Cacharel Eden - EDP 30 ml
1x

Cacharel Eden - EDP

8 390 Ft
8 090 Ft

Cacharel Eden győzedelmes, érzéki illat. Az édenkert illatát idézi meg: a friss citrom illatát a finom virágok, az egzotikus fák, a borostyán és pézsma illatjegyekkel kombinálja. Ez a keleti, fűszeres, virágos illat a magabiztos, erős személyiségű nők illata.  Bájossá és ellenállhatatlanná varázsol.

Partnerünktől: Vivantis
-10%
Cacharel Amor Amor - EDT 20 ml
5x

Cacharel Amor Amor - EDT

5 630 Ft
5 030 Ft

A Cacharel Amor Amor egy női virágos-gyümölcsös illat, amely bájitalt idéz elő, hamisítatlan öröm. A nő, amely magára ölti az  Amor Amor illatot csábítóvá, elbűvölővé válik és kívánatos lesz minden pillanatban. Amor Amor egy romantikus illat, amely különleges élményt ígér.

Partnerünktől: Vivantis
Cacharel Noa - EDT 30 ml
2x

Cacharel Noa - EDT

7 790 Ft
7 460 Ft

Illat szeretet és a remény. Miracle felfedezés minden intenzitása és gazdagságát miatt a szag, ami olyan, mint nektár nyert szívében az illat Noa. Elixir, gazdag és érzéki, káprázatos és elegáns. Noa, mint egy virág, amely fejleszti és biztosítja a nektár.

Partnerünktől: Vivantis
Cacharel Lou Lou - EDP 50 ml
2x

Cacharel Lou Lou - EDP

10 710 Ft

A Lou Lou szokatlanul jellegzetes keleti-fűszeres parfüm, amelyet Jean Guichard készít a Cacharel számára. Ez az érzéki illat, amely a szívillatban finom virágokat tartalmaz, egy fiatal nő csábítóságát és rejtélyét tükrözi. Az illat 1987-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Cacharel Anais Anais L’Original Eau de Toilette - EDT 30 ml
3x

Cacharel Anais Anais L’Original Eau de Toilette - EDT

7 730 Ft
7 590 Ft

Anais Anais L´Original a Cacharel márka jött létre 2014-ben, és sikerére épül a klasszikus Anais Anais illat, ami páratlan! Ez virágos, fás illat célja az összes lányok és nők, akik szeretik a luxus illat.

Partnerünktől: Vivantis
-12%
Cacharel Cacharel Pour L´Homme - EDT 100 ml

Cacharel Pour L´Homme - EDT

18 740 Ft
16 470 Ft

Az illata a fa energetikai hódító és vadász kaland érzi magát, mint egy bátor tengerész, aki hajózik, hogy megfeleljen a szigetekre.

Partnerünktől: Vivantis
-23%
Cacharel Anais Anais Premier Délice - EDT 100 ml

Cacharel Anais Anais Premier Délice - EDT

13 190 Ft
10 080 Ft

Cacharel Anais Anais Premier Delice frissítő hölgy illatát 2014-ben indították el. A bergamott pezsgőhangok, valamint a narancs és a galbanok megnyitják ezt a kompozíciót. Az illat fokozatosan a tavaszi virágok romantikus tapintásúvá válik, amely friss tónusokat kínál.

Partnerünktől: Vivantis
-25%
Cacharel Yes I Am - EDP 50 ml

Cacharel Yes I Am - EDP

18 680 Ft
13 840 Ft

Cacharel Igen vagyok keleties virágos illat, gazdag készítmény, amelynek tartalma a nőies és adott minden modern és független nő. A tényleges flakon úgy tervezték, hogy alakja és a kiválasztott színek, mint egy rúzs; Így az egyik legsikeresebb női egyedek.

Partnerünktől: Vivantis
-36%
Cacharel Yes I Am Pink First - EDP 75 ml

Cacharel Yes I Am Pink First - EDP

26 990 Ft
17 150 Ft

Cacharel Yes I am Pink egy virág-gyümölcs illat, amely minden modern és független nő nőiességét kiemeli. A palackot úgy alakították ki, hogy alakja és színe hasonlítson a rúzshoz; az egyik leg ikonikusabb női alany. A fej málna és körte, a szív jázmin, gyömbér és narancsvirág formájában virágzik.

Partnerünktől: Vivantis