Calibra Joy Dog Chicken & Cod Sushi jutalomfalat, 8 x 80 g
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Calibra Joy jutalomfalat termékcsalád igazi különlegessége ez a Dog Chicken & Cod Sushi tőkehalas és csirkés finomság. Minden kutya garantáltan imádni fogja, ráadásul kifejezetten egészséges is. Támogatja az immunrendszert, a telítetlen zsírsavaknak köszönhetően pedig egészségessé varázsolja kedvencünk bőrét, szőre pedig fényes és csillogó lesz.


Calibra Joy Dog Chicken & Fish Sandwich jutalomfalat, 8 x 80 g
4 690 Ft

Calibra Joy Dog Chicken & Fish Sandwich kizárólag természetes anyagokból készült, tartósítószer mentes jutalomfalat. Segít egészségessé tenni a bőrt, valamint csillogóvá és fényessé teszi a kutya szőrét. Ellenállhatatlan csirkés-halas ízesítésének köszönhetően hamar kutyusa kedvencévé válik.


Calibra Cat EN House Cat 7kg
9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teljes eledel felnőtt macskák, amelyek beltérben élnek magas csirke és kacsahús tartalommal és alacsony gabonatartalommal.


Calibra Cat EN Sterilised 7kg
10 490 Ft

Komplett száraz eledel szterilizált és kasztrált macskáknak magas csirke és kacsahús tartalommal és alacsony gabonatartalommal alkalmas nagyon válogatós macskáknak és érzékeny emésztéssel rendelkező macskáknak.


Calibra Dog EN Energy Száraz kutyatáp, 12 kg
12 990 Ft

Calibra Dog EN Energy egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten vadász- és munkakutyáknak készült táp, így magasabb fehérjetartalom gondoskodik az elegendő energiáról, mely a sporttevékenységekhez szükséges.


Calibra Dog EN Light Kutyatáp, 12 kg
11 990 Ft

Calibra Dog EN Light egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten olyan kutyusoknak ajánlott, akiknek testsúlyuk miatt diétázniuk kell.


Calibra Dog EN Mobility 2kg
2 590 Ft

Teljes értékű eledel csirkehússal olyan felnőtt kutyáknak, amelyek hajlamosak mozgási apparátussal kapcsolatos problémákra.


Calibra Dog EN Mobility Kutyatáp, 12 kg
12 990 Ft

Calibra Dog EN Mobility egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten olyan kutyáknak ajánlott, akik hajlamosak izületi és egyéb mozgásrendszert érintő problémákra.


Calibra Dog EN Oral Care Száraz kutyatáp, 7 kg
8 990 Ft

Calibra Dog EN Oral Care Salmon egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten olyan kutyusoknak ajánlott, akik hajlamosak a fogászati problémákra.


Calibra Dog GF Adult Small Breed Duck Kutyatáp, 7 kg
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Calibra Dog GF Adult Small Breed Duck egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kistestű, felnőtt kutyáknak ajánlott.


Calibra Dog GF Adult Small/Medium Salmon Kutyatáp, 12 kg
18 990 Ft

Calibra Dog GF Adult Small/Medium Salmon egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kis- és közepes testű, felnőtt kutyáknak ajánlott.


Calibra Dog GF Senior Small Breed Duck Kutyatáp, 7kg
9 990 Ft

Calibra Dog GF Senior Small Breed Duck egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kistestű, idősebb kutyáknak ajánlott.


Calibra Dog HA Adult Large Breed Chicken Kutyatáp, 14 kg
12 790 Ft

11 990 Ft

Calibra Dog HA Adult Large Breed Chicken egy prémium, hipoallergén kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten nagytestű, felnőtt kutyáknak ajánlott.


Calibra Dog HA Adult Medium Breed Chicken Kutyatáp, 14 kg
11 690 Ft

10 990 Ft

Calibra Dog HA Adult Small Breed Chicken egy prémium, hipoallergén kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten közepes testű, felnőtt kutyáknak ajánlott.


