Bruno Banani Absolute Man - EDT
2 240 Ft

Az Abszolút ember egy ellenállhatatlanul csábító és magabiztos szag azok számára, akik tudják, mit akarnak. Míg más emberek eltúlzottak ahhoz, hogy benyomódjanak, az Abszolút ember természetes és magabiztos. A nőket vonzza a gondtalan, nyugodt hozzáállással, amely ellenállhatatlan minden nő számára.


Bruno Banani Absolute Woman - EDT-29%
3 580 Ft

2 520 Ft

Akció

A szag abszolút Man 2014 Bruno Banani elindítja női változata Abszolút nő. Parfüm nyilvánított játékos energiát és összetétele a magabiztos nők és ragadja meg édes és rossz oldala. Virágos – gyümölcsös készítmény kínál fűszeres keveréke rózsaszín bors, piros grapefruit, bergamot, licsi és szeder.


Bruno Banani Dangerous Man - EDT
2 500 Ft

Dangerous Man Bruno Banani egy márka a férfiak, fás-fűszeres illat a fiatal, vonzó és ambiciózus emberek, akik szeretik a szórakoztató és a szeretet flörtöl. Ez az egyetlen illat, amely kihangsúlyozza időnként kacér tapasztalat.


Bruno Banani Dangerous Woman - EDT-22%
3 440 Ft

2 650 Ft

Akció

Bruno Banani Dangerous Woman egy illat, amely kiegészíti a férfi változata a Dangerous Man, ami napvilágot látott 2012-ben Dangerous Woman egy virágos orientális illat nőknek, akik szeretnek bulizni és fél bájos, és senki sem tud ellenállni nekik.


Bruno Banani Made For Men - EDT
2 370 Ft

Made For Men hideg fegyverek kiegyensúlyozott csábító, nélkülözhetetlen része az Arsenal a csábítás harcos. Mint az ember, amiért létrejött, a parfüm Made For Men feltéve férfiasság, az irónia és a józanság. Nagy könnyebb illat, ami meglepő.


Bruno Banani Made For Women - EDT-30%
4 370 Ft

3 040 Ft

Akció

Vicces, pimasz, elbűvölő és szexi – ez a Bruno Banani Made For Women illata. Ez egy virágos-gyümölcsös illat a 16 és 29 év közötti lányoknak és nőknek, akik szeretik a flört és a szórakozást. Az illat kiemeli egyediségüket, meghatározottságukat és szexuális fellebbezést. Az illat 2011-ben indult.


Bruno Banani Magic Man - EDT
3 160 Ft

Ez varázslatos, hogy egy ember! A szerencsések, akkor az az ember! Megkaptad, amit az Ön sikere a nőknél. Ne vedd magad túl komolyan, üljön távolabb, kikapcsolódni, csak finom. és álmaid valóra válik. talán hamarabb, mint gondolná! Ez a fő mottója férfi illat Bruno Banani – Magic Man.


Bruno Banani Magic Woman - EDT
2 370 Ft

Magic Woman szag leírhatatlan, mámorító és csábító minden ember. Magic Woman egy illat nőknek, akik szeretnek flörtölni – bárhol, bármikor, bármilyen akarnak. Titokban bátran, csábító és szemtelen a nőiesség és az elegancia, vagy akár egy csipetnyi provokáció. A mosoly, és mozgassa a séta.


Bruno Banani Man´s Best - EDT
3 710 Ft

Bruno Banani Man´s Best představuje orientálně-kořeněnou vůni pro muže, kteří chtějí upoutat pozrnost. Otevírá se tóny růžového pepře, pomela a jablka. Srdce tvoří muškátový oříšek, skořice a kašmírové dřevo. Na závěr se rozvoní fazole tonka ve spojení s vanilkou a santalovým dřevem.


Bruno Banani No Limits Woman - EDT-19%
3 260 Ft

2 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

No Limits nő – egy limitált női illat Bruno Banani márka, amely napvilágot látott 2016-ban Ez a virágos-gyümölcsös élvezet nyit hangok Cassia, mandarin és körömvirág -, akkor naplózza a szív szót formájában virágok és végül illata koronás kakaó, vanília és málna.


Bruno Banani Pure Woman - EDT
2 240 Ft

Ez az illat biztosan hagyjuk kihűlni. Úgy jött létre alapján a női fantázia! Célja čerticím báránybőrbe bújt, ami csábító, magabiztos, és tudja, hogyan kell helyesen használni az angyali és ördögi arcok. És ami fontos, ne vegye túl komolyan mindent.


Bruno Banani Woman - dezodor spray-vel
1 920 Ft

A Bruno Banani első női illata a márka lényegét képezi. Viselőjének nem kell magát túl komolyan vennie, és életét teljes mértékben kiélvezi. A Bruno Banani Woman segítséget nyújt, hogy diszkréten kifejezze egyéniségét, és előtörjön egyedülálló, lenyűgöző stílusa. .


Bruno Banani Woman - EDT
2 980 Ft

A Bruno Banani első női illata a márka lényegét képezi. Viselőjének nem kell magát túl komolyan vennie, és életét teljes mértékben kiélvezi. A Bruno Banani Woman segítséget nyújt, hogy diszkréten kifejezze egyéniségét, és előtörjön egyedülálló, lenyűgöző stílusa.


Bruno Banani Woman Intense - EDP
3 160 Ft

A Bruno Banani első női illata a márka alapját képezi. Viselőjének nem kell magát túl komolyan vennie, és életét teljes mértékben kiélvezheti. A Bruno Banani Woman segítséget nyújt, hogy diszkréten kifejezze egyéniségét, és előtörjön egyedülálló, lenyűgöző stílusa.


Bruno Banani Woman`s Best - EDP
2 650 Ft

Woman´s Best Eau De Parfum a Bruno Banani márkától egy virágos-gyümölcsös illat nők számára, intenzívebb változata a Woman´s Best Eau De Toilette-nek.  Kezdetben élvezheti a grapefruit, a narancs és az őszibarack friss árnyalatait. Az illat szíve gránátalmát, körte sorbetet és rózsát tartalmaz.


Bruno Banani Woman´s Best - EDT
2 650 Ft

Woman´s Best a Bruno Banani  márkától egy női illat tele lédús gyümölccsel.  Kezdetben élvezheti a grapefruit, a narancs és az őszibarack friss árnyalatait.  Az illat szíve gránátalmát, körtét sorbetet és rózsát tartalmaz.