Canvit Chondro Maxi Dog táplálékkiegészítő, 500 g
8 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Canvit Chondro Maxi Dog ideális táplálékkiegészítő a 25 kg-nál nehezebb kutyák számára, a mozgásszervi problémák megelőzésére. Az idősebb, vagy túlsúlyos kutyák számára is megfelelő táplálékkiegészítő.

Canvit Biocal Plus Étrendkiegészítő, 1000 g
7 590 Ft

A Canvit Biocal Plus étrendkiegészítő a növekedésben lévő kutyák, valamint az idősödő kutyák csontjait óvja. Kalciumot, nátriumot és foszfort tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a megfelelő izomműködéshez. Kollagéntartalma az egészséges ízületekért és inakért felel.

Canvit Biotin Maxi Étrendkiegészítő, 500 g
4 390 Ft

A Canvit Biotin Maxi étrendkiegészítő biztosítja a szőr fényességét és a bőr egészségét. 25 kg feletti kutyák, hosszúszőrű kutyák, fehér kutyák és vedlő kutyák számára ajánlott. Proaktív biotint, cinket, B-vitamint, metionint, valamint kreatint tartalmaz.

Canvit Chondro Super 500 g

Canvit Chondro Super 500 g

Értékelés: 4,7
10 390 Ft 9 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ásványi táplálékkiegészítő a 25 kg-nál nagyobb kutyáknak, amely biztosítsa az ízületek és a mozgásrendszer regenerálását.

Canvit Immunity Snack Kutyáknak 6 x 200 g
3 999 Ft 3 490 Ft

A Canvit Immunity Snack természetes hatóanyagainak és vitaminjainak hála növeli a szervezet védekezőképességét. Ideális táplálékkiegészítő lehet kutyánk számára sport, intenzív növekedés, szülés vagy szoptatás esetén.

Canvit Mobility Snack Kutyáknak 6 x 200g
5 490 Ft 4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Canvit Mobility Snack összetevőinek hála gondoskodik arról, hogy kutyájának a mozgás kortól függetlenül könnyű legyen . Ideális választás idős kutyák számára , vagy olyan kutyáknak, akiknek problémájuk van a mozgással .

Canvit Senior Dog Táplálékkiegészítő 500 g
5 890 Ft

A Canvit Senior Dog Táplálékkiegészítő vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek kombinációja, amely segít csökkenteni az öregedéssel járó folyamatokat.

Canvit Biocal Plus étrendkiegészítő, 500 g
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Canvit Biocal Plus elősegíti a növekedésben lévő kutyák csontjainak megóvását, illetve segít az idősődő kutyák mozgásszervi problémáinak enyhítésében. Kollagéntartalma az egészséges ízületek, inak fenntartására javallott. Nélkülözhetetlen táplálékkiegészítő az ásványianyag-hiányos kutyák számára.

Canvit Chondro Maxi Étrendkiegészítő, 1000 g
15 490 Ft

A Canvit Chondro Maxi étrendkiegészítő védi a porcokat, kollagéntartalma pedig az erős inakért és szalagokért felel. A mozgási problémák elkerülésére, 25 kg feletti kutyák, öregedő, növésben lévő, aktív és túlsúlyos kutyák számára ajánlott. Kondroitin-szulfátot, glükozamin szulátot, kollagént, C-vitamint és organikus nyomelemeket is tartalmaz.

Canvit Chondro Super Dog Táp.kiegészítő 230g
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Canvit Chondro Super Dog ideális táplálékkiegészítő a 25 kg-nál nehezebb kutyák számára a porcok, ízületek és inak erősségének megőrzéséhez.

Canvit Chondro Táplálékkiegészítő Kutyáknak 230g
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az új Canvit Chondro Kutyáknak ideális táplálékkiegészítő a 25 kg-nál könnyebb kutyák számára a porcok, ízületek és inak erősségének megőrzéséhez.

Canvit Chondro Táplálékkiegészítő Macskáknak 100g
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Canvit új Chondro Macskáknak 100g-os táplálékkiegészítője ideális választás minden cica számára. Hatóanyagainak köszönhetően javítja az ízületek állapotát és a cicák mozgékonyságát is növeli.

Canvit Skin & Coat Snack Kutyáknak 6 x 200g
3 490 Ft

Canvit Skin & Coat Snack tökéletes választás, ha azt szeretné, hogy kutyája bundája egészséges, puha és fényes legyen , valamint bőre is egészséges legyen.

Canvit Snack CAT Hairball 6 x 100g
1 990 Ft

Félkemény funkcionális nyalánkság macskáknak a mindennapi szájhigiénia érdekében. Kiegészítő eledel macskáknak. Kedvezményes kiszerelés 6 × 100g

Canvit Snack CAT Skin & Coat 6 x 100g
2 490 Ft

Félnedves funkcionális jutalomfalatok macskák számára a szőrzet karbantartásáért. Kiegészítő eledel macskáknak. Kedvezményes kiszerelés 6 × 100g

Canvit Snack CAT Urinary 6 x 100g
2 490 Ft

Félkemény funkcionális jutalomfalatok macskák számára a húgyhólyag egészségének támogatására. Kiegészítő eledel macskáknak. Kedvezményes kiszerelés 6 × 100g

Canvit Sport Dog Táplálékkiegészítő 230g
3 690 Ft 3 490 Ft

A Canvit Sport Dog Táplálékkiegészítő ideális választás a különösen sokat mozgó kutyák számára . Vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmaz, amely segítségével az izmok könnyen regenerálódnak.

Canvit BARF Kelp 180 g

Canvit BARF Kelp 180 g

Értékelés: 5
2 690 Ft

Szárított Kelp (Ascophyllum nodosum) ökológiai minőségben az egészséges szájüreg és egészséges bőr számára.

Canvit Chondro Maxi Dog Táplálékkiegészítő 230g
4 690 Ft

A Canvit Chondro Maxi Dog ideális táplálékkiegészítő a 25 kg-nál nehezebb kutyák számára, a mozgásszervi problémák megelőzésére. Az idősebb, vagy túlsúlyos kutyák számára is megfelelő táplálékkiegészítő.

Canvit Dental Snack Kutyáknak 6 x 200 g
3 990 Ft

Canvit Dental Snack ideális megoldás lehet a kutyák napi szájápolásának . Gyulladásgátló hatóanyagai segítségével gondoskodik a szájüreg egészségéről.

Canvit Multivitamin kutyáknak, 500 g
4 990 Ft

A Canvit Multivitamin ideális kölyök és fiatal kutyák számára. 13 vitamint tartalmaz, amely elősegíti az immunrendszer, a memória, a szív-és érrendszer helyes működését .

Canvit Junior Dog Táplálékkiegészítő 230g új
3 590 Ft

A Canvit Junior Dog Táplálékkiegészítő ideális választás a kölyökkutyák számára, hiszen minden számukra fontos ásványi anyagot tartalmaz, amely nélkülözhetetlen számukra a növekedési időszakban.

Canvit Nutrimin Dog Táplálékkiegészítő 1000g
4 790 Ft

A Canvit Nutrimin Dog Táplálékkiegészítő ideális választás, ha otthon készíti el kutyájának az ételt , hiszen ilyenkor megvan annak a veszélye, hogy bizonyos vitaminokat, ásványi anyagokat vagy nyomelemeket nem kap meg a kutya. Ebben a táplálékkiegészítőben minden megvan amire ebben az esetben szüksége van a kutyának.