Bvlgari Omnia Crystalline EDT

Bvlgari Omnia Crystalline EDT

Értékelés: 4,3
11 570 Ft

A természetes kristályhoz hasonlóan, az Omnia Crystal is többféle különböző illatréteget tartalmaz, amelyek együttesen teremtik meg eredeti és egyedi illatát. A fejjegyet a friss bambusz és a lédús nashi izgalmas egyvelege alkotja.

Bvlgari Man - EDT

Bvlgari Man - EDT

Értékelés: 5
15 770 Ft

Tehetséges parfumář Alberto Morillas ezen illat bele a legfinomabb összetevőket elérni komplex jellemző hangot, amelyben minden egyes összetevő helye van harmonikusan hangolt. Főoldal lenyűgözi a könnyedség és frissesség létre izgalmas fűszeres akkordjai calabriai bergamott és lila szirmait.

Bvlgari Pour Homme Soir - EDT
16 520 Ft

Az érzékiség és az elegancia ellenállhatatlan keveréke jellemzi a Pour Homme Soir illatát, kiegészítve a Bvlgari férfi illatgyűjteményét. A Pour Homme Soir egy olyan emberre irányul, aki napi illatát szeretné hozzáadni az ő választása szerint, alkalmas az esti és rendkívüli pillanatokra.

Bvlgari Aqva Pour Homme - EDT
9 820 Ft

Élénk, pozitív emóciókra ható férfi illat – tiszta mint a reggeli harmat, frissítő eszenciája olyan férfiak számára készült, akik értékelik az önuralmat és a tiszta elmét.

Bvlgari Omnia Crystalline - EDT 65 ml + EDT 15 ml
21 030 Ft

A természetes kristályhoz hasonlóan, az Omnia Crystal is többféle különböző illat-réteget tartalmaz. Olyan illatok kombinációja, amelyek együtt egy eredeti és egyedi illatot alkotnak. A fejillatot a friss bambusz izgalmas és a lédús nashi egyvelege alkotja.

Bvlgari Aqva Amara - EDT
13 510 Ft

Az Aqva Amara Pour Homme aroma eredeti megközelítést jelent a víz alapú parfümök létrehozásához. Jacques Cavallier parfüm gazdagította a kompozíciót olyan nemes összetevőkkel, amelyek fényűző légkört teremtenek, miközben megkülönböztetik a víz és a mediterrán aromát.

Bvlgari Omnia Amethyste - EDT
8 360 Ft

Bvlgari Omnia Amethyste egy virágos illat által inspirált színek játéka tükröző ki a polírozott felületek ametiszt. Omnia Amethyste egy elegáns és kifinomult összetétele határozza meg lány vagy fiatal nő, aki kifejezi az „I”, titokzatos, mégis rendkívül friss illatú.

Bvlgari Rose Goldea - EDP
11 260 Ft

A Bvlgari márkától származó Rose Goldea illat  2016-ban látta meg a napvilágot.  Ez a virágos-fás illat nagyon érzéki és elbűvölő.

Bvlgari Omnia Pink Sapphire - EDT
12 270 Ft 11 410 Ft

Omnia Pink Sapphire  a  Bvlgari márkától egy virágos női illat, amelyet Alberto Morillas spanyol parfümtervező hozott létre az egzotikus virágok és a buja citrusok kombinációjaként, amely minden nőben felidézi a spontaneitást és a játékosságot.

Bvlgari Rose Goldea - tusfürdő 
7 210 Ft 6 600 Ft

A Bvlgari márkától származó Rose Goldea illat  2016-ban látta meg a napvilágot.  Ez a virágos-fás illat nagyon érzéki és elbűvölő.

Bvlgari Omnia Crystalline - testápoló tej
6 750 Ft

A természetes kristályhoz hasonlóan, az Omnia Crystal is többféle különböző illat-réteget tartalmaz. Olyan illatok kombinációja, amelyek együtt egy eredeti és egyedi illatot alkotnak. A fejillatot a friss bambusz izgalmas és a lédús nashi egyvelege alkotja.

Bvlgari Omnia Coral - EDT
8 840 Ft

Az Omnia Coral egy romantikus virágos-gyümölcsös örömmel teli illat. Felkelti a figyelmet az  optimista színeivel. A fejillatban rejtőzik a bergamott.

Bvlgari Aqva Pour Homme Marine - EDT
12 250 Ft

Citrusos-friss illat a Bvlgari termékcsaládtól az óceán természetes frissességének és vitalitásának felidézésére jött létre.  Aqva Pour Homme Marine-t a a nerol és a grapefruit illatai nyitják meg.  A szívillat Posidonia tengerifűből és rózsasziromból készül.

