Cellfast Háromágú talajlazító
1 090 Ft

990 Ft

A megfelelően meglazított talaj garantálja a virágok gyorsabb növekedését. A Cellfast háromágú talajlazító ideális ehhez a munkához, ugyanakkor a talaj magvetéshez történő előkészítéséhez is alkalmas. Ergonomikus kialakítású fogantyúval és hosszanti bevágással ellátott erős fogakkal rendelkezik. Strapabíró, üvegszálakkal merevített kompozitból készült.


Cellfast lapát ültetésre ERGO szél. 8 cm Fém + PH (széles)
2 390 Ft

Ideális cserepes növények kiültetéséhez vagy virágok kiültetéséhez. Celfast lapát 8 cm széles pengéje minőségi rozsdamentes acélból, SAFETOUCH rendszerrel a biztonságos fogásért és maximális kényelemért. Nem hiányzik az ergonomikus kialakítású gumival bevonthüvelyujj támogatású markolat sem.


Cellfast lombseprű 43 cm ERGO PH
2 190 Ft
2 090 Ft

Ideális levelek, fű és egyéb kerti hulladék eltávolítására kis és nagy felületről. A Cellfast lombseprű 43 cm széles, kézi eszközként használható a levelek vagy komposzt szállítására. Az egyedi forma csökkenti a fogak eltömítődését.


Cellfast lombseprű 43 cm ERGO PH 165 cm feltéttel
5 190 Ft

Ideális levelek, fű és egyéb kerti hulladék eltávolítására kis és nagy felületről. A Cellfast munkatartománya 43 cm, szilárd és könnyű alumínium fejjel, amely hossza 165 cm. A fésű rész levehető és kézi eszközként használható, amely levelek komposztba való hordozására használható


Cellfast lombseprű 52,5 cm ERGO PH
2 390 Ft

Ideális levelek, fű és egyéb kerti hulladék eltávolítására kis és nagy felületről. A Cellfast lombseprű 52,5 cm széles, kézi eszközként használható a levelek vagy komposzt szállítására. Az egyedi forma csökkenti a fogak eltömítődését.


Cellfast lombseprű ERGO 166 cm PH
3 790 Ft

Egyenes és fokozottan szilárd, könnyű alumínium fej Cellfast ERGO hossza 166 cm SAFETOUCH rendszerrel rendelkezik a biztonságos tartásért és a maximális kényelemért. Nem hiányozhat az univerzális adapter sem a gyors lombseprű csere érdekében, valamint a nyílás az egyszerű felakasztáshoz és tároláshoz.


Cellfast ültető cövek ERGO PH
1 690 Ft

Ideális vetőmagok, hagymák és palánták ültetéséhez. A Cellfast ERGO ültető cövek egy hosszú élettartamú funkcionális eszköz. Ergonomikus kialakítású fogantyúval ellátott, egyszerűen karbantartható.


Cellfast ültetőkapa 3 csúccsal PH
1 690 Ft

1 590 Ft

A kiválóan szellőző talajban gyorsabban nőnek a virágok. A 3 csúccsal rendelkező Cellfast ültetőkapa ideális ehhez a munkához, ezen felül magok ültetéséhez is használható. Ergonomikus kialakítású fogantyúval és erős fogakkal rendelkezik. Tartós összetett anyagból áll, amely üvegszálakkal megerősített.


Cellfast ültetőlapát ERGO szél. 6 cm fém + PH (keskeny)
2 390 Ft

Ideális kis cserepes növények, valamint virágok kiültetéséhez. A 6 cm széles Cellfast lapát minőségi rozsdamentes acélból készült, SAFETOUCH rendszerrel ellátott a biztonságos tartás és a maximális kényelem érdekében. Természetesen hüvelyujj támogatással ellátott ergonomikus fogantyúval kiegészített.


Cellfast ültetőlapát szél. 7,2 cm PH
1 090 Ft

990 Ft

Ideális kisebb cserepes vagy kerti virágok kiültetésére. A Cellfast 7,2 cm széles lapát strapabíró, üvegszálakkal merevített kompozitból készült. Ez az anyag biztonságos a növényekre és élelmiszerekkel történő érintkezésre nézve. Nem hiányzik a nyílás sem a fogantyúban az egyszerű felakasztás és tárolás érdekében.