Canvit Chondro Maxi Dog táplálékkiegészítő, 500 g
8 390 Ft

A Canvit Chondro Maxi Dog ideális táplálékkiegészítő a 25 kg-nál nehezebb kutyák számára, a mozgásszervi problémák megelőzésére. Az idősebb, vagy túlsúlyos kutyák számára is megfelelő táplálékkiegészítő.

Canvit Biocal Plus Étrendkiegészítő, 1000 g
7 790 Ft

A Canvit Biocal Plus étrendkiegészítő a növekedésben lévő kutyák, valamint az idősödő kutyák csontjait óvja. Kalciumot, nátriumot és foszfort tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a megfelelő izomműködéshez. Kollagéntartalma az egészséges ízületekért és inakért felel.

Canvit Chondro Maxi Dog Táplálékkiegészítő 230g
4 690 Ft

A Canvit Chondro Maxi Dog ideális táplálékkiegészítő a 25 kg-nál nehezebb kutyák számára, a mozgásszervi problémák megelőzésére. Az idősebb, vagy túlsúlyos kutyák számára is megfelelő táplálékkiegészítő.

Canvit Immunity Snack Kutyáknak 6 x 200 g
3 890 Ft 648,33 Ft/darab

A Canvit Immunity Snack természetes hatóanyagainak és vitaminjainak hála növeli a szervezet védekezőképességét. Ideális táplálékkiegészítő lehet kutyánk számára sport, intenzív növekedés, szülés vagy szoptatás esetén.

Canvit Snack CAT Urinary 6 x 100g
2 490 Ft 415,00 Ft/darab

Utolsó darab ezen az áron!

Félkemény funkcionális jutalomfalatok macskák számára a húgyhólyag egészségének támogatására. Kiegészítő eledel macskáknak. Kedvezményes kiszerelés 6 × 100g

Canvit Biocal Plus étrendkiegészítő, 500 g
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Canvit Biocal Plus elősegíti a növekedésben lévő kutyák csontjainak megóvását, illetve segít az idősődő kutyák mozgásszervi problémáinak enyhítésében. Kollagéntartalma az egészséges ízületek, inak fenntartására javallott. Nélkülözhetetlen táplálékkiegészítő az ásványianyag-hiányos kutyák számára.

Canvit Chondro Maxi Étrendkiegészítő, 1000 g
15 490 Ft

A Canvit Chondro Maxi étrendkiegészítő védi a porcokat, kollagéntartalma pedig az erős inakért és szalagokért felel. A mozgási problémák elkerülésére, 25 kg feletti kutyák, öregedő, növésben lévő, aktív és túlsúlyos kutyák számára ajánlott. Kondroitin-szulfátot, glükozamin szulátot, kollagént, C-vitamint és organikus nyomelemeket is tartalmaz.

Canvit Chondro Táplálékkiegészítő Macskáknak 100g
3 490 Ft

A Canvit új Chondro Macskáknak 100g-os táplálékkiegészítője ideális választás minden cica számára. Hatóanyagainak köszönhetően javítja az ízületek állapotát és a cicák mozgékonyságát is növeli.

Canvit Skin & Coat Snack Kutyáknak 6 x 200g
3 790 Ft 631,67 Ft/darab

Utolsó darab ezen az áron!

Canvit Skin & Coat Snack tökéletes választás, ha azt szeretné, hogy kutyája bundája egészséges, puha és fényes legyen , valamint bőre is egészséges legyen.

Canvit Sport Dog Táplálékkiegészítő 230g
3 790 Ft

A Canvit Sport Dog Táplálékkiegészítő ideális választás a különösen sokat mozgó kutyák számára . Vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmaz, amely segítségével az izmok könnyen regenerálódnak.