Bvlgari Black - EDT
10 510 Ft

Fekete a legmagasabb képviselője a nagyvárosi fogalom. Utal, hogy a ruhákat hord, az autó vezetés közben, az étel, amit eszik, az illatanyag használja.

Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve - EDT
12 990 Ft 12 760 Ft

Aqva Pour Homme Atlantiqve egy férfi illat a Bvlgari márkától.  Ez a tengeri – borostyán illatnak gömbölyded kék flakonja ezüst kupakkal van ellátva.  Fényes felülete emlékeztet a tengerre. Az illat ábrázolja az energiát, erőt és a felfrissülést.

Bvlgari Mon Jasmin Noir - EDP
23 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Bvlgari bemutatja a Mon Jasmin Noir  női illatát, amely meghívja Önt a rendkívüli kirándulásokból a Jasmin Noir világába. Ez az illat a legcsillogóbb jázmin virág megszemélyesítése, amely a Jasmin Noir kollekciónak szikrázó természetes árnyalatot kölcsönöz.

Bvlgari Splendida Rose Rose - EDP
12 560 Ft 12 010 Ft

Splendida Rose Rose egy virágos női illat, amely a Magnolia Sensuel, a Jasmine Noir és az Iris d´Or illatokkal együtt a Splendida gyűjteményébe  tartoznak, amelyet a Bvlgari termékcsalád 2017-ben hozott a piacra.

Bvlgari Aqva Divina - EDT
9 760 Ft

Érzéki, csábító és elbűvölő, ez az új Aqva Divina  női illat a Bvlgari márkától. A kompozíció egyesíti a fűszeres jegyek és a virágok gyengéd tónusait. A bergamot friss illata, a gyömbér és a borostyán gyengéd tónusai bontakoznak ki a parfümben.

Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Bleu - EDC
15 020 Ft 12 880 Ft

Az Eau Parfumée Au Thé Bleu a Bvlgari márkától egy virágos, friss illat  férfiaknak és a nőknek egyaránt – ez egy unisex parfüm. A fejillat levendulából és shiso-ból áll össze, a szívillat magában foglalja a teát és az ibolyát és végül az alapillatban érezhető a  pézsma és az írisz.

Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute - EDP
15 880 Ft 15 020 Ft

Goldea The Roman Night a  Bvlgari márkától egy ciprusos – virágos illat a nők számára. A fejillatot szilva és narancsvirág alkotja.  A szívillat magába foglalja magányos jázmint és madagaszkári vaníliát.  Az alapillatban érezhető a pacsuli, moha, fekete pézsma.  Az illat 2018-ban került a piacra.

Bvlgari Splendida Iris D`Or - EDP
12 760 Ft

Splendida Iris d'Or egy virágos-fás női illat, amely a Magnolia Sensuel, a Jasmine Noir és az Iris d´Or illatokkal együtt a Splendida gyűjteményébe  tartoznak, amelyet a Bvlgari termékcsalád 2017-ben hozott a piacra.

Bvlgari Splendida Jasmin Noir - EDP
17 570 Ft

A Jasmin Noir virágos illat a nők számára, akik az Iris d´Or, a Magnolia Sensuel és a Rose Rose mellett a Splendida kollekcióhoz tartoznak, amelyet a Bvlgari márka 2017-ben kezdett forgalmazni. Az alapillat zöld tónusokból és gardeniaból áll, a virágos szívillatban rejtőzik a jázmin és a szantálfa.

Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve - borotválkozás utáni balzsam
7 890 Ft

Aqva Pour Homme Atlantiqve egy férfi illat a Bvlgari márkától.  Ez a tengeri – borostyán illatnak gömbölyded kék flakonja ezüst kupakkal van ellátva.  Fényes felülete emlékeztet a tengerre. Az illat ábrázolja az energiát, erőt és a felfrissülést.

Bvlgari Aqva Pour Homme - deo stift
6 600 Ft

Élénk, pozitív emóciókra ható férfi illat – tiszta mint a reggeli harmat, frissítő eszenciája olyan férfiak számára készült, akik értékelik az önuralmat és a tiszta elmét.

Bvlgari Aqva Pour Homme Marine - testpermet
5 770 Ft 5 550 Ft

Citrus friss illata Bvlgari volt vytvořela idézik a természetes frissességét és életerejét az óceán. Aqva Pour Homme Marine nyílik aromákkal grapefruit és nerol. A szív áll Posidonia tengeri fű és a rózsa. Következtetés illat kiemeli fehér cédrusfa. Épít a korábbi Aqva Pour Homme illat.

