Catrice HD Liquid Coverage folyékony alapozó (Foundation) 30 ml
2 950 Ft 2 890 Ft

A HD folyékony lefedés magas, mégis természetes lefedettséget kínál stressz nélkül. Ragaszkodik a bőréhez, mint egy második bőr. Az ultra-folyékony textúra rendkívül hatékony és tartós. Elmosódik és elfedi a hibákat akár 24 órán keresztül.

Catrice Glam & Doll (False Lashes Mascara) 9,5 ml
1 620 Ft

A szempillaspirál kerek, elasztomer kefét kínál, amely eléri az egyes szempillákat és sötét fekete textúrával takarja le. Tömeges textúra a hatékony és drámai megjelenés érdekében. Vízálló változatban is kapható. .

Catrice Allround (Extra Volume, Length & Curl Mascara) 11 ml
1 420 Ft 1 330 Ft

Az univerzális Allround szempillaspirál nem mosolyog, és mint egy igazi szakember, mindent el tud látni, amire szüksége van a szempillákhoz – extra térfogat, hosszúság és forma. Az optimális eredmény érdekében az egyes algákat csomagolja és erősíti. Vízálló kivitelben is kapható!.

Catrice Átlátszó laza por (Nude Illusion) 11 g
2 300 Ft

A lágy, puha fókuszáló hatású átlátszó puha anyag hosszú élettartamú matt hatással van a bőrére. A mikrofinom porrészecskék felszívják a felesleges zsírt a bőr kiszáradása nélkül. Puha és hibátlan bőr. Használhatja a port a smink rögzítéséhez.

Catrice Bőrfehérítő púder High Glow Mineral (Highlighting Powder) 8 g
2 090 Ft 1 890 Ft

A fényt visszatükröző ásványi anyagok és ultra-finom pigmentek biztosítják a ragyogó bőrt. A por finom textúrája fedést nyújt, amelyet fokozhat a bőr ismételt felvitelével. A púder a teljes arcra, vagy csak a halántékára és nyakára alkalmazható a kihangsúlyozás érdekében.

Catrice Camouflage (Cream) 3 g
1 250 Ft

Abszolút szükségesség a hibátlan bőrre. A hosszú élettartamú Camouflage krém tökéletesen illeszkedik a bőrébe. Megbízhatóan borítja a bőr szabálytalanságait, a pigmentfoltokat és a vénákat. A hatásos álcázó krém magas lefedettséget biztosít, és porral kombinálva vízálló is.

Catrice Camouflage vízálló korrektor (High Coverage Concealer) 5 ml
1 530 Ft 1 450 Ft

Sötét karikák, bőrpír és több árnyalatú bőrfelület nincs többé.  A vízálló korrektor optimális fedést és ápolást biztosít.  Vízáló, pigmentekben gazdag, tartós. A speciális applikátornak köszönhetően egyszerűen alkalmazható.

Catrice Glam & Doll (Volume Mascara) 10 ml
1 620 Ft

A különleges Glam & Doll szempillaspirál ecset biztosítja a szempillákat, mint egy kanyargós baba. A krémes textúrájú szempillaspirál minden egyes algát külön takar, és extra térfogatot, hosszúságot és sűrűséget eredményez. .

Catrice Körömlakk ICONails (Gel Lacquer) 10.5 ml
1 180 Ft 1 120 Ft

A fedő lakk nélkül is az ICONails köröm legfeljebb 7 napig tart. Az innovatív festékképlet tökéletes gél és tartós hatású. A GLOSS SEAL´RTM technológiának köszönhetően a lakkok sok fényt kölcsönöznek a manikűrnek.

Catrice (Lip Cream) Velvet Matt (Lip Cream) 3.4 ml
1 480 Ft

A Vitanimen E könnyű tollkrém magas fedettséggel, bársonyos-matt hatással bír, és kellemes érzést ad a tápláló ajaknak. A puha felhordónak köszönhetően a rendkívül pigmentált textúrát egyszerűen és pontosan alkalmazzák.

Catrice Make-up Minden Matt Plus (Shine Control Make-up ) 30 ml
2 660 Ft 2 530 Ft

Make-up Minden Matt Plus ellenőrzi a felesleges fényességet, hogy a bőr egész naposnak tűnhet. A bársony textúrája nem tartalmaz olajat, és nagy fedezetet nyújt a kisebb tökéletlenségekhez. Dermatológiailag tesztelt. Tökéletes kombináció az All Matt Plus porral.

Catrice Mascara Glam & Doll ( Curl & Volume Mascara) 10 ml
1 620 Ft

Szereted a szemed, mint egy blúz? A Glam & Doll szempillaspirálissal, mely a szempillákat adja a hangerőnek és a hosszú élettartamú görbületnek, végtelen hosszúságú és filmes szempillákokat készít. A hajlított ecset elválasztja az egyes algákat, és egy sötét fekete textúrát fed le.

Catrice Matt hatású púder All Matt Plus (Shine Control Powder) 10 g
1 480 Ft 1 370 Ft

Minden Matt Plus finom por eltávolítja a bőr minden fényét. Az olajmentes textúra hosszantartó matt hatású, és bársonyos-puha arcszínt hagy maga után. Fényvisszaverő pigmentekkel friss és hibátlan megjelenéshez. A tökéletes kombináció az All Matt Plus sminkkel.

Catrice (Pore Refining Anti-Shine Base) 30 ml
1 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Prime és a Fine Anti-Shine kezelő bázis frissíti a bőrt, minimálisra csökkenti a nem kívánt fényességet és láthatóan lágyítja a pórusokat. Az ultra könnyű formula ezenkívül meghosszabbítja a smink effektust.

Catrice Power Gel 2in1 (Base & Top Coat) 10,5 ml
1 190 Ft

Alapként a lakk simítja a köröm felületét és védőpajzsként szolgál a természetes megjelenéshez. A lakk felhasználható lakkként a kész manikűrhez is. Ezenkívül a fehérítő összetétel fokozza a lakk színhatását. .

Catrice Super Dry Gloss (Top Coat) 10,5 ml
1 190 Ft

A Super Dry Gloss száraz színezést biztosít és fényt ad. Ezenkívül a festék fehérítő képlete megvilágítja az egyes színes festékek színét. .

Catrice Szemceruza ceruza élesítővel 18h szín és kontúr 0.3g
1 010 Ft 960 Ft

Nem érdekel egy hosszú ideig tartó ceruza? A 18 órás színes és kontúr ceruzák akár 18 órát is tartanak, és tökéletesen erősítik a szemét intenzív és intenzív színekkel. A praktikus markolónak köszönhetően alkalmas utazásra.

Catrice Szemöldök ceruza Stylist 1.6 g
1 020 Ft 970 Ft

A szemöldök finom megjelenést kölcsönöz az arcodnak. A szemöldökceruza egy porszerű textúrával természetesen elősegíti és feltöri a szemöldökét.

Catrice (Tinted Lip Glow Balm) 3.5 g
2 060 Ft 2 010 Ft

Ajakápoló ajakbalzsam Az ajkak és csomagolatok természetes árnyalata finom rózsaszín színű, amelynek színe az ajkak egyéni bőrfoltjainak megfelelően különbözik. Az eredmény egy eredeti, természetes és tartós hatás. Minél több színt használsz, annál intenzívebb lesz az árnyék.

Catrice (Volumizing Lip Balm) 3,5 g
1 910 Ft 1 760 Ft

Shea Butter ajakbalzsam kellemes hűtési hatással növeli az ajkak érzetét. Az ajkak puhaak és simaak lesznek. A lágy rózsa árnyalat minden bőrszínre alkalmazható. .