

Britax Römer Eclipse

Értékelés: 4,2
43 990 Ft

2 év garancia

BRITAX Römer ECLIPSE autó ülés gyermekeknek 9–18 kg, amely kisebb méretekkel rendelkezik, melynek köszönhetően kisebb autótulajdonosok keresik. A kisebb azonban nem jelenti azt, hogy a biztonság kárt szenved, fejlett védelem az oldalirányú és frontális ütközés ellen, maximalizálja biztonságot és a kényelmet, miközben a legkisebbek számára az alacsony súly ellenére is biztonságot szolgáltat.

Britax Römer KEEP COOL Gyermekülés huzat
14 990 Ft

Römer Keep Cool egy védőhuzat autósülésre, mely felszívja a gyermek izzadságát. Különleges kialakításának köszönhetően a levegő szabadon áramlik a gyermek teste alatt, így ideális választás a nyári melegben. Könnyen használható.

Britax Römer Baby Safe Isofix base 13 Bázis talp
57 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A RÖMER Baby Safe Isofix Bázis talp 13 tökéletes biztonságot nyújt a babahordozóknak az ISOFIX-nek köszönhetően, ami segít megakadályozni a bekötési hibákat. A talp az ISOFIX csatlakozási pontokhoz rögzítve a járműben marad, és egyszerű használatának köszönhetően a babahordozó könnyedén kivehető. A terméken lévő kijelzőn láthatja, hogy biztonságosan rögzíti-e a gyermekülést, a feszítőkar segítségével pedig biztosíthatja a megfelelő illeszkedést. Kompatibilis a RÖMER Baby Safe Plus II-vel és a RÖMER Baby Safe Plus SHR II-vel is. A babahordozó kioldása egyszerűen, a talp elején található gomb megnyomásával történik. Összecsukható, így a szállítás és a tárolás is könnyebb, az ISOFIX horog sínek pedig kímélik az autó belsejét.

Britax Römer Háttámlavédő

Britax Römer Háttámlavédő

Értékelés: 4,3
6 790 Ft

RÖMER Háttámlavédő utazás során ideális tárolóeszköz gyermeke játékai számára. Négy zsebe elegendő helyet biztosít mind a kisebb, mind a nagyobb tárgyak elhelyezésére. A háttámlára könnyen feltehető, emellet nagyon praktikus, hiszen a tárolás mellett megvédi az ülést a szennyeződésektől, például a lábnyomoktól.

Britax Römer KING II LS Black

Britax Römer KING II LS Black

Értékelés: 4,9
82 490 Ft
+ ingyen szállítás

Römer KING II LS Black Editio csuklós hátsó résszel a biztonsági övek jobb elérése és összekapcsolódása érdekében. Fény és hang jelzi a biztonsági övek helyes bekapcsolását.

Britax Römer Max-Fix II 2019 Gyerekülés
118 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Britax díjnyertes Max-Fix II 2019 Gyerekülése teljeskörű biztonságot kínál gyermekének menetiránnyal elleknező utazás esetén. ISOFIX rendszerének köszönhetően beszerelée egyszerű és kiváló tartást nyújt. Ezen felül rögzítő lába megakadályozza, hogy az ülés elforogjon, így még nagyobb stabilitást biztosítva.

Britax Römer KING II ATS/LS, Col. nyári huzat Blue
15 990 Ft

Nyári huzatKING II ATS/LS 14 egy nagyon puha frottír huzat, amely jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas a meleg időjárásban. A nyári huzat további kedvező tulajdonságai, hogy védi a gyermek autóülést a látható, vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől.

Britax Römer Kocsi B-Agile M

Britax Römer Kocsi B-Agile M

Értékelés: 4,3
91 490 Ft
+ ingyen szállítás

Gyerek babakocsi állítható támlával. A fogantyú magassága 102 cm a közelebbi elérés és a könnyebb mozgás érdekében. Négykerekes kialakítás a jobb egyensúly érdekében. Tároló rekesz apró tárgyakhoz. A Britax Römer B-Agile M összecsukható, valamint italtartóval és esőkabáttal ellátott.

