Cellfast szögletes ásó IDEAL fogantyúval
5 490 Ft

2 év garancia

szögletes ásó ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely biztosítja a helyes testtartást és csökkenti az izomfeszültséget. Megkönnyíti a gyökér eltávolítását és ültetését. A Cellfast IDEAL fogantyúval ellátott ásó indukciós edzett fejű, kiváló minőségű bóracélból készült.

Cellfast 4 fogas szénavilla ERGO fogantyúval FIBERGLASS (745039)
8 090 Ft

szénavilla ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely biztosítja a helyes testtartást és csökkenti az izomfeszültséget. A felület csúszásmentes és fokozza a munkahelyi biztonságot. Cellfast szénavilla 4 fogas az ergo fogantyúval 4 tartóval rendelkezik, kiváló minőségű bóracélból.

Cellfast ERGO 26 cm-es lapát fogantyúval
10 390 Ft 8 590 Ft

lapát ergonómikus fogantyúval rendelkezik, amely biztosítja a helyes testtartást és csökkenti az izomfeszültséget. A fej indukciós edzett bóracélból készül, bordázással. A Cellfast 26 cm-es lapát ERGO fogantyúval ideális a porhanyós anyagok fellapátolására.

Cellfast fejsze 1600 g ERGO

Cellfast fejsze 1600 g ERGO

Értékelés: 5
17 390 Ft 14 490 Ft

A sokoldalú fejsze egy kompozit fogantyúval rendelkezik, amely üvegszállal van megerősítve a lengéscsillapítás érdekében. A felület csúszásmentes és fokozza a munkahelyi biztonságot. Cellfast fejsze 1600 g ERGO ideális erdészek és kertészek számára.

Cellfast Háromágú talajlazító
1 190 Ft 1 090 Ft

A megfelelően meglazított talaj garantálja a virágok gyorsabb növekedését. A Cellfast háromágú talajlazító ideális ehhez a munkához, ugyanakkor a talaj magvetéshez történő előkészítéséhez is alkalmas. Ergonomikus kialakítású fogantyúval és hosszanti bevágással ellátott erős fogakkal rendelkezik. Strapabíró, üvegszálakkal merevített kompozitból készült.

Cellfast IDEAL 4 fogas szénavilla fogantyúval (745061)
6 590 Ft

szénavilla ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely biztosítja a helyes testtartást és csökkenti az izomfeszültséget. Ideális a talaj levegőztetéséhez és meglazításához. Cellfast szénavilla 4 fogas IDEAL fogantyúval 4 tartóval rendelkezik, kiváló minőségű bóracélból.

Cellfast fejsze 1100 g UNIVERSAL ERGO
13 790 Ft 11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A sokoldalú fejsze egy kompozit fogantyúval rendelkezik, amely üvegszállal van megerősítve a lengéscsillapítás érdekében. A felület csúszásmentes és fokozza a munkahelyi biztonságot. Cellfast fejsze 1100 g UNIVERSAL ERGO ideális gyújtós fa hasításhoz.

Cellfast fejsze 1600 g UNIVERSAL ERGO
17 390 Ft 14 990 Ft

A sokoldalú fejsze egy kompozit fogantyúval rendelkezik, amely üvegszállal van megerősítve a lengéscsillapítás érdekében. A felület csúszásmentes és fokozza a munkahelyi biztonságot. Cellfast fejsze 1600 g UNIVERSAL ERGO ideális gyújtós fa hasításhoz.

Cellfast fejsze 2000 g ERGO
19 190 Ft 14 490 Ft

A sokoldalú fejsze egy kompozit fogantyúval rendelkezik, amely üvegszállal van megerősítve a lengéscsillapítás érdekében. A felület csúszásmentes és fokozza a munkahelyi biztonságot. Cellfast fejsze 2000 g ERGO ideális erdészek és kertészek számára.

Cellfast fejsze 2500 g ERGO

Cellfast fejsze 2500 g ERGO

Értékelés: 4
17 490 Ft

A sokoldalú fejsze egy kompozit fogantyúval rendelkezik, amely üvegszállal van megerősítve a lengéscsillapítás érdekében. A felület csúszásmentes és fokozza a munkahelyi biztonságot. Cellfast fejsze 2500 g ERGO ideális a haladó favágók és a professzionális felhasználók számára.

Cellfast fejsze 2700 g ERGO

Cellfast fejsze 2700 g ERGO

Értékelés: 5
22 790 Ft 16 990 Ft

A sokoldalú fejsze egy kompozit fogantyúval rendelkezik, amely üvegszállal van megerősítve a lengéscsillapítás érdekében. A felület csúszásmentes és fokozza a munkahelyi biztonságot. Cellfast fejsze 2700 g ERGO ideális a haladó favágók és a professzionális felhasználók számára.

Cellfast fejsze 600 g UNIVERSAL ERGO
11 990 Ft 9 990 Ft

A sokoldalú fejsze egy kompozit fogantyúval rendelkezik, amely üvegszállal van megerősítve a lengéscsillapítás érdekében. A felület csúszásmentes és fokozza a munkahelyi biztonságot. Cellfast axe 600 g UNIVERZÁLIS ERGO fejsze felhasználható a természetben és a túlélési tanfolyamokban.

Cellfast IDEAL hegyes ásó fogantyúval FIBERGLASS (745057)
6 590 Ft 5 090 Ft

szögletes ásó ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely biztosítja a helyes testtartást és csökkenti az izomfeszültséget. Megkönnyíti a gyökér eltávolítását és ültetését. A Cellfast IDEAL fogantyúval ellátott ásó indukciós edzett fejű, kiváló minőségű bóracélból készült.

Cellfast lapát ültetésre ERGO szél. 8 cm Fém + PH (széles)
2 890 Ft 2 390 Ft

Ideális cserepes növények kiültetéséhez vagy virágok kiültetéséhez. Celfast lapát 8 cm széles pengéje minőségi rozsdamentes acélból, SAFETOUCH rendszerrel a biztonságos fogásért és maximális kényelemért. Nem hiányzik az ergonomikus kialakítású gumival bevonthüvelyujj támogatású markolat sem.

Cellfast lombseprű 43 cm ERGO PH
2 590 Ft 2 090 Ft

Ideális levelek, fű és egyéb kerti hulladék eltávolítására kis és nagy felületről. A Cellfast lombseprű 43 cm széles, kézi eszközként használható a levelek vagy komposzt szállítására. Az egyedi forma csökkenti a fogak eltömítődését.

Cellfast ültető cövek ERGO PH
2 090 Ft 1 690 Ft

Ideális vetőmagok, hagymák és palánták ültetéséhez. A Cellfast ERGO ültető cövek egy hosszú élettartamú funkcionális eszköz. Ergonomikus kialakítású fogantyúval ellátott, egyszerűen karbantartható.

Cellfast ültetőlapát ERGO szél. 6 cm fém + PH (keskeny)
2 890 Ft 2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ideális kis cserepes növények, valamint virágok kiültetéséhez. A 6 cm széles Cellfast lapát minőségi rozsdamentes acélból készült, SAFETOUCH rendszerrel ellátott a biztonságos tartás és a maximális kényelem érdekében. Természetesen hüvelyujj támogatással ellátott ergonomikus fogantyúval kiegészített.

Cellfast Hegyes ásó ERGO fogantyúval
7 290 Ft

szögletes ásó ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely biztosítja a helyes testtartást és csökkenti az izomfeszültséget. Megkönnyíti a gyökér eltávolítását és ültetését. A Cellfast ERGO fogantyúval ellátott ásó indukciós edzett fejű, kiváló minőségű bóracélból készült.