Catrice Allround (Extra Volume, Length & Curl Mascara) 11 ml
1 360 Ft

Az univerzális Allround szempillaspirál nem mosolyog, és mint egy igazi szakember, mindent el tud látni, amire szüksége van a szempillákhoz – extra térfogat, hosszúság és forma. Az optimális eredmény érdekében az egyes algákat csomagolja és erősíti. Vízálló kivitelben is kapható!.

Catrice Átlátszó laza por (Nude Illusion) 11 g
2 220 Ft

A lágy, puha fókuszáló hatású átlátszó puha anyag hosszú élettartamú matt hatással van a bőrére. A mikrofinom porrészecskék felszívják a felesleges zsírt a bőr kiszáradása nélkül. Puha és hibátlan bőr. Használhatja a port a smink rögzítéséhez.

Catrice Bőrápolás Allround (Concealer) 6 g
1 420 Ft

Ezzel az öt színárnyalattal kisebb hibákat (bézs árnyékokat) fedezhet fel, megszabadulhat a szeme alatti sötét karikától (rózsaszín árnyalatok) és fedezheti a pirosságot (zöld árnyalat). Egyszerű alkalmazás a krémszerkezetnek köszönhetően.

Catrice Camouflage (Cream) 3 g
1 100 Ft

Abszolút szükségesség a hibátlan bőrre. A hosszú élettartamú Camouflage krém tökéletesen illeszkedik a bőrébe. Megbízhatóan borítja a bőr szabálytalanságait, a pigmentfoltokat és a vénákat. A hatásos álcázó krém magas lefedettséget biztosít, és porral kombinálva vízálló is.

Catrice (Eyebrow Set) 4 g
1 470 Ft

A készlet tökéletes a tökéletesen alakú szemöldökig. Az egész készlet tartalmaz egy csipesszel, ecsettel és tükörrel, valamint két porfestékkel a világosabb és sötétebb szemöldökekhez a természetes színe szerint. Gondoskodjon a természetes szemöldök megjelenéséről. .

Catrice Glam & Doll (False Lashes Mascara) 9,5 ml
1 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szempillaspirál kerek, elasztomer kefét kínál, amely eléri az egyes szempillákat és sötét fekete textúrával takarja le. Tömeges textúra a hatékony és drámai megjelenés érdekében. Vízálló változatban is kapható. .

Catrice Glam & Doll (Volume Mascara) 10 ml
1 560 Ft

A különleges Glam & Doll szempillaspirál ecset biztosítja a szempillákat, mint egy kanyargós baba. A krémes textúrájú szempillaspirál minden egyes algát külön takar, és extra térfogatot, hosszúságot és sűrűséget eredményez. .

Catrice HD Liquid Coverage folyékony alapozó (Foundation) 30 ml
2 840 Ft 2 560 Ft

A HD folyékony lefedés magas, mégis természetes lefedettséget kínál stressz nélkül. Ragaszkodik a bőréhez, mint egy második bőr. Az ultra-folyékony textúra rendkívül hatékony és tartós. Elmosódik és elfedi a hibákat akár 24 órán keresztül.

Catrice High Glow Mineral (Highlighting Powder) 8 g
1 990 Ft

Por ásványi anyagokkal és ultra finom pigmentekkel, amelyek a megvilágított bőr fényét tükrözik. A finom textúra olyan lefedettséget kínál, amelyet ismételt alkalmazásokkal lehet megnövelni. A por az egész arcra vagy csak az arcra, a templomokra és a nyakra mutatható ki.

Catrice Körömlakk ICONails (Gel Lacquer) 10.5 ml
1 130 Ft

A fedő lakk nélkül is az ICONails köröm legfeljebb 7 napig tart. Az innovatív festékképlet tökéletes gél és tartós hatású. A GLOSS SEAL´RTM technológiának köszönhetően a lakkok sok fényt kölcsönöznek a manikűrnek.

Catrice Lip Foundation (Lip Pencil) 1.3 g
990 Ft

Többfunkciós ajak ceruza finom, gyorsan száradó formula és bársonyos matt hatással. A ceruzával tele lehet az ajkaid, töltsd ki őket teljesen, vagy használd bázisként a rúzs alatt.

Catrice (Liquid Liner) 1,7 ml
1 420 Ft

Zdůrazněte svoje oči v jediném okamžiku.  Speciální struktura a inovační jemný hrot tužky zajistí precizní a dlouhotrvající linku. .

Catrice Make-up Minden Matt Plus (Shine Control Make-up ) 30 ml
2 560 Ft

Make-up Minden Matt Plus ellenőrzi a felesleges fényességet, hogy a bőr egész naposnak tűnhet. A bársony textúrája nem tartalmaz olajat, és nagy fedezetet nyújt a kisebb tökéletlenségekhez. Dermatológiailag tesztelt. Tökéletes kombináció az All Matt Plus porral.

Catrice Matt hatású púder All Matt Plus (Shine Control Powder) 10 g
1 330 Ft 1 190 Ft

Minden Matt Plus finom por eltávolítja a bőr minden fényét. Az olajmentes textúra hosszantartó matt hatású, és bársonyos-puha arcszínt hagy maga után. Fényvisszaverő pigmentekkel friss és hibátlan megjelenéshez. A tökéletes kombináció az All Matt Plus sminkkel.

Catrice Super Dry Gloss (Top Coat) 10,5 ml
1 130 Ft

A Super Dry Gloss száraz színezést biztosít és fényt ad. Ezenkívül a festék fehérítő képlete megvilágítja az egyes színes festékek színét. .

Catrice Szemceruza ceruza élesítővel 18h szín és kontúr 0.3g
940 Ft 710 Ft

Nem érdekel egy hosszú ideig tartó ceruza? A 18 órás színes és kontúr ceruzák akár 18 órát is tartanak, és tökéletesen erősítik a szemét intenzív és intenzív színekkel. A praktikus markolónak köszönhetően alkalmas utazásra.

Catrice Szemöldök ceruza Stylist 1.6 g
990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szemöldök finom megjelenést kölcsönöz az arcodnak. A szemöldökceruza egy porszerű textúrával természetesen elősegíti és feltöri a szemöldökét.