By Terry Blush Terrybly Densiliss (Blush) 6 g
18 690 Ft 17 660 Ft

Terrybly Densiliss fényesebb és fiatalosabb megjelenést biztosít a bőrnek. Minden bőrtípusra vonatkozik. Az eredmény elengedhetetlen bőr, fiatalult és sugárzó.

By Terry Ajakceruza Rouge Expert (Click Stick) 1,5 g
8 840 Ft

A Rouge-Expert Click Stick egy többfunkciós ajak smink termék. Táplálja, mint egy ajakbalzsam, pontos, mint a ceruza, és a prémium pigmenteknek köszönhetően intenzív. Könnyen alkalmazható és tartható az ajkak egész nap. Az One Way rendszer megvédi a rúzsot a külső hatásoktól.

By Terry Alapozó bázis  Hyaluronic Hydra (Primer) 40 ml
16 410 Ft 16 110 Ft

A Hyaluronic Hydra alapozó bázis alkalmas minden bőrtípusra. Ez az alapozó bázis  tökéletesen kisimítja az arcbőrt, előkészíti azt a smink felvitelére és garantálja a smink hosszabb tartósságát.

By Terry Compact Expert Dual Powder 5 g
15 960 Ft 14 750 Ft

A Compact Expert Dual Powder matt és fényesítő hatású. Alkalmas minden bőrszínre. Könnyű és sima textúra IMC-vel (intenzív mimetikus álcázás) és önmagát adaptáló fényvisszaverő pigmentekkel gazdagodik.

By Terry Folyékony smink Sheer Expert 35 ml
16 410 Ft

A Sheer Expert folyékony alapozó alkalmas minden bőrtípusra. Tökéletesen egységesíti az arc színárnyalatát, ugyanakkor természetes fényt kölcsönöz a bőrnek. Kisimítja a bőrt és elfedi a hiányosságait. .

By Terry Hyaluronic Sheer Rouge hidratáló ajakrúzs 3 g-17%
10 320 Ft 8 520 Ft

Akció

A Hyaluronic Sheer Rouge ajakrúzs tökéletesen körbeíveli és kihangsúlyozza az ajkakat, valamint ápoló hahással bír. Száraz ajkak hidratálására, táplálására is alkalmazható.  Az UV-védelemmel rendelkezi, védi az ajkakat a napsugár káros hatásaitól.

By Terry Öregedésgátló nappali krém Liftessence (Daily Cream) 30 g
35 810 Ft 34 290 Ft

Liftessence Daily Cream erősen hidratálja és erősíti a bőrt. Ez a krém elsősorban az öregedés jeleit célozza meg és elősegíti a szilárdabb és simább bőr megjelenését. Elősegíti a kollagén és a hialuronsav előállítását, és hatékonyan helyreállítja a bőr sűrűségét és szilárdságát.

By Terry Stylo Expert Kattintson a Stick Contour és Correction Stick 1 g-ra
10 910 Ft 9 480 Ft

A Stylo Expert Click Stick minden bőrtípusra készült. Ez a többfunkciós termék korrigálja a bőr tökéletlenségeit, élénkíti, kontúrjait és eltünteti a bőrből a fáradtság nyomokat másodpercek alatt. Sötétebb árnyalatok kontúr és világosabb árnyalatok működnek rejtegetőként.

By Terry Szemöldökspirál  (Eyebrow Mascara) 4,5 ml
10 440 Ft 9 480 Ft

Vágyakozik a tökéletes szemöldökre, és nem akarja értékes időt rá költeni? Akkor a By Terry Eyebrow szempillaspirál a megfelelő szempillaspirál az Ön számára! Kitölti a szemöldökréseket, simítja és javítja a külső megjelenését, fésülteti és természetes színűvé teszi.