Calibra Dog HA Adult Medium Breed Lamb Kutyatáp, 14 kg
14 375 Ft
13 990 Ft

Calibra Dog HA Adult Medium Breed Lamb egy prémium, hipoallergén kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten közepes testű, felnőtt kutyáknak ajánlott.


Calibra Dog HA Junior Medium Breed Chicken Kutyatáp, 14 kg
12 790 Ft
12 490 Ft

Calibra Dog HA Junior Medium Breed Chicken egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten közepes testű, fiatal kutyáknak ajánlott, 3–15 hónapos korig.


Calibra Dog HA Junior Medium Breed Lamb Kutyatáp, 14 kg
14 590 Ft
13 990 Ft

Calibra Dog HA Junior Medium Breed Lamb egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kölyök- és fiatal kutyáknak ajánlott 3–15 hónapos korig.


Calibra Dog HA Senior Medium/Large Chicken Kutyatáp, 14kg
11 800 Ft
11 490 Ft

Calibra Dog HA Senior Medium/Large Chicken egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten közepes és/vagy nagytestű kutyáknak készült.


Calibra Joy Dog Denta Pure 8 x 90 g jutalomfalat
4 290 Ft

A Calibra Joy Dog Denta Pure segít megvédeni kutyája fogazatát a fogkőképzödéstől és lepedéklerakódástól. A finom íz és könnyű emészthetőség elősegíti a fogyasztását. A legegészségesebb desszert, amit kedvencének adhat.


Calibra Cat GF Sensitive Salmon 7kg
13 990 Ft

Komplett száraz eledel gabonafélék nélkül felnőtt érzékeny macskáknak magas lazac halfilé tartalommal.


Calibra Dog GF Junior Small Breed Duck Kutyatáp, 7 kg
10 490 Ft

Calibra Dog GF Junior Small Breed Duck egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kistestű, fiatal kutyáknak ajánlott.


Calibra Joy Cat Fish Stripes jutalomfalat, 8 x 70 g
4 290 Ft

Az ízletes és tápláló Calibra Joy Cat Fish Stripes jutalomfalat és étrendkiegészítő macskáknak. Tápanyagokban gazdag és ízletes csemege kedvenceink számára. Természetes alapanyagokból készült, telítetlen zsírsavakkal gondoskodik a cicák egészséges bőréről és fényes szőréről. Ellenállhatatlan halas ízesítésének egy macska sem mondhat nemet.


Calibra Dog HA Junior Small Breed Chicken Kutyatáp, 7 kg
8 590 Ft
8 390 Ft

Calibra Dog HA Junior Small Breed Chicken egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten fiatal kutyáknak készült táp.


Calibra Dog HA Starter&Puppy Lamb Kutyatáp, 14 kg
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Calibra Dog HA Starter&Puppy Lamb egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten a 1–3 hónapos kutyusoknak, vagy vemhes szukáknak ajánlott.


Calibra Dog EN Sensitive Salmon Kutyatáp, 12 kg
14 990 Ft

Calibra Dog EN Sensitive Salmon egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten az érzékeny kutyáknak ajánlott.


A gondosan válogatott és felhasznált alapanyagok, a kiválasztott és letesztelt receptek, a tapasztalt szakértők és állatorvosok együttese biztosítja a kutyák igényeit a Calibra állateledeleknél. A minőségi anyagokat szigorú kritériumok szerint, folyamatosan ellenőrzik.

Bízzon a Calibra receptjeiben, amely szándékosan nem tartalmazza az öt, statisztikailag leggyakoribb élelmiszer-allergén anyagot, elkerülve az állatoknál kiváltott reakciókat.

A gondosan válogatott és felhasznált alapanyagok, a kiválasztott és letesztelt receptek, a tapasztalt szakértők és állatorvosok együttese biztosítja a kutyák igényeit a Calibra állateledeleknél. A minőségi anyagokat szigorú kritériumok szerint, folyamatosan ellenőrzik.

Bízzon a Calibra receptjeiben, amely szándékosan nem tartalmazza az öt, statisztikailag leggyakoribb élelmiszer-allergén anyagot, elkerülve az állatoknál kiváltott reakciókat.