Britax Römer Pelenkázótáska
29 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Pelenkázótáska hasznos és praktikus táska a sűrűn használandó bébiholmiknak. Babakocsira rögzíthető vagy akár vállon átvetve is hordható. Tartalmaz cumisüvegtartót és pelenkázólapot is.

Britax Römer Gyerekülés Advansafix M i-Size
117 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Advansafix M i-Size gyerekülés 15 hónapos kortól 12 éves korig alkalmas, a biztonságos és kényelmes utazásért, bármely család számára ideális. A Flip & Grow funkciónak köszönhetően átkapcsolhatod az 5 pontos biztonsági rendszert 3 pontos biztonsági övre. Az Advansafix M i-size a biztonsági elemeinek köszönhetően maximális rugalmasságot és védelmet biztosít, minden korosztály számára. A gyermekek biztonsága a legfontosabb számunkra. Ezért az Advansafix M i-size fejlett biztonsági elemekkel van ellátva, amelyek megvédik gyermeked bármely korosztályban. Ha 3 pontos övvel biztosítod gyermeked, a SecureGuard optimális helyzetben tartja a hasi övet a kismedencei csontok felett, csökkentve a hasi sérülések kockázatát. Továbbá az állítható V alakú fejtámasz védelmet biztosít oldalról érkező ütközés esetén.

Britax Römer Advansafix IV M

Britax Römer Advansafix IV M

Értékelés: 4,8
106 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Advansafix gyerekülés IV M gyerekek számára 9-től 36 kg-ig, biztonságosan és kényelmesen utazhatsz, ideális minden család számára. A Flip & Grow segítségével átkapcsolhat egy integrált 5 pontos hevederből egy 3 pontos biztonsági övre. Ezen túlmenően az AdvansaFix IV M fejlett biztonsági funkcióival rendelkezik, maximális rugalmasság és védelem minden korosztály számára. Minden gyermek biztonsága nagyon fontos számunkra. Ezért az AdvansaFix IV M fejlett biztonsági funkciókat kínál, amelyek védik a kisgyermekedet minden korban. Biztonságban tartja a babát 3 helyzetben az autó övét, SecureGuard övét optimális helyzetben tartja a medence csontja felett, csökkentve a hasi sérülés kockázatát. Állíthatófejtámla Ezen túlmenően, a Sict és az V V-alakban is védelmet nyújtanak oldal hatásban.

Britax Römer Max-Way black 2019 Storm Grey
101 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Römer Max-Way Black gyerekülés több remek tulajdonsággal rendelkezik, mint a hátradönthető testhelyzet, több helyzetbe állíthatóság, állítható fejtámla és öv, valamint minőségi párnázás. Mindez növeli a kényelmet vezetés közben. Az autósülés alkalmazkodik a változó igényeihez a növekvő gyermek szükségleteihez.

Britax Römer Baby-Safe Plus SHR II 2019 Hordozó
74 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Römer Baby-Safe Plus SHR II 2019 egy univerzális, biztonságos gyermek hordozó. Autóban, babakocsin vagy akár kézben is használhatja. Védelmet biztosít az oldalirányú ütközéstől és a másodlagos visszacsapódástól is illetve tartalmaz egy energiaelnyelő betétet is. Az európai hatályban lévő szabványoknak megfelel.

Britax Römer Mózeskosár 2019
52 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Mózeskosár merevített oldalfalú, hordozókarral ellátott babakocsival kompatibilis test. A teljesen sík felület megfelelő elhelyezkedést biztosít az újszülöttek számára. Tágas és párnázott a maximális kényelem érdekében.

Britax Römer Autósülés Kidfix 2 S 2019
85 390 Ft

2 év garancia

A legkisebbek biztonságát helyezed az 1. helyre? Akkor nincs miről gondolkodni! A KIDFIX2 S egy szofisztikált 2v1 gyerekülés, a díjazott KIDFIX terméksorozatból, amely nemcsak maximálisan flexibilis, hanem egyúttal nagyon kényelmes a kisebb és nagyobb utazók számára is ** 3 és fél éves kortól egészen 12 éves korig. V alakú háttámla, beállítható SICT technológiával, amely nemcsak több helyet kínál fel a gyerekednek, hanem **ütközskor remek védelmet.

