ByKay 4WAY CLICK CARRIER kenguru
42 315 Ft

37 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ByKay kenguru CLICK CARRIER Classic egy ergonomikus, kényelmes kenguru csattal. Úgy tervezték, hogy akár háton, akár oldalt, akár mellkason a szülőre-, és el- nézve is kényelmesen hordozható legyen. Ideális mindenki számára, aki azt szeretné, hogy gyorsan bekapcsolhassa és már mehessen is.


ByKay AQUASLING Black kendő
11 802 Ft

10 890 Ft

A ByKay AQUASLING Black kendő nagyon könnyen használható, félvállra akasztható, a kicsivel oldalt. 98%-ban védi a kicsit az UV sugárzástól. 100% poliészterből készült, gyorsan száradó puha anyagból.


ByKay Denim Babahordozó kendő
31 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A babahordozó kendő kielégíti a szülők és az újszülöttek igényeit, hiszen gyermeke közvetlen közelében lehet a séták, kirándulások során. Ezzel a ByKay kendővel tökéletesen tud egymáshoz alkalmazkodni a baba, az anya és az apa. A jól felkötött kendő biztosítja a gerinc és a csípő megfelelő fejlődését. Egy-egy vásárlás vagy program alkalmával keze szabadon mozoghat és a baba-mama kapcsolat is erősödik.


ByKay MEI TAI DeLuxe hordozó
33 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ByKay MEI TAI DeLuxe hordozó, ami kombinálja a kenguru ergonómiáját és a kendő kényelmét. Ez az innovatív modell a gyerekkel együtt nő. Már újszülött kortól egészen 3 éves korig vagy a maximális teherbírásáig, 23 kg-os súlyig használható.


ByKay Original Babahordozó kendő, M
17 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A babahordozó kendő kielégíti a szülők és az újszülöttek igényeit, hiszen gyermeke közvetlen közelében lehet a séták, kirándulások során. Ezzel a ByKay kendővel tökéletesen tud egymáshoz alkalmazkodni baba, anya és apa. A jól felkötött kendő alátámasztás biztosít a gerinc és a csípő megfelelő fejlődéséhez. A vásárlás vagy programok alkalmával kezünk szabadon mozoghat és a kicsi-szülő kapcsolat is erősödik.


ByKay Ringsling Babahordó kendő
19 699 Ft

18 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ByKay Ringsling Babahordó kendő kielégíti a szülők és az újszülöttek igényeit, hiszen gyermeke közvetlen közelében lehet a séták, kirándulások során. Ezzel a ByKay kendővel tökéletesen tud egymáshoz alkalmazkodni a baba, az anya és az apa. A jól felkötött kendő biztosítja a gerinc és a csípő megfelelő alátámasztását. A vásárlás során vagy programok alkalmával keze szabadon mozoghat, nem akadályoz a tevékenységek közben.


ByKay AQUA Fürdős Babahordozó Kendő
10 390 Ft

Az Aqua Carrier fürdős babahordozó kendő segítségével gyermeke tökéletes biztonságban érezheti magát, miközben szervezete hozzászokik a víz érzéséhez. A gondosan elkészített babahordozó nem csak kényelmes kisbabája számára, de a gerincoszlop és a csípő fejlődésére is jó hatással van. Anyaga kellemes érintésű és az édesanyák számára a diszkrét szoptatást is lehetővé teszi. Újszülött kortól is használható, maximum 18 kg-os gyermek hordására alkalmas.