Brumee Driftee Gyerek autó

Brumee Driftee Gyerek autó

Értékelés: 3
12 790 Ft 12 290 Ft

A legkisebb versenyzők kedvence lesz a Brumee Gyerek autó, amely zárt térben és a szabadban is egyaránt használható. Sportos stílusban,stabil szerkezettel került kialakításra. A kerekeket fém tengelyek biztosítják, a kormánykeréken pedig kürt található.

Brumee Nutee Lábbal hajtós kisautó
13 990 Ft

Brumee Nutee lábbal hajtós kisautó egy szilárd vázú, egyszerű gyermekjáték, mely kiválóan fejleszti a kisgyermekek egyensúlyérzékét és koordinációs képességeit. Zárt térben és szabadban is megállja a helyét. Az első két kerék a dudával felszerelt kormánykerék segítségével mozgatható. Minőségi anyagokból készült, praktikus formatervezésű váza, fém tengelye és strapabíró kerekei egyszerű használatot biztosítanak. Használata 12 hónapos kortól ajánlott.

Brumee Smartee Lábbal hajtós kisautó
13 790 Ft 13 590 Ft

A legkisebb versenyzők kedvence lesz a Brumee Smartee Lábbalhajtós kisautó, amely zárt térben és a szabadban is egyaránt használható. Sportos stílusban,stabil szerkezettel került kialakításra. A kerekeket fém tengelyek biztosítják, a kormánykeréken pedig kürt található.

Brumee Speedee Lábbal hajtós kismotor
12 790 Ft

Brumee Speedee lábbal hajtós kismotor egy szilárd vázú, egyszerű gyermekjáték, mely kiválóan fejleszti a kisgyermekek egyensúlyérzékét és koordinációs képességeit. Zárt térben és szabadban is megállja a helyét. Szerkezete könnyű, sportos és stabil. Ülése ergonomikusan kialakított, kényelmes. Minőségi anyagokból készült, praktikus formatervezésű váza, fém tengelye és strapabíró, széles kerekei egyszerű használatot biztosítanak. Használata 12 hónapos kortól ajánlott.

Brumee Utánfutó kisautókhoz
8 190 Ft 7 490 Ft

stapabíró műanyagból készült, stabil szerkezetű Brumee Utánfutó kisautókhoz remekül csatlakoztataható a vele kompatibilis Brumee kisautókhoz. 1–4 éves korig ajánlott. Az utánfutóban egy kivehető tartály található, amelyben könnyen szállíthatóak a kicsik játékai.

Brumee BSORT Lábbal hajtós kisautó
15 090 Ft

A legkisebb versenyzők kedvence lesz a Brumee BSORT Lábbal hajtós kisautó, amely zárt térben és a szabadban is egyaránt használható. Sportos stílusban, stabil szerkezettel került kialakításra. A kerekeket fém tengelyek biztosítják, a kormánykeréken pedig kürt található.

Brumee Crazee Bébi Quad

Brumee Crazee Bébi Quad

Értékelés: 5
14 530 Ft

A legkisebb versenyzők kedvence lesz a Brumee Crazee Bébi Quad, amely zárt térben és a szabadban is egyaránt használható. Sportos stílusban, stabil szerkezettel került kialakításra. A kerekeket fém tengelyek biztosítják.

Brumee Wildee Lábbal hajtós kisautó
13 190 Ft

A legkisebb versenyzők kedvence lesz a Brumee Wildee Lábbalhajtós kisautó, amely zárt térben és a szabadban is egyaránt használható. Sportos stílusban, stabil szerkezettel, Jeep-ekre emlékeztető megjelenéssel került kialakításra. A kerekeket fém tengelyek biztosítják, a kormánykeréken pedig kürt található.