Bruno Banani Pure Woman - EDT 20 ml
5x

Bruno Banani Pure Woman - EDT

2 790 Ft

Ez az illat biztosan nem hagyja hidegen. A női fantázia alapján jött létre! Juhbőrbe bújt ördögöknek alkalmas, aki csábító, magabiztos és helyesen tudja használni angyali és ördögi arcát. És ami a legfontosabb: nem vesz mindent túl komolyan.

Partnerünktől: Vivantis
-19%
Bruno Banani Made For Men - tusfürdő 250 ml

Bruno Banani Made For Men - tusfürdő

1 740 Ft
1 400 Ft

Made For Men egy hűvös, hűvös, csábító fegyver, amely a harcos csábításának lényeges része. Csakúgy, mint az általa létrehozott ember, a Made For Men parfümnek férfiassága, irónia és józansága van. Nagyszerű, könnyebb illat, amely meg fog lepni.

Partnerünktől: Vivantis
Bruno Banani Woman - EDT 40 ml
1x

Bruno Banani Woman - EDT

4 000 Ft

A Bruno Banani első női illata a márka lényegét képezi. Viselőjének nem kell magát túl komolyan vennie, és életét teljes mértékben kiélvezi. A Bruno Banani Woman segítséget nyújt, hogy diszkréten kifejezze egyéniségét, és előtörjön egyedülálló, lenyűgöző stílusa.

Partnerünktől: Vivantis
-6%
Bruno Banani Made For Men - EDT 30 ml

Bruno Banani Made For Men - EDT

3 400 Ft
3 170 Ft

Made For Men hideg fegyverek kiegyensúlyozott csábító, nélkülözhetetlen része az Arsenal a csábítás harcos. Mint az ember, amiért létrejött, a parfüm Made For Men feltéve férfiasság, az irónia és a józanság. Nagy könnyebb illat, ami meglepő.

Partnerünktől: Vivantis
Bruno Banani Magic Man - EDT 50 ml

Bruno Banani Magic Man - EDT

4 900 Ft
4 680 Ft

Varázslatos dolog férfinak lenni. Szerencsés vagy, hogy férfi lehetsz! Az van a tulajdonodban, ami sikereket ér el a nőknél.  Ne vedd  túl komolyan az életet, ülj le egy kicsit , pihenj, relaxálj. és az álmaid valóra válnak. talán még hamarabb, mint eltudod képzelni.

Partnerünktől: Vivantis
-19%
Bruno Banani Pure Man - EDT 50 ml

Bruno Banani Pure Man - EDT

5 050 Ft
4 080 Ft

Bruno Banani Pure Man férfi illatot a  Bruno Banani márkától olyan  valódi férfiaknak tervezték, akik pontosan tudják, mit akarnak, követik azt, és elérik a céljaikat. Olyan férfinak, aki társasági lény, szereti a gyors autókat, néha fitnesz terembe jár, a legteljesebb mértékben élvezi az életet.

Partnerünktől: Vivantis
Bruno Banani Magic Woman - EDT 20 ml
1x

Bruno Banani Magic Woman - EDT

3 330 Ft

A Magic Woman leírhatatlan, mámorító illat, amely minden férfit elcsábít. A Magic Woman olyan nőknek szánt illat, akik szeretik a flörtölést – bárhol, bármikor. Titokban, bátran, csábítóan vagy szemtelen nőiséggel és eleganciával, vagy akár egy csipet provokációval flörtöl.

Partnerünktől: Vivantis
Bruno Banani Woman´s Best - EDT 20 ml
2x

Bruno Banani Woman´s Best - EDT

3 080 Ft

A Woman´s Best a Bruno Banani márkától egy egy női illat, tele lédús gyümölcsökkel. Kezdetben a grapefruit, a narancs és az őszibarack friss tónusait élvezheti. Az illat szíve gránátalmát, körte sorbetet és rózsát tartalmaz.

Partnerünktől: Vivantis
Bruno Banani Dangerous Woman - EDT 40 ml
7x

Bruno Banani Dangerous Woman - EDT

4 490 Ft

Bruno Banani bemutatja a Dangerous Woman illatot, amely kiegészíti a Dangerous Man férfi változatát, amely 2012-ben látott napvilágot. A Dangerous Woman keleti-virágos illat olyan nők számára, akik szeretik a partikat és a bulikat, bájosak és egyetlen férfi sem tud ellenállni nekik.

Partnerünktől: Vivantis
Bruno Banani Absolute Woman - EDT 20 ml
2x

Bruno Banani Absolute Woman - EDT

2 840 Ft

A 2014-es Absolute Man illatot követve a Bruno Banani bemutatja az Absolute Woman női változatát. Az illatot játékos kompozíciónak nyilvánítják az energikus és magabiztos nők számára, amely megragadja édes és szemtelen oldalukat.

Partnerünktől: Vivantis
-5%
Bruno Banani Dangerous Man - EDT 30 ml
3x

Bruno Banani Dangerous Man - EDT

2 850 Ft
2 680 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A Bruno Banani által készített Dangerous Man egy férfias, fás-fűszeres illat fiatal, vonzó és ambiciózus férfiak számára, akik szeretnek szórakozni és flörtölni. Ez az egyetlen illat, amely a flörtölés pillanataiban még hangsúlyosabbá válik.

Partnerünktől: Vivantis