BROTHER GB4000 futópad

BROTHER GB4000 futópad

Értékelés: 4,4
122 990 Ft

2 év garancia

Ez a futópad az egyszerű futópadok közé tartozik. A futószíjat elektromotor hajtja, amely 1,5 HP teljesítményű, maximális teljesítménye 0,3 HP, ami 1,25 – 2,25 kW (max. áramátfolyás 6A). A futópad további paraméterei közé tartozik az állítható sebesség 0–14 km/óra közt, valamint a három, manuálisan állítható dőlésszög. A 10pontos rugalmas poliuretán szalag, mely 126 × 40 cm-es, kényelmes futást tesz lehetővé, megvédi az alsó végtagokat az ízületek túlzott kopásától. Ezen felül két nagy különleges csillapító betéttel ellátott a futófelület és a fém keret közt, amelyek csökkentik a zajt használat közben és csillapítják a láb és a szalag közti ütközést.

BROTHER Búvármaszk és légzőcső szett Sea Junior
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Búvármaszk és légzőcső szett tömítéssel rendelkezik, ami meggátolja a víz befolyását. A maszk keményített üveggel rendelkezik és speciális siliter anyag biztosítja a megfelelő tömítést. Narancssárga végű légzőcsővel. BROTHER Búvármaszk és légzőcső szett Sea Junior nők és serdülő korúak számára.

BROTHER Búvármaszk és légzőcső szett Swim
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Búvármaszk és légzőcső szett tömítéssel rendelkezik, ami meggátolja a víz befolyását. A maszk keményített üveggel rendelkezik és speciális szilikal anyag biztosítja a megfelelő tömítést. Narancssárga végű légzőcsővel. BROTHER Búvármaszk és légzőcső szett Swim felnőttek számára.

BROTHER WB2800 Fitnesz pad

BROTHER WB2800 Fitnesz pad

Értékelés: 4
35 490 Ft

2 év garancia

Az Brother WB2800 Fitnesz pad egy többfunkciós fitnesz eszköz, mely segítségével könnyedén formába hozhatja magát akár otthon is. A készülék saját testsúlyos és súlyzós gyakorlatok elvégzését is lehetővé teszi. A maximum 50–60 kg-os súlyokkal terhelhető tengelyekkel ellátott gépnek köszönhetően több izomcsoportot is megdolgoztathatunk, erősíthetjük és formázhatjuk a felsőtestet, a combot és a vádlikat egyaránt.

BROTHER Túrázási lábszárvédő
2 990 Ft

A turisztikai lábszárvédő vízálló anyagból készült belső bevonattal ellátott. Behúzásra szolgáló gumival ellátott a boka felett, alulról és a vádlinál. Nehéz terepen történő séta során a csatnak és a poliamid pántnak hála nem tekeredik fel. A BROTHER Túrázási lábszárvédő cipzára felső szegéllyel védett.

BROTHER KH444 Edzőpad

BROTHER KH444 Edzőpad

Értékelés: 4,4
15 990 Ft

Acra KH444 multifunkciós edzőpad, melynek segítségével több izomcsoportot is fejleszthet. A pad magasságának állításával változtathat a gyakorlatok nehézségén.

BROTHER Trekking bot 05-LTH130 kék
5 190 Ft

Brother trekking bot tartozékokkal egy 3 részes teleszkopikus antishock-val felszerelt bot. Az egyszerű design, alumínium grafittal, a mellékelt végződések és a tányérok lehetővé teszik a havon és nordic walking általi használatot**.