Chopard Wish - EDP 30 ml

Chopard Wish - EDP

5 590 Ft

Kívánjon valamit! Csillag hullik! Az ókori görögök úgy vélték, hogy a gyémánt az a csillagpor, amely a földre hullott. E mítosz szellemében Chopard megalkotta ezt az illatot. Illat olyan nőknek, akik romantikával és miszticizmussal veszik körül magukat. Ne hagyja ki, és használja minden alkalomra.

Partnerünktől: Vivantis
-5%
Chopard Casmir - EDP 100 ml
1x

Chopard Casmir - EDP

8 990 Ft
8 460 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A Chopard márkától származik a Casmir- azaz kasmír, gyümölcsös, keleti illata, fűszeres alapanyagokkal. A fejillatban a lédús gyümölcsök rejtőznek, amelyek virágalapúvá változnak. A vanília, a szantálfa és a pézsma mellett túlsúlyban van. Finom és barátságos illat, mint a kasmír.

Partnerünktől: Vivantis
-19%
Chopard Happy Spirit - EDP 75 ml

Chopard Happy Spirit - EDP

13 490 Ft
10 880 Ft

A Chopard márkától származó Happy Spirit női virágos illat keserű narancsból és málnából készült gyümölcsösszetevővel nyit. A virágos szívillata a lonc és az osmanthus kombinációjával emelkedik ki. Az édes szívillatát ezután borostyán, pézsma és kasmír fa alapanyaga teszi teljessé.

Partnerünktől: Vivantis
-12%
Chopard Wish Pink Diamond - EDT 30 ml

Chopard Wish Pink Diamond - EDT

6 590 Ft
5 760 Ft

Ismerjen meg egy igazi gyémántot a női illatok között. A Chopard Wish Pink Diamond virágos-gyümölcs illat, amelynek összetevői között sárgabarack, szantálfa, borostyán, mandarin, pézsma, frézia, osmanthus, körte, keserű narancs (neroli) virágok olaja és rózsa található.

Partnerünktől: Vivantis