Britney Spears Believe - EDP
5 130 Ft 4 860 Ft

Britney Spears Believe kényes friss illat virágos jegyek. A felső jegyzetet, a guava és a mandarin levelek. Szív rejt egy rózsaszín rügyek, amely átmegy az érzéki bázis, amely magával ragadja érzékeinket borostyán, pacsuli és praliné. „A legnagyobb szabadság bízni magadban. ”.

Britney Spears Circus Fantasy - EDP
4 300 Ft 4 160 Ft

A Circus Fantasy parfüm  Elizabeth Arden együttműködésével jött létre. Ez a virágos-gyümölcsös női illat magába foglalja a gyümölcsös tónusokat, virágokat és a krémes pézsmát.  Az eredeti üveg belsejében nemcsak érzéki, hanem nőies illat is megtalálható a modern és magabiztos nők számára.

Britney Spears Cosmic Radiance - EDP
5 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britney Spears 2011-ben elindította a kozmikus sugárzás illatát, amelyet egy távoli galaxisból származó csillag ihlette, amely fényesebb, mint bármely más csillag. Az illat elején bemutatják a gyümölcsöket, amelyeket hamarosan virágos szívvel helyettesítenek.

Britney Spears Curious - EDP
3 410 Ft

Édes, virágos illat a fiatal nő. Azoknak a nőknek, akik szeretnék provokálni. Szénsavas illat fejillatát magnólia és arany körte. Fehér virágok, lótuszvirág, tubarózsa hozzon létre egy kellemes szív.

Britney Spears Curious In Control - EDP
5 550 Ft

Britney Spears Curious In Control je sexy, sladká a smyslná vůně. Neuvěřitelně svůdná a tajemná jako její černý flakon.  Do školy, do práce i na večírek je Britney Spears Curious In Control skvělou volbou, která ostatní bezpochyby oslní.

Britney Spears Fantasy - EDP
6 520 Ft

Mindenki  álmodik valamiről.  Britney Spears pop hercegnő sem kivétel, még neki is gazdag a fantáziája. A Fantasy tele van varázslattal és gazdag a vadászat izgalmában.  A fantasy történet a kínai vörös szilva gazdagságának, az arany birsnak és az egzotikus kiwinek köszönhetően bontakozik ki.

Britney Spears Fantasy In Bloom - EDT
5 830 Ft 5 550 Ft

Fantasy In Bloom egy virágos gyümölcsös illat a nők számára. A fejillat zöld mandarin, piros bogyós gyümölcsök és japán cseresznyevirág kombinációjából áll össze. A virágos szívillatban érezhető a tuberóz, jázmin és az osmanthus.

Britney Spears Hidden Fantasy - szórófejes parfümös víz
4 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britney Spears Hidden Fantasy erős érzelmeket idéz elő, amelyek nem rejthetők el. Britney Spears Hidden Fantasy az édes narancsok és mandarinok robbanása, amelyek francia verbena, liliom és jázmin tónusai oltanak el.

Britney Spears Island Fantasy - EDT
4 520 Ft 4 160 Ft

Fantasy Island egy virágos gyümölcsös illat nőknek Britney Spears. Parfüm tartozik a népszerű vonal édes illatok és szivárgás egy trópusi szigeten kialakított virágos és gyümölcsös illat. Az illat nyit egy gyümölcsös koktélt citrus, görögdinnye és piros bogyós gyümölcsök.

Britney Spears Maui Fantasy - EDT
6 660 Ft 6 110 Ft

2016-ban Britney Spears bemutatta következő illat nőknek úgynevezett Fantasy Maui. Ez virágos-gyümölcsös illat rejt sok titokzatos és érzéki színekkel kombinálva a virágok és gyümölcsök is fellelkesít te!.

Britney Spears Private Show - EDP
5 130 Ft

Privát Show egy virágos gyümölcsös illat nőknek Britney Spears. Britney parfüm, amely ünnepli a szeretet KARAMELLKRÉM és a tánc. Ez az illat szexi és felvillanyozó, energikus. Ezzel illat megvalósítsák álmaikat. A fő jegyzetek kávé, tejszínhab, nektarin és klementin.