Celmar Earl Grey English Royal Tea, 20 teapiramis
3 987 Ft 3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tea klasszikus a bögrédben, éppen ez az Earl Grey fekete tea. A bergamottolaj és búzavirág szirmok autentikus ízével. Minden reggel, illetve a nap folyamán bárhol kiváló társad lesz.

Celmar Green&Lemon tea, 20 teapiramis
3 990 Ft 3 390 Ft

A citromos zöld tea nagyon finom, aromatizált tea, amely kellemes ízével és citromos illatával tűnik ki. A zöld tea jó hatással van egészségedre. Antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segítenek ellenállni a szabad gyököknek.

Celmar Darált zöldkávé gyömbérrel, 250 g
1 890 Ft 1 790 Ft

zöld kávé fogyasztása rengeteg előnnyel jár az emberi test számára – mivel koffeint tartalmaz, csökkentett energiával, felgyorsítja az anyagcserét, csökkenti a vérnyomást és a koleszterint. Ez a kávé gyömbért és fahéjat tartalmaz. A Celmar zöld kávé szemei nincsenek megpörkölve, így megtartják a hatóanyagot. Íze a tea és kávé határán van.

Celmar Őrölt zöldkávé, 250 g
1 790 Ft 1 690 Ft

zöld kávé fogyasztása rengeteg előnnyel jár az emberi test számára – mivel koffeint tartalmaz, csökkentett energiával, felgyorsítja az anyagcserét, csökkenti a vérnyomást és a koleszterint. A Celmar zöld kávé szemei nincsenek megpörkölve, így megtartják a hatóanyagot. Íze a tea és kávé határán van.

Celmar Forest Fruit tea, 20 teapiramis.
3 987 Ft 3 390 Ft

Gyümölcs tea erdei gyümölcsökkel. Frissítő ital, amelyben a jellegzetes erdei eper, szeder és áfonya íze keveredik, amely hibiszkusz tónussal kiegészített. Minden reggel, illetve a nap folyamán bárhol kiváló társad lesz.