Britax Römer BABY-SAFE 2019

Britax Römer BABY-SAFE 2019

Értékelés: 4,2
41 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a gyermek autósülés 0–13 kg gyermekek számára az első autó ülés, amely megfelel az ECE R129 szabványnak az Autóülések (i-Size) tekintetében, ezáltal maximális kényelmet és biztonságot gyermekednek vezetés közben.

Britax Römer Baby-Safe i-Size Flex Base
65 990 Ft

Baby-Safe i-Size Flex Base. A lehajtható ülésekkel ellátott autókban a FLEX BASE-SAFE i-SIZE segítségével beállíthatod a bázis lehajtását úgy, hogy biztosítsa a gyermeked számára a lapos elhelyezést.

Britax Römer Gyerekülés Max-Way 2019 Moonlight Blue
101 990 Ft

2 év garancia

Römer Max-Way Black gyerekülés több remek tulajdonsággal rendelkezik, mint a hátradönthető testhelyzet, több helyzetbe állíthatóság, állítható fejtámla és öv, valamint minőségi párnázás. Mindez növeli a kényelmet vezetés közben. Az autósülés alkalmazkodik a változó igényeihez a növekvő gyermek szükségleteihez.

Britax Römer Nyári huzat First Class Plus
15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

RÖMER Nyári huzat First Class Plus egy nagyon puha frottír huzat, amely jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas a meleg időjárásban. A nyári huzat további kedvező tulajdonságai azok, hogy védi a gyermek utóülést a látható vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől.

Britax Römer Nyári huzatvédő Kidfix SL Gyermeküléshez
16 490 Ft

A ** Britax Römer Nyári huzatvédő Kidfix SL Gyermeküléshez** nagyon puha, frotír anyagból készül. Ideális választás a nyári meleg időjáráshoz. Jó nedvszívó képességű, továbbá védi a baba ülését a nehezen eltávolítható szennyeződések ellen.

Britax Römer B-Motion 4 2019 Babakocsi
104 990 Ft

Britax B-Motion 4 egy sokoldalú, kényelmes babakocsi, melynek masszív szerkezete és kerekei biztosítják a zavartalan közlekedést. Ebben a babakocsiban a gyermek maximális kényelmet élvez. A B-MOTION könnyen kezelhető és hasznos dolgokkal felszerelt, mint például az egyszerű összecsukható mechanizmus, a több fokozatban dönthető pozíció, mely akár teljesen vízszintesbe is állítható.

Britax Römer B-Motion és B-Agile Cipzáros Szélvédő
10 490 Ft

Britax Cipzáros Szélvédő meleget és kényelmet biztosít még a legkisebbek számára is a sétálások során. Védelmet nyújt a babakocsiban a szél és a hideg ellen. A cipzár igazán egyszerűvé teszi a használatát, míg a fényvisszaverő csíkok nagyobb biztonságot biztosítanak.

Britax Römer Click+Go B-Agile Double 2019 Adapter
7 190 Ft

Britax Click+Go B-Agile Double 2019 Adapterek segítségével könnyedén rögzítheti a babakocsihoz a hordozót illetve mózeskosarat. Gyors és biztonságos csatlakozást garantál.

Britax Römer DUO TWIN Játék ikerbabakocsi, Rózsaszín
24 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax DUO TWIN játék ikerbabakocsi négy kerekes mintára készült. Állítható, 65 centiméteres maximális magasságú fogantyúval és nagy kosárral rendelkezik, melybe gyermeke nyugodt szívvel bepakolhatja kedvenc játékait. Kiválóan alkalmas két 46 centiméteres játékbaba hordozására, emellett súlya mindössze 3 kg.

