Ceramic Blade V1700389 gyümölcscentrifuga
18 990 Ft

2 év garancia

Gyümölcsökre és zöldségekre alkalmas 6,5 cm átmérőjű töltőnyílással ellátott centrifugás gyümölcscentrifuga, mely 2 fokozatú sebességgel rendelkezik. A fekete színű, titán bevonatú pengével ellátott CeramicBlade V1700389 finom és lágy gyümölcslevet készít 19000 fordulat/perc sebességgel. A szerkezet karbantartása egyszerű – a nem elektromos részek mosogatógépben moshatóak.

Ceramic Blade World Cup LED-es söradagoló
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sör hűtésére és adagolására alkalmas pohár a Ceramic Blade márkától. Alakja a futball trófeára emlékeztet. Csodásan feldobja a hangulatot, ha barátaiddal nézed a meccseket. Ezen felül az italt is hidegen tartja. A LED világítás színváltó. A söradagoló ABS műanyagból, PET-ből és polipropilénből készült, BPA mentes.

Ceramic Blade InnovaGoods elektromos ruhaszárító, szürke 120 W (8 rúd)
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a praktikus házi ruhaszárító gyorsan megszárítja ruháit, kis helyet foglal, használata pedig rendkívül egyszerű. Kiváló segítség télen, amikor hűvös van, sokat esik és nedves a levegő. Ráadásul hagyományos ruhaszárítóként is használható, áram nélkül. Alumíniumból készült. Alacsony energiafogyasztás. Egyszerű összeállítás és elrakás.

Ceramic Blade InnovaGoods összecsukható elektromos ruhaszárító, szürke 100 W (6 rúd)
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a praktikus házi ruhaszárító gyorsan megszárítja a ruhákat, kevés helyet foglal, használata pedig rendkívül egyszerű. Kiváló segítség télen, amikor hűvös van, sokat esik és nedves a levegő. Ráadásul hagyományos ruhaszárítóként is használható, áram nélkül. Alumíniumból és ABS-ből készült. Egyszerű összeállítás és elrakás.

Ceramic Blade InnovaGoods hordozható ruhaszárító, fehér 1000 W
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a praktikus és hatékony háztartási ruhaszárító gyorsan megszárítja a ruhákat, és közben azokat nem károsítja. Ráadásul megkönnyíti a vasalást, mert a ruhaneműn nem keletkeznek hajtások. Tökéletes a kényes ruhaneműkre. Alumíniumból, polikarbonátból és ABS-ből készül. Könnyű és könnyen hordozható, egyszerűen összeszerelhető és el is tehető (helytakarékos).

Ceramic Blade Összecsukható ruhaszárító (30 bár), 300W
68 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kerámialapát elektromos szárító biztosítja a ruhák gyors szárítását vagy melegítését. Összecsukható, így bárhová illeszkedik, és nem foglal sok helyet, és könnyű súlyának köszönhetően könnyen mozgatható. Minden egyes polc 2,5 kg teherbírással rendelkezik. Az elért hőmérséklet körülbelül 50–55 °C.

Ceramic Blade Összecsukható elektromos szárító (36 rudas) 300W
64 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kerámialapát elektromos szárító biztosítja a ruhák gyors szárítását vagy melegítését. Összecsukható, így bárhová illeszkedik, és nem foglal sok helyet, és könnyű súlyának köszönhetően könnyen mozgatható. A nagy szárítófelületen egyszerre akár 15 kg ruhát is kiszáríthatsz. Az elért hőmérséklet körülbelül 50 °C.

Ceramic Blade Összecsukható szárító, légárammal (12 bar), 24W
29 990 Ft

Kerámialapát elektromos szárító biztosítja a ruhák gyors szárítását vagy melegítését. Összecsukható, így bárhová illeszkedik, és nem foglal sok helyet, és könnyű súlyának köszönhetően könnyen mozgatható. Légáramlás-technológiát használ a szárítás gyors és biztonságos szárításához.

Ceramic Blade Színes LED éjszakai kislámpa egyszarvú
5 090 Ft

Nyújts a gyermekednek elalvást, mint a meséből az asztali lámpával, amely LED fényt használ, és folyamatosan változtatja a színeit. -Műanyagból készült. Gyermekek számára 3 éves kortól alkalmas. Ceramicblade színes LED éjszakai lámpa egyszarvú 3× LR44 elemekkel működik.

Ceramic Blade Többszínű fluoreszkáló lámpa
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Félsz éjszaka a m a sötétben? Állj ellene a dísz lámpával, amelynek a funkciója hozzájárul a nyugodt alváshoz. 256 állandó izzó, 2 fény és töltési mód mindössze 2 percig? Ez is a Ceramicblade többszínű fluoreszkáló lámpa. Feszültség: 110–240 V, frekvencia 50–60 Hz, teljesítmény: 1W

Ceramic Blade Granite Premium Serpenyő 24 cm
11 990 Ft

Granite Premium univerzális serpenyő a Ceramic Blade márkától, ami tökéletes ételek kirántására. A megerősített alumínium test hosszú élettartamot biztosít és nem tartalmaz káros anyagokat. A tapadásmentes felületének köszönhetően könnyedén mosható és tisztítható. Higiénikusabb a nitt mentes belső részének köszönhetően. Minden típusú főzőlapon használható.

Ceramic Blade InnovaGoods 2 az 1-ben só és borsőrlő
7 290 Ft

Az Innova Goods kézi só és borsőrlő a Ceramic Blade-től kiváló segítőtárs a konyhába. Állítsd be az őrlés durvaságát és sózd és borsozd meg a készülő ételt anélkül, hogy külön kelljen a sótartót és borstartót használnod.

Ceramic Blade Granite Premium Serpenyő 28 cm
13 490 Ft

Granite Premium univerzális serpenyő a Ceramic Blade márkától, ami tökéletes ételek kirántására. A megerősített alumínium test hosszú élettartamot biztosít és nem tartalmaz káros anyagokat. A tapadásmentes felületének köszönhetően könnyedén mosható és tisztítható. Higiénikusabb a nitt mentes belső részének köszönhetően. Minden típusú főzőlapon használható.

Ceramic Blade Lunartec Ophelia Lounge Állólámpa
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

A stílusos kialakítású Ceramic Blade Lunartec Ophelia Lounge állólámpa tökéletes fényforrás otthonába. Megfelelő kiegészítés hálószobákba, nappalikba. Tervezésénél törekedtek arra, hogy praktikus legyen, ezért felső részét úgy állíthatjuk, ahogy nekünk megfelel. Kellemes LED fénye nem irritálja szemünket.

Ceramic Blade V1700388 gyümölcscentrifuga
15 990 Ft

2 év garancia

Centrifugális facsaró gyümölcsre és zöldségre, 6,5 cm széles bemeneti nyílással és 2 sebességi fokozattal. A CeramicBlade V1700388 a titánnal bevont kés segítségével ínycsiklandóan finom dzsúszokat készít 19000 fordulatszám/perc centrifugális erő mellett. A készülék karbantartása rendkívül egyszerű – a nem villamos részek mosogatógépben moshatók.