Bruno Banani Pure Woman - EDT
2 540 Ft 2 340 Ft

Ez az illat biztosan hagyjuk kihűlni. Úgy jött létre alapján a női fantázia! Célja čerticím báránybőrbe bújt, ami csábító, magabiztos, és tudja, hogyan kell helyesen használni az angyali és ördögi arcok. És ami fontos, ne vegye túl komolyan mindent.

Bruno Banani Magic Woman - EDT
5 240 Ft 4 490 Ft

Magic Woman szag leírhatatlan, mámorító és csábító minden ember. Magic Woman egy illat nőknek, akik szeretnek flörtölni – bárhol, bármikor, bármilyen akarnak. Titokban bátran, csábító és szemtelen a nőiesség és az elegancia, vagy akár egy csipetnyi provokáció. A mosoly, és mozgassa a séta.

Bruno Banani Woman - dezodor spray-vel
2 550 Ft

A Bruno Banani első női illata a márka lényegét képezi. Viselőjének nem kell magát túl komolyan vennie, és életét teljes mértékben kiélvezi. A Bruno Banani Woman segítséget nyújt, hogy diszkréten kifejezze egyéniségét, és előtörjön egyedülálló, lenyűgöző stílusa. .

Bruno Banani Dangerous Woman - EDT
4 530 Ft

Bruno Banani Dangerous Woman egy illat, amely kiegészíti a férfi változata a Dangerous Man, ami napvilágot látott 2012-ben Dangerous Woman egy virágos orientális illat nőknek, akik szeretnek bulizni és fél bájos, és senki sem tud ellenállni nekik.

Bruno Banani Man´s Best - EDT
5 150 Ft

Bruno Banani Man´s Best bemutatja a keleti – fűszeres illatot azoknak a  férfiaknak, akik fel akarják kelteni magukra  a figyelmet. A rózsabors, pomelo és alma illatjegyeivel nyílik meg. A szívillat összetevői közé tartozik a szerecsendió, fahéj és a kasmírfa.

Bruno Banani Woman´s Best - EDT
2 400 Ft

Woman´s Best a Bruno Banani  márkától egy női illat tele lédús gyümölccsel.  Kezdetben élvezheti a grapefruit, a narancs és az őszibarack friss árnyalatait.  Az illat szíve gránátalmát, körtét sorbetet és rózsát tartalmaz.

Bruno Banani Man - deo stift
2 400 Ft

A Man illat a Bruno Banani márkától egy citrusos-zöld illat elsősorban a modern, magabiztos, eredeti férfiak számára készült. A Bruno Banani Man a csillagánizs, levendula és bazsalikom tónusaival nyílik meg. A szívében rejtőzik a napraforgó, szegfűszeg, kávé és kömény.

Bruno Banani Absolute Woman - EDT
2 540 Ft 2 240 Ft

A szag abszolút Man 2014 Bruno Banani elindítja női változata Abszolút nő. Parfüm nyilvánított játékos energiát és összetétele a magabiztos nők és ragadja meg édes és rossz oldala. Virágos – gyümölcsös készítmény kínál fűszeres keveréke rózsaszín bors, piros grapefruit, bergamot, licsi és szeder.

Bruno Banani Made For Women - EDT
3 260 Ft

Vicces, pimasz, elbűvölő és szexi – ez a Bruno Banani Made For Women illata. Ez egy virágos-gyümölcsös illat a 16 és 29 év közötti lányoknak és nőknek, akik szeretik a flört és a szórakozást. Az illat kiemeli egyediségüket, meghatározottságukat és szexuális fellebbezést. Az illat 2011-ben indult.

Bruno Banani Daring Woman - EDT
3 760 Ft 2 690 Ft

A Daring Woman a Bruno Banani márkától egy virágos-gyümölcsös illat minden elegáns nő számára.

Bruno Banani Absolute Man - EDT
3 310 Ft 2 850 Ft

Az Abszolút ember egy ellenállhatatlanul csábító és magabiztos szag azok számára, akik tudják, mit akarnak. Míg más emberek eltúlzottak ahhoz, hogy benyomódjanak, az Abszolút ember természetes és magabiztos. A nőket vonzza a gondtalan, nyugodt hozzáállással, amely ellenállhatatlan minden nő számára.

Bruno Banani Woman - testpermet
2 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Bruno Banani első női illata a márka lényegét képezi. Viselőjének nem kell magát túl komolyan vennie, és életét teljes mértékben kiélvezi. A Bruno Banani Woman segítséget nyújt, hogy diszkréten kifejezze egyéniségét, és előtörjön egyedülálló, lenyűgöző stílusa.

Bruno Banani Loyal Man - EDP
7 530 Ft 4 360 Ft

A Loyal Man egy ciprusos-zöld illat a férfiak számára. A fejillat összetevői közé tartozik az alma-, citrom- és gyömbér. A levendula, a fenyő, a muskátli és a menta kombinációját fogja érezni a szívében. A kompozíciót a pacsuli, tonkabab, cédrus és meleg borostyán kombinációja zárja.

Bruno Banani Absolute Man - dezodor
1 350 Ft 1 240 Ft

Az Absolute Man ellenállhatatlanul csábító és magabiztos illat olyan férfi számára, aki tudja mit akar az életben.  Miközben más férfiak túlságosan próbálnak elcsábítani bennünket, addig az Absolute Man természetes és magabiztos.

Bruno Banani Dangerous Man - dezodor
2 090 Ft 1 410 Ft

Bruno Banani Dangerous Man” egy Bruno Banani, fás-fűszeres aromája fiatal, vonzó és ambiciózus férfiaknak, akik szeretik a szórakozást és a flörtölést. Ez az egyetlen illat, amely még inkább kifejeződik a flörtölés tapasztalataival.

Bruno Banani Made For Men - dezodor
1 260 Ft

A Made For Men a hűvös, kiegyensúlyozott csábító fegyvere, amely a harcos felszerelésének nélkülözhetetlen része a csábításhoz. Akárcsak az az ember, akinek kelték, a Made For Men fel van szerelve férfiassággal, iróniával és józansággal. Nagyszerű könnyebb illat, amely meglepni fog.

Bruno Banani Made For Men - EDT
3 590 Ft

Made For Men hideg fegyverek kiegyensúlyozott csábító, nélkülözhetetlen része az Arsenal a csábítás harcos. Mint az ember, amiért létrejött, a parfüm Made For Men feltéve férfiasság, az irónia és a józanság. Nagy könnyebb illat, ami meglepő.

Bruno Banani No Limits Man - EDT
5 540 Ft 5 090 Ft

Bruno Banani egy limitált úgynevezett No Limits Man – keleties fás, friss illat férfiaknak nyílik jegyzetek grapefruit olaj, guarana és a piros alma. A szív áll levendula, guajakgyantát fa, a dió és a végén lesz elvarázsolt keveréke vetiver, borostyán és gyanták. Úgy indult 2016-ban.

Bruno Banani Pure Man - EDT
5 030 Ft 4 200 Ft

Bruno Banani Pure Man férfi illatot a  Bruno Banani márkától olyan  valódi férfiaknak tervezték, akik pontosan tudják, mit akarnak, követik azt, és elérik a céljaikat. Olyan férfinak, aki társasági lény, szereti a gyors autókat, néha fitnesz terembe jár, a legteljesebb mértékben élvezi az életet.