Brumee Speedee Lábbal hajtós kismotor, Kék
8x

Brumee Speedee Lábbal hajtós kismotor

11 890 Ft
Utolsó darab!

Brumee Speedee lábbal hajtós kismotor egy szilárd vázú, egyszerű gyermekjáték, mely kiválóan fejleszti a kisgyermekek egyensúlyérzékét és koordinációs képességeit. Zárt térben és szabadban is megállja a helyét. Szerkezete könnyű, sportos és stabil. Ülése ergonomikusan kialakított, kényelmes. Minőségi anyagokból készült, praktikus formatervezésű váza, fém tengelye és strapabíró, széles kerekei egyszerű használatot biztosítanak. Használata 12 hónapos kortól ajánlott.

Forgalmazó: MALL
Brumee Utánfutó kisautókhoz, Kék
4x

Brumee Utánfutó kisautókhoz

10 690 Ft
Utolsó darab!

stapabíró műanyagból készült, stabil szerkezetű Brumee Utánfutó kisautókhoz remekül csatlakoztataható a vele kompatibilis Brumee kisautókhoz. 1–4 éves korig ajánlott. Az utánfutóban egy kivehető tartály található, amelyben könnyen szállíthatóak a kicsik játékai.

Forgalmazó: MALL
Brumee Wildee Lábbal hajtós kisautó, Sárga
4x

Brumee Wildee Lábbal hajtós kisautó

18 690 Ft
Ingyen szállítás

A legkisebb versenyzők kedvence lesz a Brumee Wildee Lábbalhajtós kisautó, amely zárt térben és a szabadban is egyaránt használható. Sportos stílusban, stabil szerkezettel, Jeep-ekre emlékeztető megjelenéssel került kialakításra. A kerekeket fém tengelyek biztosítják, a kormánykeréken pedig kürt található.

Forgalmazó: MALL
Brumee BSORT Lábbal hajtós kisautó, Piros
2x

Brumee BSORT Lábbal hajtós kisautó

16 490 Ft

A legkisebb versenyzők kedvence lesz a Brumee BSORT Lábbal hajtós kisautó, amely zárt térben és a szabadban is egyaránt használható. Sportos stílusban, stabil szerkezettel került kialakításra. A kerekeket fém tengelyek biztosítják, a kormánykeréken pedig kürt található.

Forgalmazó: MALL
Brumee Crazee Bébi Quad, Zöld
2x

Brumee Crazee Bébi Quad

17 490 Ft

A legkisebb versenyzők kedvence lesz a Brumee Crazee Bébi Quad, amely zárt térben és a szabadban is egyaránt használható. Sportos stílusban, stabil szerkezettel került kialakításra. A kerekeket fém tengelyek biztosítják.

Forgalmazó: MALL