Cacharel Amor Amor - EDT
5 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cacharel Amor Amor egy női virágos-gyümölcsös illat, amely idézi a bájital, hamisítatlan öröm. A nő, aki hozza a Amor Amor válik csábító, elbűvölő és kívánatos minden pillanatban. Amor Amor egy romantikus illat, amely különleges élményt ígér. Az illat 2003-ban indult.

Cacharel Anais Anais L’Original Eau de Toilette - EDT
7 080 Ft

Anais Anais L´Original a Cacharel márka jött létre 2014-ben, és sikerére épül a klasszikus Anais Anais illat, ami páratlan! Ez virágos, fás illat célja az összes lányok és nők, akik szeretik a luxus illat.

Cacharel Anais Anais Premier Délice - EDT
12 090 Ft 8 650 Ft

Cacharel Anais Anais Premier Delice frissítő hölgy illatát 2014-ben indították el. A bergamott pezsgőhangok, valamint a narancs és a galbanok megnyitják ezt a kompozíciót. Az illat fokozatosan a tavaszi virágok romantikus tapintásúvá válik, amely friss tónusokat kínál.

Cacharel Eden - EDP
7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cacharel Eden győzedelmes, érzéki illat. Az édenkert illatát idézi meg: a friss citrom illatát a finom virágok, az egzotikus fák, a borostyán és pézsma illatjegyekkel kombinálja. Ez a keleti, fűszeres, virágos illat a magabiztos, erős személyiségű nők illata.  Bájossá és ellenállhatatlanná varázsol.

Cacharel Lou Lou - EDP
11 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Lou Lou szokatlanul jellegzetes keleti-fűszeres parfüm, amelyet Jean Guichard készít a Cacharel számára. Ez az érzéki illat, amely a szívillatban finom virágokat tartalmaz, egy fiatal nő csábítóságát és rejtélyét tükrözi. Az illat 1987-ben került a piacra.

Cacharel Noa - EDT

Cacharel Noa - EDT

Értékelés: 5
7 140 Ft

Illat szeretet és a remény. Miracle felfedezés minden intenzitása és gazdagságát miatt a szag, ami olyan, mint nektár nyert szívében az illat Noa. Elixir, gazdag és érzéki, káprázatos és elegáns. Noa, mint egy virág, amely fejleszti és biztosítja a nektár.

Cacharel Pour L´Homme - EDT
16 210 Ft 15 520 Ft

Az illata a fa energetikai hódító és vadász kaland érzi magát, mint egy bátor tengerész, aki hajózik, hogy megfeleljen a szigetekre.

Cacharel Yes I Am Pink First - EDP
19 920 Ft 15 800 Ft

A Cacharel Yes I am First Pink egy virágos-gyümölcsös női illat,  amely tartalmának és megjelenésének köszönhetően minden modern és független nő nőiességét kihangsúlyozza.