Cartier Déclaration - EDT
15 990 Ft

A férfi illat jött létre az ember állandóan szerelmes, hozzáférhető, és alkalmas a szenvedély. Tisztelt parfüm gavallér, akinek külseje van benne, de nem anélkül, hogy egy kis fantázia. Szívvel vágy teljesíteni sorsát, és mohón zajlik a művészet a csábítás.

Cartier Pasha - EDT
11 160 Ft

Férfi illatok, azzal jellemezve, szívósság és felemelő frissesség, férfiasság kifejezi és ellenőrzések, a szövetség a teljesítmény és az elegancia, amik egy szagló felfogás.

Cartier La Panthere - EDP
18 460 Ft

A Cartier La Panthere egy 2014-es női illat.  A La Panthere parfüm két jel ihlette. A Panther mint Cartier jelképe és Panthere 1986-os parfüm.  A Cartier La Panthere parfüm a szabadság szimbóluma.  Elegáns, független és lázadó nőt képvisel.

Cartier Eau De Cartier Concentree - EDT
20 020 Ft 18 510 Ft

Eau De Cartier Concentree citrus illatot férfiak és a nők (unisex). A bevezetőben a szag vonzza koriander a yuzu, aztán jön a szív áll ibolya és levendula szirmok. Alapvetően illat borostyán, pacsuli és cédrusfa. Fragrance 2002-ben indult. .

Cartier Baiser Fou - EDP
13 400 Ft 12 950 Ft

A Baiser Fou egy virágos-gyümölcsös illat nőknek. Málna hangokkal nyílik, amelyek az orchidea szívébe kerülnek át, a kompozíciót édes  vanília és fehér csokoládé kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.

Cartier Baiser Volé - EDP 100 ml + EDP 9 ml + testápoló100 ml
35 740 Ft 34 250 Ft

Újdonság

A Baiser Volé a  Cartier márkától egy citrusos-virágos illat nőknek, amely friss citrusokkal nyílik meg. A szívillat összetevői közé tartoznak a zöld árnyalatok és az édes liliom. Ezzel illattal nem marad figyelmen kívül. Az illat 2011-ben került a piacra.

Cartier Baiser Volé - EDP
15 900 Ft

A Baiser Volé a  Cartier márkától egy citrusos-virágos illat nőknek, amely friss citrusokkal nyílik meg. A szívillat összetevői közé tartoznak a zöld árnyalatok és az édes liliom. Ezzel illattal nem marad figyelmen kívül. Az illat 2011-ben került a piacra.

Cartier Baiser Volé Fraiche - EDP
11 910 Ft 11 390 Ft

A Baiser Volé a  Cartier márkától egy citrusos-virágos illat nőknek, amely friss citrusokkal nyílik meg. A szívillat összetevői közé tartoznak a zöld árnyalatok és az édes liliom. Ezzel illattal nem marad figyelmen kívül. Az illat 2011-ben került a piacra.

Cartier Carat - EDP
24 510 Ft 18 040 Ft

A Carat a Cartier termékcsaládtól gy virágos női illat. A fejillata körtét, bergamottot és zöld akkordokat tartalmaz. A tiszta virágos szívillatában rejtőzik az ibolya,  liliom, jácint, y-lang y-lang, nárcisz, tulipán és lonc kombinációja található. A kompozíciót a fehér pézsma és a mimóza zárja.

Cartier Déclaration D´Un Soir - EDT
17 120 Ft

Déclaration D´Un Soir – ropogós és kifinomult illat férfiaknak Cartier. Ez virágos fás illat ott az elején inkább egyesíti a keleti és a fűszeres összetevőket, a szívet azután elrejti rózsa és a szerecsendió. A végén ellenállni által alkotott bázis szantálfa. Úgy indult 2012-ben.

Cartier Déclaration Essence - EDT
14 890 Ft

A Déclaration Essence egy intenzívebb illat, mint elődje a Déclaration. A citrusos illatot fűszeres illatfelhő egészít ki, amelynek a mélységében rejtőzik a vetiver fás tónusai, a teak és a friss zuzmó árnyalatai.

Cartier Eau De Cartier - EDT
19 060 Ft 18 030 Ft

Ez eau de toilette férfiaknak és nőknek a gyümölcs képzelet Cartier. Ez tiszta és értékes. Élénk és érzelmi messenger, melyek frissessége származik különleges mottója: „Légy önmagad. ” Hagy egy szelíd, finom és játékos úgy érzi, tükrözi a láthatatlan luxus.

Cartier La Panthere Edition Limitee 2019 - EDP
25 410 Ft 23 910 Ft

A La Panthere Edition Limitee 2019 egy korlátozott kiadású parfüm a Cartier márkától. Érzékisége a citrusfélékben, a virágokban és a fákban rejlik. Minden cseppnél párducnak fogja érezni magát, amely szintén a kivételes parfümvíz palackjáról néz ránk. Az illat 2019-ben került a piacra.

Cartier L´Envol De Cartier - EDP
17 370 Ft

2016-os év nyarán Cartier Mathilde Laurent parfümtervező létrehozott egy új keleti-fás férfi illatot L´Envol De Cartier név alatt. Az alapillatban mézet, isteni nektárt talál, aminek köszönhetően az illat káprázatos aranyszínű lett.