ChiChi Love Csivava kutyus Bow Fashion táskában-29%
11 400 Ft 7 990 Ft

Akció

Egy imádnivaló csivava, szalaggal és rózsaszín csillogó ruhában. aki minden kislány kedvenc barátja lesz. Gyönyörűen puha és bolyhos. Praktikus szalaggal ellátott táska kutyus hordozásához.

ChiChi Love Kutyus chihuahua család táskában
8 810 Ft 8 090 Ft

Akció

Egy imádnivaló chihuahua kutyus egy aranyos kölyökkel minden kislány szeretett állatkájává válik. Ide tartozik egy divatos kutyatartó táska is.

ChiChi Love Star csivava kutyus táskában-21%
10 340 Ft 8 090 Ft

Akció

Az aranyos csivava kutyus minden kislány imádott társa lesz. Hihetetlenül puha és lágy. A nyakéke világít a sötétben éppúgy, mint a kutyus hordozására alkalmas táska díszei.

ChiChi Love Chihuahua kutyus Glam Fashion
8 670 Ft 8 090 Ft

Akció

Az imádni való Chihuahua kutyus egy szeretett állat barát lesz minden kislány számára. Gyönyörűen puha és selymes. Tartozéka a praktikus kutya hordozó táska is.

ChiChi Love Kölyök chihuahua

ChiChi Love Kölyök chihuahua

Értékelés: 3,9
4 380 Ft

Ez a plüss kölyök chihuahua sétál, ugat és csóválja a farkát. A kutyus 15 cm magas. Ez a kutyus hű barátod lesz, és mindenhová elmegy veled.

ChiChi Love Chihuahua kutyus on Tour
6 270 Ft 5 690 Ft

Akció

Az imádni való Chihuahua kutyus egy szeretett állat barát lesz minden kislány számára. Gyönyörűen puha és selymes. Tartozéka a praktikus kutya hordozó táska is.

ChiChi Love Paris II csivava kutyus táskában
8 440 Ft 8 090 Ft

Akció

Az aranyos Paris csivava kutyus minden kislány imádott társa lesz. Hihetetlenül puha és lágy. A ruhája világít a sötétben. A csomagolás része a kutyus hordozására alkalmas táska.

ChiChi Love Fantasy Láma

ChiChi Love Fantasy Láma

Értékelés: 5
7 670 Ft

Ez a szivárványos plüss láma mozog és fut. Hangeffektusokat ad ki. Kábellel vezérelhető. A szivárványos láma felvidít, és a barátod lesz.

ChiChi Love Mini malacka

ChiChi Love Mini malacka

Értékelés: 5
4 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az aranyos malacka minden gyermek szeretett állati társává válik. Gyönyörűen puha és selymes. Ezenkívül a malacka hanghatásokkal rendelkezik. Ezenkívül tud futni, mozgatni a farkát és nyújtogatni az orrát. Hagyd, hogy téged is elvarázsoljon.

ChiChi Love Chihuahua kutyus Twinkle
8 040 Ft 6 570 Ft

Ez a plüss chihuahua kutyus fut, ugat és csóválja a farkát. Kábellel vezérelhető. A kábel fényeffektusokkal rendelkezik. Ideális ajándék azoknak a gyerekeknek, akik kutyára vágynak, de nem tarthatnak élőt.

ChiChi Love Puppy Friend Csivava
7 080 Ft 6 020 Ft

Ez a plüss kiskutya jár, ugat és csóválja a farkát. Kutya mérete 20 cm. Ez a kutyus hű barátod lesz és veled tart bárhová. Vezetékes vezérlés.

ChiChi Love Kiscicák

ChiChi Love Kiscicák

Értékelés: 4,4
3 690 Ft

Az aranyos cica minden gyermek szeretett állati társává válik. Gyönyörűen puha és selymes. Ezenkívül a cica hanghatásokkal rendelkezik. Továbbá futni is tud, és csóválja a farkát. Hagyd, hogy téged is elvarázsoljon.

ChiChi Love Puppy Friends Husky
7 080 Ft 5 470 Ft

Ez a plüss kutyus jár, ugat és a farkát is csóválja. A kutyus mérete 20 cm. Ez a kiskutya megbízható társaddá lesz, és bárhová elmehet veled. Kábeles vezérlés.