Carneo GPS GUARDKID + BLUE intelligens óra gyermekeknek
28 590 Ft 22 490 Ft

A Carneo GuardKid + a gyerekek számára készült GPS egy nagyszerű újdonság, amely a gyermekek védelmét és biztonságát szolgálja. Ezek elsősorban iskoláskor előtti gyermekek, vagy általános iskolások számára készültek.

Carneo Fit Essential, fitness karkötő a vérnyomás és a szívverés méréséhez
14 846 Ft 12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A CARNEO Fit Essential Fitness karkötő képes figyelemmel kísérni a vérnyomást, a pulzusszámot és az elégetett kalóriákat. Mobiltelefonnal könnyedén párosíthatod Bluetooth segítségével, és az egyszerűen használható alkalmazásnak köszönhetően láthatod, milyen aktív vagy.

Carneo GPS GUARDKID + PINK intelligens óra gyermekeknek
28 569 Ft 22 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Carneo GuardKid + egy gyerekek számára készült GPS ami nagyszerű újdonság, a gyermekek védelmét és biztonságát szolgálja. Ezek elsősorban iskoláskor előtti gyermekek, vagy általános iskolások számára készültek.

Carneo Okos óra BLACK EYE

Carneo Okos óra BLACK EYE

Értékelés: 3,3
19 639 Ft 16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Érintőképernyős fényes LCD kijelzővel, teljesen kompatibilis Android 4.3 és annál nagyobb rendszerrel. Integrált gyorsulásmérő, Bluetooth 3.0 támogatás, egyszerű zene és telefonos kamera távvezérlés, üzenetek és telefonbeszélgetés fogadása, hírek követése és közösségi oldalak nyomon követése, e-mail olvasása. Kidolgozott és egyedi dizájn.

Carneo Smart karóra U7+ vérnyomásmérő
23 344 Ft 19 990 Ft

Ez a sokoldalú Carneo U7+ fitness karóra színes LCD kijelzővel vizsgálja napi aktivitásodat, mobillal párosítva pedig figyelmeztet a bejövő hívásokra, SMS-re vagy az online alkalmazások üzeneteire.