Byredo Blanche - EDP
53 490 Ft
+ ingyen szállítás

Byredo bevezetett egy parfümöt, hogy ünnepli a fehér színt. Ha kíváncsi vagy, milyen az illata, fehér kap egy parfüm Blanche. Ez egy kis mennyiségű nyersanyag. Először is, lélegezni rózsaszín bors, rózsa és aldehidek. Középpontjában az afrikai narancsvirág, az ibolya és a bazsarózsa.


Byredo Gypsy Water - EDP
54 560 Ft
+ ingyen szállítás

A cigány víz a Byredo luxus unisex illata, amely energiát vesz fel a friss föld, a mély erdők és a Byredo illataiból. Ideális azok számára, akik szeretik a természet közelségét. Az aroma bergamottal, citrommal, borssal és boróka-val alakul ki. A csúcs füstölő, fenyő és orris gyökérrel ér.


Byredo Inflorescence - EDP
53 490 Ft
+ ingyen szállítás

A virágzat a Byredo virágos parfümje a nőknek. A cél az volt, hogy hozzon létre egy parfümöt, amely kiemeli a vadon virágzó virágok hatalmát és szépségét. Ezt tették, így most kaphat egy parfümöt, amely öt lényeges illatot egyesít. Rózsa, rózsaszín frézia, magnólia, gyöngyvirág és jázmin.


Byredo La Tulipe - EDP
53 490 Ft
+ ingyen szállítás

La Tulipe egy virágos parfümöt a nők Byredo. Kellemes parfüm, amely elsősorban a tavaszi és nyári hangok. Állj meg a felkelő nap csak hagyja magát esik az első gerenda, frissítse az mezítláb a reggeli harmat. Csak meg kell állni egy pillanatra, vegyen egy mély levegőt, és úgy érzi, a szépség körül.


Byredo Palermo - EDP
54 110 Ft
+ ingyen szállítás

A Palermo egy luxus citrus illat a nők számára, amelyet 2010-ben indítottak el. A fej keserű narancsot (petitgrain), bergamotot és más citrusolajat tartalmaz. A szívedben rózsa és pézsma kombinációját fogja érezni. Az illat alapját az ambrette fokozza.