Chopard Wish - EDP
440 Ft

Hullócsillag! Kívánj valamit! Az ókori görögök úgy tartották, hogy a gyémánt tulajdonképpen a földre hullott csillagpor. Ez a mítosz ihlette meg a Chopard-ot, amely megalkotta ezt az egyeti illatot. Egy parfüm romantikus nőknek, akik szeretik a misztikus dolgokat.

Chopard Casmir - EDP
8 930 Ft 7 050 Ft

Kasmír a Chopard márkától – egy gyümölcsös, keleties illat fűszeres összetevőkkel. A lédús gyümölcsökkkel nyit, majd a virágos szív lép színre. Az alapjegyekben a hangsúlyos vanília, a szantálfa és a pézsma egyesül. Gyengéd és kellemes, mint a kasmír.

Chopard Wish Pink Diamond - EDT
6 540 Ft 5 500 Ft

Ismerje meg az igazi gyémántot a női illatok között. Chopard Wish Pink Diamond egy virágos-gyümölcsös illat, amelynek összetevői a sárgabarack, szantálfa, ambergris, mandarin, pézsma, frézia, osmanthus, körte, neroli és rózsa. 2005-ben indult. .

Chopard Happy Spirit - EDP
13 400 Ft 11 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Happy Spirit női illat a Chopard márkától gyümölcsös összetevővel nyílik keserű narancsból és málnából. A szívillat virágos kitűnik benne a lonicera a illatvirág kombinációjával. Az édes szív utána átmegy ámbra , pézsma és kasmírfa alapba. 2007-ben került a piacra.