Britney Spears

Britney Spears Curious - EDP 30 ml

Britney Spears Curious - EDP

4 400 Ft

Édes, virágos illat a fiatal nő. Azoknak a nőknek, akik szeretnék provokálni. Szénsavas illat fejillatát magnólia és arany körte. Fehér virágok, lótuszvirág, tubarózsa hozzon létre egy kellemes szív.

Partnerünktől: Vivantis
Britney Spears Fantasy - EDP 100 ml

Britney Spears Fantasy - EDP

8 990 Ft

Mindenki  álmodik valamiről.  Britney Spears pop hercegnő sem kivétel, még neki is gazdag a fantáziája. A Fantasy tele van varázslattal és gazdag a vadászat izgalmában.  A fantasy történet a kínai vörös szilva gazdagságának, az arany birsnak és az egzotikus kiwinek köszönhetően bontakozik ki.

Partnerünktől: Vivantis
Britney Spears Fantasy Midnight - EDP 30 ml
4x

Britney Spears Fantasy Midnight - EDP

5 420 Ft

Magával ragadó illata Britney Spears idézi egy csillag az éjszakai égbolton. A fej illata édes és játékos málna, aztán jön az édes fekete cseresznye és a szilva. Szív illat rejti éjszakai orchidea, frézia, írisz. Ámbra, pézsma és vanília alap parfüm, teljes összhang és a harmónia illata. .

Partnerünktől: Vivantis
Britney Spears Believe - EDP 100 ml
2x

Britney Spears Believe - EDP

9 540 Ft

Britney Spears Believe kényes friss illat virágos jegyek. A felső jegyzetet, a guava és a mandarin levelek. Szív rejt egy rózsaszín rügyek, amely átmegy az érzéki bázis, amely magával ragadja érzékeinket borostyán, pacsuli és praliné. „A legnagyobb szabadság bízni magadban. ”.

Partnerünktől: Vivantis
Britney Spears Fantasy Intimate Edition - EDP 50 ml

Britney Spears Fantasy Intimate Edition - EDP

7 950 Ft
Utolsó darab!

A Fantasy Intimate Edition egy ínyenc, virágos-gyümölcsös illat a nők számára; a Fantasy gyűjteményből, amely a 2015-ös évből származik.  Az olasz citrom, licsi és ibolya levelek árnyalataival nyíllik meg.

Partnerünktől: Vivantis