ByKay AQUASLING Black kendő
10 990 Ft

A ByKay AQUASLING Black kendő nagyon könnyen használható, félvállra akasztható, a kicsivel oldalt. 98%-ban védi a kicsit az UV sugárzástól. 100% poliészterből készült, gyorsan száradó puha anyagból.

ByKay Essential Babahordozó
15 490 Ft

ByKay Essential Babahordozóval utazás vagy séták alkalmával is az anya biztonságot nyújtó közelségében lehet a gyermek. A megfelelő alátámasztásnak és az anyag szélességének köszönhetően a szülők biztonságban tudhatják a babát, nagyobb hát terhelés nélkül, és a kicsi is kényelmesen és nyugodtan utazhat.

ByKay Original Babahordozó kendő, M
18 490 Ft

2 év garancia

A babahordozó kendő kielégíti a szülők és az újszülöttek igényeit, hiszen gyermeke közvetlen közelében lehet a séták, kirándulások során. Ezzel a ByKay kendővel tökéletesen tud egymáshoz alkalmazkodni baba, anya és apa. A jól felkötött kendő alátámasztás biztosít a gerinc és a csípő megfelelő fejlődéséhez. A vásárlás vagy programok alkalmával kezünk szabadon mozoghat és a kicsi-szülő kapcsolat is erősödik.

ByKay AQUA Fürdős Babahordozó Kendő
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Aqua Carrier fürdős babahordozó kendő segítségével gyermeke tökéletes biztonságban érezheti magát, miközben szervezete hozzászokik a víz érzéséhez. A gondosan elkészített babahordozó nem csak kényelmes kisbabája számára, de a gerincoszlop és a csípő fejlődésére is jó hatással van. Anyaga kellemes érintésű és az édesanyák számára a diszkrét szoptatást is lehetővé teszi. Újszülött kortól is használható, maximum 18 kg-os gyermek hordására alkalmas.

ByKay WOVEN WRAP DeLuxe kendő méret 7
28 090 Ft 27 490 Ft

ByKay STRETCHY WRAP DeLuxe kendő 7-es méretben újszülött kortól egészen 23 kg-os súlyig. Az anyukák és az apukák a hátukon, az oldalukon és a hasukon is vihetik a kicsit.