Britax Römer EVOLVA 123 SL SICT 2019 Gyerekülés
87 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Evolva 123 SL SICT 2019 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. ClickSafe övrendszerrel felszerelt, melynek célja, hogy az öv megfelelő bekötésénél kattanó hangot ad ki. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott. Az ülés szélessége és fejtámlája könnyedén állítható. A jobb oldalsó ütközéscsillapító technológia (SICT) minimalizálja az oldalütközés hatását, és az ISOFIX rögzítési pontok puha reteszekkel kombinálják az ülést közvetlenül az autóhoz.

Britax Römer Multi-Tech III autóülés
120 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Autóülés Römer MULTI-TECH III javított SICT védelemmel kiváló védelmet nyújt az oldalsó ütközések ellen két lépésben. Alkalmas gyerekeknek 9–25 kg között, és az utazás irányával szemben szerelhető fel.

Britax Römer Nyári huzatvédő Versafix Blue Gyermeküléshez
15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Nyári huzatvédő Versafix Blue Gyermeküléshez nagyon puha, frotír anyagból készül. Ideális választás a nyári meleg időjáráshoz. Jó nedvszívó képességű, továbbá védi a baba ülését a nehezen eltávolítható szennyeződések ellen.

Britax Römer Shiny 2019 Bundazsák
28 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Shiny 2019 Bundazsák könnyű, fényes anyagból készült, mely ideális hűvösebb időben kültéri használatra. Ideális viseletet nyújt babakocsiban vagy hordozóban egyaránt.

Britax Römer Duo Plus 2019 Gyerekülés
87 490 Ft

2 év garancia

Römer Duo Plus 2019 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az övmagasság 7 fokozatban. míg a fekvő pozíció 3 fokozatban akár menet közben is állítható. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.

Britax Römer EVOLVA 123

Britax Römer EVOLVA 123

Értékelés: 4,6
49 990 Ft

2 év garancia

Autóülés Evolva-123 nő a gyermekeddel. A nagyobb kényelem érdekében az utazások közben lehetséges az ülést beállítani dőlt helyzetbe. Vezetőelemek gondoskodnak a biztonságos övvezetésről.

Britax Römer Autós árnyékoló, 2 db
4 990 Ft

Britax Römer Autós árnyékoló kiváló választás, hogy a babáját óvja a nap sugaraitól, a kocsiutak alkalmával. Egyszerűen felhelyezhető, és pozícióba állítható. A csomag 2 db árnyékolót tartalmaz.

Britax Römer Autósülés alá ülésvédő
12 490 Ft

Römer autósülés alá használható ülésvédő segít megóvni az autókárpitot az esetleges kiszakadásoktól, amit a gyerekülés okozhat. Kizárólag izofix nélküli üléseknél használható. Felülete csúszásgátlós és bordázott a könnyebb használhatóság érdekében.

Britax Römer SMILE 3in1 Játék babakocsi, Rózsaszín
27 490 Ft

Britax SMILE 3in1 játék babakocsi négy kerekes mintára készült, egyaránt használható babakocsiként, mózeskosárként és autósülésként. Állítható, 73 centiméteres maximális magasságú fogantyúval és nagy kosárral rendelkezik, melybe gyermeke nyugodt szívvel bepakolhatja kedvenc babáit, játékait. Kiválóan alkalmas 46 centiméteres játékbaba hordozására, emellett súlya mindössze 3 kg.

Britax Römer First Class Plus 2019 Gyerekülés
90 990 Ft

2 év garancia

Britax First Class Plus 2019 egy Gyerekülés, amely együtt nő gyermekével. Megfelelő védelem újszülöttek részére menetiránynak háttal 13 kg, illetve menetiránnyal megegyezően 9–18 kg súlyig. Az ülés többféle fekvő pozícióba is állítható, amely garantálja a teljes kényelmet gyermeke számára. A Click & Safe funkciónak köszönhetően egyszerűen beállíthatja a hárompontos biztonsági övet, hogy maximális biztonságot nyújtson gyermekének.

Britax Römer B-AGILE Játék babakocsi, Piros
13 790 Ft

Britax B-AGILE játék babakocsi gyönyörű piros színben kapható. Elegáns kivitelezés és prémium minőség jellemzi. A baba fix pozíciójáról a biztonsági öv gondoskodik. Praktikusságát növeli az állítható fogantyú.