Cartier Baiser Fou - EDP
12 640 Ft 11 790 Ft

A Baiser Fou egy virágos-gyümölcsös illat nőknek. Málna hangokkal nyílik, amelyek az orchidea szívébe kerülnek át, a kompozíciót édes  vanília és fehér csokoládé kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.

Cartier Baiser Volé - EDP
11 930 Ft

A Baiser Volé a  Cartier márkától egy citrusos-virágos illat nőknek, amely friss citrusokkal nyílik meg. A szívillat összetevői közé tartoznak a zöld árnyalatok és az édes liliom. Ezzel illattal nem marad figyelmen kívül. Az illat 2011-ben került a piacra.

Cartier Baiser Volé Fraiche - EDP
11 930 Ft

A Baiser Volé a  Cartier márkától egy citrusos-virágos illat nőknek, amely friss citrusokkal nyílik meg. A szívillat összetevői közé tartoznak a zöld árnyalatok és az édes liliom. Ezzel illattal nem marad figyelmen kívül. Az illat 2011-ben került a piacra.

Cartier Déclaration - EDT
19 100 Ft

A férfi illat jött létre az ember állandóan szerelmes, hozzáférhető, és alkalmas a szenvedély. Tisztelt parfüm gavallér, akinek külseje van benne, de nem anélkül, hogy egy kis fantázia. Szívvel vágy teljesíteni sorsát, és mohón zajlik a művészet a csábítás.

Cartier Eau De Cartier Concentree - EDT
18 200 Ft

Eau De Cartier Concentree citrus illatot férfiak és a nők (unisex). A bevezetőben a szag vonzza koriander a yuzu, aztán jön a szív áll ibolya és levendula szirmok. Alapvetően illat borostyán, pacsuli és cédrusfa. Fragrance 2002-ben indult. .

Cartier Eau De Cartier - EDT
10 530 Ft 8 980 Ft

Ez eau de toilette férfiaknak és nőknek a gyümölcs képzelet Cartier. Ez tiszta és értékes. Élénk és érzelmi messenger, melyek frissessége származik különleges mottója: „Légy önmagad. ” Hagy egy szelíd, finom és játékos úgy érzi, tükrözi a láthatatlan luxus.

Cartier La Panthere - EDP
11 230 Ft

A Cartier La Panthere egy 2014-es női illat.  A La Panthere parfüm két jel ihlette. A Panther mint Cartier jelképe és Panthere 1986-os parfüm.  A Cartier La Panthere parfüm a szabadság szimbóluma.  Elegáns, független és lázadó nőt képvisel.

Cartier La Panthere - EDT
12 640 Ft 12 070 Ft

A La Panthere Eau De Toilette egy ciprusos-virágos illat a nők számára. A citrusos fejillat bergamottból és grapefruitból készül. A szívillatban , jázmin, gyöngyvirág, körte, ananász és zöld tónusú rózsa virágos kombinációját fogja érezni.

Cartier L´Envol De Cartier - EDP
16 090 Ft

2016-os év nyarán Cartier Mathilde Laurent parfümtervező létrehozott egy új keleti-fás férfi illatot L´Envol De Cartier név alatt. Az alapillatban mézet, isteni nektárt talál, aminek köszönhetően az illat káprázatos aranyszínű lett.

Cartier Pasha De Cartier Edition Noire - EDT
11 230 Ft 10 110 Ft

Pasha De Cartier Edition Noire a Cartier márkától egy férfias és modern parfüm. Az illat  az 1992-es klasszikus Pasha De Cartier ellenálhatatlan kiadásaként jött létre.   Pasha De Cartier Edition Noire ötvözi a friss zöld citrusokat és a borostyán, amely hozzájárul az illat intenzitásához.

Cartier Pasha De Cartier Edition Noire Sport - EDT
15 450 Ft

A Pasha De Cartier Edition Noire Sport a Pasha De Cartier kollekcióból egy aromás-fás illat a férfiak számára. A friss fejiilat citrusokat- és vízi tónusokat tartalmaz, amelyek beleolvadnak a tengeri akkordok középpontjába.

Cartier Pasha - EDT
10 050 Ft

Férfi illatok, azzal jellemezve, szívósság és felemelő frissesség, férfiasság kifejezi és ellenőrzések, a szövetség a teljesítmény és az elegancia, amik egy szagló felfogás.