Caudalie Vinosource ( Moisture Recovery Cream) 40 ml
8 410 Ft

Vinosource Dry Skin hidratáló krém Vinosource és a viszketést. Intenzíven hidratálja a bőrt, miközben fokozza a bőrgátló funkciókat. A bőr lágyságát és lágyságát adja és táplálja.

Caudalie Bőrápoló ajándékszett Vinosource SOS
7 900 Ft

A szett tartalma: Hidratáló maszk minden bőrtípusra (Moisturizing Mask) 15 ml Hidratáló arcápoló szérum Vinosource (S. O. S Thirst Quenching Serum) 10 ml Intenzív hidratáló krém Vinosource (SOS Intense Moisturizing Cream) 50 ml.

Caudalie Bőrápoló ajándékszett Vinosource SOS Hydration
9 250 Ft

A szett tartalma: Hidratáló krém érzékeny bőrre Vinosource (Moisturizing Sorbet) 15 ml Hidratáló arcápoló szérum Vinosource (S. O. S Thirst Quenching Serum) 30 ml Arctisztító hab minden bőrtípusra (Instant Foaming Cleanser) 50 ml.

Caudalie Premier Cru (The Eye Cream) 15ml
19 210 Ft

Premier Cru szemkrém megszünteti a szemek alatti duzzanatot és sötét köröket, miközben a szemkörnyezetben simítja a ráncokat és a ráncokat. A krém a szem területének bőrét kezeli, és biztosítja a szükséges táplálkozást és hidratálást.

Caudalie Ránctalanító Pleť szérum Premier Cru (The Serum) 30 ml
35 410 Ft

Pleť Premier Cru bőrápoló szérum minden érett bőr típushoz készült. A szérum segít megszüntetni a bőr öregedésének jeleit, simítja a mély ráncokat és az arc, a nyak és a dekoltázs vonalait. Megerősíti az arc kontúrjait és egyesíti a bőrszíntónust.

Caudalie Thé Des Vignes ( Body & Hair Nourishing Oil) 50 ml
7 380 Ft 6 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tápláló test és Thé Des Vignes intenzíven hidratálja és regenerálja az egész test bőrét, beleértve a haját is. Az olaj gyorsan felszívódik, így nem marad zsírérzet és a bőr bársonyos puha.

Caudalie Vinosource bőrápoló ajándékszett
7 900 Ft

A szett tartalma: Hidratáló krém érzékeny bőrre Vinosource (Moisturizing Sorbet) 40 ml Hidratáló arcápoló szérum Vinosource (S. O. S Thirst Quenching Serum) 10 ml Arctisztító hab minden bőrtípusra (Instant Foaming Cleanser) 50 ml.

Caudalie Vinosource Riche (Intense Moisture Rescue Cream) 40 ml Vinosource
8 200 Ft 7 370 Ft

Vinosource Riche intenzív hidratáló krém a nagyon száraz bőrre Vinosource állandó Vinosource . Ez a krém táplálja és lágyítja a bőrt, és védi a kiszáradástól, intenzíven hidratálva. Ezenkívül helyreállítja a hidrolipid fóliát és erősíti a bőrgátló természetes funkcióit.

Caudalie Zpevňující napkrém mély ráncokhoz Premier Cru (The Cream) 50 ml
37 320 Ft 35 280 Ft

Zpevňující Premier Cru mély ráncos napkrém érett bőrre van tervezve. Segítségével erősítheti az arc kontúrjait, sima és mély ráncokat. Tökéletes anti-aging védelmet nyújt, intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt. Nem tartalmaz parfümöt és szemészeti szempontból tesztelt.