Bubble T Cosmetics Pezsgő fürdőbomba ajándékszett In The Stars
3 270 Ft

Karácsonyi csillag alakú pezsgő fürdőbomba. A pezsgő fürdőbombák csomag illóolajokat tartalmaz, amelyek táplálják, lágyítják a bőrt és kellemesen illatossá és puhává varázsolja a bőrt. A pezsgő fürdőbomba vegán termék, és nem tesztelték állatokon.

Bubble T Cosmetics Fürdősó Mangó (Bath Salt) 500 g
2 980 Ft

A mangó fürdősó rendkívüli élményt és kikapcsolódást biztosít fürdés közben. A Bubble T Cosmetics fürdősók olyan illóolajokat tartalmaznak, amelyek tökéletesen kényeztetik a bőrt és ellazítják a testet és az elmét. A bőrt a mangó gyönyörű illatával hagyja el.

Bubble T Cosmetics Fürdősó Peach (Bath Salt) 500 g
2 980 Ft

A Peach fürdősó rendkívüli élményt és kikapcsolódást biztosít fürdés közben. A Bubble T Cosmetics fürdősók olyan illóolajokat tartalmaznak, amelyek tökéletesen kényeztetik a bőrt és ellazítják a testet és az elmét. A bőrt a barack gyönyörű illatával hagyja el.

Bubble T Cosmetics Fürdősó Strawberry (Bath Salt) 500 g
2 980 Ft

Az epres fürdősó rendkívüli élményt és kikapcsolódást biztosít fürdés közben. A Bubble T Cosmetics fürdősók olyan illóolajokat tartalmaznak, amelyek tökéletesen kényeztetik a bőrt és ellazítják a testet és az elmét. A bőrt az eper gyönyörű illatával hagyja el.

Bubble T Cosmetics Kézkrém díszdobozban Very Berry Tea (Hand Cream) 100 ml
1 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hidratáló kézkrém karácsonyi csomagban. A benne lévő illóolajoknak köszönhetően táplálja, hidratálja és gyönyörűen illatosítja a bőrt a gyümölcsös tea illatával. Az ajándékcsomagolással megspórolhatja a csomagolást és a masnikötést. .