Cacharel Amor Amor - EDT
14 580 Ft

12 860 Ft

Akció

Cacharel Amor Amor egy női virágos-gyümölcsös illat, amely idézi a bájital, hamisítatlan öröm. A nő, aki hozza a Amor Amor válik csábító, elbűvölő és kívánatos minden pillanatban. Amor Amor egy romantikus illat, amely különleges élményt ígér. Az illat 2003-ban indult.


Cacharel Anais Anais L’Original Eau de Toilette - EDT
9 940 Ft

Anais Anais L´Original a Cacharel márka jött létre 2014-ben, és sikerére épül a klasszikus Anais Anais illat, ami páratlan! Ez virágos, fás illat célja az összes lányok és nők, akik szeretik a luxus illat.


Cacharel Eden - EDP
9 300 Ft

Cacharel Eden győzedelmes, érzéki illat. Az édenkert illatát idézi meg: a friss citrom illatát a finom virágok, az egzotikus fák, a borostyán és pézsma illatjegyekkel kombinálja. Ez a keleti, fűszeres, virágos illat a magabiztos, erős személyiségű nők illata.  Bájossá és ellenállhatatlanná varázsol.


Cacharel Lou Lou - EDP
6 440 Ft

A Lou Lou szokatlanul jellegzetes keleti-fűszeres parfüm, amelyet Jean Guichard készít a Cacharel számára. Ez az érzéki illat, amely a szívillatban finom virágokat tartalmaz, egy fiatal nő csábítóságát és rejtélyét tükrözi. Az illat 1987-ben került a piacra.


Cacharel Noa - EDT
6 360 Ft

Illat szeretet és a remény. Miracle felfedezés minden intenzitása és gazdagságát miatt a szag, ami olyan, mint nektár nyert szívében az illat Noa. Elixir, gazdag és érzéki, káprázatos és elegáns. Noa, mint egy virág, amely fejleszti és biztosítja a nektár.


Cacharel Pour L´Homme - EDT
14 580 Ft

Az illata a fa energetikai hódító és vadász kaland érzi magát, mint egy bátor tengerész, aki hajózik, hogy megfeleljen a szigetekre.


Cacharel Yes I Am - EDP
17 900 Ft

Cacharel Igen vagyok keleties virágos illat, gazdag készítmény, amelynek tartalma a nőies és adott minden modern és független nő. A tényleges flakon úgy tervezték, hogy alakja és a kiválasztott színek, mint egy rúzs; Így az egyik legsikeresebb női egyedek.


Cacharel Yes I Am Pink First - EDP
19 240 Ft

Újdonság

A Cacharel Yes I am First Pink egy virágos-gyümölcsös női illat,  amely tartalmának és megjelenésének köszönhetően minden modern és független nő nőiességét kihangsúlyozza.