Bvlgari BLV Pour Homme - EDT
18 620 Ft

A váratlan kontrasztok és a meglepő akkordok illata éppúgy, mint a férfi, akinek szánták. A különféle hangok egyedülálló keveréke a gyömbér fűszeres frissességének és a dohányvirágok mély, lédús illatának kombinációján alapul, meglepő illatteret hozva létre váratlan kontrasztokkal.

Bvlgari Goldea - EDP

Bvlgari Goldea - EDP

Értékelés: 5
14 860 Ft

A Goldea   a Bvlgari márkától egy keleti-virágos illat olyan nők számára, szeretnek önmaguk lenni  és nem félnek kimondani a saját véleményüket. A bevezető illatban rejtőzik a málna, narancsvirág, pézsma és a bergamott keveréke.

Bvlgari Goldea The Roman Night - EDP
11 650 Ft 10 750 Ft

A Goldea The Roman Night a  Bvlgari márkától egy ciprusos – virágos illat a férfiak számára. A fejillatot eperfa, bergamott és a fekete bors alkotja.  A szívillat magába foglalja a rózsát, tubarózsát, a pünkösdi rózsát és éjszakai virágzó jázmint.

Bvlgari Goldea The Roman Night - EDP 50 ml + EDP 15 ml
16 600 Ft 15 620 Ft

A Goldea The Roman Night a  Bvlgari márkától egy ciprusos – virágos illat a férfiak számára. A fejillatot eperfa, bergamott és a fekete bors alkotja.  A szívillat magába foglalja a rózsát, tubarózsát, a pünkösdi rózsát és éjszakai virágzó jázmint.

Bvlgari Goldea - tusfürdő
7 500 Ft 6 900 Ft

A Goldea   a Bvlgari márkától egy keleti-virágos illat olyan nők számára, szeretnek önmaguk lenni  és nem félnek kimondani a saját véleményüket. A bevezető illatban rejtőzik a málna, narancsvirág, pézsma és a bergamott keveréke.

Bvlgari Man Black Cologne - EDT
8 660 Ft 8 250 Ft

2016-ban már több Bvlgari férfi illat úgynevezett Black Man Kölnben. Ez keleties virágos illat férfiaknak egyedülálló kombinációja intenzív frissesség és keleti érzékiség. Az illata férfias, friss és kifinomult. .

Bvlgari Man Extreme - EDT
16 600 Ft 16 140 Ft

Bvlgari Man Extreme egy férfi illat, amely az intenzív mediterrán frissességet ötvözi a modern, fás árnyalattal, ami román erejét és vitalitását idézi elő. Ez az illat olyan férfi számára készült, aki erős, sőt szélsőséges érzelmeket kíván megtapasztalni a hagyományos egyezményeken túl.

Bvlgari Man In Black - EDP
20 050 Ft

A természet ereje és az érzékiség  rejtőzik a Bvlgari Man In Black a férfi illatban. A Man In Black parfüm a modern embert ünnepli. A férfit, akinek saját stílusa van, aki szereti a szabadságot és a kalandot.

Bvlgari Man Wood Essence - EDP
21 080 Ft 19 870 Ft

A Man Wood Essence egy fás illat olyan férfiak számára, akik élvezik a városi életet és a vad természetben eltöltött időt. A fejillat összetevői közé tartozik a  citromhéj, kandírozott citrom és koriander levél. A szívillatban rejtőznek a vetiver, ciprus és cédrusfa illatjegyei.

Bvlgari Man Wood Neroli - EDP
17 040 Ft 16 160 Ft

A Bvlgari Man Wood Neroli Eau de Parfum a virágos-fás férfi illatok közé tartozik. A Bvlgari Man Wood Neroli készítője Alberto Morillas. Alkalmas a mindennapos használatra.   2019-ben mutatták be. .

Bvlgari Omnia Amethyste - EDT 65 ml + 2 x 75 ml testápoló + piperetáska
20 210 Ft 19 520 Ft

A Bvlgari Omnia Amethyste egy virágos illat, amit a polírozott ametiszt felületekről tükröződő fény színjátéka ihletett. Az Omnia Amethyste egy elegáns és rafinált kompozíciót nyújt olyan lányoknak és fiatal nőknek, akik egy titokzatos és különlegesen üde illaton keresztül fejezik ki énjüket.

Bvlgari Omnia Crystalline - tusfürdő
5 850 Ft

A természetes kristályhoz hasonlóan, az Omnia Crystal is többféle különböző illat-réteget tartalmaz. Olyan illatok kombinációja, amelyek együtt egy eredeti és egyedi illatot alkotnak. A fejillatot a friss bambusz izgalmas és a lédús nashi egyvelege alkotja.