Byredo Gypsy Water - EDP
70 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Gypsy Water egy luxus unisex illat a Bryedo márkától, amely energiát vesz a friss talaj, a mély erdők és a tábortűz illataiból. Ideális azok számára, akik szeretik a természet közelségét. Az aroma bergamott, citrom, bors és boróka illatjegyeivel nyílik meg.

Byredo Inflorescence - EDP
62 800 Ft

A virágzat a Byredo virágos parfümje a nőknek. A cél az volt, hogy hozzon létre egy parfümöt, amely kiemeli a vadon virágzó virágok hatalmát és szépségét. Ezt tették, így most kaphat egy parfümöt, amely öt lényeges illatot egyesít. Rózsa, rózsaszín frézia, magnólia, gyöngyvirág és jázmin.

Byredo Palermo - EDP
62 800 Ft

A Palermo egy luxus citrusos női  illat, amely 2010-ben került a piacra. A fejillat keserű narancsot (petitgrain), bergamotott és egyéb citrus olajat tartalmaz. A szívillatban érezhető a  rózsa és a pézsma kombinációja. Az illat alapját pézsma hibiszkusz egészíti ki.

Byredo Super Cedar - EDP
61 310 Ft

A Byredo Super Cedar eau de toilette-je férfiaknak és nőknek egy virágos-gyümölcsös illat, amelynek bevezetőjében rózsa rejlik. A parfüm szívjegye a cédrusfához tartozik, végül a vetiver és a pézsma illata érződik. Ez a niché illat valósággal elbűvöli!  Az illatot 2016-ban mutatták be.

Byredo Bal d`Afrique - EDP
70 430 Ft

A Byredo Bal d‘Afrique egy keleties-fás illat férfiaknak és nőknek. Ez a parfüm a párizsi avantgárdot keveri az afrikai kultúrával. Lehet, egy kissé szokatlan keverék, viszont tökéletesen jó összhang. Lazuljon el a tánc, a zene és a művészetek mámorában.

Byredo Black Saffron - EDP
59 660 Ft

Keleti fűszeres illat férfiaknak és nőknek. Magasabbra emeli a lécet a versengő parfümöt. Ez egy parfüm, ami nem túl első benyomást, ahol úgy érzi, a kínai grapefruit, borókabogyó és a sáfrány. Hanem az állóképességet.

Byredo Flowerhead - EDP
58 910 Ft

Parfüm virága van kialakítva, hogy megünnepeljék az indiai esküvők. Párok általában megszórva szirmok, amelyek kopott többé-kevésbé egzotikus virágok. A több szín, annál jobb. Keveréke illatok különböző virágok annyira elsöprő, hogy Byredo úgy döntött, hogy létrehozza ezt a stílust parfümöt.

Byredo La Tulipe - EDP
59 510 Ft

La Tulipe egy virágos parfümöt a nők Byredo. Kellemes parfüm, amely elsősorban a tavaszi és nyári hangok. Állj meg a felkelő nap csak hagyja magát esik az első gerenda, frissítse az mezítláb a reggeli harmat. Csak meg kell állni egy pillanatra, vegyen egy mély levegőt, és úgy érzi, a szépség körül.

Byredo Oud Immortel - EDP
61 310 Ft

Az Oud Immortel eau de toilette illat férfiak és nőknek egyaránt jól áll. Ez a ciprusos-fás uniszex illat mindenhová elkíséri, bárhová is megy. Az Oud Immortel eau de toilette a pacsulit és a papiruszt egyesíti magában, amelynek köszönhetően az egész kompozíciónak füstös karaktere van.

Byredo Pulp - EDP
65 040 Ft

Pulp egy ilyen nemzetközi kosár gyümölcs termelt Byredem. Ezek elemeit kombinálják India és Svédország. Gyönyörű és ellenállhatatlan aromáját csak néhány összetevőjére. Bergamott, kardamom, fekete ribizli tetszésünket, mint az első egy színes kosár gyümölcs.

Byredo Rose Noir - EDP
59 660 Ft

Rose Noir egy virágos fás illat férfiaknak és nőknek Byredo. Ez parfüm némileg aláássa a klasszikus szerelem jelképe. Ez az illat egy kicsit állatias, szeretetét és némileg más irányba. Látod, így is? Ebben az esetben, akkor nem hagyja ki ezt a parfümöt a szekrényben.

Byredo Slow Dance - EDP
71 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Slow Dance keleti illatával Ben Gorham, a Byredo márka alapítója és kreatív igazgatója visszatér a középiskolába a kínos időszakba, amikor a fiúkból férfiak, a lányokból nők lesznek.

Byredo Sundazed - EDP
74 770 Ft

A Sundazed egy olyan illat, amelyet a végtelen nyár vágya ihletett. A mandarin és a citrom bevezető frissességét fokozzák a neroli és a jázmin napos jegyei a szívillatban, míg a váratlan érzékiséget a vattacukor és a tiszta pézsma alap hozza a kompozícióba. Az illat 2019-ben került a piacra.